אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אהלן, ממש בא לי על מערכת קירור במים למחשב שאני אקנה , כמובן תיעדוף מאוד נמוך כרגע , אלא אם כן זה כן יכנס לתקציב. לכן רציתי לשאול כמה דברים שלא ממש הבנתי. קודם כל מה הטווח מחירים למשאבה , רדיאטור , מיכל - שיתאימו לליבה מרובעת , זיכרון (אם בכלל יש דבר כזה) , והכי חשוב 3 כרטיסי מסך 260 ? השאלה השנייה היא , מדוע משנה נפח המיכל , הרי זה מערכת סגורה , המים בורחים לאנשהו ? השאלה השלישית מה עוד אפשר לקרר עם המערכת ? השאלה הרביעית עד כמה היא מקררת - בערך - לפני ואחרי OC ? השאלה החמישית והמאוד חשובה - כמה חשמל היא צורכת ? והשישית ואחרונה , האם צריך לזה HEATSINKים למיניהם ומתכות או רק את הסוקט של הרכיב אליו הוא מתחבר ?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום ! אני מתלבט על מערכת קירור למעבד Q9550 במארז ANTEC 300 עם דגש על שקט מסגרת השקעה 500 +\-
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שמגיע עם המעבד Q6600 שיושב על לוח אם GigaByte GA EP 43 DS3L וזכרונות ראם מבית G.Skill 2X2GB 800 MHz DDR2 4-4-4-12. הקירור למעבד שאני קונה יהיה Arctic Cooling Freezer Extreme. רציתי לדעת שני דברים: 1) האם אפשרי בכלל לבצע OC למעבד עם הנתונים הנ"ל או שאתם צריכים לדעת עוד פרטים כדי לענות לי על כך? 2) אם אכן אפשרי, לאיזו מהירות מעבד אני יכול להגיע עם OC בטיחותי אך בכל זאת משמעותי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב. אני מקווה שזה הפורום הנכון. יש לי בעיה שאני רוצה לפתור אותה היא המהירות עלייה של הוינדוס, כרגע עומד על דקה ו 20 שניות. אני מריץ וינדוס אס פי. המחשב הוא תוצרת VIA מסוג CARPC. עכשיו יש כמה אפשרויות לשיפור המהירות בביוס עצמו - להוריד מה שלא צריך לבדיקה וכו. בוינדוס - להוריד כול תוכנה שאיננה נחוצה. ואשמח לשמוע על עוד רעיונות. האפשרות השנייה היא מצב המתנה או תוכנה מסוימת. מה שאני צריך לדעת זה - מה תהיה צריכת החשמל בהמתנה (אני מזכיר זה מחשב רכב שעובד על מצבר!) אם יש לכם רעיונות יצירתיים או כול המלצה אחרת אודה לכם. אין לי בעיה לעבור לוידוס 98 אם זה נחוץ. אני משתמש ב 2 תוכנות במחשב 1) IGO8 ניווט תלת מימד. 2) CENTRAFUSE שהיא תוכנה יעודית למחשבי רכב בתודה לעוזרים טל.
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
המעבד שלי מגיע ל78 מעלות במאמץ עם קירור buffalo של evercool המעבד על oc של 3.0 בלי העלת מתח לשום רכיב.. במנוחה הוא 48 מעלות הלוח אם על טמפרטורה של 45 מעלות... הארדיסק על 33 מעלות... זה הגיוני 78 מעלות במאמץ? לפני קניית הקירור הוא הגיע ל92 במאמץ...
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ASUS P5A2-8SB4W/ID1 רק 65 ש"ח !!!!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המליצו לי על זה G POWER 2 PRO GH-PSU23-PB מה אתם אומרים ? 285 ש"ח אמרו לי שזה הדבר הבא 8)
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
התחדשתי לאחרונה בP6K deluxe+i7 920 ורצון טוב למהירות שעון > 3.5Ghz אבל אז הבנתי שחוץ מה Nexus FLC-3000 ( http://skypc.co.il/pl_product~FLC-3000~18~0.htm ) אין זמינות בארץ לשום גוף קירור רציני למעבדי i7... מישהו יכול להגיד אחרת ולהאיר את עיני?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש רוצה לראות כמה הטמפרוטורה של הכרטיס קניתי מחשב כרטיס מסך HD4870 512MB בEVEREST לא מופיע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אוקי תשמעו התחלתי לעשות OC והגעתי ל3.8 ! ועכשיו שמתי תבאס על ה422 וזיכרונות על ה844 ידני ובבדיקה של הOCCT שאני עושה שעה זה עושה לי התסק !! לא הצליח לא ייצב לא יודע למה בבקשה עזרה gal242@013.net מחובר . לוח DFI P45 DK PLOS זיכרוונת G.SKILL 1066 PI CL5 מעבד E8500 של אינטל כמובן וקיורור אולטרה 120 !
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
היי, ביצעתי את הOC לפי המדריך שבנעוץ ובעזרה בטלפון מ-Blackline, הOC בוצע כמו שצריך לאחר בדיקות מאמץ מקיפות וכו'.. עכשיו שאני משחק במשחק FAR CRY 2 אז הFPS שלי צנח מ50~75 לפני הOC ל20~35 לאחר הOC. כמו כן, ביטלתי את הOC וראיתי כי הFPS עולה חזרה ל50~75, לאחר מכן ביצעתי שוב את ה-OC ל3.2 GHZ וה-FPS צנח חזרה ל20~35 כמו קודם לכן. אשמח לדעת מה הבעיה. תודה. בדיקה של SUPER PI: ללא OC- 23.931 עם הOC 33.777 ה-OC בוצע על המעבד Q9450 . הלוח אם - ג'יגה בייט X48 DS4 זיכרון- 4 ג'יגה 800 MHZ של משקין. 5-5-5-18 (לפי הביוס וCPU Z , על הקופסא של הזכרונות רשום 5-5-5-1-5 ) כרטיס מסך- HD4870 . מערכת הפעלה- vista 64 bit ספק- טרמלטק 750 וואט כל פעם העליתי 10mhz עשיתי בדיקה כל פעם עד שהגעתי ל3200 עש…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוב את המאוורר הכי טוב שמתחבר לקירור הזה בלבד ושנותן איוורור הכי טוב לקירור הזה נא לצרף סימוכין שמוכיח שמשכותב מבין
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב HTPC עם מארז של ANTEC 2480 ומעבד AMD 9950. רציתי המלצה על קירור למעבד במחיר של כ- 150 ש"ח. חשוב מאוד שיהיה שקט - לא חשוב היופי. תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מישהו ניסה להכניס שמן במקום מים במערכת קירור מים? האם זה אפשרי? האם משאבות שמיועדות לדחוף מים מסוגלות לדחוף שמן?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ואם שמעתם עליו אולי תוכלו לספר לי אם שווה לקנות ? וגם אם אתם לא מכירים אולי תגידו לי אם אתם מכירים קירור אוויר שיותר טוב מקירור מים ? דרך אגב המעבד שיתקרר לו הוא ה920 החדש אבל לדעתי כל קירור רציני לאינטל יכול להגיע עם מתאם
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לעשות OC למעבד E2140, המפרט שלי: מאוורר ZALMAN 9500PRO לוח אם GIGABYTE P35-DS3 זכרון CORSAIR 4GB DDR2 800 ספק EZCOOL 450W כרטיס מסך 9600GT SONIC OC האם הספק יחזיק מעמד? איך אני מתחיל בכלל לעשות OC?
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי להעלות מ266 ל277 אחרי דקה בווינדווס המחשב נופל.. מה עושים? המפרט: Antec Nine Hundred Enermax Modu 82+ 625W GIGABYTE EP45-DS3R Intel Core 2 Quad Q6600+ZALMAN CNPS8000
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי רועש . אני יכול אפילו לשמוע אותו במסדרון אם אין רעש בבית. פעם הוא היה ממש שקט שאפילו שהייתי מכבה אותו, לא הייתי בטוח שהוא מכובה כי פשוט לא היה רעש ממנו. ניקיתי את המאוורים בעזרת שואב אבק. אחרי שניקיתי, אחד המאוורים עשה רעש ממש חזק כאילו איזה טרקטור קטן מתרוצץ לי במחשב. בנתיים ניתקתי אותו כי אני לא יודע מה לעשות. חוץ ממנו עדיין יש רעש מהמחשב. אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל מדי פעם יש רעש מהארדיסק כאילו מתקינים משהו, או עושים איזה פעולה כמו פתיחת וינראר, וזה למרות שאין שימוש במחשב, או לפחות שימוש שמצריך עבדוה מאומצת של הארדיסק.
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
העליתי את ה-P4 המסכן שלי (פרסקוט 3GHZ) ל-3.4 ג'יגה הרץ ואיך שעלתה הויסטה קיבלתי BSOD והמחשב לא רצה לעלות יותר. יש לי לוח אם ASUS P4S800D-X ואני כרגע על 1.27 VCORE. מישהו יודע האם יש אפשרות לשנות בביוס של הלוח הזה VCORE? (כרגע אני על 3.3 ג'יגה הרץ)
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כאשר המעבד שלי היה בתדר סטוק המתח שהוא קיבל תמיד היה 1.325 אחרי שעשיתי אוברקלוק העלתי את המתח מ-1.325 ל-1.380 השאלות שלי הם: האם המחשב שלי מקבל כרגע מתח טוב או שהעלתי יותר מידי מתח?? בעניין הזכרונות באוברקלוק כזה היחס צריך להיות 1:1 (667mhz) או שאני צריך לקבוע את הזכרונות על 800MHZ כמו שהם באופן טבעי?? זאת אומרת כמו שמופיע לי עכשיו ב-cpuz יחס של 5:6?? השמח לתשובה מפורטת אני חושש ורוצה להיות בטוח שהמחשב יציב 100 אחוז.
-
- 13 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי ברשותי CORE 2 QUAD Q9550 לוח אם P5QC מעוניין לבצע OC כשאני ניגש לבדוק את הטמפ' אני רואה הבדלים עצומים בין תכנה לתכנה: OCCT מראה 31 CORE TEMP מראה 44 והתכה של אסוס - 22 מה עושים?? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות למערכת השנייה שלי (תסתכלו במפרט) OC... ,איך היכולות אוברקלוקינג של הלוח הזה?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ל-260GTX 216 Core במידה ואני רוצה לשמור אותו יציב?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי ממש רותח מה אני צריך לעשוות..? כבר הוספתי מאורר וניקיתי הכל.. מה אפשר לעשות..?
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-