עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Mind2,

היום הגיע ה לוח DFI LAN PARTY התקנתי אותו התקנתי וינדוס ולא האמנתי מה נגלה לעיני. המעבד בשעת מאמץ נמצא על 38-40 מעלות וללא מאמץ ב 30-33 על 1.35 V ואפשר גם להמהיר אותו עד כמעט 2000 MHZ ללא שינו בהספק.

• 11 תגובות
    • 862 צפיות
  2. שלום כולם! נדחפתי בטעות לדיון אחר .. כנראה שזה לא מתאים , אז אני פותח ת'רד משלי .. (מנהלים , מקווה שאין בעיה עם זה) ב-CPUZ מופיע לי זכרונות DDR3 , ויש לי DDR2 OCZ2P800R22GK בתיזמונים 4-4-4-15 והלוח אם ASUS P5K-E , משום מה ה-Everest לא מזהה לי אותו כ- Unknown... ועוד שאלה קטנה , למה מופיע לי שה-CPU רץ ב-1.6GHz ? ד"א , אני בלי OC כרגע... תודה!

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by Googleness,

שלום לכולם, יש לי את המפרט שבפרופיל מימין <<<<<<< בכל מקרה קראתי באינטרנט בכמה מדריכים ופורומים שהמעבד שברשותי יכול בקלות להגיע לOC יציב ולמהירות של 4.4-4.5GHz מהמהירות ההתחלתית של 3.3GHz. בקיצור לאחר קריאה מעמיקה ומחקר מסוים הבנתי שהפעולה שאני צריך לעשות במקרה שלי מחולקת לשני חלקים, 1. לשנות את מכפלת המעבד בצורה שלבית עד שאני אגיע לx44\x45. 2. לייצב את הVCORE ברמה שהוא יהיה כמה שיותר נמוך ויריץ יציב את המכפלה החדשה. מקריאה של כמה טבלאות הבנתי שמכפלה של X44 רצה יציב על 1.25V ופחות או יותר לשם כיוונתי את עצמי כיעד סופי. השאלה שלי (מעבר לאם יש לכם טיפים טובים כמובן אני לא מומחה גדול בנושא של OC) במהלך בדיקה ראשונית על IntelBurnTest עבדתי עם חלון פתוח של…

• 11 תגובות
    • 10.6k צפיות
  4. Started by Swed,

ראיתי שסקאי פיסי הביאו כמה מאוררים שלהם. אני בדיוק צריך לקנות איזה 2 מאוררים האם המאוררים שלהם טובים ? תודה חן !

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by giloman,

טוב אז לאחר שה550BE שעבר אצלי היה בעל שתי ליבות דפוקות (גם בלוחות אסוס שנותנים פתיחה רק של 3 ליבות היו בעיות) קיבלתי לידי 720BE 0917 BPEW - המעבד עבר פתיחה בהצלחה וביציבות המעבד נקנה בP-SEE ונפתח בעזרת הGA785GM-US2H ביוס F4 כרגע בגלל טמ''פ גבוהות (אני עם קירור סטוק מסכן) לא עשיתי OC עם העלאת מתח. עוד דבר שהופתעתי לגלות הוא שהעלאת הNB FREQ והHTT נותנים אפקט של ממש וקיצצו שניה בSPI1M כשיגיע קירור יותר רציני אני אתחיל להתעסק איתו יותר [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by uzana2004,

קראתי את המדריכים באתר אבל בביוס שלי יש הרבה יותר אפשרויות ואני לא כל כך מבין... אם יש פה מישהו עם לוח דומה או שמבין בלוח שלי אז אני אשמח לקבל את האיי סי קיו שלו\MSN כדי שיעזור לי בOC... תודה רבה!!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by t-mac1,

שלום, יש לי מחשב AMD Athlon 64 מעבד 3700+, עם לוח ג'יגבייט. המארז שלי הוא מארז ג'נרי. עם המארז קיבלתי בפנים שני מאווררים של 80 מילימטר. המחשב שלי פעל לאט, עד שהחלטתי להחליף מאוורר, וקניתי מאוורר 1 (נראה לי מאוורר ג'נרי), של 120 מילימטר, התקנתי אותו, ואני מרגיש שהמחשב עובד עכשיו יותר מהר...! עכשיו, חשבתי אם כדאיי בכלל להחליף את כל המאווררים במחשב. אז ככה: 1. יש לי הכנה בצד למאוורר 90 מילימטר, ועוד במקום המאוורר שמתחת להארד דיסק (שמה יש לי עכשיו 80 מילימטר, לשים במקומו עוד אחד של 120). 2. חשבתי גם אם כדאיי להחליף את המאוורר של המעבד. עכשיו יש לי את המאוורר ההוא שמקבלים עם המעבד, וחשבתי להחליף אותו למשהו טוב יותר. האם זה ישפר לי את ביצועי המחשב והוא יעבוד יותר מהר? בקשר למא…

• 11 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by albert,

שלום לכולם, ניום הוצאתי את המאוורר מהספק של המחשב הישן שלי ורציתי לשים אותו במארז. קראתי כמה מדריכים איך להכין אותו והצלחתי. אבל יש בעיה אחת - אני רוצה לחבר אותו לתחתית המארז ואין לי מושג איך! אני יודע שאפשר גם מאחור ובדרך כלל יש שם כבר מקום אבל אני רוצה שהוא יהיה מול הכרטיס מסך. איך אני מחבר אותו לתחתית המארז? אני לא רוצה להתחיל לקדוח חורים למטה, יש דרך אחרת? כמו להדביק עם צלוטיפ או משהו כזה? תודה לכולם מראש .

• 11 תגובות
    • 744 צפיות
  9. מעבד amd athlon 64 3200+ venice bw-e6 והיטסינק spire kestrelking II עם arctic silver 5 ראיתי בסטיקי שמומלץ עד 50, אבל זה כוללני מדי... בקונפיגורציה שלעיל, כמה מעלות אמור להיות המעבד בלי אוברקלוק ?

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  10. Started by asafgolan,

שמתי לב שכאשר המארז שלי סגור, המאוורר העליון נחסם יחד איתו. יכול להיות שזה צריך להיות ככה? כדאי להשאיר את החלק העליון של המארז פתוח?

• 11 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by ScreameR,

http://www.xoxide.com/taisp4heatpi.html

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  12. קודם כל תודה לאלה שעזרו לי כשביקשתי עזרה במפרט ;D אז ככה core i7 930 box gigabyte-usb3 x58 gigabyte nvidia gtx 460 1GB OC 2x3 DDR3 kingstone 1333MHZ Antec nine hounderd v 2.0 cooler master extream power 650W LG DVD-CD סתם אחד מזה משנה ... חח smasung 750GB X2 32MB קיים ברשותי כבר מסך ראשי FULLHD 25.5 inch ומסך משני 19 inch שניהם של סמסונג שוקל לקנות למארז מאווררים אחרים כי הוא דיי רועש למען האמת ואולי גם מאוורר למעבד כי עכשיו אני עם כל הסטוק שיש חוץ מהכרטיס מסך שבאמת ג'יגהבייט הפתיעו שתי מאווררים שקטים מאוד יחסית חוות דעת/פרגון עזרה לגבי אוורור והפיכת העסק לשקט יתקבלו בברכה

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  13. VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD http://www.pandas.co.il/images/va4c7040_image01.jpg[img/] זה הגיוני?! זה מקובל?! אני משתמש בגריז טרמי Artic Silver 5, מאוור 120 שמכניס ומאוור 120 שמוציא. שאר המעלות מעולות!!!

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by idanrm,

שלום, קניתי אתמול מאוורר חדש - Scythe Gentle Typhoon 12cm 1450rpm חיברתי אותו למחשב והוא מסתובב רק על 800-850rpm ולא משפר את הטמפרטורה של המחשב. חיברתי אותו כמו שצריך שיכניס אוויר למחשב. מאחורי המחשב יש מאוורר נוסף שמוציא אוויר. השאלה שלי היא איך לשלוט במהירות המאורר כדי שיסתובב לפחות על 1300RPM וישנה משהו בטמפרטורות שם. הוא מחובר בחיבור 3 פינים ללוח אם. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אז כך שלום לכולם! רכשתי אתמול בשעה טובה מחשב חדש ! *אין לי שום מידע / ניסיון בדברים האלה - וכן אני יודע שהמעבד מיועד לOC אבל האם בכלל צריך את זה עם מפרט כזה? דיברתי הרבה מאוד עם הצוות של החברה (TMS) האם יש צורך לעשות OC כמו שאמרו לי, והם אמרו לי כך : שאין סיכוי שבעולם לצוואר בקבוק עם המעבד הזה (i5 2500k BOX) והדגישו כי זה מעבד מאוד חזק ושיכול להיות שאנשים ששאלתה אותם לא התכוונו כלל לדגם הזה, וכדי שיהיה צוואר בקבוק יהיה צורך ב4 כרטיסי מסך! אני קצת בשוק, אמרתי לו שבנתיים שישאיר ללא OC, ושכן יעשה לי גם פרופיל בBIOS במידה ואני ירצה לעשות והם אמרו שהם גם בודקים את כל הביצועים של המחשב לפני ואם היה צורך היו אומרים לי זאת. שאלתי אותם גם מה רמת הOC למעבד הזה אמרו לי שהכי מומלץ …

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. יש לי PENTIUM III 500MHZ והאם אני יצליח לעשות לו אוברקלוק ואם כן אז עד כמה? והאם אפשר לעשות OVERCLOCK ל RIVA TNT2? כי שמעתי שזה מאיץ ישן מדיי תודה מראש בכל אופן אני קונה מחשב חדש בקרוב אז לבינתיים שאני לא יסבולל אני רוצה לעשות OC

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by jeyjey,

יש לי A64 3000+ סוקט 754 לוח Gigabyte GA-K8NS אני נכנס לביוס, משנה את המכפלה שומר ויוצא ופשוט כלום לא משתנה... איך מסדרים את זה?

• 11 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by YairZ,

שלום לכולם, אני וחברי התחלנו לעשות אוברקלוק לפנטיום D, דגם 940 העובד בתדר של כ 3.2 ג'יגהרץ בסטוק. לוח האם הוא Gigabyte Ga-8N-SLI Pro. כרטיס המסך הינו 7600GT ואנחנו חושבים שבחלק מהמשחקים הוא מוגבל בגלל המעבד. המכפלה היא 16 והבאס הוא 800 (לחלק ל4 כלומר 200). הצלחנו להעלות את הבאס ל 900, והתדר היה 3.6 ג'יגהרץ, אך לאחר מכן המחשב לא עלה וכנראה היה צורך להעלות מתחים. העלאתי קצת מתח לליבה- מ1.2875 ל1.3 אך המחשב עדיין לא עלה. השאלות שלי אליכם, הם אילו מתחים יש צורך להעלות חוץ מלליבה או האם יש צורך להעלות לליבה עוד קצת, האם יש צורך לבטל פונקציות/אפשרויות כלשהן בביוס וכעיקרון לעשות OC משמעותי יותר מן הסתם. הטמפרטורות בסדר במאמץ (הקירור הינו AC FREEZER 7 PRO) וב 875 הכל עובד חלק.

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by raz002,

אני זקוק למאוורר שקט אך איכותי ובעל ביצועים טובים בשביל מעבד core 2. התקציב 200 שקל. תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  20. יש לי בבית מחשב זרוק ישן: P4 1.4GHZ Willameta Socket 423 mPGA Intel D850GB Chipset 850i Memory RDRAM 64*4 = 256MBRam PC800-45 (400 MHz) Palit Readon 9550 Pro 128 MByte 64Bit AGP*4 PSU HEC 400W קיבלתי מסך חדש למחשב שלי אז הבאתי את המסך CRT הישן שלי לאחותי והיא קיבלה את המחשב הישן, הכול טוב ויפה אבל... הבעיה היא שהוא ממש איטי... חשבתי לעשות איזה OC לאזור ה-2GHz~ כדי שיפעלו לה משחקים כמו סינס 2 וכד'. הבעיה שניסיתי כול דרך לעשות OC כלום לא עזר. יש מצב אתם עוזרים לי? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by K0sTa,

מה זה אומר תזמונים של זכרון, האם אצלי זה בסדר? והאם אובר קלוק למעבד אוטומטית עושה אוברקלוק לזכרונות ? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by shlomibandit,

היה לי בעיות בתחממות במעבד בגלל זה המחשב שלי היה נכבה הרבה והכל עכשיו קניתי ביג טייפון וזה לא יאומן המעמד היה לי לפני על 50-60 בלי מאמץ עכשיו המעבד על 25 מעלות בלי מאמץ אני מקווה שזאת הסיבה והמחשב יפסיק להכבות לי , אנמי יבדוק את הטמפרטורה במאמץ ואני יגיד לכם כמה זה ירד עכשיו עם הביג טיפון במאמץ הייתי על 75 +- מעלות..

• 11 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by e_perera,

הרבה זמן לא כתבתי מה קורה אם המערכת, אבל האמת היא שדי התקדמתי. נושא זה יטפל בבלוק המים אבל הרבה יותר מעניין ברדיאטור. בלוק המים: את התוכניות לבנית בלוק המים מצאתי באתר http://www.overclockers.com/. מצאתי כתבה טובה שהכילה תוכניות בניה לארבעה סוגי בלוק שונים. לפי המלצתם בחרתי בבלוק מס' 4 : http://www.overclockers.com/tips793/index04.asp. או בקובץ ZIP: http://www.overclockers.com/tips793/WB4.zip. את העבודה ביצע עבורי חמי, ואני יכול רק לברך אותו על איכות העבודה. הבלוק עצמו עשוי מפליז - אני יודע שזה לא באותה רמה כמו של נחושת, אבל זה הדבר היחיד שמצאנו. וממה שהבנתי ההבדל לא כל כך גדול. רדיאטור: הרדיאטור הוא סיפור מעניין. לקח לי הרבה זמן למצוא דיוק 150 אם רדיאטור מ…

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by odi,

רכשתי מחשב במארז של antec 182 . המכיל מאווררים עם שליטה על המהירות אבל אני לא מצליח לקבל אינדיקציה על המהירות ב speed fan או ב pc wizard. פניתי למתקין והוא אמר שמאחר ויש שליטה על המאווררים חיצונית אז הם אינם מחוברים ללוח ולכן איני מקבל אינדיקציה כזו כי אי אפשר לקבל. האם זה נכון או שפשוט הוא לא חיבר משהו למקום הנכון? בתודה מראש למשיבים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם...אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד על מנת לשפר ביצועי משחקים וכדומה.... היום אני הולך להזמין מפנדה גוף קירור ומשחה...הייתי רוצה המלצה על גוף שלא דורש יותר מדיי עבודה (כגון פירוק הלוח אם וכאלה) אבל עדיין שיספק תוצאות טובות... אם אפשר גם המלצה על משחה טרמית טובה שלא עושה בעיות למיניהם.... תודה לכולם :

• 11 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.