עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי החדר שלי ממש חם מהמחשב,למרות סידור הכבלים,תוספת של מאוורר 120mm ביציאת הPCI-E וקירור FREEZER64 PRO המחשב עודנו פולט חום אני שוקל להחליף גם לHD2900 שלי את הקירור אך לא בטוח אם הACCELERO S1 REV 2.0 יתאים לכך. סירטוט הסרקולציה במערכת שלי : לדעתי רוב החום מגיע מהכרטיס מסך ומהספק. כרגע אני מוכן להשקיע כ600ש"ח על קירור לכלל המערכת בנוסף אני שוקל להחליף את דלת המארז http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19100#details

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by Mortar,

זה דיי ברור שהספק חשמלי שעומד על כמעט 300 WATT חייב להפוך לאנרגייה כלשהי, אז כן מחשבים פולטים חום אבל כמה לעזאזל ?! מארז הP3 הישן שלי היה מברזל או משהו כזה... אולי פח עבה? לא יודע אבל הוא היה דיי קר ושנגעתי בו לא הרגשתי שום דבר מיוחד, היה תמיד דיי נעים, וזה לא שהייתה בו איזה מערכת קירור מים, היו בו רק שני מאוורים חלשים מאוד, אחד לספק ואחד למעבד... והוא גם ממש היה שקט. עכשיו עם ה (ראה מפרט) הוא כמו תנור ועוד עם 7 מאווררים בפנים (כולל ספק והכל) !!! יכול להיות שזה בגלל אלומיניום ? או אולי בגלל האוברקלוק ? אם אני שם את הפנים שלי על מארז זה בערך כמו לשים את הפנים על כביש במדבר באמצע בקיץ, ממש ממש ממש חם וזה מחמם לי פה את כל החדר ואני ממש לא אומר את זה בצחוק. אני חושב שזה בגלל…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by roxnity,

מהההההההההה ?????????? ומה זה לעזאזל 128- ? כרטיס מסך : 9600GT. ושמעו, הדלקתי את המחשב והמעלות היו 56-60. שיחקתי קצת ב CS והמעלות עלו ל 80 מעלות.. עכשיו המחשב במצב מנוחה .. אני לא עושה כלום .. והמעלות לא יורדות כבר איזה 20 דקות ..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Overkiller,

שלום לכולם; ניסיתי לאחרונה לעשות OC קטן למחשב, מעיין התנסות קטנה מתוך שעמום, העליתי את התדר מ-2.8 ל-3.0 , (ממש כלום, אני יודע....) ולמרות הכלום הזה, המחשב קורס, אחריי ריסטרט הוא פשוט קורס (לאחר ביטול ההמהרה המחשב הפסיק לקרוס); העליתי את המחלקים מ-200 ל-214 (נו 3.0 GHz) וזהו.......מה יכולה להיות הבעיה? -רון

• 12 תגובות
    • 675 צפיות
  5. שלום כולם, אני צריך עזרה עם הOC שלי (המפרט בצד ימין) הצלחתי להגיע ל3366.33 (374.04 * 9) וכבר שעתיים אורטוס רץ והטמפ לא עוברות את ה40 ויש Validtion אני לא יכול להעלות את הבאס אפילו באחד בלי שאורטוס יתן שגיאה אחרי כמה שניות, לא משנה כמה מתח אני נותן ועוד שאלה לגבי הזיכרונות, איזה ערכים לתת לתזמונים? תמונות BIOS (הראשונה יצאה קצת מרוחה לצערי)

6. אהלן וחג שמח כולם, החלטתי לשדרג מעט את המחשב שלי ואני מחפש גוף קירור טוב שיחזיק לי את המעבד שהוא p4 2400 שלו אני מעוניין לעשות OC. עכשיו התקציב הוא עד 200שקל 250גג. תודה לעוזרים ושיהיה לכם חג שמח

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by sahargt,

שלום אני צריך עזרה בקיצור אני הולך לקנות קירור מים אני ממש לא מבין מה אני צריך לקנות אבל ראיתי בלוק למעבד שאני רוצה לקנות Danger Den - RBX בקיצור אני רוצה לקנות גם לגשר הצפוני ולכרטיס מסך מה עוד אני צריך לקנות??? עם אני קונה אני קונה רק את הדברים הטובים שיש אבל כול החלקים צרכים מאותו חברה מאות אתר השמח עם תוכלו לעזור לי אני מצרף קישור לאתרים שמאחד מהם אני יזמין את החלקים ומפרט המחשב בסוף http://www.dangerden.com http://www.cooltechnica.com מפרט Intel Pentium 4 3.2 MHz IC7-MAX3(Intel i875P CORSAIR 1024-TWINX ATI RADEON 9800 XT Thermaltake Highest Xaser III V1000A נ.ב אני צריך משהו טוב ל OC וגם עם אפשר שקט ושיכנס למארז תודה

• 12 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by Ran B,

שלום לכולם. כבר התייצעתי בעבר בנוגע לאוברקלוק וכעת יש ברשותי מידע חדש אותו ארצה לחלוק עימכם ואשמח לקבל יעוץ ועזרה. אז היום התקנתי את הביג טייפון שקניתי (וגם את הזלמן לכרטיס מסך). אני חייב לציין קודם כל שהזלמן VF700-CU הדהים אותי! עד עכשיו היה ברשותי קירור סטוק על כרטיס מסך של XFX גיפורס 6600GT על אפיק AGP 8X. הטמפ בIDLE הייתה על 49~51 מעלות קבוע, מאמץ לא עבר את ה56~60. כעת,ה אחרי ההתקנה הגעתי בIDLE ל41 מעלות! כאשר בLOAD זה לא עובר את ה46~50. פשוט מדהים מה גוף קירור מעולה כזה ומשחה טרמית חדשה (AS5) יכולים לעשות! הבאסה היחידה היא שלא היה ניתן להרכיב את הגופי קירור הקטנים (היטסינקים קטנים כאלה) לזכרונות. (יש 4 צ'יפים של זכרונות על הכרטיס שלי 128MB סה"כ. DDR3) הם הפ…

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  9. שלום, אני עומד לקנות מחשב עוד כמה זמן ויש לי כמה שאלות בנוגע לקירור. אם אני לא מתכוון לעשות oc, אני יכול לשים core i5 tray בלי קירור נוסף? (המארז שהיה הוא lancool k60w http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=19&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62) *ואם אני כן מתכוון לעשות oc? תודה, אביב

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by VooDoo3,

היי .. אני מעוניין לעשות אובר קלוק רציני למעבד שלי ויש לי שאלה : אם אני אשנה את מהירות הV Core שלו ל1.9 האם אני אצליח להמהיר אותו מעבר למהירות העכשווית מבלי להגדיל יותר מדי את מהירות הבאס - שעומדת עכשיו על 150?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by vner@,

המקלדת בבעלותי מזה מעל שנתיים, והיום החלטתי לבצע את הניקיון היסודי ביותר..... ומורכב.... Genius Wireless, עכבר + מקלדת אלחוטיים תמונות: שבת שלום, אבנר

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  12. הצלחתי להוציא 3200MHZ עם OC במעבד E4300 ככה זה נראה: הנתונים: 350MHZ FSB במכפלת 9X CPU V. 146250 המעבד במצב IDLE נמצא בטמפרטורה של 42 מעלות.(על פי CORE TEMP 0.95) כשהרצתי S&M במצב הרצה הטמפרטורה היתה 66-62 מעלות ואז המחשב עשה לי RESTART(על פי CORE TEMP 0.95) בביוס מכוון אצלי שחום המעבד יהיה עד 66. מה אתם מייעצים, לעלות את הגנת המעבד ל-70 בביוס או כל פתרון אחר ...?

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  13. אני מעוניין לעשות אוברקלוק במחשב שלי מעבד e6600 לוח אם asus commando כרטיס מסך 8800 gts 640 mb זיכרונות של קורסייר 1GB (2X512( בתדר 800 מגה הרץ דגם xms2 עם cl 4-4-4 מארז raidmax smilodon מארז מטורף מבחינת קירור כרגע הטמפ שלי לא עוברת את ה45 מעלות במאמץ של המעבד ו37 של הלוח אם עם קירור סטוק של אינטל. בפנטיום 4 שהיה לי היה לי קירור של ג'יגה בייט ממש חזק והייתי מרוצה ממנו למרות רעש עצום שיצא ממנו(רעש לא מפריע לי) הגעתי איתו לטמפ של 27 מעלות במנוחה ו35-37 במאמץ ב4000 סיבובים לדקה ורעש של מטוס סילון. אז תזרימו חופשי המלצות...עד 350 שקל גג

• 12 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by 00Amir,

ב OC ל4.6Ghz אני מצליח לייצב את המערכת, אבל כאשר אני עולה ל4.7Ghz יש לי מסך כחול שאומר Memory mangmant ולא ברור לי למה... אני עובד על הנתונים לפי התמונה הבאה... BLK - 180mhz multi -X26 SPD -8 VTT - 1.33 זיכרונות על 1440Mhz במקום 1600mhz במקור... ומתח לזיכרון 1.65V כמו שהיצרן אומר... למה הוא כותב לי בעיה " בניהול זיכרון" במסך כחול?? תודה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by THE FOX,

מעבד: 3200+ ווניס אמצעי קירור: Arctic Cooling Freezer 64 Pro הטמפרטורות סבירות? או שכדאי לחשוב על קירור אחדר למעבד? תוספת של עוד 150MHZ-100MHZ למעבד תתן משהו במשחקים? או שאפשר להישאר עם זה? 8) *לאחר הOC ל 2.5 GHZ בדקתי ומשחקים רצים יותר חלק איזה קירור ציפסט הכי מומלץ? מיקום הציפסט הוא כמו בלוחות DFI NF4.

• 12 תגובות
    • 737 צפיות
  16. החלטתי לקנות את המפרט הבא ורציתי לדעת אם אני צריך ושווה לי להחליף את הזכרונות לחברה של G.SKILL בשביל ה-OC, אגב שה-OC שאני מתכנן זה לסביבות ה-3 ג'יגה הרץ, או 3.2 ככה ובכן זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤674 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS CALIBRE OVERCLOCK 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1851 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤530 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤390 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤…

• 12 תגובות
    • 615 צפיות
  17. יש לי מעבד Q6600 GO לוח אם gigabyte p35 ds3l sunbeam tuniq 120 gigabyte gts 8800 512 g92 מארז sagita raidmax 120*2 עשיתי המהרה למהירות 3.2 356*9 תגידו לי אם הטמפ' של המעבד תקינות(עם הsunbeam על 60 אחוז) ובקשר לכרטיס גרפיקה נדמה לי שזה גבוה מדי לכרטיס של NVIDIA לא? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  18. טוב - אז היום עשיתי חלון למארז שלי ורציתי להתיעץ אתכם איזה קירור להוסיף לו. כלומר איזה איוורור. 1. גודל מאוורר 2. כיוון זרימת האוויר 3. כמות מאווררים 4. וכמובן סוג המאוורר נ.ב. אני יודע שלא נראה טוב בנתיים - יהיו שיפורים בהמשך כמו שיוף והדבקת פשי כסף.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני בונה מערכת HTPC עם מארז HT-400 של ACCENT: http://www.arisetec.com/products/HT-400.htm ספק כוח ללא מאווררים ST30NF של SILVERSTONE: http://www.silverstonetek.com/products-30nf.htm גוף קירור למעבד של thermalright sp94 http://www.thermalright.com/product_default.htm כל המערכת הזו יושבת בתוך נישה בסלון צמוד למגבר+DVD+וידאו+ממיר אשר מפיצים בעצמם חום. האם יהיה לי קירור טוב+שקט?

• 12 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by shlominavi,

שלום יש לי קירור נינג'ה פלוס..ואני מעוניין להוסיף לו עוד מאוורר.. יש למישו מושג איפה אני משיג קליפסים כאלו של המאוורר? שאלתי בסקיי אין להם ..

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  21. NEON 8 COOLER או שאני אקנה ממישו פה ביד שניה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הלוח שלי הוא:(shuttle MV43V(N והמעבד הוא כמו שצויין למעלה Pentium 4 northwood A80532 . הביוס הוא:של(.AMI (American Megatrends Inc גרסה 19.11.03 ובו אי אפשר לעשות כלום כמעט אני פשוט לא מצליח, לא לעלות את המכפלה או לשנות את ה- FSB. האם יש איזשהי תוכנה או משהו כזה שיעזור לי?

• 12 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by Fir3^StorM,

שלום לכולם. לפי המאמר על ה M2 שיצא עוד מספר חודשים ראיתי שהוא יצא בתושבת 940. השאלה שלי היא בעצם האם קירור שכתוב עליו שהוא מתאים בין היתר לתושבת 940 [שהיא כרגע בשימוש למעבדי שרתים] יתאים גם ל M2 שיצא עוד 4 חודשים+-? אם זה מתאים יותר לפורום אוברקלוקינג וקירור אז תעבירו. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by boxer555,

יש לי בעייה בעשיית הOC למעבד בעיקרון יש לי קירור מים של SWIFTECH עם BLOCK שהדגם שלו זה APOGEE GT אם אני לא טועה ואני כרגע עם רדיאטור של TT בעתיד ישודרג הגעתי עד כה לOC של 3.4 יציב ועכשיו כאשר אני מנסה להגיד ל3.6 או אפילו ל3.45 אני לא מצליח אחרי כמה שניות יש לי FATAL ERROR בORTHOS היחס הוא 1:1 המתח הוא 1.337 המתח של הNB הוא 1.25 ובמנוחה המעבד עובד על 24 מעלות יש מצב שהPSU מגביל את הOC כיוון שהספק הוא ג'נרי 500WATT [יום חמישי אמור להגיע חדש] אם זה לא הספק אז מה זה יכול להיות ומה אני אמור לעשות? תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nizzan7,

מה טמפרטורה נורמלית של הכרטיס מסך geforce 6600 gs? 42 בערךזה בסדר?

• 12 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.