עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איזה תוכנה אני יכול להשתמש בשביל לבדוק על כמה % המאווררים פועלים ?

• 1 תגובה
    • 379 צפיות
  2. שלום לכולם, אני זקוק לשני תוכנות הראשונה היא למדידת טמפ' הכי אמינה ויציבה שניתן למצוא. והשאלה השנייה היא איך/עם איזו תוכנה אפשרי לשנות את הRPM של המאווררים ניסיתי עם SPEEDFUN ולא הולך..עם איזה תוכנה לנסות??? ועוד שאלה קטנה איך אפשרי ל"קבע" את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך לקבוע!.אני מנסה עם NTUNE של NVIDIA לשנות אותה (כרגע על 98%) לכיוון ה140% כי מאוד חם בימים אלה ויש OC קטן(של 650 לליבה,850 לזיכרונות) ולאחר ריסט הוא חוזר לברירת מחדל(וניסיתי לשמור והכול)..עם איזו תוכנה אפשרי לשנות את המהירות??

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. אני לא מדבר על הפנלים של מראים את הטמפ' למרות שזו דרך נהדרת, איזה תוכנה מומלצת להישתמש בשביל לבדוק את הטמפ'....

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  4. ואים אפשר לינק בבקשה???

5. שלום רציתי לדעת באיזו תוכנה כדי להישתמש בכרטיס מסך 6600GT של XFX אזו תוכנה קלה לשימוש וטובה לOC לכרטיס הנ"ל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  6. קניתי מסך אל סי די וחיישני טמפרטורה וחיברתי אותתם והכל עובד אחלה אבל רציתי לראות את הטמפרטורה של המעבד במקסימום מאמץ. מה אני צריך להריץ כדי שיהיה מקסימום מאמץ חוץ מקידוד סרט דיואקס? יש איזה תוכנה כזאת אולי? תודה

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by clapper,

הזמנתי מפנדה את המחשב אתמול - הלכתי על LEADTEK 7900 GS - אני חדש ל-OC איזו תוכנה מומלצת ל OC - אנא קצת טיפים מה לעשות - תודה רבה

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  8. סוף סוף גמרתי להרכיב את המחשב שלי (...) ואני רוצה לבדוק ביצועי מערכת לפני שאתחיל ב OC רציני. 1. איזה תוכנה מעמיסה את כל 4 הליבות של Q6600? ניסיתי להריץ שני עותקים ויותר של ORTHOS או PRIME95 ולא הגעתי ליותר מ 50% ניסיתי את S&M אבל היא תוקעת את המחשב כך שלא ניתן לקרוא את נתוני הטמפרטורה/עומס. 2. איזה תוכנה מבצעת בדיקת זיכרון ורצה ב XP או Vista? 3. האם ניתן להשתמש ב MBM5 למדידת טמפרטורה עם Q6600 בלוח אם ABit IP35 Pro ? לא הצלחתי למצוא שום תוכנה אחרת שתציג לי את הטמפרטורה במערכת (TAT לא עובד אצלי, CoreTemp מפיל את המחשב)

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  9. שלום אני עשיתי אוברקלוק למערכת שלי AMD 3000 TWINMOSS 1024 EPOX 8KDAJ אבל התוצאות לא משהו... רק 5 מגה הרץ לזיכרון! ( הוא ישן ) אבל בכל זאת חשבתי אולי אין לי נעילה ל APG\PCI! ואין לי שום דרך לבדוק זאת כי בכל התוכנות לא ראיתי אינפורמציה על כמה עומד ה PCI במגה הרצים! למישהיו יש רעיון איך אני בודק אם הנעילה בביוס שעומדת על 66 באמת מבוצעת?!!! תודה רבה זה חשוב לי

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  10. לנעול הסתדרתי החלפתי לוח.

• 6 תגובות
    • 523 צפיות
  11. אני יודע שיש תוכנות כאלה אז אם אתם מכירים תנו לי את השם שלהן

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי את המעבד Q9300. איזה תוכנת טמפ' מומלצת למעבד הנ"ל? יש לי עוד מחשב שיש בו את המעבד Pentium D 950. איזה תוכנת טמפ' מומלצת למעבד הנ"ל?

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by aviv00,

אני רוצה להמשיך להמהיר את המחשב שלי אבל מפחד בגלל שזה מגיע לטמפורות גבוהה במאמצ אבל בתוכנות מסויימות הן לא מראות טמפטורת גבוהות כמו בTAT השאלה לאיזה אני צריך להשים לב ? האם ל TAT במאמצ שהוא מצליח להגיע ל60 מעלות בלוח אם 965G DS3 או EVEREST שהוא מגיע ל 54 מעלות אם אני משתמש במאמצ שלו איזה תוכנה משקפת את הטמפטורה של הלוח אם תחת עומס שיהיה עליו

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  14. ראיתי עכשיו שהתזמונים של הזכרונות שלי קפצו אז החזרתי אותם ל 4-4-4-12. אני ב OC ל 350 באס מתחים רגילים. עכשיו ראיתי בEVEREST שהיה רשום 5-5-5-15 @ 333MHz וגם 4-4-4-12 @ 266MHz, מה זה אומר? זה אומר שאני צריך להשאיר אותם ככה או להעלות ל 5-5-5-15 או משהו אחר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  15. שלום לכולם עשיתי לא מזמן oc למערכת של amd 2600 mobile לוח של גיגה ביט 7N400-L1 זיכרון של מושקין 512 היגרסה הכחולה עכשיו התיזמונים היו כך בהתחלה 3*3*3*8 ואנ שינתי 2.5*3*3*11 עכשיו רציתי לדעת איזה הכי מטעים לי לפי דעתכם איזה תיזמון יתן לי הכי ביצועים טובים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  16. לא הבנתי מהמדריך: לגבי התדר של הליבה כתוב: את מהירות הליבה נעלה בקפיצות של 5MHz עד שניתקל בהפרעות תצוגה ב3DMark או במשחקים שונים ולאחר מכן נוריד את המהירות (גם כן, בקפיצות של 5MHz) עד שהכרטיס יתייצב ויעבור 3-4 לופים של3DMark ללא הפרעות תצוגה. הכוונה שמכל פעם שאני מעלה את התדר ב 5Mhz אז צריך להריץ לופ של 3dmark(מספיק פעם 1)ואם מבחינים במשהו מוזר אז להוריד ולחפש את התדר שיהייה ללא הפרעות תצוגה ואז להריץ 3-4 לופים של 3dmark? אני שואל כי נראה לי משונה כל פעם שאני מעלה ב 5MHZ להריץ 3-4 לופים של 3Dmark או חצי שעה של rthdribl כי אם ככה יקח לי יום שלם לסיים את האוברקלוק. תודה.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  17. אני רוצה לעדכן את הביוס אבל לא יודע לאיזו גרסא הכי כדאי... ד"א עם איזו גרסא בא הלוח ? ושאלה אחרונה - כעקרון כל מה שמרוים לעשות זה להעתיק את 2 הקבצים לדיקסט ואז לעשות ממנו בוט ומה אז צריך לכתוב ? (אני לא זוכר ולא מוצא כרגע את הדיסק של הלוח). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by aviran_n,

אני עכשיו עם האחרונה שיצאה באתר שלהם.. רציתי לדעת אם יש גרסא יותר מומלצת (או אפילו ביוס צד שלישי לא מתוצרתם שידוע שהוא טוב יותר). תודה לעוזרים

19. Started by amisha,

קודם כול כול הכבוד על האתר המפותח !!! יש לי 2 שאלות והארות: 1.במדריך של הפאןבס השני צריך וממולץ כדי להאריך את החיים של הלדים כדאי להשתמש ה נגדים של 1700 עד 2500 אוהם 2. תכתבו שם איזה סוג של דיודה אתם השתמשתם כי המוכרים בחנות שואלים איזה דגם וכשהלכתי היו כדי לקנות דיודה עמדתי שם כמו איזה גנוב. אז בקיצור איזה דגם של דיודה אני צריך שם??!! ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז השאלה שלי מה הטמפרטורה , של המעבד והבורד שצריה להיות. + האם הטמפרטורות האלה טובות? Temperatures Motherboard 26 °C (79 °F) CPU 45 °C (113 °F) עריכה : יש לי אינטל פנטיום 1.7 קצת ישן... אבל עובד סבבה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום!!! בקרוב אני אקנה לי מעבד חדש בסוקט 939. רציתי לברר איתכם, איזו ליבה לקנות. ההתלבטות שלי היא בין הvenice לבין הsan diego.... אני אקנה או 3200 ווניס או 3500 ווניס או 3700 סאן-דיאגו... איזו ליבה טובה יותר לoc? עם איזו ליבה אגיע הכי רחוק?

• 3 תגובות
    • 441 צפיות
  22. המישחה הלבנה שמקבלים עם הגוף קירור SP-94 שקונים אותו או Arctic Silver הכסופה הזאת? יש לי את שתיהן אני רוצה לדעת מה לשים! תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  23. מכל הבחינות: מבחינת מחיר (למרות שיש הבדל במחיר!!!) מבחינת יעילות באוברקלוקיניג מבחינת קירור אשמח לקבל את חוות דעתכם!!! בכר

• 5 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים