אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני עומד על OC 3.2 וסתם לדוגמא שאני באינטרנט אפילו שזה לא מאמץ את המחשב הוא נכבה לי ביטלתי את הOC והמחשב עובד בסדר גמור הוא לא קורס ולא כלום. זה רק שאני נמצא על OC המעלות לא עוברות את ה48 גג
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה את דעתכם המקצועית. האם כדאי לעשות o.c ל9500gt של palit ג'יגה זיכרון? האם הוא יעבוד טוב יותר במשחקים? מערכת (הדברים החשובים): E8500 מסך 19' Samsung t190p רזולוציה 1600X1050 אם לא טעיתי משחקים: CoD5 Crysis וכדומה חשוב לדעת: הכרטיס כמובן לא מחובר לספק ואין לו מאוורר אלא רק צלעות קירור. עשיתי test עם התוכנה של nvidia על אובר קלוק ממש חלש וזה נתן אישור. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
http://img205.imageshack.us/img205/3586/ggfgnh1.jpg ATI TOOL נתקע לי כמו שראים בתמונה . מה יש לתוכנה הזאת ? ובקשר לביוס ,בGPU-Z כתוב שיש לי ביוס 011.008 ואני רואה שיש רק 011.004. {http://www.techpowerup.com/vgabios/19223/Connect3D.HD4850.512.080602.html} ולמה לא כתוב שהכרטיס מיצרן Connect3D או ATI ?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כשאני מדיק וינדוס בהתחלה המחשב רושם לי ככה cpu fan error press f1 to resume וגם אחרה כמה זמן שאני רוצה להדיק שתי דברים באותו זמן לדוגמע להדליק נגן וגם להיכנס לתיקיה המחשב חם ולא נותן ויש לי זיכרון אמון
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הבא: ואני רוצה לעדכן לו את הביוס כדי שאני אוכל לעשות אובר קלוק. איך אני יכול לעדכן אותו? או אם יש כבר אפשרות לOC אז איך אני עושה?(חיפשתי בביוס ולא מצאתי). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את הנסיון שלכם כדי לדעת.. פשוט זה ה-OC הראשון שלי. יש לי מחשב חלש: STOCK COOLING: P4 2.8 PRESSCOT GA-8S655FX זכרונות ג'נריים עלובים אין לי מושג איך קוראים להם (512 MB) ספק כוח ג'נרי שגם אין לי מושג כמה W הוא מספק כי לא כתוב עליו רק כתוב 230 V 80 MM שנלחם להמשיך לסתובב חחח.. (מארז ג'נרי עם מאוורר אחד מאחורה) בנוחה המעבד בערך 47-52 מעלות. (זה כל שניה משתנה) 1.3 V כדי בכלל לגעת בו? או שאפשר לסחוט איזה 100MHZ? (אולי.. להגיע ל-3 :) בטח תגידו שלא כדי לגעת בו, אבל בכל זאת אני רוצה לנסות להעלות קצת.. (אגב כדי בביוס או עם ET4?) צירפתי כמה תמונות להוספת מידע על המעבד והזכרונות: http://img355.imageshack.us/img355/7407/untitleddy8.jpg http://img355.imageshack.u…
-
- 10 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מפעיל את התוכנה אז בצד שמאל של המסך ליד השעון עולה ההודעה הבאה: sensors detected it8718f lm75 hd0 (500gb) intel core מה זה אומר?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
האמת שזה לא חדש אבל רק היום זה הסיח את דעתי, המשטח נחושת שנוגע במעבד הפך להיות צבעוני כזה, כחול ירוק סגול. אבל זה משתנה עם האור, משהו כמו המדבקות האלו שמשנות צבעים באור. אני משתמש במשחה טרמית MX-2 , על המעבד אין משהו דומה, רק על הגוף קירור. את הנינג'ה תמיד ניקיתי עם 95% אלכוהול. מה זה הדבר הזה על הנינג'ה שלי?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי קראיתי את המדריך איך לעשות OC למעבד הבנתי שצריך להעלות את ה FSB ולהוריד את המחלק של הזיכרון מה לא הבנתי אילו אפשרויות אני צריך לבטל/להפעיל ורציתי שתעזרו לי ואם אפשר גם את הטמפרטורה הנורמלית למעבד שלי ( הבנתי שזה בין 55 - 65 מעלות ) זה נכון ? והאם הקירור שלי יספיק להגיע לOC של 3 או יותר ? המפרט שלי פה בצד תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
16477 3DMarks e8400 4850 hd 2גיגה זכרון ep45 ds3
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC למעבד e6400 והלוח אם הוא Asus P5B-V התוצאה הסופית היא שאני מעוניין להגיע 3 גיגה הרץ כרגע הוא על מהירות סטוק של 2.13 עם קירור סטוק מה עלי לעשות בהגדרות בביוס? יש לי 4 גיגה ראם של 667
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
נכון לפני שמתחילים אוברקלוק למעבד צריך לכבות כמה דברים בביוס כמו cool n quiet אז השאלה שלי זה אחרי שסיימנו עם האוברקלוק ,האם צריך להחזיר את הדברים האלו לכמו שהיו ?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן עשיתי OC למעבד שלי (E4300) והגעתי ל2400MHZ אחרי כמה זמן הOC איכשהו התאפס לי. הטמפ' היו טובות,לא עבר את ה55 במאמץ מלא.(ORTHOS,INTEL BURN TEST) אמרו לי לעדכן ביוס,עדכנתי לביוס האחרון ללוח שלי F13 ועכשיו הOC לא נשמר לי בכלל. מה אפשר לעשות?
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעו אני בעיקרון מבין בחומרה ובמחשבים והכל וכם פתחתי את המארז והכל אבל בואו אני יספר לכם מה קרה. קיצר , יש לי מחשב ממש קטן אני חושב שאף פעם לא ראיתם כזה שהוא כאילו למטה מתחתיי ומתחת לשולחן וזה והיום בטעות הפילו אותו שלא הייתי פה אמרו לי לא נפילה רצינית. פתאום התחילו רעשים במחשב אחרי זה אמרתי אולי משהו נשבר, פתחתי בפנים ניערתי ובדקתי וכלום לא נשבר אפילו ניקיתי את המאוורר (המחשב לא חדש) בעל מאוורר אחד. בקיצור פתחתי וניקיתי ראיתי שעזר טיפה אבל עדיין פעם עושה חלש ופעם חזק כמו טרקטור .. אז שמעו אני בדקתי ולא מצאתי משהו שנשבר וכמו שאמרתי אני מבין בזה והכל .. אז אם למישהו קרה תגידו לי רק כדי שאני לא יפרק סתם חלק פנימי גם, כי זה משגע הרעשש הזה !!! תודה מראש לכל העוז…
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוהצ לעשות OC למחשב הישן שלי ( שנה אחת ) ואני צריך מדריך שינחה אותי, אין לי מושג בזה לא מתכנן OC חייתי, רק אחד נחמד ל Q6600 שלי
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2.0ghz socket 478. לפני מס' חודשים המחשב שלי נתקע לגמרי לפתע ללא סיבה ישירה הקשורה למערכת ההפעלה, ולאחר reset המחשב לא הציג תמונה(ולכן הייתי צריך לכבות אותו למשך 10 דקות ואז להדליק). ברור היה שהבעיה היא בהתחממות המעבד, אולם לאחר חקירה קצרה הבנתי שהתקלה היא במאוורר שלא עובד כראוי. כעיקרון הוא מסתובב במהירות ממוצעת של 2600 RPM, ובלחץ רציני אפילו 3500. אולם לעיתים נדמה כאילו יש לו בעיה בהתאמת המהירות להתחממות המעבד. גיליתי שלפעמים המעבד מגיע ל70 מעלות והמאוורר מסתובב לו במהירות 200 RPM כאילו לא קרה כלום. זה הפך להיות בלתי נסבל בימים האחרונים כי זה פשוט קרה כל הזמן ולכן פניתי אליכם. אני לא יודע אם כדאי לי להחליף מאוורר או לא...כי אני ל…
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
היה לי עד לא מזמן OC ל 3.2GHz ולאחרונה הרגשתי ירידה בביצועים...בדקתי בCPU-Z וגם בזמן מאמץ של המחשב הוא על 2400MHz נכנסתי לביוס והגדרתי מחדש את הOC פעם דרך הProfile ופעם ככה ידנית....עשיתי save & exit המחשב מאתחל את עצמו ואז שוב בדקתי בCPU-Z והוא לא קלט את הOC, מה אני עושה עכשיו? תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום רב , המעבד שלי E6750 נמצא בOC על 3.2 הטמפרטורה היא 60 במאמץ בתוכנה האם זה נורמלי ולא מסוכן ? לדעתי המשחקים הטמפרטורה אפילו יותר נמוכה אפשר המלצה לקירור בתקציב של 200 שקל בערך ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל את הQX9650 וכמובן אני ארצה לנצל את היכולות שלו ואני מתכנן איזה OC קטנטן ל3.5GHZ כיוון שלא בא לי להוציא המון על קירור אז תמליצו לי על משהו טוב שיחזיק QX9650 בOC קל. עזבו תקציב. ועוד שאלה, לדוגמא יש תקציב של 200 שקל לקירור. האם עדיף להשקיע 100 במאווררים למעבד ו100 לקירור. או להסתפק במאווררים שבאים עם הCM690 ולהשיע 200 בקירור מעבד איכותי?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני נכנסתי לבאיוס ויש משהוא שהוא בצבע אדם אם זה בסדר שזה ככה שמתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום כולם. אני צריך עזרה האובר קלוק יש לאחיין שלי מחשב פנטיום 4 2.6 וכרטיס מסך שנתתי לו Palit x800 (שדווקא די טוב) וג'יגה זיכרון דואל צ'נאל אבל, מכיוון שהוא רוצה לשחק משחקים (כמובן לא הכי חדשים שיש) וגם ככה המחשב שלו זז קצת לאט אני רוצה לעשות לו קצת oc מה הבעיה? אף פעם לא עשיתי ואני לא רוצה להרוס לו את המחשב. השאלה שלי היא אם ניתן לעשות איזשהו oc בהתחשב בכך שאני חושב שהספק שלו ג'נרי ואין שום כסף כדי לקנות אחר ו/או להוסיף לקירור נורמלי תודה על התשובות
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי לוח של MSI MSI MS-7528 ואני לא יכול לעשות כמעט כלום בביוס אני לא יכול לגעת במתח של המעבד אני לא יכול לכוון מאווררים (יש כזאת אופציה אבל היא באפור ולא משנה מה עשיתי זה לא נותן לי) יש משהו שאני יכול לעשות כי יש לי מאוורר של 0.60A (מאוד מאוד מאוד רועש אבל הOC לכ.מ. מאוד חזק) ואני שומע אותו כמעט בכל הבית! אין שום דרך חוץ מלפתוח את המארז ואז להוציא אותו מהחיבור 3 פינים שלו?[br]פורסם בתאריך: 20.12.2008 בשעה 19:57:02 אגב גם אני לא יכול לכוון את המהירות של המאוורר בכרטיס מסך עצמו
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז התחלתי אתמול אוברקלוק למפרט שבצד,בפעם הראשונה שלי אוחרי שקראתי הרבה בנושא. את הטמפרטורות אני מנטר עם Core Temp ואת בדיקות היציבות עם Prime95 טוב אני אתאר מה עשיתי מאתמול בלילה: התחלתי והעליתי ל240 FSB- הרצתי בדיקת Small FFTs למשך 40 דקות,לא נפל. המשכתי ל280 - שוב בדיקת יציבות 50 דקות ועבר בשלום. ניסיתי 300 - היה פוסט אבל הווינדוס לא עלה. ניסיתי 310 לבדוק אם אולי נתקלתי בבור FSB או איך שלא קוראים לזה,שוב לא עלה. העליתי רמת מתח אחת במעבד(רמת הבסיס היא 1.325 וCPU-Z מראה 1.280) וניסיתי 300 - ווינדוס עלה אבל הבדיקת יציבות קרסה אחרי 10 דקות. אחרי זה ניסיתי 290 על מתח סטוק - היה נראה בסדר,שמתי למשך הלילה ובבוקר גיליתי (אחרי הסתכלות בLog) שאחרי שעתיים וחצי בדיקה המחשב ריסט…
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב pentium D 920 2.8 MH לוח אם- abit il 8 צ'יפסט: Motherboard Chipset: Intel Lakeport i945P זיכרונות: 2 של 512 של twinmos ו-2 של 1 ג'יגה של samsung העלתי את ה-BUS SPEED ל-215 אז 215X14 = 3100 MH עם קירור big typhoon הטמפרטורה במנוחה - 18 ובמאמץ - 25 ברגע שאני רוצה להעלות עוד את הbus speed מעל ל-215 איך שאני יוצא מהביוס והמחשב עושה ריסטארט אז המחשב לא עולה לי ניסיתי להוריד את המחלק של הזיכרונות וזה לא עזר, בעיה של טמפרטורה לא נראה לי שזאת הבעיה האם הגבול של המחשב שלי הוא עד 215 ? אם לא אז איך אפשר להתקדם עם האוברקלוק שלי ? ???
-
- 5 תגובות
- 455 צפיות
-