עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי ראדון 9700 פרו איך אני בודק את הטמפ של הכרטיס מסך שלי???? ומי שיש לו את אותו כרטיס שיגיד לי מה הטמפ שיש לו בדרך כלל

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  2. בדקתי באוורסט ולא זיהה את הGPU.. בדקתי בSpeedFan וגם בו אני לא מצאתי את המעלות גם בATItool , הוא כאילו לא מזהה את הכרטיס מסך בכלל.. ויש לי RivaTuner שאני לא יודע איך בודקים בו טמפ'.. יש לי 88GT של ASUS..

• 12 תגובות
    • 673 צפיות
  3. אני חושב שהמחשב שלי מתחמם יותר מידי. איך אני בודק את הטמפרטורה? אם יש תוכנה אז תישלכו לינק אליה תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  4. יש לי כפול ליבה של אינטל דגם e6300 . תודה.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  5. יש לי לוח אם של אינטל D850MV ואני רוצה לברר את טמפרטורת המעבד. איך אני עושה את זה? תודה. יאיר.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  6. שלום, אני צריך בבקשה תוכנה שאני יוכל לראות איתה את הטמפרטורה של המעבד של המחשב שלי... תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  7. שמעו, יש לי Radeon 9800SERIES 256MB 256BIT Palit ברצוני לבדוק את המעלות שלו, בדקתי אם התוכנות EVEREST Home Edition SiSoftware Sandra Lite 2005 ואין,לא רואים. זה לא מזהה,לא רואים שום מעלות של הכרטיס מסך.. רק של המעבד,זיכרון,הארדיסק,וזהו .... קיצר אמרו לי תבדוק עם הATI שאתה מקבל אומגה משהו כזה.. WTF? לא הבנתי למה הם מתכוונים,אני צריך קישור לאומגה הזה או איך שלא ייקראו לו בכדי לבדוק את המעלות של הכרטיס מסך.. כי כל התוכנות הרגילות לא מראות כלום! תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 913 צפיות
  8. איך אני בודק אם הכרטיס באמת מגיע עם OC ? אם איזה תוכנה כי אני לא מבין כלום ב NVIDIA ובכל תוכנה אחרת זה מראה לי שבתאכלס אין לו OC הוא על 1800 MEMORY אבל בכל מקרה אני רוצה לוודא

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. יש תוכנה שאומרת? יש לי SHAPPIR RADEON 9600XT איך בודקים? תודה נ.ב אני מקווה שזה קשור לפורום הזה כי זה קירור :Q מצטער אם לא ...

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by deking,

שאלה בנושא. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by zoyaniv,

שלום יש לי בעייה והמחשב נתקע לי במשחקים אחרי כמה דקות וחשבתי אולי זה בגלל טמפרטורות איך אני יכול לבדוק טמפרטורות של המחשב במאמץ

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז ככה הזמנתי שניי סטיקים של 512 של TWINMOS PC3200 וכמובן בחנות עשו טעות והזמינו PC2700 אז לקחתי אותם זמנית וכשיגיעו ה3200 אני יחליף הענייןשאני רץ כרגע בבאס 400 והכנסתי את הזיכרונות והם דווקא עובדים ונראה לי בסדר על 2.7V הרצתי SANDRA והכל נראה תקין. איך אני יכול לעומק לבדוק את העניין אם הוא יציב ב 100% או לא? ובכלל זה הגיוני ש2700 של טווינמוס יעשו OC של 67MHZ? תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  13. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by tomerzhr,

אי אני יכול לבדוק לכרטיס מסך מעלותתת?

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  15. Started by shloosh,

AMD 2000 VOLCANO 6

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  16. שלום, ברצוני לבדוק את הטמפרטורות של הכרטיס מסך שלי,יש לי : Radeon 9800SEIRES 256MB 256BIT של החברה : PALIT עכשיו,איפה בודקים את זה? אני רוצה לבדוק,להגיד לכם את המעלות המדוויקות ללא מאמץ ..ותגידו לי אם זה בסדר וגם אני ינסה במאמץ להפעיל משחק כמה שעות ולהגיד לכם ותגידו אם זה בסדר/סביר תודה מראש למי שעוזר! נ.ב לא יודע אם זה קשור לפה,אם זה לא קשור אז תעבירו ..

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. כותרת וגם האם אפשר לבדוק שם טמפ' של כרטיס מסך? רק לוודא שאני באמת בביוס... הביוס זה SETUP שמגיעים דרכו מתי שהמחשב עולה ולחוצים על DEL (מאיפה שאפשר לקבוע מאיזה דיסק המחשב יעשה בוט וכו' נכון? אם לא אז מה זה..)

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  18. : איך עושים את זה ???

• 3 תגובות
    • 416 צפיות
  19. לא יודע אם זה דרייבר, לא יודע איך לבדוק, המערכת בת 5.

20. הורדתי את השבלונות שיש במאגר ההורדות של האתר אבל אני לא יודע איך לגזור אותן? איך אני גוזר אותך? גוזר את השחור? גוזר את הלבן? תעזרו לי בבקשה ד"א הדיון נערך אז תתעלמו מהתגובות בבקשה...

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  21. אני עושה זאת בעיקר בשביל השקט במארז. והנה ציטוט מן הביקורת על המארז http://www.silentpcreview.com/article200-page4.html: At 12V it has a distinct buzz, with a very noticeable whirring, rasping bearing noise. It's bad enough that the testing was actually stopped to check to see if a scrap of paper had become lodged inside the hub. That was not the problem. While raucous at full voltage, drop the voltage below about 9V, and the whirring dies away, the buzz diminishes, and it becomes a fairly well behaved fan. Most likely it will find use either at the lowest of voltages, or not at all.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  22. שלום, קניתי את המחשב הנוכחי לפני 5 חודש, והכל היה בסדר עד לפני שבוע שבדקתי טמפ' עם speedfan וראיתי שמאוורר אחד הפסיק לעבוד. כשקניתי את המחשב בדקתי בהתחלה עם ספידפאן, שלוש מאוררים עבדו, הראשון השני והרביעי. השלישי הראה על 0 RPM עכשיו רק השניים הראשונים נותנים קריאה,כמו שתראו בתמונה שצירפתי מה עושים במצב כזה? תשימו לב שהטמפ' עולה.. תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  23. שלום לכולם ! אני מנסה לעשות OC 200/230 בתור התחלה. עכשיו איך אני דואג שהזיכרון לא יעלה יותר מידי גבוה ??? כי אם אני משאיר אותו ביחס של 1:1 עם הבאס אז 230X2=460 נכון ? חשבתי על יותר מאוחר כשאני יעשה 250 אז לא תיהיה בעיה כי אני ישים יחס 5:4 וככה הזיכרון ישאר על 400MHZ. ועוד שאלה ממתי צריך לעלות לו גם מתח ? התיזמונים שלי כרגע הם 8-3-3-3 איך אני מעלה לכם תמונת מצב שלי ? (JPEG)

• 12 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים