עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ShowstoppeR,

זה המצב שלי נכון לעכשיו. המפרט נמצא בחתימה. CPU: 245x11 @ 1.6v RAM: 1:1 @ 3.3v @ 2-2-2-5 Temps: 34C idle / 46C load הפסקתי בנתיים כי הזכרונות דיי חמים בנקודה הזאת ואני לא רוצה להמשיך עד שאני לא מוצא קירור טוב. או שאולי אני יבנה משהו בעצמי. אני חושב שאני יכול להגיע ל 2.8ghz בלי בעיות מיותרות.

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  2. אז כך אנחנו כול הזמן רבים איזה זיכרון הכי טוב ומי מגיע לבאסים הכי גבוההים בתזמונים הכי הדוקים\פחות הדוקים, אבל השאלה הכי יפה כמה הם מקבלים תכלאס במבחן התוצאה, בתור אחד שהיה לו 4 סוגי זיכרונות אחרי oc,אפילו באותו באס התוצאה שונה (בגלל תיזמונים,וכד). יאללה נתחיל: חברה: samsung צ'יפ: uccc תזמונים: 3-4-4-8 באס: 275 מתח: 2.5v נפח: 1gb מחיר:250-265 ש"ח (ל512) גירסא: EVEREST Home Edition 2.20 memory read:6900 memory write:2300 memory latency: 46ns

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by thegodx,

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=tt-sth דעות בבקשה..

• 11 תגובות
    • 734 צפיות
  4. בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את הצאקרה שלי, תיק תק הרכבתי הכל ואז נפלו פני ואמרתי לעצמי "מטומטם איך לא בדקת מה העובי של המאוורר 250 מ"מ". הקיצר אין מצב להשאיר את הטוניק ואת המאורר בתוך המארז, מה שחשבתי לעשות זה להרכיב את המאוורר מחוץ למארז עד כמה זה נראה לכם יעיל ? בלי המאוורר צד (250 ממ) הטמפרטורות הן : מעבד 42-47 לוח 37 כ.מסך 35 הטמפרטורה בחדר 28 . מה לעשות ?

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by AVI.S.T,

מישהו יכול לתת לי מדריך לחיבור מאוורר בבקשה.

• 11 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by baruch,

שמעתי שאפשר להפוך רדאון 9800 פרו של MSI ל XT די בקלות... יש מישהו שיכול לתת לי את כל הפרטים שאני צריך לדעת כדי לעשות את זה בצורה מסודרת? (הסתכלתי במקומות אחרים ולא ממש הבנתי). האם כדאי להוסיף קירור לכרטיס לפני שאני עושה את זה? בנוסף לכך... מישהו יכול להמליץ על תוכנה טובה שבאצעותה אוכל לבדוק את טמפ' הרכיבים של המחשב (בעיקר המעבד והכרטיס מסך)

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  7. אני מטייל קצת התעניינתי במאווררים למארז ואיזה מהירויות הם מגיעים ראיתי שמאוררים של Delta ידועים במהירות מטורפת ומזיזים הרבה אוויר עכשיו ברור שזה אוברקיל אבל חשבתי שיהיה נחמד לשים אחד כזה בנוסף למאוררים הקיימים במארז בחלק האחורי שיוציא אוויר לחבר אותו ללוח אם ולשלוט בו דרך התוכנה שכל הזמן יהיה במינימום מהירות ואם אפשר בכלל לא פעיל ורק לפעמים שמתחשק לי לטהר את המארז מאוויר חם אני ישים אותו על 100% ל 30 שניות בשביל האפקט לא רואה שיש מקום לקנות כזה בארץ אבל זה יעבוד התוכנית שלי? או שגם במינימום הוא ירעיש או שבכלל אי אפשר לשלוט במהירות אולי http://youtu.be/-BeTVOgVkAA http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835213006 LOL http://youtu.be/9Dcj7tB4NCk

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by SilentDawn,

המאוורר ב-Mugen 2 שלי החליט להפסיק להסתובב ואני מקבל הודעה על כך בזמן האתחול. הטמפרטורה בזמן מאמץ מגיעה למקסימום של 59 מעלות. עד כמה זה צריך להטריד אותי מ- 1-10?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by aviram20,

מישהו יודע מה עושים מה צריך לעשות ? איך אני עושה איתה OC ואיך אני קובע שהיא תעבוד כל פעם שאני מעלה את מערכת ההפעלה? אני לא מבין כלום בתוכנה הזאתת! מנהלים , זה מתאים יותר לפורום OC וקירור?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי מעבד Atlon64 3200+ כידוע לכל הוא חד ליבתי אך בכל התוכנות השונות והמשונות כגון אוורסט סנדרה וכו' מופיעם לי שני מעבדים תחת אותו הם והאחד בעל הטמפ הנכונה והשני 20 מעלות פחות. איך זה הגיוני יש למישהו הסבר לכך? האולי זה בגלל שהלוח תומך במעבד כפול ליבה?

• 11 תגובות
    • 582 צפיות
  11. אני לא איפה אני ממהיר את באס בלוח שלי. חיפשתי בביוס ולא מצאתי כלום. יכול ליהיות שבלתי אפשרי לעשות לו OC? :-\ תעזרו לי בבקשה!!!

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by manbot,

שלום לכולם אני צריך עזרה מאוד קטנה בפרוייקט שאני מתחיל לעשות בקרוב אז אני רק צריך שמישהו שבאמת יודע\פתח פעם את העכבר http://www.microsoft.com/catalog/display.asp?subid=22&site=304 יענה לי. אני רוצה לדעת איך לפתוח אותו כי אני לא מוצא שום ברגים. ???

• 11 תגובות
    • 720 צפיות
  13. היי אני ארצה לבצע אוברקלוק למעבד ה i7 920 שאני ארכוש בקרוב. על איזה קירור אתם ממליצים לי שקיים בשוק היום שהוא בעצם מבחינת הביצועים מאפשר אוברקלוק הכי גבוה מהמתחרים שלו?? תודה. רז.

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by roeiw,

על מה אתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 640 צפיות
  15. אני מחפש בנרות מאיפה להזמין את הקירור הזה... אפילו בחו"ל זה לא אפשרי... או שאני לא מחפש טוב או שאני כבר לא יודע מה... מישהו ראה או יודע מאיפה אני יכול להזמין את הקירור הזה?

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by yakir4u,

מישו יכול לתת לי מדריך איך להתחיל ? ועם איזה תוכנות אני בודק יציבות כל מה שמצאתי זה תוצאות של אנשים ואין לי מושג מאיפה אני מתחיל בכלל :\

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by אלי שוקרון,

שלום ברצוני להתייעץ על בניית מערכת קירור מים למחשב, הרעיון שלי קצה שונה ממה שכולם מכירים, אני מתכוון לקחת רדיאטור + מאוורר רדיאטוד של רכב (אני כנראה אקח רדיאטור של ג'יפ שיהייה גדול), משאבת סיחרור של דוד שמש (עובדת במתח 220V ), צנרת גמישה עם מחברים מהירים. אז ככה אני מתכוון להתקין את כל היחידה על הקיר מחוץ לבית, לקדוח 2 חורים בקיר להעברת הצינורות וחשמל, כך למעשה במחשב בבית יהיו רכיבים ללא מאווררים ויהייה שקט מוחלט כאשר אפעיל אותו. המאוורר היחיד שיהייה במארז שייך לספק הכח וגם הוא מתחיל לפעול בצריכה של 500-700 וואט בערך. מה אני מתכוון לקרר – מעבד, לוח אם, 2 כרטיסי מסך. חומרה : לוח אם - asus rampage iv extreme מעבד – I7 3930K כרטיסי מסך – 2 X EVGA gtx …

18. Started by House M.D.,

יש לי את המעבד הזה וראיתי הרבה אנשים שמגיעים איתו ל 3.4GHZ מינימום . אני משום מה תקוע איתו ב 3GHZ. כשהוא על 3GHZ הוא עובד טוב ועובר prime95 כמה שעות טובות. כשאני שם אותו על 3.02GHZ הוא קורס בערך דקה אחרי שאני מפעיל את המחשב, אפילו בלי מאמץ. לחשוב ש 20MMHZ מבדילים בין יציב ללא יציב בכלל.... והעלאת מתחים לא עוזרת אם אני שם נגיד על 3.05GHZ המחשב לא נדלק בכלל - צריך להוציא את הסוללה ולהכניס מחדש. הטמפרטורות הן בערך 55-60 מעלות במאמץ - סביר לקירור שלי (זה קירור לא סטוק אבל די דומה בביצועים, משהו כזה של CM אבל לא כתוב עליו דגם) מה לעשות עם הבעיה הזו? *עריכה* שחכתי לציין - למרות שהזיכרונות 667MHZ הם לא מגבילים בכלל והם עכשיו על תדר 629MHZ וזה עוד עם יחס של 8:6 אני יכול להוריד ל …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ובכן , הורדתי RIVA TUNER והתחלתי להשתולל עם הכרטיס מסך , ASUS GE FORCE FX 5700LE , העלתי את מהירות הליבה והזכרונות קצת , ותהיתי אם תוכלו לתת לי תוכנות לבדיקת יציבות ? אני חושב האמת שאני הולך לשחק באיזה משחק בשעות הקרובות בשביל לעשות REALIFE STRESSTEST אבל תוכנה גם אני מניח תראה ארטיפקטים , מישהו יכול להמליץ על כזאת ?

• 11 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by 212128,

קניתי מחשב חדש ומחר אני מרכיב אותו, שמעתי פה על המשחה הטרמית שמורחים על המעבד .. חייבים למרוח ? מה היא עושה בכלל ? ועוד משהו אם משהו יוכל לתת לי עצות איך להתחיל להרכיב את המחשב אני אשמח, אני יודע לאן כל חיבור הולך אבל איפה כדאי להתחיל (לוח אם,זכרונות,ספק כוח) וכדאי להתקין את ווינדוס 7 ? כי יש לי XP PRO SP3 כבר צרוב .

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי פנטיום 4 פרסקוט ועד עכשיוה הייתי משתמש במשחה של ARCATIC SILVER והטמ"פ שלי במנוחה היו בסביבות ה 50 55 אתמול ניקיתי את המשחה ומרחתי משחה חדשה של זלמן ואני רואה שהטמ"פ שלי 60 ומעלה למה זה? והאם זה נכון שאנשים אמרו לי שלוקח כמה ימים עד שהמשחה מתחממת ומוליחה חום כמו שצריך?

• 11 תגובות
    • 592 צפיות
  22. 1. מה קורה כאשר אני עושה OC למעבד ואני עובר את מהירות ה-FSB שלוח האם שלי תומך, למשל: אם הלוח שלי תומך בעד 1333Mhz Fsb ואני מגיע (עם OC) ל-1418?? האם זה עושה OC על לוח האם ובמה זה מתבטא?? ואיך אני יכול לבדוק אם כן? 2. איזה יחס הייתם ממליצים לי לשים בין זכרון OCZ 800Mhz ומעבד Q6600, באוברקלוק של עד והאם אני אצטרך להגביר את המתח?3000Mhz? 3. האם מכפלת ברירת המחדל של הזכרון היא 2 (וכמה מספר המכפלת הוא קריטי?) 4. מהם שלבי ה-OC על לוח האם הספציפי הזה? 5. האם OC מוריד מאורך החיים של המעבד (ושאר הרכיבים עליהם הוא משפיע??) אני יודע שזה הרבה אבל אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי :) דרך אגב: לוח האם: Ds3L

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  23. אני חדש בנושאי O/C ולומד לאט לאט. ניסיתי לבצע O/C והעליתי את ה-FSB צעד אחר צעד. שהגעתי ל-FSB 220 ה-POST עבר ללא כל בעיה אבל Windows קורס במהלך האיתחול. כיוונים נוספים: מתח מעבד - 1.6v (שמעתי שלא כדאי לעבור את ה-1.65v) מתח זכרונות 2.8v מתח AGP - 1.6v תזמונים 3-4-4-8. מה גורם לאי היציבות ואיך ניתן לשפר? המערכת כרגע עובדת ב-FSB 215 תזמונים של 2-3-3-6 ו-PAT במצב Enabled מקסימלי. התקני גם קירור של Thermaktake - Spark7 והטמפרטורוץ תקינות ללא כל בעיה. כרגע היחס CPU:DDR הוא 1:1 שווה לשנות יחס ל-4:5 ? תודה.

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by Jetway,

קירור סטוק מעפן. דגם המעבד: Q9450 דגם לוח-אם: Asus P5Q Pro דגם זכרונות: Kignston 2X4GB Vaule 800MHZ תדר מעבד : 2660mhz@3200mhz תדר FSB : הוא 400MHZ תדר זכרונות : 800MHZ מתח מעבד : 1.240V מתח זכרונות : 1.8V מכפלה: 8X יחס זכרונות : 1:1 תזמונים: 5-5-5 CL

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by ALE-XtaZi,

היום בבוקר עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי בלי מעמץ הטמפרטורה של GPU CORE זה ללא מעמץ מה אני עושה זה נוראה חם נראה לי ובלי הקלוק הוא היה על 58-59 מעלות והשני על 45

• 11 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.