אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני רואה שכתוב לי שם מהירות השעון אבל זה אפור (אי אפשר לגעת בזה) וגם איך אני אדע מתי להפסיק?
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
להלן המחשב שלי: http://www34.brinkster.com/ivrite/cw_cpuz_1.jpg עם הטמפ' הבאות: במנוחה: 27 במאמץ **ממושך**: 34 (נבדק ע"י speedfan) האם כדאי לי לעשות OC? מה לדעתכם תיהיה התוצאה הטובה ביותר שאגיע אליה (בתחום הטעם הטוב, מבלי לצלות את המעבד) האם אני יכול להרוס את המעבד או חלק כלשהו במחשב בעקבות ה OC?? ואיך אני עושה את זה בכלל??? ??? בתודה ר-ב-ה מראש, תומר.ש
-
- 12 תגובות
- 939 צפיות
-
-
האם יש תכנה שכן מאפשרת?
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מגיע לי מחשב ביום חמישי/ שישי ורציתי לדעת איך עושים לכרטיס מסך שלי oc זה albatron 6800gt עלה לי 2600 שקל אז בבקשה לא לשרוף לי אותו. האם אני צריך לקנות מאווררים בשביל לעשות oc אם כן איזה מאווררים תסבירו לי הכל בבקשה אני חדש בתחום ה oc
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
msi neo 2 platinum 3000 venice amd 2X256mb pc3200 איך לעשות אוברקלוקינג למעבד ועד איזה חום המעבד הזה יכול לעמוד? תודה
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT רק בלי הדריבר של OMEGA שממש דריבר לא נוח ומשנה לי כל פעם הגדרות. תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
הבנתי ממה שהסבירו לי שהוא צוור בקבוק למערכת שלי (משהו כזה) אז החלטתי לעשות לו אובר עכשיו כדי לעשות לו אובר כשהוא עובד ב45 מעלות (ללא מאמץ..) ואיך אני עושה לו אובר בכלל אה דרך אגב הכרטיס הוא radeon 9600xt 256m SweeT EviL
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אף פעם לא עשיתי אובר מישהו יכול להסביר לי?
-
- 18 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
יש לי ראדון 9700 פרו ואני רוצה לנסות לעשות לו אובר קלוקינק עכשו עד כמה זה ישפיע(לא שזה משנה לי כי גם ככה עוד לא יצא לי שרצתי משחק שהוא קירטע עליו) איך אני עושה את זה ועד כמה אני יכול להזיק לו אם בכלל?
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אין לי שמץ... אני יודע שהרבה אי אפשר... אבל בכל זאת... ומה הטמפ הנורמלית.. עם coolmaster aero7 ו thermaltake xaser3 v2000a באיזה טמפ אני צריך להפסיק תoc
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנא הסבר מפורט כי אף פעם לא עשיתי זאת יש לי לוח של ASUS CUV4X ו - 512 זכרון RAM תודה ארז
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני פשוט לא מבין בזה כלום |: אגב, הכרטיס מסך שלי זה: Asus GeForce FX5200 128MB
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי מעבד e6300 על לוח של gigabyte 945p-s3 וספק fsp400GLN מה אני אמור לעשותכדי להאיץ את המעבד מצטער על השאלה הזאת אני פשוט חדש בקטע של האוברקלוק ואני לא ממש מבין בזה..
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-
איך אני עושה אובר קלוק בביוס תעזרו לי יש לי לוח אם של MSI אם זה קשור למשהו בכלל תודה לעוזרים אני יוסיף תמונות בקרוב תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כלים אני צריך ואיך כלים אין לי בעיה להשיג אבל איך אני עושה את זה ומאיפה אני יכול להביא את הגומי והפלסטיק של החלון
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
איך אני עושה שהמאוורר של המעבד יעבוד על שיא?ולא שיעבוד לפי החום של המחשב
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
-
-
אני צריך שה SMART FAN שלי יסתובב במהירותו המקסימאלית כל הזמן, איך אני עושה את זה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
חיפשתי איפה ואני לא מוצא שם......אולי מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 378 צפיות
-
-
אני מעונין לפתוח את המאוורר כדי לרענן את המשחה ואני לא מצליח להבין איך לפתוח את המאוורר. איך אני פותח אותו? אם אפשר לצרף גם תמונות.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
טוב... אני רוצה לפתוח לו צינורות. עכשיו יש בעיה קטנה... אני לא יודע איך עושים את זה. חיפשתי שעה מדריך לזה ולא מצאתי... ואיך אני בודק אם בכלל אני יכול לפתוח אותם? ואם אני פותח, קירור סטוק של PALIT יספיק? אופס, חשבתי אני בפורום אוברקלוקינג וקירור....
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי את riva tuner אבל אני לא מבין בה... יש פה אפשרות לראות איזה צינורות פעילים ואיזה לא אבל אני לא רוצה להרוס ואני צריך שמישהו שמבין בפתיחת צינורות ידריך אותי.... יש פה ביטים מ00 עד 31, יש ליד כמה V . ולפי מה שהבנתי יש רק 5 צינורות פעילים (שני יחידות פיקסל ושלוש יחידות ורטקס ) מה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
עשיתי כמה בדיקות ושמרתי את הנתונים ... עכשיו אני רוצה להסתכל עליהם ולהשוות ביצועים ... איך אני פותח תקבצים ? הם בסיומת .3dr לא הצלחתי דרך התוכנה ... ולא מצאתי בפורום ...
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הטמפ' של המעבד שלי(AMD2000 עם וולקנו 7 פלוס) עמדה לפני זמן קצר על58 מעלות(כאשר הוולקנו על המינימום),לאחר שפתחתי את המארז(שגם ככה נמצא בתוך כוך) הטמפ' עמדה על 52 מעלות(שוב כאשר הוולקנו על המינימום),וכאשר הוולקנו על המקסימום(והמארז עדיין פתוח) הטמפ' היא 48 מעלות. יש לי מקום מקדימה לעוד מאוורר 120 מ"מ(יש לי כבר אחד מאחורה). יכול להיות שהמארז לא מאוורר מספיק?
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-