אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי ממש ממש מרעיש לא יודע אם זה המאוורר או הספק כוח (נדמה לי הספק כוח) בכל אופן, איך להפוך אותו לשקט בדרך הזולה ביותר? (יש לי את התוכנה אוורסט אם צריך לבדוק כמה מתח המחשב שלי צורך או כל דבר אחר)
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אני מעלה את המתח רק זה הורס את האחריות לא?
-
- 14 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אחים שלי עם מה אני אמור לחתוך את המארז בשביל לשים מאוור או כל דבר אחר?
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
*כותרת* אני מזכיר יש לי GA-P31-S3L וגרסת הביוס שלי היא F1 (ככה קיבלתי מהחנות...) תודה
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
-
אני וחבר שלי מצאנו 3 מקלדות ברחוב שברנו 2 לקחנו את הלדים ולקחתי אחת הבייתה שלמה פירקתי את הקופסא של השלם חיברתי למחשב ובדקתי עם רב מודד כמה לוקח שם לד ( בדיוק אותם לדים כמו של האחרים ) הוא לוקח 1.85 וולט איזה נגד אני צריך בשביל ה12 וולט הספק נותן ב12 וולט 12 אמפר איך אני יכול לבדוק כמה אמפר הלדים לוקחים בשביל לבדוק איזה נגד אני צריך לפי חוק אוהם אני לא יכול למדוד עם רב מודד כי הלדים מופעלים מהמקלדת וזה מולחם על הבורד אז אי אפשר לחבר בחיבור טורי את הרב מודד יש למישהו הצעות? על הלדים לא כתוב כלום אם צריך לצלם אני אצלם תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
תיראו המעבד שלי לאחרונה דיי חם ואני רוצה לדעת איזה קירור יש לו.. במפרט לא כתוב שום דבר לגבי קירור.. זאת אומרת שאין לי קירור למעבד??? איך אני בודק את זה??? דניאל.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מכיר אנשים עם מפרטים כמו שלי, שאני יודע שזה חזק והוא אומרים שזה טס ברמות על לדעתי המחשב שלי לא.. ניסיתי כבר כל דבר אפשרי למיטב ידיעתי בצד של התוכנה עכשיו אני חושב על החומרה אז באתי לפה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לנסות שוב לעשות OC ויש לי שאלה אני רואה לפעמים במפרטים שאומרים אם אתה רוצה לעשות OC תיקח את הלוח הזה אם לא אז את זה או אותו הדבר אם זיכרונות..!! אז אם אני רוצה עכשיו לעשות OC ( שניסיתי כבר בעבר וכשאני הגעתי ל 1.9 GHZ ,המעבד שלי הוא 1.8 GHZ, המחשב קרס לי :\ ) איך אני יוכל לדעת שהזיכרונות והלוח אם והכל יעמדו בעומס ?!?!
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום יש לי במארז מאחורה מאוורר 80 מ"מ, ואני רוצה לדעת אם הוא מכניס או מוציא אוויר - איך אני בודק את זה?
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה די דבילית אבל איך אני יכול לדעת אם המאורר שלי נדפק? המחשב שלי התחיל להתקע נגעתי בו הוא היה בחום מטורף מזל שכבתי אותו ישר אחרת הוא היה פשוט נשרף, פתחתי את המארז נגעתי בלוח אם בדיסק קשיח בזכרון פנימי הכול היה רותח, עכשיו המחשב דולק בלי המכסה של המארז הייתה לי תחושה שהמאורר של המארז לא פועל כי המעבד לא היה חם כמו האחרים חוץ מזה שאני רואה שעכשיו הוא מסתובב, בניגוד למאורר של המארז שלא זז (הוא אמור לא לזוז?! כאילו זה למקרי חירום או משהו או שזה כמו המאורר של המעבד שפועל כל הזמן), נתתי למאורר דחיפה קלה והוא כזה עושה סימנים של אין כח כאילו מסתובב יותר ממה שהוא היה אמור להסתובב אבל מפסיק מהר מאוד. אז ככה אני רוצה לדעת אם המאורר שלי נדפק אם שווה בכלל לתקן את זה או…
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
(axp 1900)
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מה זה בדיוק מכפלה ומה זה נותן? יש לי בארטון 2500
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
זה המעבד: AMD ATHALON XP 2500+ אני עומד לבצע OC למעבד, כבר הבנתי איך עושים (הסבירו לי אתמול). עכשיו, אני יודע שבמעבדים נעולים אי אפשר לשנות את הנתון הזה בביוס: X- Multiplier Factor X11.0 הוא נתון קבוע למעבד נעול ואי אפשר לשנות אותו לפי מה שהבנתי. אבל אני במעבד שלי כן הצלחתי לשנות אותו, שיניתי אותו ל-13, אבל כמובן לא שמרתי את ההגדרות (כי עדיין לא קניתי היטסינק טוב ואין לי איוורור ממש טוב במארז, אני רק בדקתי איזה הגדרות יש בביוס). אז אם אני הצלחתי לשנות אותו, זאת אומרת שהמעבד שלי לא נעול? (אל תשכחו שאני לא עשיתי שמירת הגדרות, פשוט יצאתי מביוס אחרי זה מבלי לשמור שום דבר). ועוד משהו: שמעתם פעם על מישהו שנשרף לו המעבד בגלל שהוא העלה את המהירות של המעבד מ-1830MHZ ל-1950MHZ? …
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לפני כשבוע שרפתי בלי כוונה שני מעבדי פנטיום 3. אני לא בטוח שהם שרופים. איך אני יודע זאת בוודאות? תודה מראש!
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. xp1700 האם הוא טוב ל-OC ואיך אני יודע שמביאים לי סטפטינג טוב ל-OC? מה שיש זה dut3c jiuhb 0303
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
יש איזה רשימה של לוחות??.. ומה עם הלוח של DFI?? (ה lanparty nf4 ultra-d)..
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי 9800NP וחשבתי אולי לעשות לו קצת OC הבעיה היא שאני לא יודע אם כדאי כי אני לא יודע אם הוא חם או לא אז איך אני ידע מה המעלות ואם כדאי לי לעשות OC? ד''א המעלות של המחשב הם: CPU 45 Board 36 תודה
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש של INNO 3D 6200 AGP איך אני יכול לדעת את הטמפרטורה שלו ??? יש תוכנה (בהנחה שיש חיישן טמפרטורה שם ) שיכולה לומר לי ??
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
תשמעו אני רוצה לדעת איך אני יודע את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי ואם אני יכול לעשות oc לfx 5200 ובעזרת מה??? תודה מראש.....
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת את המתח של המעבד שלי... איך אני יודע אותו? ומה המתח הסטנדרטי למעבד AMD 2400?? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני חייב וצריך את העזרה שלכם אז ככה איך אני בודק את טמפרטורת המחשב שלי?? תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 14 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בBIOS כתוב שהזכרונות עובדים ב1612MHZ , ובCPU-Z ב806MHZ , איך אני יודע מה מהם הוא הנכון? ובמידה והוא עובד בתדר של 806 איך אני ממהיר אותו ל1600? מדובר בזכרונות Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9 http://www.skypc.co.il/pl_product~23762~15~0.htm Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-