אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הטמפרטורה במעבד שלי מתחילה ב59 ככה שאני מדליק ת'מחשב ועולה עד ל70 ומשהו לאט דרך הביוס בדקתי הטמפ של המערכת 28 מעלות... זה טבעי? או מה אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם הטמפרטורות של הכרטיס מסך (8800gt) לא מופיעות בשום תוכנה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה פעם הייתי יכול ליראות עכשיו פיתאום זה כבר לא מראה זה דיי בעייה כי אני על אוברקלוק ואני לא רואה תטמפרטורה הדרייבר הוא 180.48 ניסיתי גם אחרים ולא הולך תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
טוב אז ככה, נהרס לי מאוורר הצד של המארז NZXT APOLLO כנראה דפקתי אותו באחד מהנקיונות שלי שהוצאתי את דלת המארז, לא ברור לי איך אבל הוא נהרס... הוא לא נדלק, וניסיתי חיבורים שונים בספק. אז אני צריך מאוורר צד עם לד כחול, מאוד חשוב לי השקט, והמאוורר הקודם היה מאוד מאוד שקט, בכלל לא שמעתי אותו. ועל הדרך אני חשבתי גם להוסיף מאוורר לקידמת המארז, ושוב, מאוד חשוב לי שיהיה שקט, המאוורר האחורי של האפולו שמוציא אוויר גם לא ניתן לשמיע ואני רוצה עוד אחד כזה שלא ניתן לשמוע. גודל המאווררים הוא 120, אם יש 140 טוב אז יהיה נחמד.. שמתי עין על המאווררים הבאים- עם לד: http://tms.co.il/product/4513 http://tms.co.il/product/4512 אחד מהם, כי זה יהיה יפה יותר מאור כחול רגיל בצד המארז, אני רק לא יודע…
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קראתי כבר 200 פעם מדריכים אבל זה נראה לי מסובך מידי. אין לי מושג כמה מתח לתת ואיך להגיע לכל פונקציה בביוס. התהליך גם תלויי באיזה לוח אם מדובר וכמה מתח כבר יש במעבד. אני כבר הרבה זמן רוצה להמהיר את המחשב ל-3GHZ לא הרבה אני יודע אבל איך לעזזל אני עושה את זה ??? מה שמוזר זה שבבדיקה ב-cpuz רשום לי ב-core voltage: 1.296 וזה לא נראה לי הגיוני שזה ככה בסטוק. המחשב בחיים לא עבר אוברקלוק והטמ'פ שלי במחשב מצויינות. הלוח אם שיש לי הוא ASUS MAXIMUS FORMULA ניסיתי לראות סרטונים ב-youtube איך עושה המהרה ל-3ghz ושניסיתי לשנות תאפשרויות בביוס לא מצאתי אותם בכלל. נראה לי שהביוס שלי מסובך מידי אני חייב עזרה בשלבים לאט לאט כי אני לא יבין. תודה למי שעוזר והשמח עם זה יהיה מאנשים מבינים (מנהל …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזיכרונות שלי כרגע על700Mhz בSPD הם על 2.00 במתח נורמלי שאיתו הם מגיעים(.18 אם אני לא טועה) המעבד בoc של 3.20GHz 356x9 אני רוצה להרים את הזיכרונות ל900Mhz. עכשיו השאלות.... העלתי את הSPD ל2.40 והזיכרונות עלו לתדר של 854MHz אבל המחשב לא הצליח לעלות ככה(לא שינית את המתח של הזיכרונות) איך בידיוק אני מרים את התדר שלהם ל900MHz?לעשות בM.I.T בddr voltage control (או מה שלא רשום שם) תוספת של 0.1 ואז להרים אותם בSPD? ולגביי מעבד...יש סיכוי להרים אותו ל3.4?זה כדאי?אני ירגיש הבדל בביצועים?האם כרגע הוא לא חונק אותי? <------------ כל החלקים רשומים במפרט מחשב תודה רבה מראש !
-
- 14 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכם שאני מעלה קצת תדרים ל4850 עד הסוף בדריבר של ati עד 700 ו-1200 ואז אני עושה לו החל ואז אני משחק טיפה ואז בא לי משהו כזה vpu recovery אז השאלה שלי למה זה עושה לי ככה? זה oc קטן בסה"כ ועדיין זה עושה לי את השגיאה הזה תודה
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
זה המפרט.. מעבד:e2180 לוח:p5gc-mx/1333 זכרונות:2 ג'יגה 667 (5-5-5-15-21) הארדיסק:סטה 2 160 ג'יגה כ.מסך:מובנה של אינטל 950 כ.קול:realtek hd מובנה כ.רשת:של atheros מובנה.. ספק :400 וואט ג'נרי אוקי קראתי מדריכים אגב בביוס אין אפשרות להעלות מתח ,אז בתור התחלה אני קובע יחס של 1:1 שהזכרון לא יגביל,המעבד לא מגביל כי כבר עשו איתו תוצאות מדהימות,לבטל את eist וc1 ו הbit הזה.. [= הטמפ' שלי בקור טמפ' במנוחה זה core 0=27 core 1=30 cpu:22 .. בדקתי בכמה תוכנות ואלה הטמפ'.. אז מאאיפה להתחיל?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
איך אני קובע מכפלה 9 קבוע בASUS P5Q? עכשיו שהמעבד במנוח הוא על מכפלה 6, ואני רוצה שהוא תמיד יהיה על 9 המעבד E8400 לוח ASUS P5Q כל השאר נראה לי לא עקרוני... תודה מראש ערן.
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מותקן אצלי כרטיס 8800gt nvidia של גיגבייט קירור של זלמן עם מאוור שקט. ספק של טרמאל טק 550 וואט . בזמן משחק ( farcry 2 ) , הכרטיס מגיע ל85 מעלות ואז כאילו הכרטיס נכבה , והמחשב עדיין עובד אבל אין תצוגת מסך. אני מכבה אותו ולאחר כמה דקות מדליק שוב . האם אין בררה אלה להחליף את גוף הקירור שלו , או שיש דרך להעלות את ה cut off של הטמפרטורה ? ניסיתי דרך הדרייבר אבל אין שם שום דרך לשנות את הטפרטורה , [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה, חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי תשובה, אני מעוניין לעשות אוברקלוק, אבל משהו מטריד אותי. האם אוברקלוקינג פוגע ברכיב? האם אורך חיי הרכיב נפגעים מאוברקלוק? האם קירור משפיע על כך?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7600 GT והוא במנוחה על 60 מעלות... זה דיי גבוה לא?
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
פאר קריי קצת מקרטע לי חשבתי לנסות אולי ... אני עם ספיר 4850 רגיל ללא קרור מיוחד או משהו .... מה אתם אומרים ? http://www.overclock.net/ati/368105-ati-4850-4870-hard-oc-ready.html אפשר להגיע ל 800 (מספק אותי) בראש שקט עם הביוסים הללו או שב800 זה כבר דורש לגעת במתחים וכו' .....? ? תודה
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
אוקיי אז רציתי להעלות ל3.2... בלוח שלי יש אופציה של cpu level up , השתמשתי בה ובחרתי בOC למעבד Q9770 התדר עלה ל3.2 , הכל יציב ויפה ו23 מעלות גג בלחץ.. רק שהוא קבע לי את הזיכרונות ל903MHZ , יש לי אופציה להעלות אך לא בקפיצות שאני מגיע ל1066 האם להעלות את התדר שלהם? צריך לעשות עוד משהו במקביל? תודה לכל העוזר...
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן עשיתי OC לE4300 שלי הגעתי ל2400MHZ הרצתי ORTHOS כמה שעות טובות ולא היו שגיאות וטמפ' מצוינת(לא עבר את ה55 מעלות) לא מזמן כשהפעלתי את המחשב הוא נדלק,נכבה ושוב נדלק והOC התבטל. מישהו יודע למה?הוא לא מספיק יציב?
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אפשר בבקשה עזרה בOC למעבד Q9450 2.66 GHZ פשוט לא הבנתי את כל המדריכים.. אז בבקשה תתנו לי עזרה שלב אחר שלב .. (: יש לי את התוכנה CPU Z ואת OCCT יש לי קירור BIG TYP למעבד אני רוצה אובר קלוק קטן ל3 GHZ בעבר טכנאי עשה לי אובר קלוק אבל עשיתי עדכון לויסטה ואיכשהו האובר קלוק יתאפס... אולי הביוס התעדכן ? לאדע.. בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
על 295 הוינדוס עולה ויציב כמו סלע. פרמטרים : HT LINK - 3\4 לא עולה . מתח העלתי ל- 1.5-6 לא עוזר. גשר צפוני + 0.20 לא עוזר. מתח - HT = +0.20 לא עוזר. מתח לזיכרונות - 2.30 \ 2.20 + 2 % לא עוזר. זיכרונות על 5-5-5-15 .הם על 756MHZ .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לי לשנות את מהירות המאורר בכרטיס מסך שלי 4850 כי המחשב נתקע אחרי בערך 10 דקות של משחק וחשבתי אולי שאם אני ישנה את מהירות המאורר זה יעזור עוד שאלה איך אני בודק את המהירות של המאורר כרגע ואיך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך במאמץ
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי מארז CM690 ויש מקום במארז למעלה לעוד 2 מאווררים של 120 הבעיה היא שאין ממש מקום למאוורר רגיל רק ל-120 דק הבעיה היא שאני לא מוצא בשום מקום מישהו מכיר חנות בצפון ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
יש לי : AMD ATHLON 5600X2 AM 8500GT 2GB RAM מה זה לעזאזל MCP ? בכל מקרה איך הטמפרטורות ?
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
כותרת אם תוכלו לכתוב לי את הדגם
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי מצאתי אותו ב- http://www.frostytech.com/top5heatsinks.cfm הוא מדורג שם שני בקטגוריית שקטים עבור אינטל ניתן להשיג בארץ ב-210 ש"ח למישהו יש ניסיון איתו האם באמת שקט מאד אשמח לשמוע עוד רעיונות לקירור שקט ל- E8400 דרך אגב, בת'רד על אמצעי קירור לא הבנתי את הדרוג שם, יש שני מיספרים בסוגריים, מה אומר כל מיספר ? בתודה, shenig
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שאנשים שעושים OC מעלים את המתח של הספק מ1.3V ל1.6V איך עושים את זה? האם זה אפשרי בכל ספק(ג'נרי)?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מעבד 2800+ clawhammer עם AC FREEZER PRO 64 וזכרונות F1-3200PHU2-2GBZX שלGSKILL..תזמונים 2-3-3-5 ומתח 2.6-2.7..לפי האריזה הבעיה היא שבביוס היחס מוגדר 2/1.66. כשאני משנה את זה ל1:1 לוקח למחשב די הרבה זמן לעשות פוסט ואז הוא עולה עם ההגדרות הקודמות.. נייסיתי להעלות את המחשב עם היחס הזה ולהרים את הזכרונות לבאס המקורי לפחות, אפילו בלי OC (יוצא שמעבד על 242 במכפלה של 7) והזכרונות על 400..במצב כזה יש פוסט לשתי שניות ואז הוא נתקע ומופיעים פסים לבנים על חלק מהמסך.. כך או כך, הזכרונות האלו אמורים להגיע ל-500 מה"צ בקלות.. לא הצלחתי למצוא בביוס את האפשרות לשנות את ה COMMAND RATE מ 2 ל 1..ואני מניח שזה חלק מהבעיה..כי הלוח לא יכול לעבוד עם שני סטיקים דו צדדיים של ג'יגה כל אחד..לפחוץ זה …
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-