אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מאוורר חדש למעבד שיעשה כמה שפחות רעש, אך עדיין יספק את הסחורה בביצועים. חשוב לציין שאני לא עושה oc. כל מה שחשוב זה השקט הנפשי שלי P:
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אחרי שהרכבתי את המחשב החדש שלי בשלמותו, אני לא הכי מרוצה מהטמפ' עבודה של המעבד.. E6600 + Tuniq + AS5 עם OC ל 3200 מ"ה בערך, ב IDLE הטמפ' בסביבות ה 41 וב FULL LOAD מגיע גם ל 55 אם ממש רוצים אני משתמש במארז של ANTEC P150 שכולל רק מאורר אחורי המוציא אוויר אך יש מקום לעוד שתי מאוררי 92 מ"מ מקדימה לכן אני מחפש מאוררים לא רועשים עם ביצועים סבירים בקשר לגריז הטרמי, חשבתי לעבור לגריז של זלמן, השאלה אם באמת יירדו כמה מעלות מהשינוי והמאוררי 80 מ"מ הם בשביל המחשב של אחי בכל אופן, אם למישהו יש גם המלצה אחרת בקשר לטמפ', אני אשמח לשמוע
-
- 12 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי תכרטיס הנ"ל [מפרא מלא <<], והכרטיס קצת רועש. המאוור עובד חזק מדי... הכרטיס היה כך ישר שקיבלתי אותו. הדבר נראה כם בטמפ', לפי ביקורות הוא אמור לעמוד על 50 במנוחה, לי הוא עומד על 36 ולא יותר מ60 במאמץ. זה נחמד ויפה, אבל ההיח שאני רוצה להחליש את המאוור, איך אני עושה את זה ? וזה עדיין ישאר אוטו'. תודה. נ.ב. הכרטיס רועש ברמה סבירה לחלוטין, ורק כשאני לא עושה כלום ולא מתרכז בכלום אני שומע אותו.
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מעבד (930) Pentium 4 - 3Ghz Dual Core וקירור של Big Typhoon הבעיה היא עם הטמפרטורות שאני לא יודע אם זה נורמלי במצב נורמלי הטמפרטורה עומדת על 55 ובמאמץ יכול להגיע ל 60 או 61 פירקתי את הקירור והרכבתי אותו מחדש הברגתי חזק את הברגים כך שהBT לא יכול לזוז אם מנסים להזיזו שמתי שכבה דקה של המשכה הטרמית שהגיעה עם ה BT וזאת התוצאה . זה נורמלי למעבד ??
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP ואני לא הכי מרוצה מהביצועים שלו אבל מה לעשות התקציב לחץ אותי הורדתי כמה תוכנות לאובר 3DMark05 GeForce Tweak Utility NVmax RivaTuner PowerStrip ו-MemTest Prime95 ליציבות של המערכת עם מה להתחיל לכמה לעלות ואיזה תוכנה הכי ממולצת והאם המאוורר של הכרטיס מסך טוב ל-OC חשבתי לשים עליו מאוורר 120m או שצריך צלע קירור רצינית של זלמן או TT ??
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לפחות זה מה שהבנתי מהריווה טיונר [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ש צורך בזיכרונות טובים מידי ל OC עם מפרט כזה? חשבתי על 800HZ 4GB 2X2GB Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB P5N32-E SLI Plus s775 Quad-core, nForce, DDRII 800, 3xPCI-E Thermaltake LANBOX Lite VF6000BWS חשבתי על 800HZ 4GB 2X2GB ב600 שקל של Transcend... והנה הלינקים : http://www.intel.com/products/processor ... /index.htm http://www.asus.com/products.aspx?l1=3& ... odelmenu=1 http://www.thermaltakeusa.com/product/C ... 000bws.asp אנה ממכם תנו לי עצה טובה [חיוך] דעתכם חשובה לי מאד [חיוך] ...... יש לי 8800 GTS G92 לומרות שזה לא משנה כרגע אבל אני רוצה בעתיד לשדרג ל SLI X 3
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשתי שיטפלו לי במחשב בקטע של סדר וניקיון כי אני לא הכי בראש של לעשות את זה. הוא אמר פירוק הכל ניקיון וסידור כבלים 120 ש"ח. מחיר סביר או יקר? כדאי לעשות או לא?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות 1)עשיתי oc לא גדול למפרט בצד העלתי את הבאס ל333 והכל היה בסדר עד שעשיתי ריסט אז המחשב לא נדלק עשיתי ריסט מהמארז המחשב נדלק אבל הoc אופס מה יכלולה להיות הבעיה יש לציין שבכל תדר שאני שם יש את הבעיה לא רק ב333 2)אני לא מוצא איכן שולטים על המכפלה של המעבד בביוס של הלוח במפרט אשמח אם תגידו לי איפה זה צריך להיות
-
- 12 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אוקי, אני צריך לדעת את ה-W של המאווררים הבאים: המאורר stock של intel p4 2.8C המאורר של Gigacube Radeon 9800 Pro 128MB המאורר של על ה- ThermalTake Xaser III V2000A תודה !!!
-
- 12 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להלחים ציפ של כרטיס כל שהו על כרטיס אחר מישהו יכול להסביר לי איך זה אפשר ואם זה אפשרי ובטוח אז איזה ציפ כדאי לי לשים על הריידון 9500פרו שלי במקום הציפ הונכחי? אני מבקש קצת פרטים בנושא ואולי מה עושה ציפ ומה יתרונות של ציפ של FX5200 וכדומה..
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני לא מבין בקירור לזכרונות . . . . אבל אני מעוניין לקנות . פשוט אני לא יודע איזה ! אם יש משהו שיכול לעזור אני אודה לו . נ.ב. : שיהיה הקירור לזכרונות הכי טוב שאפשר !
-
- 12 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לעשות OC עם מחלקים הווינדוס מגיע לסיום הטעינה שלו... ולפני המסך של הwelcome הוא עושה ריסטרט המעבד הוא AMD 3200 VENICE והלוח הוא DFI LanParty Ultra-D המחלקים לא עובדים גם שהFSB על 200 מכפלה 10 ומחלק לא משנה איזה.. פשוט לא עולה.. רק עם default / auto / 1:1 הווינדוס עולה כמו שצריך בגלל המצב הזה אני לא ממש יכול לעשות OC אלה אם יש לי זכרון שמגיע לMHZ גבוה מאוד... מה שמאוד יקר כשרוצים 2GB מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 718 צפיות
-
-
טוב אז אני בנתיים עם מחשב זמני שיעבור לאחותי החלפתי את הפנטיום 4 למחשב הזה זמני עד שאני יקנה את החלקים לשלי בנתיים אני רוצה להיתעלל בו קצת עם OC נחמד שאולי ישאר גם עם יעבור לאחותי עם הOC הזה.. חיפשתי בביוס את הגדרות השעון וההמהרה ולא מצאתי אותן חשוב לציין שיש כרטיס מסך OB בשימוש אבל יש לי X700 שיחליף אותו במידה והOC יצליח .. בקיצור מה עושים? ההגדרות מיתחבאות בביוס ? או שמא אין לי ברירה אלא לעשות OC ממערכת ההפעלה ובמידה וכן ? איזה תוכנה פשוטה יש ? ואם אפשר גם הסברים על התיפעול .....
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מה ההיתרונות והחסרונות של קופר (נחושת) ומה של האלומיניום מה ההיתרונות של מספר קטן של סנפירים עבים עם מרוויחים גדולים, ומה של מספר גדול של סניפירים דקים צמודים, מי יותר טוב לקירור פסיבי ומי לאקטיבי - ולמה האם ההפרשים בין החומרים, ובניית הסניפירים באמת באה לידי ביטוי בשטח השאלות האלה בעיקרון לסינקים קטנים של זכרונות (חברת טרמלטק מייצרת סינקים קטנים של נחושת עם מספר קטן של סניפירים במרוויח גדול, וסינקים של אלומיניום עם מספר גדול של סניפירים קרובים), השאלה שלי בכלליות מי יותר טוב לקירור פסיבי.
-
- 12 תגובות
- 910 צפיות
-
-
E6500K עשה את דרכו אליי מסין הרחוקה . נראה מה הוא שווה (או אני ?!) זה לבינתיים סתם לצורך השוואה מול המעבד שלי (Q6600): נעדכן בהמשך... אגב מישהו זוכר מה היה השיא פה באיזה חנות בישראל ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? סוף סוף יש לי זמן לבצע אוברקלוק למחשב המיועד. המפרט: מעבד: E2180 C2D לוח: P35 DS3L גי'גבייט זכרונות : Corsair 1024X2 DDR2 CL800 קירור מעבד: Bigtyphoon כרטיס מסך : HD2900PRO. ספק: Corsair VX450 טמפ': מעבד -Core1 - 34 Core2 - 40 לוח אם : 36 טמפ' כרטיס מסך - האם זה Aux? כי אם לא ..לא מצוין לי הטמפ' שלו . הבדיקה נערכה ע''י אוורסט, המחשב כבר ללא ריסט שבוע שלם. 1. האם הטמפ' בסדר? 2. איך אני מבצע,מה אני בודק,מה זה מחסופ, מה זה ארכיפקטים או איך שרומשים את זה, בגדול - איך אני עושה אוברקלוק מושלם ללא פגימת המחשב. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קניתי ביג טייפון מרחתי משחה טרמית שבאה עם המאוורר והרכיבו את הכל אני מתכוון במעבדה עכשיו בקודם היו לי בערך מנוחה עכשיו בערך אותם מעלות ולפעמים יותר...למה? בכל מקרה מחר מחליפים לי תמעבד לאותו דבר אבל חדש כי אויל יש בעיה של פליטת חום.. אבל יכול להיות?
-
- 12 תגובות
- 707 צפיות
-
-
נגיד יש לי קירור מיים אז אני לא צריך מאווררים במארז? אםם כן אז למה וכמה.. לאן קירור מיים מתחבר כדי לקרר חוץ מהמעבד כמובן..... והאם המשאבה מרעישה???? תנו לי גם המלצות למשהו טוב.
-
- 12 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני צריך קירור למחשב דחוף , אני כבר מפחד לשחק בגלל שהמעלות של הכ.מסך מגיעות ל95! במנוחה 60~67 בminecraft מגיע לי ל95 אז אני בכלל מפחד להיכנס למשחק אחרים.. הכונן הקשיח על 36 יציב.. מעבד [נראה לי שזה זה] tmpin0 41C tmpin1 39C tmpin2 34C אם צריך תמונה מHWMONITOR אז תגידו אם צריך.. עדיף מאוורר למארז בכללי או רק לכ.מסך? לא הצלחתי להעלות תמונות של המארז לאתרי העלאת תמונות כי הן גדולות מידי ואני לא יודע איך להקטין אז העלתי לMU זה מארז ג'נרי http://www.megaupload.com/?d=QXPT894V
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ממ מחשב חדש לא שלי של הדוד, רק רציתי לראות אם התוצאה של ה6600 היא בסדר למחשב כזה P.4 3GHZ 64 BIT 6600 MSI 1024 MB SAMSUNG לוח אם לא זוכר בדיוק וכל השאר זה כבר שולי. עריכה: מצטער אבל נמחק לי השאר בטעות 13,330 ב 2001 פשוט לוקח שנה להוריד את החדשים מהאתר שלהם חוות דעת?
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה רבה לכם על הפורום המדהים הזה. זהו הפוסט הראשון שלי בנושא ומקווה שאעשה את זה נכון מפרט מחשב: לוח אם: GIGABYTE-965P-DS3 מעבד: INTEL E6300 זיכרון: CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 קירור: TUNIQ TOWER 120 גריז טרמי: ARCTIC SILVER 5 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RADEON X1300 512M כרטיס FIREWIRE כרטיס קול: M-AUDIO AUDIOPHILLE FIREWIRE ספק: ENERMAX LIBERTY 620 דיסק קשיח: 2 * WD 36G RAPTOR RAID 0 דיסק קשיח: SAMSUNG 300G צורב NEC 4570A :DVD צורב GAS-H10N :DVD מארז: THERMALTAKE ARMOR מאווררים: ZALMAN F2 AND F3 אל פסק: ADVICE 1000VA ועכשיו לשאלה (אשמח לצרף עוד מידע שיידרש) אני מנסה לעשות OC למערכת ומגיע לתוצאות הבאות: 1. אם אני מתחיל כשהזיכרונות על 667MHZ ו-…
-
- 12 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי כרגע מארז למחשב דיי חדש פנטיום 4 לוח אם של אסוס (פרטים במפרט שלי) אם אני רוצה לקנות מארז חדש (שמתי עין על זה של TT) זה יהיה מסובך לפרק את הלוח והספק ממארז אחד ולהעביר למארז אחר? בקשר לכוננים אין לי בעיה
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
תגיד, יש הבדל משמעותים בביצועים בין זיכרון של 800MHZ שעובד בסטוק (800MHZ) לבין בOC ל 880MHZ? זה מורגש בכלל?
-
- 12 תגובות
- 662 צפיות
-