אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני הוצאתי הרבה מאווררים מספקים שאני לא משתמש עכשיו נגמר לי כבר כל המקומות של ה cpu fan :'( שאלתי איך אני מתקין מאוורר שהוצאתי מספק במולקוס(איך שלא כותבים את זה) תודה לכל מי שיעזור!!!!!! וזה דחוףףףף אשששששששש תודה!
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך (GeForce 4 MX 440 - SE מתוצרת Innovosion...ל279/378...מ250/333...)..ולמעבד (P4 1.7 Willamette...ל2.0).... עכשיו איך אני נועל את הAGP?...ואיך אני יודע אם עשיתי הכל טוב??..(בעיקרון אין נפילות של המערכת...ואין דברים מוזרים...) דרך אגב...לכרטיס מסך שלי יש קירור לא מקורי..!!...(הוצאתי את המאורר הקטן...ושמתי צלעות קירור בPCI שמתי 2 מאוררים ג'נרי של 80mm ו92mm...) כל החוטים במארז מסודרים ביותר...ואני עובד עם מארז פתוח..(2 הצדדים..!!..)... אין אפילו טיפה של אבק..ניקיתי היום עם לחץ אוויר..!! צריכים עוד פרטים?? עריכה: הטמפרטורה של המחעד שלי טובה מאוד...בLOAD הוא משהו כמו 55-54 בIDLE הוא משהו כמו 25-27....כמו שאתם יודעים לכרטיסי מסך מתוצרת MX אין חיישן טמפ…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך נקראת האפשרות הזו בלוח. ומה זה בדיוק נותן לי?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני נועל pci agp בלוח ga-7vax קראתי בחוברת אבל לא מצאתי
-
- 16 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שך אסוס P4P800 ומעהבד 2.6 מומהר ל3.1 וקצת... איך אני נועל את האפשרות הזאת בביוס.... ועוד שאלה ....איני מצליח למצוא דרך לעשות אוברקלוק דרך הביוס (למעבד!!!) יש לי רק את האפשרות האוטומאטית של הלוח שלי ... האוברקלוק מתחיל ב5% ונגמר ב30% ...כעת אני ב20%!!!.... תודה לכל העוזרים תומר בכר
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול על ה PCI הרגיל ואני לא מצאתי בביוס אפשרות לנעול אותו כי אני רוצה להתחיל בOC
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6800 רגיל של לידטק שפתחו לי ל-16 צינורות יש לי בעיות טקסטורה ואני מעוניין להחזירו למצב המקורי 12 צינורות עיבוד איך אני עושה זאת הבנתי שמשתמשים עם תוכנת RivaTuner הצינורות צרובים בביוס איך אני מחזיר למצב המקורי תודה רבה לעוזזרים!! והאם בעיות הטקסטורה יעלמו אם אחזיר את הכרטיס למצבו המקורי?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט מעלה דברים אחרים רק לא את האף אס בי?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
ככה בעיקרון הורדתי את ati tools התקנתי אותה ואז נכנסתי לאחת האפשרויות שניקראות oc ושם פשוט נתתי לו לבדוק עד כמה אפשר לעלות את הזיכרון ועד כמה את המעבד.... של ה9600 שלי כמובן.. עכשיו הגעתי ל 490\470) אבל גם עם אני שומר את זה אחרי הפעלה מחדש ההגדרות חוזרות לעצמן.. ואני מיתכוון כמובן אחרי ששמרתי בשם וסימן ב-וי שהגדרות יתחילו אחרי הפעלה מחדש... אפשר לדעת איך אני מסדר את זה ועושה Oc כמו שצריך?? תודה..
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אחרי קצת משחקים זה הגיע לזה איך אני ממשיך מכאן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני חדש מה קורה הכול טוב תראו יש לי בעיה אני אוצה לעשות OC אז מה שעשיתי זה העלתי את הבאס מי 166 ל 200 בביוס ועבד טוב ולא התחמם כל כך אב כבר כמה פעמים שהמחשב מהתחל את עצמו לבד אמרו לי לעלות את המתח אבל אני לא מצליח אני ניכנס לביוס אבל אין לי אפשרול לעלות את המתח יש לי לוח אם של גיגביט ניפורס 2 !!512 זיכרון כרטיס מסך חרא גיפורס4 128 מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיה לי העיות יותר
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
RivaTuner לא נותן ובATITOOL זה עושה בהתחלה ואחר כך חוזר למהירות האופטימלית שלו... כך זה מראה באוורסט.
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
איך עושים oc למעבד אינטל 2.4, מה צריך להגדיר? צריך לשנות משהו בחומרה?
-
-
איך אני עושה OC לfx 5200 ,איך אני מעלה את המהירות (קירור פסביי)? : תודה
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של GIGABYTE ואני לא ממש רוצה לישרוף אותו אבל אני רוצה להריץ QUAKE4 חלק על אולטרה והוא דורש 500MHZ לזיכרון וכשאנ יעושה לו בכל זאת הוא מוציא אותי מהמישחק חרי כמה שניות וזה קרה כמה פעמים.... בבקשה תסבירו לי איך אנ יעושה OC בטוח יחסית שיביא תוצאות טובות ובצורה פשוטה
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה בפורום ולא כלכך מתמחה בOC קניתי לפני כחודשיים מחשב AMD 3800 x2 Dual core (AM2) board: GA-M51GM-S2G עם גיגה זכרון 667 של Twinmos (נכון לעכשיו המערכת מאוד מאוד בסיסית בעיה שנובעת מחוסר תקציב...) אז ככה רציתי לראות מה אני יכול לעשות עם הAMD לפני שאני קונה את הטייפון החדש כשיצא סוףסוף וכשנכנסתי לביוס גיליתי שאין לי אופציה של OC בשום מקום - דבר שלמיטב הבנתי מאוד חריג בלוחות של גיגה-בייט אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה אני אהיה אסיר תודה איך אני עושה OC עם ביוס שלא מאפשר?! אם מישהו נתקל בבעיה דומה אני אשמח לשמוע את דעתו בנושא... תודה מראש -אמיר
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום ברצוני לנסות לעשות OC לזיכרונות שלי אם איזה תוכנה אני עושה זאת?
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לוח ASUS P5Q PRO תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך XFX 7600GT EXTREME EDITION 256MB. בגלל שהכרטיס מגיע עם מאוורר רועש מאוד החלטתי לקנות את הZALMAN VF900-CU בעיקר בשביל שיהיה שקט... אחרי שקצת קראתי בפורום התחיל ליזול לי ריר ונראה לי שזו הזדמנות טובה להתחיל OC לכרטיס המסך... איך אני עושה את זה? (ראיתי את המדריך לאוברקלוקר מתחיל, אבל הוא לא מעודכן מספיק...) תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לי g-force mx 440 של asus רציתי לדעת עם אפשר להגיע איתו לתוצאות טובות יותר ואיך???
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך leadtek 6800gt 256mb ? ומה הטמפ' המקסימלית שמותר להגיע אליה? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
תודה זה המפרט MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 430 Watt תודה ...
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס ואני לא מוצא כל אפשרות לOC עליו. איך אני עושה איתו OC? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי פה איך אני עושה OC למעבד שלי???? כרגע יש לי לוח אם:GIGABYTE GA-945GCM-S2C אם זיכרון 1GB 667MHZ של KINGSTON וכרטיס מסך 8600GT 256MB GDDR3 GIGABYTE
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-