אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש עם התוכנה ש ATI שמה "ATI OVERDRIVE" ב CCC אני מגדיר את ה MEMORY CLOCK ל1200 וזה סבבה אבל יש לי בעיה בלהגדיר את ה GPU CLOCK כי לא משנה איזה מהירות אני ינסה לקבוע הוא משאיר את זה על הכי נמוך-500. אני מצרף קובץ תמונה שבו אפשר לראות מה אני מתכוון באוברדרייב זה מוגדר כ 820 לGPU CLOCK ו1200 ל MEMORY CLOCK ולמטה ב current values זה 1200 ל MEMORY CLOCK כמו שזה אמור להיות ושזה מופיע באוברדרייב. וה GPU CLOCK נתקע על 500 ... אני ישמח אם מישו יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני מוצא דרך לגרום ל GPU CLOCK להתמהר... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני מתכנן לסחוט מיצים מ-GTX260 ואני מעוניין להשאיר אותו קריר כדי שלא יחליט לעשות פיגוע התאבדות בתוך המארז שלי. הקירור יכול להיות אקטיבי או פסיבי, זה לא משנה. מאוורר 120mm טוב יש לי בצד, לא בשימוש. חשבתי בינתיים או על ה-HR-03 GTX שלא ניתן להשיג עדיין או על ה-Twin Turbo עם מתאם ל-GT200, שלא ראיתי שקיים.. אשמח לקבל המלצות. תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני עם 965p-ds3 וזכרונות של twinmos ddr2 800 כשאני מגיע ל fsp 310 המחשב לא נדלק... אני משאיר אותו מכובה דקה והוא מאפס לבד ה OC וכשאני בודק את זה ב EVEREST אני רואה שהוא הוריד את המהירות ל 1.6 ולמכפלה 6. יש לי קירור INFINITY ניסיתי לבטל את EIST והC1E אבל זה לא שינה וגם ראיתי שמישהו כתב שזה לא מפריע ממש בOC קטן כזה..
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם. הרכבתי מפרט מסויים שאני כנראה הולך לקנות, רציתי לדעת את דעתכם האם אני אוכל לעשות איתו OC ל 4.0GHz למעבד בקלות. הרי OC לא תלוי רק בקירור של המעבד אלא בשאר החלקים במחשב. בגלל זה אתן את כל המפרט. Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz 3Mb 1066MHz BOX - מעבד. Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset - לוח אם. Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit - זיכרון. Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe - כרטיס מסך. Arctic - Cooling Freezer XTREME - קירור למעבד. Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive - דיסק קשיח. צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA SHS223F 1 - צורב DVD. NZXT Tempest "AirFlow King" No …
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מנסה לכייל את RealTemp לפי האתר של התוכנה (רק כך אפשר לקבל טמפרטורה הכי קרובה לאמת) - http://www.techpowerup.com/realtemp/docs.php עשיתי את מה שנאמר שם והורדתי את מהירות ה- FSB ל- 266 ואת המכפלה ל- 6, המתח למעבד עומד על 1.12v. עכשיו אני אמור לקבל טמפ' שגבוה מטמפ' החדר בכ- 6-7 מעלות, הבעיה היא שההפרשים בין הליבות גדולים (אני בטוח ב-100% שהקירור יושב מצויין והמשחה במידה נכונה ועל כל המעבד, ניסיתי מספר פעמים לשנות את דרך המריחה שלה ובכולן המעלות +- אותו הדבר). הטמפ' שאני מקבל במנוחה הן: Core #1 - 41c Core #2 - 41c Core #3 - 30c Core #4 - 44c לפי המאמר הטמפ' הנכונה עבור כל הליבות צריכה להיות כ- 30c, האם הגיוני להוריד כלכך הרבה מעלות משאר הליבות בשביל הכיול ? תודה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני די חדש פה ולא כ"כ מתמצא בכל החוקים ובכל הדברים אז אם יהיה בעייה אני יתקן. אני רוצה לעשות oc למעבד שלי ורציתי לדעת איך לעשות את זה, מההתחלה ועד הסוף. זה מבטל לי את האחריות אם אני עושה את זה? זה המעבד שלי: יש לי לוח אם ep45-ds3 וזה הקירור למעבד שלי: Arctic Cooling Freezer Extreme והמארז CM690 עם 3 מאוררים ( אחד מקדימה, אחד בצד, וחד מאחורה) וספק כח VX550W תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
stingeR & The Byter E7200 SLAVN Q809A857 VID : 1.0375 DFI LP DK P35-T2RS Patriot PC4300 1GB D9GKX chips FX 5200 PCI EMP-K2 -50c גז כמובן FSB : 561... מדובר על זיכרון שמצליח להגיע ל1250 בקלות!! שימו לב בסקרין של הSPI 1MB הזיכרון נמצא על 4-4-4-10.. והגענו לתמונות : '>http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=466709"]http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=466709 '>http://www.hwbot.org/listResults.do?cpuModelId=1619&applicationId=13&filterUser=true&filterBlocked=true&limit=100"]http://www.hwbot.org/listResults.do?cpuModelId=1619&applicationId=13&filterUser=true&filterBlocked=true&limit=100
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד e8400 עם עם הפריזר 7 ולוח ep45-ds3 וספק seasonic 400 זיכרון 2 גיגה ומאוורים סתם של המארז 3 ברצוני להחליף אותם למשו יותר קריר למה הם עגלות וכרגע במארז שלי החום עומד בין 30-29 -----------עריכה---------- תיראו משו שמצאתי? הבחור הזה עשה טוב?(רכיבים כימעט כמו שלי אותו מעבד ולוח(Asus P5Q P45) צעד ראשון: תעשו ריסטרט למחשבכם ותילחצו על DELETE ליפני שהWINDOS עולה! צעד שני:לכו ללשונית AI Tweaker בלשונית AI Tweaker צריך לשנות את הדברים הבאים: 1.Ai Overclock Tuner לשנות לManual 2.CPU Ratio Settings לשנות ל[09.0] 3.FSB Frequency לשנות ל[400] 4.PCIE Frequency לשנות ל[100] 5.Dram Frequency לשנות לסוג הראם שנימצא ברשותכם נגיד אצלי זה 800mhz אז אני בוחר ב800!!! 6.CPU …
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=81 או http://esconline.co.nz/shop/images/CM_centurion5_black.jpg לא להתייחס למחיר תודה!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכם. ובכן היום קיבלתי את המארז מ SKYPC, מרוצה מאוד, סידור כבלים,עבודה יפה,מארז כמו שציפיתי (NZXT TEMPEST),סירקולציה וכדומה+OC חמוד שהם עשו. המחשב בקצרה: E8400+ARCTIC COOLING EXTREM DFI Blood Iron P35-T2L G.Skill DDR2 2048x2 100MHZ CL-5-5-5-15PQ CLUB3D 9800GT NZXT TEMPEST HIPER HPU-425W בעיקרון לבנתיים מה שעליתי על הבעייה היא שהמאוורר של המעבד לא מסתובב, בהתחלה לא שמתי לב ( לא בדקתי את המאורר כי הוא "מוכבה" בתוך הגוף קירור ככה שלא פתחתי... וכרגע אני רואה שהוא לא מסתובב, ניסיתי להפעיל מחדש כמה פעמיים אך ללא הצלחה ( לא עובד עדיין ). נכנסתי לביוס באיזה קטגוריה שם וראיתי שיש אפשרויות, שתיים מהם זה משהו כזה TURN FAN ON WHEN TEMP IS HIGH THEN XXX TURN OFF FAN WHEN TEMP IS L…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא הייתי סגור אם לפתוח את הנושא, תחת "אוברקלוקינג וקירור" או ב"ציוד היקפי". בכל מקרה, אני בטוח שבאחד הפורומים אוכל למצוא מענה. בכמה מילים עלי : חייל קרבי, במסגרת השירות, ואני בורר מילים יוצא להיות למשך הרבה זמן במקומות מאוד קטנים צפופים וחמים ללא הרבה אוויר לנשימה. שמעתי בעבר על "מזגן מתנייד", מכשיר קטן, לא מסורבל במיוחד, קל ונוח לתפעול שמוציא קור ומתחבר לסוללות צבאיות. אז קודם כל אם מתוך היכרות עם מערכות קירור וציוד היקפי של מחשבים אתם מכירים מכשיר שכזה אשמח אם תקשרו אותי אליו. עכשיו במקביל, אני יודע שיש מאווררים ניידים, כמו למשל אלה שנמצאים בספק הכוח. אז לשאלתי : איפה רוכשים כאלה ? האם הם לא מרעישים (אני מתכוון למאוורר יחסית שקט), באיזה גדלים אפשר להשיג כאלה …
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
צריך המלצה למאוורים למארז 12 מ"מ טובים וחשוב מאוד שקטים....( ) שניהם ביחד שלא יעלו יותר מ150 ש"ח ועדיף כמה שפחות... אם אחד מהם יכול ליהיות גם עם LED אז מעולה עדיף לי לקנות מKSP למרות שאף אחד לא אוהב אותם כי הם 2 מטר מהבית שלי וזה כולה מאווררים תודה!
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם מה נישמע ? יש ברשותי גוף קירור למעבד Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE הגוף קירור Zalman 7700 Cu הזלמן עומד למות עושה רעשים של באגר ובקושי מיסתוב המחשב עולה בחום רוצה בבקשה המלצה לגוף קירור חדש וטוב תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה מתאים לפה או לפורום מעבדים אבל בחרתי פה ... יש לי Q6600 ללא OC 2.4 ובדקתי בתוכנה CoreTamp ורציתי לשאול איזה טמפרטורה צריכים להיות הליבות ( או איך שלא קוראים לזה ) והאם הטמפרטורות האלו http://www.fastup.co.il/v.php?file=2769010.bmp נורמליות המעבד לא היה בעומס כל כך ... רק כמה תוכנות ואייסיקיו ... מישום מה הטמפרטורה של הליבה הראשונה תמיד יותר גדולה מהאחרות ואף אחת לא מתקרבת אליה וכולם לא ממש שוות זה גם נורמלי ? יש לי קירור של טרמוטייק Blue Orb 2 Silent ורציתי לדעת האם אני יוכל להמהיר תמעבד ל 3 או + ? יש למישהו רעיונות ? מפרט שלי Q6600 P43-DS3L CORSAIR 550W OCZ 4GB 800mhz HD4870
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי חברים בוקר טוב יש לי C690 והוספתי מאורורים למארז ואני מצטער לרגע שעשיתי את זה , יש לי שניים מקדימדה 120 אחד מקורי והשני זאלמן ירוק בדלת שניים 120 אחד מקורי אחד HEC שמטריף לי תחיים למעלה 2 מאורורים 1 HEC120 ועוד אחד 80 של אבורקול ואחד מאחורה מקורי של המארז, אני כבר לא יודע מה לעשות, המאורורים של HEC יש להם דיודת חום שאמורה לעשות אותם חכמים אבל זה לא ככה, הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל: DG31PR חדש לחלוטין! אני בודק חם בין ב BISO ובין ב WINDOWS עם התוכנה EVEREST בדקתי עם כמה גרסאות וחם הלוח מגיע ל 75 מעלות!! המעבד E4400 מגיע ל 30 מעלות. הקטע המוזר חוץ מזה שהלוח חדש לגמרי והכל מחובר במקום בדוק!! אני נוגע בלוח לכל מקום שאני מצליח להגיע והלוח קר!! ממש קר! יש פה למישהו הסבר?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הי, אני רוצה מאוורר 80 מ"מ- 8 ס"מ עם הכי פחות רעש ביינתים ראיתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6729 לא חייבים מהחנות הזאת...
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום , קניתי היום אקסלרו twin turbo אני אשמח לקבל מספר כללי זהירות לגבי הרכבת הקירור וכמו כן יש לי מספר שאלות : * רשום לי בהוראות לנקות את הram והvoltage regulator , עם "blade of a cutter " נשמע לי קצת אגרסיבי ייתכן והבנתי לא נכון ? או שבכלל אפשר להעביר נייר טישו על כל השבבים וזהו? * אם המשחה טרמית שעל הgpu עוד טריה צריך לנקות בכל אופן ולהשתמש בחדשה ? * בגדול אני רוצה לדעת את הכללים לגבי הניקוי של השבבים , ועוד כללי זהירות, יש משהו שנוגע לחשמל סטטי ? סיימתי להתקין את הקירור אני מחבר אותו והכל...מדליק את המחשב המחשב מצפצף כמה זמן ומתכבה , ייתכן וזה קשור לעומס על הספק ? יש לי 430 watt E8400 + FREEZER PRO 7 +120 MM +80 MM HD4850 וזהו בגדול.. סיימתי להתקין הכל עובד טוב ו…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם .. אני רוצה לעשות OC למחשב שלי ואני לא יודע כמה דברים אני חייב שתעזרו לי .. המערכת שלי היא כזאת נכון לעכשיו : AMD4200+ Dual Core 2.2 עם קירור של OCZ venqisher לוח:K9N Ultra 2 GB זיכרון של 667 8500GT (אני רוצה להחליף ל 8800GS) וספק 450W של EZ cool ... עכשיו המחשב שלי במנוחה עומד על 25-26 מעלות ! .. ומאמץ הוא לא עובר את ה 40 ... אני רוצה לעשות OC ל 2.5 GHZ אני רוצה לדעת אם כדאי.. אם הספק יחזיק (עם הכרטיס החדש) ואת כל העניין עם המעלות .. תודה לעוזרים .. זה דיי דחוף
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מאחר שהמאוורר בgeforce 6800nu משמיעה חריקות קשות וקולות משונים מזה ימים, החלטתי להרים את הכפפה ולפנק אותו בקירור חדש. הכרטיס לא נמצא באוברקלוק ולכן אני מחפש קירור פשוט אך איכותי ושקט. המליצו לי על הסילנסרים, מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי את המארז הבא עם זרימת האויר כפי שמוצג בתמונה - אני רוצה להוסיף את הקירור הבא למפרץ הקדמי של המארז (מעל המאורר הקיים) - מה אתם אומרים, יוסיף או יגרע (יפריע לזרימת האויר) ?
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך את עזרתכם. איך אני עושה אוברקלוק? זה אפשרי?? מעבד P3 533B FSB: 133 מכפלה: 4 לוח אם INTEL VC820 זכרון: 2X 128MB RDRAM 350MHz אני יודע שזה מחשב חלש אבל בכל זאת... תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
טוב.אם עשוים VMODE למה צריך לשדרג ביוס? למה חייבים לעשות מהVMODE העלת מתח ולא מהביוס שזה יותר בטוח? צריך לעשות את שנהם ביחד? מישהוא יכול להסביר לי את זה לכתוב בקצרה מ ביוס עושה? אני רוצה לעשות OC גדול ל 4850 שלי.הוא ממש קר. 37C במנוחה במאמץ מלא 48C אם 700/1300. אני רוצה להביא אותו ל 800/1300 או אפילו 850/1300 במתח הזיכרונות אני לא רוצה לגעת. יש לי עוד שאלה.נגיד אני מתקין ביוס על הכרטיס.ואני מעביר אותו למחשב אחר.עדין היה את הביוס החדש,או הישן?
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
המחשב המדובר: לוח EP43-DS3L שאר הפרטים בחתימה. משום מה, המאוורר של המעבד, V1, מסתובב על מהירות מקסימאלית, למרות שבביוס מוגדר על SMART. אין לי אפשרות לשלוט על שאר המאווררים המחוברים ללוח עם SPEEDFAN (הגדרתי אותו כמו שצריך). למישהו מכם, יש מושג למה זה קורה?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הביג טייפון ואת המארז lc17 של סילברסטון. הבעיה היא שבין המאוורר לתקרת המארז יש סנטימר, 2 או 3. הרעיון הוא שאני לא חושב שיש למאוורר מאיפה לקבל יותר מדי אוויר. יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-