עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, כמו שאמרתי בהודעה הקודמת.. קניתי מאוורר חדש Arctic Cooling - Freezer 7 Pro כתוב שטווח המהירויות של המאוורר הוא בין 300 - 2500 RPM הורדתי SpeedFan ואני לא מצליח לשנות את המהירות של המאוורר.. היא נשארת על 659 סיבובים לדקה... איך אני משנה אותה? יש משהו בBIOS שצריך לשנות?

• 12 תגובות
    • 724 צפיות
  2. עשיתי אוברקלוק למעבד פנטיום 4 נורטווד 2.6@3.0 הטמפרטורה בתדר הרגיל (2.6) היתה במנוחה 35 ובמאמץ 60 אחרי שעשיתי תאוברקלוק בעזרת התוכנה msi core center הגעתי ל 3.0 הרצתי prime 95 כל הלילה הכל עובד חלק והטמפרטורה אותו דבר בדיוק כמו בתדר הרגיל אולי 3 מעלות יותר.. בדקתי גם עם everest ו cpu z שזה באמת שינה תתדר וזה שינה שיניתי ת fsb ל 231 שאני עושה תאוברקלוק דרך הביוס אז המחשב לא עולה לי אחרי זה אני צריך לאפס הגדרות סימוס כדי שהוא יעלה וכשאני עושה עם התוכנה core center אז הכל עובד וזה עולה וגם האוברקלוק עובד ובמתחים לא נגעתי השארתי אותו דבר נ.ב אני עם קרור של הסטוק לא הוספתי שום קירור מיוחד למעבד והטמפרטורה של המעבד לא השיתנתה אחרי האוברקלוק. מה אתם אומרים?? הגיוני שהוא עשה א…

• 12 תגובות
    • 680 צפיות
  3. אז ככה יש לי תמפרט הזה: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM Thermaltake V1 Gigabyte GA-P35-DS3L NZXT Apollo No PSU Black Enermax Liberty 400W 30A @ 12V Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 WD 250GB SATA II 16MB KS BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 Retail זה OC הראשון שלי והגעתי ל 2.8Ghz ובזכרונות ל 800 והטמפרטורה במאמץ היא 49-51 , אני רוצה להגיע לסביבות ה 3Ghz עכשיו לבעיה ,אני לא בטוח שהגדרתי תדברים טוב בביוס אז העלתי תמונה של ההגדרות בביוס ואם משהו לא טוב אני ישמח לקבל עזרה קטנה איך להמשיך ועדיין לא הבנתי תקטע של המתחים והתיזמונים של הזכרונות אז גם העלתי תמונה של ה CPU Z למקרה הצורך [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by kobi-50,

עכשיו לא שמתי לך שהוא בלי ה K יש לי לוח אם P8Z77-V DELUXE יש אפשרות לבצע OC למרות שהמעבד לא K ??

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Tommy,

אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד של דוד שלי על קירור סטוק AMD64 3000 Venice 1.80Ghz S939 מעניין כמה אני יכול לדחוף אותו בלי להעלות מתח והאם כדאי לשנות יחס זכרונות? עריכה : הלוח הוא Gigabyte GA-K8NS Pro-939

• 12 תגובות
    • 685 צפיות
  6. ערב טוב לכולם! לאחרונה התחלתי לעבוד בעריכת קול על המחשב הביתי שלי. מאז ומתמיד החום של המחשבים בחדר היה קבוע (בסביבות ה40-50), לא משנה איזה מחשב זה, משום מה הטמפרטורה קבועה (המחשב הקודם היה מחשב מלפני 7 שנים). לאחרונה שמתי לב במחשב שלי שהטמפרטורה ממש גבוהה, מגיעה אף ל80 (על פי התוכנה של גיגהבייט), ובמצב IDLE על סביבות ה50 (האמת שלפני כן זה לא היה 50, אבל ניקיתי את המארז היום ועכשיו זה 50 בIDLE). האם הגיוני שעקב החום הרב, המעבד למעשה "מקרטע" ונתקע, לחצי שניה, בתוכנת העריכה (קיובייס) כאשר אני מפעיל דרכה כמה פלאגינים(VSTi) ? הקירור הוא המקורי של אינטל, המארז הוא המארז הפשוט של קומפיוקייס 19A, לא זוכר את השם המלא של הדגם. ישנו מאוורר 12 ס"מ מלפנים ומאוורר 12 ס"מ מאחור, ומאוורר…

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by segevgabay,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6325 או זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3093 מה עדיף מבניהם והאם הם שווים משו? או שעדיף כבר קירור אוויר?

• 12 תגובות
    • 693 צפיות
  8. MBM מראה לי את התצוגה הבאה (שבב של SIS, אגב): 26 40 49 זה נשמע לי ממש טוב יחסית למעבדי AMD. אגב, ה 26 כל הזמן משתנה כל כמה דקות.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by !_Evil_!,

אני רוצה לרכוש ערכת סליבינג http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1102&products_id=6116 הערכה הזאת טובה? ומה הערכה כוללת? האם היא תספיק לכל החוטים? וזה קשה להרכיב את זה על החוטים?

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by kinggil,

שלום, המעבד שלי 63+מעלות שאני משחק, חשבתי אם אני יהפוך את המאוורר של המעבד במקום שיזרוק על ההיסטינק אוויר שיזרוק הפוך החוצה. האם זה יעזור במשו? המאוור שלי TR2 Thermaltake סתם לא משהו. עריכה: יש לי גם מאוורר בדלת שגם זורק אוויר , אם אני יהפוך גם את הכיוון שלו שיזרוק מחוץ למארז זה באמת יעזור כל העסק הזה? אני שואל פשוט כי לא בא לי להתחיל לפרק.

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by ohmega,

תגידו, למה core speed על 2800mhz ? לא צריך להיות על 3000mhz ? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 745 צפיות
  12. כול פעם שאני מפעיל את המחשב או עושה ריסט המחשב נידלק לשניה ואחרי זה מיתכבה ל2 שניות ואחרי זה נדלק שוב. יכול להיות בגלל OC ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

תנחשו מה זה עושה:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. איזה מאוורר אתם חושבים הכי טוב למעבד שציינתי לכם בנושא האשכול? המאוורר הנוכחי שלי מרעיש ואני לא מסוגל יותר.. אני חייב מאוורר טוב ושקט. יש הצעות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by iakovl,

שמעו שמעתי על הדבר בזה באתר מודינג חדש ואני יודע שהרעיון ישן אבל שמעו אותו. יוצרים בלוק קירור מיים ע"י לקיחת HSF רגיל ומעבירים בו צנרת מנחושת ויש לכם בלוק, הדבר הטוב הוא שיש גם את המאוורר על הHSF מה שנותן אפקט של רדיאטור לקירור נוסף וגם למקרה שהמשאבה מתה. הרעיון שלי הוא לעשות דבר דומה ל SK-7 השאלה שלי אם למישהו יש מידות (חלק עליון תחתון וכו') זה אמור לצאת די טוב. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by yambtz,

אמא שלי קנתה לי אותו אתמול. היום אחרי שקיבלתי את המשקפיי מגן עשיתי ניסוי על מארז ישן (של 486) ונגמרה לי דיסקית אחרי 20 ס"מ! מישהו שיש לו נסיון יכול להסביר לי בדיוק איך עובדים עם הראש? או שככה זה תמיד?

• 12 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by lipa,

הצלחתי להגיע ל-FSB 411 [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by avishai1b,

אני רוצה לקנות לעשות OC למעבד ואני עכשיו הולך לקנות קירור, Intel E6300 1.8GHz האם ה frezer 7 pro בסדר? ---- קניתי אותו אבל אני לא מצליח להרכיב :\

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך HD4870, המחשב שלי כולו מחובר לקירור מים, ויש הכנה לבלוק לכרטיס מסך, אני צריך הצעה לבלוק שיתקים ל 4870, שיהיה סביר ולא יקר מידיי... אני חושב אזור ה 200~ שקל אם יש... תודה אה ועדיף משהו שלא מחייב הזמנה ארוכה...

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by Killer-Storm,

איפה אפשר להשיג את המאוור הזה בארץ ? Features: Up to 100% more air flow than the standard case fan Double ball-bearing fan for extended life. Custom seperate cable for fan RPM speed monitoring from the mainboard. Specifications: Model number: TB8038H Manufactured by: Vantec Weight: 175g Rated Power: 9.1W Rated Current: 0.76 Amp Fan Speed: 5700 RPM Air Flow: 84.1 CFM Noise: 55.2 dB(A) Bearing System: Double Ball Bearing ???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Ran B,

אוקי חחח יש לי במחשב 384MB זיכרון..(ddr) עכשיו זה מוחלק לשני כרטיסים בצורה מוזרה! אחד מהם הוא 128MB DDR 133MHZ (שזה 266MHZ) והשני תתפלאו לשמוע 256MB DDR 400MHZ (שזה 800MHZ!) עכשיו את השני קבלתי כפיצוי בגלל שקבלתי את המחשב עם כרטיס 256MB דפוק אז בשקתי שיחליפו לי וקבלתי פיצוי כרטיס הרבה יותר טוב עכשיו בגלל שהמהיריות שונות הבנתי שזה הולך לפי הנמוך..שזה יוצא מאוד חרא הזכרונות איטים אז יש אפשרות שאני לפחות אעשה אוברקלוק לכרטיס אחד (הכוונה ל 128) שטיפה יגיע ליכולות? אם יש אפשרות לעשות OC לכרטיס אחד אז איך עושים?? תודה רבה, רן.. : ???

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by yoav9,

למה לא ??? בעיה אחת... /www.pandas.co.il/popup_image.php?pID=263 מה אני עושה עם כל המקשי קיצור כי אי אפשר להוציא אותים...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום אני מחפש חנות בארץ שמוכרת כבלים של SCSI IDE שהם מלופפים {נו החוטים המוכנים האלו שמחליפים את השטוחים כדי שיהיה זרימת אוויר טובה} זה פעם שלישית שאני רושם את זה ונותן לינק משום מה זה נימחק כל פעם אז ננסה עוד פעם אחת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_339&products_id=1134 בלינק הזה יש מארז שבחרתי באפשרויות שיש שם הוספתי 1} חלון שקוף גדול 2} ספק כוח של אנטק 550 וואט טרופאוור 3} מנורת פלורוסנט אולטרה סגולה 4} HARDCANO 5 אם יש לכם איזה הצעה או עצה אני אשמח לשמוע תודה מראש שועל האש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. טוב המעבד שלי רותח וכבר 3 פעמים המחשב נכבה במאמץ. במנוח הוא על איזה 44 ובמאמץ ראיתי שהגיע ל-78!!!! שזה מטורףףף אני חייב קירור טוב דחוף ואני מתלבט בין zalman 7000 שיש במלאי לקירור מים של טרמלטייק ה-bigwater SE או ה-735 החדש כי הזלמן+התקנה כבר יעלה לי 360 שקל והטרמלטייק שזה כבר קירור מים איזה 680. זה אומנם כמעט כפול אבל זה קירור מים עדיין... יותר יפה גם אולי קצת יותר שקט

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  25. אוקיי, הבעיה שלי מתחילה בזה שאני לא יודע לעשות אוברקלוק - ובחיים שלי לא עשיתי את זה ואני מתכוון להתחיל עכשיו - יש לי AMD ATHLON 1800 XP ואני רוצה ל"אברקלק" אותו - אבל אני לא יודע עד כמה אני יכול. ממה שקראתי עד עכשיו במדריכים - אני יודע שכנראה זה קשור לכמה אני יוכל לקרר את המארז שלי. אז ככה - במארז יש אופציות למאוררים. מאחור של 80 מ"מ, מלמעלה ובצד של המארז עוד שניים של 80 מ"מ ומקדימה יש עוד אחד של 120 מ"מ. ד"א הלוח אם הוא: +ECS K7SOM עכשיו , כל המאווררים הם אופציות חוץ מזה שבצד. אז - השאלה היא עד כמה אוברקלוקינק אני יכול לעשות, וכמה מאווררים להוסיף, ואיפה? ??? תודה רבה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.