אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
לכל מי שמכיר את התוכנה והוריד, כנראה שהבין שהיא לא משהו כי ה advance OC TAB מבוטלת.. הנה הפתרון.. התוכנה לכל הלוחות של אנפ]ורס 2, אבל זה הפתרון שמפעיל את האפשרות ללוח איפוקס הנ"ל in the app directory there's a file called nvsuoem open it with notepad, delete everything in there and paste this [EP-8RDA+] agp_min = 1.5 agp_max = 1.8 agp_increment_step=0.1 core_min = 1.6 core_max = 2.0 core_increment_step=0.2 cpu_min = 1.4 cpu_max = 1.85 cpu_increment_step=0.025 mem_min = 2.5 mem_max = 2.9 mem_increment_step=0.13 AdvanceView=1 [NVK7-CRB] agp_min = 1.5 agp_max = 1.7 agp_increment_step=0.1 core_min = 1.5 core_max = 1.7 core_increment_step=0.1 cpu_min = 1…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב- Speedfan יש לי 127 מעלות ב- AUX, מה זה??? עדכון, הנה התמונה מה- Speedfan: והנה תמונה של Everest: אני עם E6400, freezer 7. דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 847 צפיות
-
-
איפה אני יכול לרכוש צג וחיישן נטו בלי פאן באס או משהו מפואר מדי שעולה כמה מאות, מומלץ לרדת אפילו מ100 שקל. יש איזו חנות שפאשר לקנות בה את זה , כי אני לא מצאתי. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות מעל 420 מפרט בחתימה חזרתי למעבד הישן E6600 כול המידע בתמונות האם הכול מוגדר נכון ?
-
- 12 תגובות
- 884 צפיות
-
-
פשוט מאוד תעיף את הHeat Spreader הדפוק הזה שמודבק לך על הCORE של המעבד כך שהמעבד שלך יראה כמו כל פנטיום 3 נורמאלי כשהCORE של חשוף. זה היה טריק מעולה בשביל הK62 והK63 בזמנו בשביל לסחוט עוד כמה מגה"צים. תעשה את זה גם אתה ואולי תשבור את מחסום את 1600!!!!1
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן החלפתי את כל המחשב העלוב שלי, המעבד שלי עובד ב70-73 מעלות וזה משגע אותי, ע"פ החיישנים של הביוס ו-mbm המארז על 43 אז זה לא הבעיה שלי. קיצר אני רוצה להחליף את ה-heatsink אבל אין לי כוח למשהו שיגרום לכל הבית שלי לרעוד מהרעש, הבנתי שהוולקנו למיניהם די שקטים אבל עדיין... איזה כדאי לקנות שלא יהיה רועש יותר (או לפחות בהרבה יותר) מה-dr thermal העלוב הזה? החלקים של המחשב שרלוונטיים- AthlonXP 1800 Gigabyte 7vRXP רק שכחתי לציין שבטמרפטורה התכוונתי כשהמעבד ב-full usage
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
סלחו לי שאני מפרסם את ההשוואה באנגלית, פשוט ככה כתבתי אותה במקור. I've received the Quad Led Red fan I've ordered from Australia. And I've just compared it to my CoolerMaster TLF-R82 which got 4 blue leds in it. So first the specs of both. Quad Led Red: 2500 RPM , 32.4 CFM , 27.4 dBA. TLF-R82: 2500 RPM , 32.11 CFM , 25.0 dBA. As you can notice, they're quite similar... The CoolerMaster is supposed to be the more silent one. When tested I did notice this little hiss from the QLR.. it's not that noticable unless u bring it close to your ears. I didn't hear that noise with the CM fan. I've tested these fans with the Zalman FanMate1, which control their speed by…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם וונטק פורשת מרעיון מאווריי הTMD (Tip-Magnetic Driving) כי באירפלואו החדש הם חוזרים לצורת המייסב הכדורי:
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
http://www.tr2tt.com/products/coolers/m14se/m14se.htm http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=107 מבחינת קירור - מה ההבדלים במעלות? מבחינת רעש אני רואה שההבדל גדול - 19 דציבל מול 32 של SPIRE.... מבחינת RPM אני רואה הבדל גדול מאוד לטובת הSPIRE אבל משהו מוזר, למרות כל זה, הAIR FLOW של הSPIRE נמוך משמעותית מזה של הTR2 אני יכול להחליט עד מחר אם להחליף את הSPIRE שלי בTR2 בKSP... הרעש יהיה זניח עם cool 'n' quiet enabled ?
-
- 12 תגובות
- 755 צפיות
-
-
המפרט שברשותי הוא : E7400 2.8GHZ @3.5GHZ עם מתח (קבוע) עבודה לערך 1.4V בOCCT מראה בערך 1.36. לוח GA-EP43 S3L ספק- COUGAR RS 400 המחשב בעיקרון הרבה זמן (שנים) בOC ויציב. לאחרונה ביטלתי את העלאת והורדת תדר המעבר בביוס (אני לא זוכר את שם האופציה) ורציתי לדעת האם זה משפיע על המעבד באיזו שהיא צורה והאם צריכת החשמל עולה (למרות שהמתח קבוע)? וכמובן האם בכללי כדאי לבטל אופציה זו בOC? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
א. צבעים שונים ל-SLOTS של הזכרון ולסינקים. הסלוטים בצבעי שחור וסגול והסינקים בצבע זהב. ב. מבחינת OC הוא עושה רושם מעולה בינתיים, הלוח כרגע על באס של 220 וזה ללא שינוי של מתח לצ'יפסט ועם הקירור המקורי. ג. הלוח עושה OVER VOLTING למעבד... אני בוחר 1.5V ב-BIOS והוא נותן לו 1.568. בהתחלה זה הרגיז אותי, אבל ככל שאני חושב על זה יותר אני יותר שמח... במקום המקסימום שיש לי ב-BIOS יש לי עוד 0.068V עכשיו רק נשאר לשחק עוד קצת עם הזכרון ולראות אם הוא יעמוד ב-220DDR ואם כן באיזה תזמונים..... יותר מזה אני לא עולה עד שאני אסיים לבנות את המארז החדש ואחבר בו את הקירור מים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני צריך עזרה בבחירת מאוורר למעבד(כולל היטסינק) לעבודה בOC. יש לי מעבד 2.8 Intel 800Hz HT, ולוח של Abit AI7 , וכרגע אני מגיע איתו ל3300Mhz (בלי להתעסק עם מתחים ותזמונים). כרגע הטמפרטורות הן (בערך~): מנוחה: 39-40 מעלות. עבודה (מאומצת): 53-55 מעלות. לפי המחשבים של אנשים שראיתי כאן, אפילו ללא OC אני צריך קירור קצת יותר טוב, לא? בכל אופן, חשבתי על ה A1715 Thermaltake CPU Fan Spark 7+ Xaser Edition - P4 Fan. קישור לאתר היצרן: http://thermaltake.com/coolers/spark/a1715.htm הוא נראה לי דיי חזק, במיוחד שהוא למעבדי 3.6 , והוא עולה כ-165 ש"ח. מה אתם אומרים עליו?
-
- 12 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אחים שלי עם מה אני אמור לחתוך את המארז בשביל לשים מאוור או כל דבר אחר?
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אהלן. המפרט שלי הוא כזה: לוח אם - Gigabyte EX38-DS4 מעבד - Intel E8500 @ 3.16GHz זכרונות - 2x2GB OCZ Titanium PC2-9200 עומדים במתח של 2.12v ותדר של 1150MHz 5 5 5 18 2x2GB G.Skill PC2-8500 1066MHz 5 5 5 15 סה"כ הזכרונות כרגע עובדים בתדר של 800MHz 5 5 5 18 ומתח של 1.8v. קירור Xigmatek Achilles S1284 Exposed heat pipes טמפ' ליבה במנוחה 48מעלות ו-1252 סל"ד. טמפ' מעבד 32 מעלות. אני מניח שליבה יותר חשוב. בכל מקרה, רציתי לדעת האם אני יכול להביא את שתי הזכרונות ל-1066MHZ? והשאלה השניה, אם בכלל אני יכול לעשות OC למעבד ומה ההמלצה בתור צעד ראשון ב-OC? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהתחלה הכרטיס עבד טוב, לאט לאט נהיו לי מלא בעיות: קפיאות, מסכים מהבהבים וכו', והפתרון היחיד היה להוריד את ה OC לתדר סטוק. איזה מין דבר זה? מה club3d לא מוודאים שה OC יציב לפני שהם מוכרים את הכרטיס? בקיצור, שילמתי על OC edition וקיבלתי כרטיס רגיל. מה אני יכול לעשות עם זה? אתם חושבים ש skypc יחליפו לי אותו?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
e-GeForce 8800GTS 640MB KO ACS3 e-GeForce 8800GTS 640MB האם ההבדל בקירור ממש משמעותי? ובנוסף ברצוני לציין שאני יעשה לו אוברקלוק עד קצה היכולת......... אז מה עדיף?
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הציעו לי את LIMBA 2000 ואת TT הציעו לי גם עוד הרבה אחרים טובים רק אני לא יכול אותם כי הם דורשים שיש מסביב לסוקט 4 חורים מה שאין לי!!!! אם תוכלו להציע לי אחד ממש טוב (או אחד ממה שאמרתי) אודה לכם! (: SweeT EviL
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לוקח E6300 עם 2GB TWINMOS 667, 7900GS ולוח Asrock Xfire. מעולם לא עשיתי OC ונדמה לי שזה לא יקרה בזמן הקרוב. אבל - הנושא מעניין אותי ואני רוצה לשמור את האופציה פתוחה. 1. מדוע האסרוק לא מתאים ל-OC? 2. מדוע כ"כ מומלץ לעשות OC עם זכרונות 800? מה הבעיה עם 667? 3. האם לדעתכם כדאי להוסיף עוד 300-400 שקל כדי לשדרג את הלוח? 4. אם כן, איזה לוח לקחת עבור OC בינוני מבין כל הג'יגה בייטים למיניהם (S3, DS3, DS4...)? והאם בכלל לקחת אסוס? 5. בהנחה שאשדרג לוח, האם כדאי לקנות מראש קירור למעבד? ואם כן, מהו הקירור השקט ביותר? תודה!
-
- 12 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מישהו עשה\מכיר מדריך איך לעשות שלט רחוק ומקלט למחשב? ראיתי פעם אחד פשוט אבל אני לא מוצא אותו אני מוצא רק מסובכים כאלה...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגעתי עם המעבד יציב לתדר 2600 ומעל זה המעבד לא מוכן להיות יציב... העלתי גם מתח עד ל 1.7V לא עוזר... שינתי כמובן את המכפלת HT מטה כך שלא יווצרו בעיות וגם את יחס הזיכרונות... ??? כרגע אני על מהירות הסטוק ועל מתח 1.15V יציב לחלוטין. הלוח שבשימוש הוא: Gigabyte K8NS Ultra-939 אמצעי הקירור הוא: Arctic Cooling Freezer 64 Pro מקווה שתוכלו לעזור... שמעתי שאם מאמצים את המעבד עם תוכנה מסויימת לפרק זמן ארוך זה יכול לעזור....
-
- 12 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לעשות אובר קלוק ככה ל2000@2400 או 2600 ככה עכשיו אני רוצה שהאובר קלוק היה קבוע לא סתם לשבור שיאים או משהו אז רציתי לדעת האם למהירות כאלה זה מסוכן ? או יכול לגרום נזק ? עכשיו אם כבר עושים חשבתי אולי לעשות גם צריבת ביוס של 9800xt ל9800pro שלי כמו שסטינגר עשה ? אני לא יודע איזה ליבה יש לי אבל זכרונות יש לי של הינקס כמו שלו f - 28 עכשיו הנה המפרט -------------------------- amd a64 +3200 clowhummer s754 מקורר על ידי משהו גנרי מksp ה spire kaster king epox 8kda3j rev2 עם קרור אקטיבי על על הגשר הדרומי או צפנוי לא יודע מה זה קיצר יש מאורר עליו זכרונות a-data 400hz 3-4-4-8 בלי שום קרור shppire radeon 9800 pro 128mb 256 bit ספק tt buterfly 480w act…
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש (ראו במפרט). מבדיקת טמפרטורה עם מס' תוכנות, לא כולן נותנות אותם נתונים, אבל 3 מתוכן נותנות נתונים זהים, ככה שיש לשער שזו הטמפ' הנכונה. (ראו קובץ תמונה מצורף) ולא רק שהטמפ' גבוהות מדיי לטעמי למעבד 45NM , המחשב גם מרעיש בטירוף! כשמדליקים את המחשב המחשב ממש רועש, עד שהחלונות עולים ואז יש ירידה פתאומית ברעש, (כנראה אז תדר המעבד יורד) , אבל לאחר מס' דקות של שימוש לא אינטנסיבי עוצמת הרעש עולה לאט לאט בהדרגתיות שוב. מה יכולה להיות הבעייה?! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מתכוון לחנויות רשת כמו k.s.p או כל מיני תודה..........
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי והבנתי COOLER MASTER עומדים להיכנס לשוק גם בארצנו ורצתי לדעת מתי זה יקרה? ואם מישהו יודע אם יהיה מבחר גדול של מוצרים ובעיקר מארזים? ולפי מה שהם עולים בחול כמה הם יעלו בארץ (המארזים המדהימים שלהם)? והאם למישהו יש תר עם גלריה של מארזים שלהם
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-