אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז אחרי כמה וכמה ניסיונות, הצלחתי להביא את ה4850 שלי לביצועים של 4870(וגם קצת יותר מזה)... תוצאות לפניכם, האוברקלוק הנ"ל התבצע על ידי VMOD.. מדריך אפשר למצוא כאן : http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/voltmods/151/1 [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
FARCRY על 1600 הגדרות MEDIUM לא זז לי משהו ... כרגע הכרטיס אצלי על 700 ליבה זכרון 1000 כמה שאלות : הגברת הזכרון (לא הליבה CORE) בכלל עושה משהו ? עם VMODE לכמה אפשר להגיע מ700 ? והאם זה שווה את ההתעסקות \ יורגש הבדל בפועל בעין במשחק ? כרגע במשחק המעלות על 80 - לכמה יעלו באיזור ה 800 לאחר הVMODE ? שאלה נוספת אני עם 8.11 - איך אני קובע שבמאמץ הכרטיס יפעל על 60 ולא 20 אחוז כמו שאני שם לב שהקאטאליסט עושה ? (במשחק למשל) ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא אישית לא נראה אבל מה אני מבין.. יש אוסי קטן למעבד.. התוכנה בודקת את הכרטיס מסך או ציון כולל גם על המעבד? Q8200 asus p5q gskill 4 giga asus 4670 512 תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
טוב, המאורר של 6A19 שלי עושה רעשים של טרקטור, הגיע המן להחליף. איך המאורר הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13595&PHPSESSID=a2345c8bcf9c946201af517e4d221f8a
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כן זאת אני שביקשה המלצה ב100 ש"ח אבל אמרו לי שזה מיותר ושמאוורר ב60 ש"ח יעשה את העבודה, מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי במארז פתחים למאווררים רק מאחורה ויש לי 2 מאווררים. השאלה שלי היא אם לעשות שמאווררים יוציאו אוויר או יכניסו או אולי כדאי שאחד יוציא ואחד יכניס המיקום שלהם הוא מאוחרי המארז והם ממש אחד מתחת לשני.
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מנסה לסגור את הפרטים האחרונים של המחשב החדש ושוקל להוסיף 2 מאווררים למארז Coolermaster Centurion 590 ורציתי לשאול כמה שאלות: האם Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA נשמע לכם מתאים למשימה? באיזה מקום כדאי להתקין אותם - האם שניהם בצד העליון של המארז (מוציאים אוויר) נשמע לכם הגיוני או שיש למישהו תצורה יעילה יותר? האם ניתן לשלוט בהם מתוך ה-OS? במידה ולא - איזה סוג כדאי לקחת ומהו מספר מירבי של מאווררים הניתן לשליטה מה-Gigabyte GA-EP43-DS3L? כל הערכה תראה ככה (אולי בתוספת HDD נוסף): מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: Coolermaster Centurion 590 Black ספק כח: SeaSonic ET 400W 30A @…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
בגלל שהייתי קצר במזומים ולא היה לי כסף לכרטיס מסך קניתי לוח G31 עכשיו התאפשר לי לקנות איזה כרטיס מסך . אוקצור עשיתי אוברקלוק ל 6300 400*7 = 2800 מבחינת הטמפ אין שום בעיה גם עשיתי בדיקת יציבות של OCCT וזה עבר בהצלחה . אבל השאלה האם זה בטוח אוברקלוק כזה ללוח כזה ? זה לא יהיה מסוכן ללוח פשוט כזה ? כי ממש לא בא לי לממש אחריות על הלוח . תודה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה בשבוע האחרון , בזמן הדלקת המחשב הv1 מסתובב במהירות המקסימלית שלו , בבדיקה שעשיתי בביוס אכן הוא מסתובב במהירות המקסימלית (2000 rpm ) , לאחר restart המהירות חוזרת ל"נורמל" ( 850 rpm ) מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה המוזרה הזאת ? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אז ככה , יום ראשון יצאתי לטיול שנתי , והשארתי את המחשב דלוק כרגיל .. ושחזרתי אתמול אני רואה בטמפרטורה - 36-46 מעלות במנוחה !!!! שפעם היה לי 26-32 !!!!! לא מבין את זה ! ושאני עם האימיול ושומע שירים זה בכלל על 56-81 [ כולל שימוש באינטרנט ] לא מבין את זה .. כל המאוורים פועלים הקירור של המאורר פועל אבל שמתי לב שהמשחב נהיה שקט פתאום , עוד מעט אני יבדוק בביוס אם השתנה משהו /=
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה, כתוצאה משיחה בין חברים על מחשבים הגענו לויכוח סביב השאלה האם לטמפרטורה של רכיב מסוים במחשב כמו מעבד או כרטיס מסך, יש השפעה על הביצועים. אני אמרתי שכל עוד הטמפרטורה לא קיצונית מדי לא יהיה שום הבדל וכל האחרים אמרו ההיפך. בשביל להיות בטוח שאלתי בן אדם מקעצועי שמתעסק הרבה עם אוברקלוק והוא כמובן אמר שאין קשר. חבר אחד היה קצת עקשן ולא הסכים לקבל את התשובה הזאת בתור הוכחה אז אני מבקש ממכם לתת לי קצת גיבוי ואולי אפילו לשלול אותי אם אני טועה. תודה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום עשיתי OC קטן לE6750 שלי ל3.2GHZ משום מה משהו מוזר ששמתי לב אליו בCPU Z כאשרר המעבד במנוחה הלוח מוריד את המכפלה ל6 במקום 8 :-\ כאשר זה חוזר למאמץ זה חוזר ל8 האם זה טוב ? איך מכבים את זה ? והאם הOC שביצעתי לא מסכן את המעבד? הטמפרטורה בORTHOS ב100% 58מעלות בול. ללא מאמץ דרך אגב זה על 35
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי אנשים, יש לי את המפרט הבא : Gigabyte Ds3l + E8400 mushkin 8000 1000mhz 15-5-5-5 2x2gb TT BigT HD4870 1024 oc edition Corsair 550W המעבד רץ ללא אובר קלוק על 28 במנוחה - 36 במאמץ. כרגע אני רץ יציב ללא אובק קלוק על : 9X333 1000mhz לזכרון לא העלאתי וולאטג' לכלום. ניסיתי לעלות ל : 8X450 ושמתי את הזכרונות ביחס של 2 , והם רצו על 900 הרץ. לא העלאתי מתחים. לא היה לי פוסט. יש לכם איזו הצעה? אם צריך לעלות מתח למשהו, תגידו לי בדיוק למה, כי אני לא סגור שאני בטוח איזה מתח שייך למעבד ואיזה לצ'יפ סט... תודה.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום קניתי שני מאוררים של zalman עם לדים המאוררים עובדים טוב אבל הלדים כל הזמן נדלקים ונכבים כל שנייה זה צריך להיות כחה אם לא מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
יש לי בעיה של מחסור בחיבורים הקטנים האלה של המאווררים על הלוח אם ויש לי מאווררים שעומדים סתם. יש תחליף לחיבור?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אבקש עצותיכם בנוגע למחשב שהרכבתי שיתפקד בתור NAS. המארז הוא SFF בגודל 40X30 ס"מ וגובהו 10 ס"מ. לאחר שהוצאתי ממנו את הסידירום ואת הפלופי נשאר די מקום כדי להרכיב פיזית את 4 הדיסקים הקשיחים. אפשר לראות בתמונה את הסידור הנוכחי שהוא פשוט 2 למעלה, 2 למטה, תוך שימוש בברזלים המקוריים. טיפה צפוף- אבל הכל נכנס. מכיוון שהדיסקים שיעבדו שם הם של 1000 ג"ב שהם צרכני הספק ומפיצים לא מעט חום, תהיתי האם הסידור הזה הוא לא מספיק טוב עבורם. האם כדאי לי: (1) לסגור את המארז כמו שהוא ולקוות לטוב? (2) להשאיר את הברזלים ואת הדיסקים איפה שהם, אבל להוסיף איזה מאוורר 80 מ"מ שידחוף/יוציא אוויר מהמארז? (3) לפרק את הקונסטרוקציה הנוכחית ולהרכיב אחרת- כזו שתדחוף אוויר קר מבחוץ ישירות אל הדיסקים + מאוורר ש…
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז ככה יהיה לי בקרוב 4850 cf ואני רוצה להשים לשניהם קרור בינתיים יש לי רק אחד איזה קרור שקט וקריר מומלץ עד 200 שקל מוכן להתפשר 50+-
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום חברים, אז כמו שכולנו יודעים הרי המחשב לא עובד על דלק (למזלנו) ;D ולכן החלטתי לבדוק איך משפיע אוברקלוק על הצריכה. בעזרת מכשיר מדידה שמתחבר לשקע בקיר ולתקע של "הצרכן" ערכתי מדידות שונות. תמונה של המכשיר (כן הסינים האלו).. ;D המכשיר מסוגל למדוד החל מצריכה של 10W ומעלה, רמת הדיוק נע באזור הסטייה של 1%+- למדידה (שנבדקה מראש). המערכת היא מערכת 1 שמפורטת בצד, ולעצלנים ביניכם: Intel CORE 2 DUO E8600 ASUS MAXIMUS FORMULA OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC 4GB Edition BFG NVIDIA 8800GT OC2 western digital 160GB WD160AAJS COOLER MASTER STACKER 831 SILVER Pioneer DVR 212DBK OCZ 600W Stealth X Stream איך נערכו הבדיקות ? * מדידת הצריכה בעת הפעלת המחשב * מדידת הצריכה …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לברר בקשר לאוברלוקינג למעבד הנדון, עם מי שביצע כבר אוברקלוקינג למעבד כזה גם. ישנם שניים כאלה שכינויים: CUPRA אוריפ תודה azr
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד Intel Pentium 4 630 וביצאתי לו אוברקלוק עם התוכנה CLOCKGEN אבל לעומת האחרים פה שיוצא לי לראות זה ממש נמוך ... למשל אני מגיע עם המעבד שלי עד ל3268 MHZ מעבר לזה המחשב ישר ניתקע .. לעומת אחרים שהגיעו פה ל 3.5 ומעלה אתם בטח יודעים למה אני מיתכוון...אז השאלה שלי בגדול היא איך אני מצליח לעבור את המהירות שאני עשיתי בלי שהמחשב יתקע ?..... נ.ב : יש לי לוח אם GIGABYTE 8I915MD ואין לי את האפשרות אוברקלוק דרך הביוס וגם תוכנת האיזי טון לא ניתמכת עם הלוח הזה ..... בקיצור אני מצליח עם קלוק ג'ן ואני רוצה לעבור את מה שעשיתי כבר .... תודה מראשש לעוזריים !
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. מחר או בימים הקרובים אני הולך להתקין על כרטיס המסך שלי (ATI Radeon 1950x pro) גוף קירור של AC, ה accelero S1 rev 2, כמו כן קניתי את ה Turbo Module (סט המאווררים שאפשר לקנות בנפרד). השאלה שלי היא האם אני יכול לשלוט על מהירות המאווררים (Turbo module) באמצעות תוכנה מסויימת ? תודה מראש על כל עזרה. http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=147 http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=139&data=1&disc=
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה בנושא. אני לא מצליח להגיע לבאס של 300. (ב-298 הוא נתקע) כן, קראתי את התר'ד על ההוא עם מעבד כמו ואותו באס. הבעיה שאני חושב שהלוח מאד מגביל אותי - 945. הגוף קירור נראה לי בסדר, AC PRO FREEZER 7 הפופלרי. הוא באמת מגביל אותי? לא הצלחתי למצוא בביוס איפה משנים את המחלקים של הזכרונות, מישהו יודע איך מגיעים לשם?
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם ספק איכותי יתן לי להעלות לתדרים גבוהים יותר מאשר ספק ג'נרי?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
לא יודע כמה אפשר להוציא מהלוח אם הזה אבל אם מישהו יודע אני צריך עזרה.. CPU: Core 2 duo Conore E6320 1.8 Cpu Cooling: Ninja 2 Motherboard: ASUS P5B-VM PCIE I965G
-
- 12 תגובות
- 863 צפיות
-