עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני לא מדבר הברגה עם ברגים . ואני לא מדבר על מאוורר כמו "מאוורר ארובה שמוציא מהמארז חום - אלא מאוורר שנמצא מול מאוורר המעבד ומזרים לו אויר קר (לא מבחוץ) השאלה עם איזה חומר\אמצעי אני עושה דבר כזה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by itad,

יש לי את התוכנה motherboard monitor 5 איך אני משתמש בה? ושמעתי שיש את התוכנה smartfan או משהו כזה ושהיא נוחה יותר לשימוש איפה אפשר להשיג את התוכנה ואיך משתמשים בה? תודה!

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  3. Started by RJ1,

הכותרת מדברת בעד עצמה... הורדתי את CPUZ אבל זה מראה לי כל הזמן מהירות משנה סביב ה1.2GHz.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך רדון 9600XT ואני רוצה להוסיף מאורר איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Radeon 9600XT, איך אני מוציא את הגוף קירור? יש 2 פלסטיקים כאלה שצריך ללחוץ עליהם אבל זה לא יוצא, צריך לסובב אותם או מה?

6. שלום לכם. יש לי מחשב ישן (ממש ישן. טיכו , אתם יכולים לראות מפרט), ובזמן האחרון הוא התחיל פשוט לזחול. ממש עגלה. אני מנסה לברר מה הבעיות שלו, ואחת מהן לפחות היא הטמפרטורה של המעבד. כמו שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת, תוכנת Sandra מדווחת שהטמפרטורה של המעבד שלי עומדת על - תקשיבו טוב - 100 מעלות!! כן, שמעתם נכון, מאה מעלות צלזיוס!! כדי לראות מה הבעיה, פתחתי את המארז, אולם אני לא מצליח לשלוף את המאורר מעל המעבד. איך אני אמור לעשות את זה? כבר הוזזתי את שני ה'גשרים' הלבנים, כל אחד לצד הנגדי שלו, וזה שיחרר קצת, אבל עדיין, הוא תקוע שם איכשהו. אני אמור פשוט לשלוף אותו וזהו, או שצריך ללחוץ שם על משהו? כי אני מפחד לנסות לשלוף בכוח. ובקשר לטמפרטורה - איך באמת מעבד מגיע לטמפר…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. איך אני מוציא את הסינק שיושב על הליבה של הכרטיס מסך מבלי לפגוע בכרטיס או בליבה? Shibby 15 ו-E-R-A-N אמרו לי להשים את הכרטיס בתוך שקית אטומה ולהכניס למקפיא לטמפרטורה נמוכה מאוד {קצת מתחת לאפס}, רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות את השקיות האלו? ועם למישהו יש תמונה של כזו שקית או שיש לו והוא יכול לצלם לי, וכמובן האם יש עוד דרכים להסרה של הסינק מהליבה. תודה מראש, דינו.

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  8. קניתי את הVF900 הוא אמור להגיע עוד שבועיים פחות או יותר ואני רוצה לדעת איך אני מוריד את הקירור סטוק שבא עם הכרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 440 צפיות
  9. שלום. יש לי athlon xp 2000+ והוא הגיע ל70 בפעם הראשונה מזה שנים. החלטתי שarctic silver יהיה הפתרון הכי מהיר וזול אבל אני לא בטוח איך אני מסיר את הPaste ששמתי לפני שלוש שנים עליו. זה פייסט לבן שהגיע עם המאורר שהגיע עם המעבד, אני חושב ששם המאוורר היה green power או משהו כזה אם זה עוזר. לא הורדתי עוד את ההיטסינק מחשש שהורדת הפייסט תהיה בעיה. אגב, אם ארצה להוריד אח"כ את הarctic silver התהליך שונה?

• 5 תגובות
    • 499 צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני רוצה לקנות את הקירור של טרמלטייק ה-G4 COOLER לכרטיס מסך מבוססים GF4 TI... עכשיו אני לא יודע איך אני מרודי את הקירור המקורי כי הוא קצת שונה מהקירור של גיפורס 2,3 ששם יותר קל להוריד את הקירור בגלל הקליפסים הקטינים שיש לו מאחור... ופה זה שונה ואני לא מצליח :-\

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  11. Started by yambtz,

יש לי מארז מקורר היטב, לא יותר חם מהחדר, אולי 2 מעלות. הטמפ מערכת שלי 40-43 ורציתי לדעת איך מורידים את זה. הבעיה שאני לא יודע איפה היא נמדדת, ואיך להוריד אותה. אם זה בציפסט אני יכול להסיג מאוורר קטן ולשים על הצלעות קרור לא? תודה מראש ;D

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  12. התקנתי את התוכנה ואני לא יודע איך להוריד את מהירות המאוורר (8600GTS). הרעש משגע אותי... אני אשמח אם מישהו שמבין בזה ידריך אותי איך לעשות את זה בבטחה (כך שהטמפרטורה לא תעלה יתר על המידה).

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  13. אני רוצה להרכיב מאוורר חדש של המעבד כולל היטסינק ואני רוצה להוריד את הקירור סטוק של הפנטיום 4 מיהשו יכול להסביר בפירוט איך אני עושה את זה בלי לפגוע בלוח אם או במעבד???

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by Oranili,

אני רוצה לעשות OC ל BUS איך אני מוריד מכפלה לזיכרון ? לוח : GApVMT-9 Nforce 430

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  15. בואו נגיד ככה,יש לי GEFORCE ואני רוצה לשים לו HEATSINK חדש,עכשיו כשאני מוריד את הHEATSINK הישן יש שם חומר לבן שנמרח כמו בוץ(לא יורד מהמכנסיים ) ,לא יודע מה זה,אבל זה בטוח משהו טרמי להעברת החום. עכשיו,איך אני מוציא את זה כדי לשים HEATSINK חדש? דרך אגב,למי שמתעניין אני שם ZALMAN VGA Heatpipe Cooler ZM80-HP ,ההיטסינק הענק הזה,שלא צריך מאוורר, ככה שאני לא אצתרך לסבול עוד את המאוורר הרועש שלי

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  16. אני צריך את זה כדי לחבר מס' לדים למיתוג... יהיו תמונות של התוצאות...

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  17. יש לי 3 מאווררים שאני רוצה לחבר למחשב אבל אני לא יודע איך. אני רוצה לחבר אותם ככה שאני אוכל להגיד למחשב שיעלה להם את המהירות או שיוריד את המהירות שלהם. אני שמעתי שצריך לחבר אותם ללוח אם. יש לי לוח אם של asus p4xpx תודה מראש ! נ.ב. תביאו לי גם תוכנה כדי שאני אבדוק את הטמפ' של המחשב שלי. עכשיו אל תגידו לי לחפש באתר כי אני לא מצאתי כלום. תביאו לי איזה לינק ישיר או שם של תוכנה תודה!!!!

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by muli90,

אני רוצה לשים מאורר רגיל (לא של מעבד) במארז ואין לי כבל מטח פנוי אליו מהספק.... איך אני אמור לחבר את המאורר.... תודה לעוזרים... ;)

• 11 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by BobCaT,

טוב אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל השאלה היא: יש לי מקום לUSB אוזניות ומיקרופון בקידמת המארז והם לא מחוברים אני רוצה לחבר אז ככה את המפרט תראו בצד אז ככה יוצאים לי מהחיבורים מהUSB מלא כבלים צבעוניים ומה אוזניות והמיקרופון שתי בננות לאן אני מחבר אותם כדי שהיפעלו? תודה לכל ההעונים גיא

20. Started by innoVision,

אני רוצה לשים 4 לדים במאוורר, כל פינה לד, איך אני מפעיל אותם? אני צריך לקנות 4 לדים של 3 וולט ןלשים בטור?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  21. שלום, אני רוצה לחבר מאוורר מארז ישירות לספק(בעצם אין לי ברירה, בגלל סוג החיבורים), אבל אין לי כבל פנוי מהספק. אפשר להשתמש באחת מהיציאות של הסידירומים? ז"א, שהמאוורר יהיה בין הספק לסידירום(מבחינה חשמלית)?

• 8 תגובות
    • 575 צפיות
  22. שיראו את הברגים בקיצור שיראה יפה

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  23. שלום. יש לי מאוורר 120 מ"מ למארז של zalman f3 כניסה שלו - 3 פינים. יש לי לוח אם gigabyte ga-z87-hd3 שכל יציאות המאוווררים שלו הם של 4 פינים. איך אני יכול לחבר אותם? האם אני צריך מתאם מיוחד? אם כן, איזה? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shnozlid,

קיבלתי מאוורר מחבר שלי של 90mm. יש לו שני חוטים, אחד אדום אחד שחור. למה אני מחבר את החוטים??

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  25. אוקיי אז יש לי מחשב של פנטיום 1 ויש לי ספק בשילו (מהישנים כמובן). יש לו 2 כבלים כבל עם חוטי מולקס שאותם אני יודע לחבר. ועוד כבל שחור כזה עם 4 "תופסנים" שצריך לחבר למפסק שמפעיל ומכבה את המחשב.. זה מחולק ל- 4 "תופסנים בצבעים שחור, חום לבן וכחול... איך אני מחבר אותם... ניסיתי לחבר את זה פעם אחד באקראי וזה עשה הפסקת חשמל בכל הבית מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 447 צפיות

דיונים חדשים בפורומים