עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שבת שלום יש לי מחשב דיי חדש AMD 5200 ati 4850 4 GB ram עכשיו כשאני משחק ברד אלרט החדש לאחר זמן מה המחשב פשוט מכבה את עצמו כשאני נוגע בצ'יפסט במחשב ..הוא פשוט רותח הורדתי EVEREST והטמ"פ הם להלן: Temp CPU : 60 ולפעמים מגיע גם ל80 temp: gpu diode ( memio) 84 ולפעמים קצת יותר האם הבעיה היא בהתחממות יתר? שיחקתי CRYSIS ו FAR CRY2 ועוד משחקים והוא לא נכבה לי לפעמים שאני רואה סרטי HD הוא נכבה גם המעבד מקורר ע"י מאורר של ASUS יש מאורר 12 מקדימה וזהו תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  2. במבדקים של 920 I7 מצויין 6 GB +ווינדוס 64BIT האם עם 32BIT ה-OC דומה ? וניתן להגיע לאותו OC עם ווינדוס 32 BIT + 3 GB ?

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  3. יש לי מעבד q6600 הוא מגיע לטמפ 83 79 80 83 בכל ליבה אני יודע שזה גבוה מאוד שמתי לב לזה לאחר שהמחשב נכבה ללא סיבה וחיפשתי למה אני מניח שזאת הסיבה הקירור שיש לי שם הוא מה שהגיע איתו של אינטל השאלה היא אם הוא כזה גרוע או שלא חיברתי אותו טוב?

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by re,

עשיתי אוברקלוק למעבד מהירות מעבד 1.86@2.7 באס 266@390 מתח מעבד 1.304V מתח זיכרונות 2.0V קירור סטוק של אינטל מעלות במנוחה 40-42 מעלות במאמץ מלא 70-71 האם המעולת והמתחים טובים וצריך הצעות לשיפור

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  5. שלום זה המעבד שלי, שעובד כברירת מחדל, על 2600MHZ . האם מישהו ביצע המהרה למעבד הזה, ויכול להסביר לי מה לעשות? או אולי לשלוח לי את פירטי ההמהרה שביצע? אני, מעוניין, לבצע המהרה, אך כזאת שלא תסכן מאד מאד את המעבד. אשמח לקבל תשובה מקצועית בנושא.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  6. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. אתמול הייתי אצל טכנאי כדי להתקין את הכרטיס המסך (HIS HD 4850 IceQ 4 512MB GDDR3) + הספק החדש שלי (Tagan Piperock 500W TG500-BZ) וסתם דיברתי איתו ואמרתי לו שמעתי שצריך לעשות OC למעבד כדי שהכרטיס ישתחרר קצת מהצוואר בקבוק של המעבד ... בקיצור אחרי חצי שעה אני חוזר אחרי שהוא כבר התקין את הכל והוא אומר לי שהוא עשה לי OC . כמובן שמחתי והכל ושאלתי אותו אם אני אפרמט את המחשב ה - OC לא יעלם ?.. הוא אמר לא ... באתי הבייתה, פירמטתי את המחשב ובאמת כל ההגדרות של ה - OC נשמרו ... אבל, כשהתקנתי Service Pack 2 ה - OC נעלם ! ניסיתי להעזר בכם אבל לצערי לא הייתה תגובה שעזרה לי אז התקשרתי אליו ועשינו ביחד דרך הטלפון את ה - OC מחדש ... הצלחנו להחזיר למה שהיה ... עכשיו מה הבעי…

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by segev22,

אני כרגע עומד על 3440 מגה הרץ יציב לחלוטין טמפ מיני 30 מעלות מקס' 53 מעלות.מתח המעבד כרגע על 1.472 וולט. זכרונות על 860 מגה הרץ 4-4-4-12 במתח של 2.175 וולט.FSB 1720 מגה הרצים. השאיפה שלי להגיע ל 3.8 ג'יגה הרץ רק לצורך קביעת שיא אישי(שיא קודם 3.6). הבעיה שהזכרונות קצת מגבילים אותי אף על פי שאני מעלה להם את המתח....לפי כמה חיפושים שעשיתי ברשת הבנתי שלעלות את מתח הגשר הדרומי יכול לגרום לזכרונות לתפקד טוב יותר בOC השאלה שלי עד כמה מתח הגשר הדרומי בלוח שלי מסוגל לספוג????? כרגע אני על 1.35 וולט בגשר הדרומי וזה כבר בצבע אדום! כבר ראיתי מחיפושי ברשת שאנשים הגיע עם זכרונות כמו שלי ל1066 מגה הרץ על מתחים מאוד נמוכים.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  8. היי אני מקבל עוד מעט את הקירור הזה למעבד ורציתי לשאול אם אני יכול לעשות אוברקלוק רציני למעבד שלי(לא סוחב הרבה :'( ) שאני ירגיש שיפור רציני ואם כן אז איך(מדריך או משהו,גם באנגלית זה מצויין) המפרט שלי: amd athlon 64 +3200 s939 90nm NVIDIA nForce 4 GA-K8N-SLi pci-e version יש לי 2 סטוקים של 512 אני יביא לכם תמונה מ CPU-Z כי אני לא יודע מה משמעותי בשביל האוברקלוק. תודה על העזרה.. וראיתי שהגיעו לתוצאות של 50% שיפור עם קירור סטוק מקווה לטוב

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  9. Started by Omry,

נניח והקירור הוא TRUE Black עם 2 מאווררי 120mm והלוח הוא צ'יפסט P45 איכותי. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by saivas,

שלום קראתי מדריכים על oc למעבד וניסתי אך הם לא תאמו את מה שכתוב אצלי בביוס רציתי לדעת בבקשה אם אפשר מדריך לדגם הביוס שלי קודם כל יש לי לוח אם יש msi דגם msi rc410m2 (msi-7173( דגם מעבד intel pentium d820 דגם ביוס american megatrends דגם:v3.5 (עדכנתי אותו לא מזמן) עכשיו השאלה האם אני יוכל לקבל מדריך וגם האם בכמה כדי לי להעלות את הרמה של המעבד בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  11. Started by oooz,

יש ברשותי לוח: לוח Intel BOXDX58SO ומעבד Intel Core i7 920 אני מעוניין הוסיף קירור מדגם: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro האם הקירור הזה מתאים להרכבה על הנ"ל? בשום מקום לא מצוין שכן,אבל מצד שני לא מצאתי פתרונות קירור אחרים שבהם כן מצוין

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by n1ka,

שלום רב קודם כל האם אפשר להסתמך על המוניטור בRIVER TUNER ? הוא מראה לי 42 במנוחה ובמאמץ קופץ בערך ל56-58 כמה אני יכול להגיע ?

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by mark1994,

תראו אני חדש ב תחום ה OC ואני צריך כצת עזרה\יעוץ לגבי איך עושים OC בגלל שאמרו שיש לי צוואר בקבוק בין הכרטיס למעבד אז אני רציתי לעשות OC אבל לא יודע מאיפו להתחיל בבקשה כצת עזרה =] המפרט CPU:AMD Athlon 5000+ 64 x2 Dual Core Socket AM2 MainBoard:Gigabyte GA-M52S-S3P Memory:OCZ Reaper HPC Edition‎ 2x1GB+Gigabyte Memory 1GB Graphic Card:Gainward Radeon HD 4870 512MB DDR5 HDD:Samsung SP2504C 232G PSU: Corsair 550W Case: nzxt Tempest OS:Windows XP Pro SP3 32BIT

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  14. ברשותי מחשב פנטיום 4 התקנתי את התוכנה לבדיקת טמפרטורה. CPU=57 מעלות AUX= 125מעלות לא יודע היכן לטפל בבעיה זו האם הטמפרטורה של CPU ו AUX בסדר ואם לא מה עלי לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה? אני גם סם תמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  15. Started by rabbit,

אני רוצה לקנות משחה טרמית וגיליתי שיש הרבה סוגים מה ההבדל בינהם? ומה הכי טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  16. 1.קודם כל אם כדאי לי לעשות OC כי אני לא ממש מבין ומפחד להרוס לעצמי את המעבד.?. 2.ואם אפשר מדריכים איך לעשות OC ועם איזה תוכנות 3.ולאיזה תוצאה אני יוכל להגיע אם אני יעשה את הOC 4.ואם חייבים קירור בשביל זה וכמה קירור עולה כי אין לי הרבה כסף.. :-[ 5.גם ככה יש לי מחשב מעפן( ועוד דברים גרועים8500GT )אז אם אני ירגיש שינוי אחרי הOC ותתתתתתתתתוווווווודדדדדדה רבה לעוזרים מי שאין לו כח שיענה לפחות על שאלה אחת בבקשה וווווווווואאאאייייי איזה חופר אני...

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  17. Started by tomystein,

שלום, לאחר צפייה בביצועי המחשב שלי, הגעתי למסקנה שהמרובע ליבות שלי בא לידי ביטוי כמעט ורק במשחק fsx. לכן הייתי רוצה להמהיר אותו, OC ראשון, ולא מאוד מסיבי, סביבות ה-3.3GHZ אבל יש לי כמה שאלות, אז דבר ראשון המפרט: מעבד intel q9550 2.83ghz לוח אם gigabyte EP43-DS3L (אני יודע שיש לו חולשות) זיכרון kingston value 2gb 800MHZ X2, בקיצור 4G של 800 כרטיס מסך gigabyte ati hd4850 512mb מארז coolermaster elite 334, לא מאוד גדול אבל מאוד נוח ולא צפוף בכלל ספק coolermaster 600W exteme power והנה: 1. עם הלוח אם שלי, מהן יכולות הOC, לאן אני יכול להגיע? 2. האם לרכוש קירור יותר טוב מהסטוק? (בהתחשב בOC הקטן ובבדיקת טמפרטורות הזו: במנוחה- 33+-, במאמץ 48+-) בכל מקרה- איזה קירור? המלצות. 3. הא…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. Started by 3pac,

צרבתי ביוס בATIWinflash ועכשיו אני רוצה להחזיר את הביוס הקודם אבל זה כותב לי : p/n mismatch מה עושים ? עריכה : בdisplay properties זה מראה לי כאילו יש לי 2 כרטיסים או dual monitors . קראתי את הקבצים דרך Notepad וכתוב לי בביוס המקורי RV770pro GDDR3 RV770 PCI_EXPRESS GDDR3 RV770 Pro ובביוס שצרבתי כתוב: 113-B50102-105 RV770 PCI_EXPRESS GDDR3 זה הכרטיס שלי : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 אודה מאוד לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  19. חברי הפורום שלום, האם יש הבדל בין נוזלי הקירור של החברות השונות ( Zalman,Swiftech וכדומה) לבין נוזל קירור מים לרכב? האם אפשר להשתמש בו כתחליף?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מה המצב אנשים ?.. אחרי שנעלם לי ה - OC והתקשרתי לטכנאי שעשה לי אותו והצלחנו להחזיר אותו הייתי רוצה לדעת איך אפשר לשמור את הפרופיל של ה - OC בביוס שאני לא יצטרך להגדיר אותו מחדש ... זה הלוח אם שלי Gigabyte GA-965P DS3 תודה מראש, משה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by Kriz,

הופעת בכורה אצל לקוח פרטי כמובן... זהו ה Ultra-120 eXtreme 1366 RT כמובן.. BENCHים בקרוב :>

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  22. שלום קראתי את הסטיקי וממש לא הצלחתי / הבנתי מה צריך לעשות בתוכנה SpeedFan ... שיניתי את האפשרות בביוס ל ENABLE יש לי 4 מאווררים שמחוברים ללוח אמ שהו EP43-DS3L למישהו יש דרך אחרת או תוכנה אחרת או הסבר יותר מובן שאני אדע מה לעשות ? תודה

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  23. אני עם כרטיס NVIDIA וה- ATI TOOL לא מוכן לעבוד לי (כנראה בגלל הויסטה ולא בגלל הכרטיס)... מה כן עובד? עריכה: הבטא האחרון של ATI TOOL עובד יופי.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. מה המצב אנשים ?.. היום הייתי אצל טכנאי כדי להתקין את ה - HD4850 + ספק חדש על המחשב ושאלתי אותו אם המעבד שלי (E4500) יעשה צוואר בקבוק לכרטיס המסך החדש ... הוא אמר שכן ואמרתי לו שאמרו לי (אנשים מהפורום הזה) שצריך לעשות למעבד OC כדי להקטין את הצוואר בקבוק ... אחרי שהוא הרכיב הוא אמר לי שהוא עשה לי OC ל - 2.9 (בדק יציבות בערך 20 דקות עם התוכנה OCCTPT והכל היה יציב) ... הוא עוד אמר שזה ה - OC הכי בריא שכדאי לשים לפי החלקים שיש לי במחשב וגם זה שילוב של שיפור גבוה וחוסך בחשמל (לא כמו ב - OC מטורף שיש ניצול חשמל מטורף), שאלתי אותו אם זה לא יעלם לי כשאני יפרמט והוא אמר לא ... באתי הבייתה, פימרטתי והכל טוב ויפה וכשהתקנתי SP2, התבטל לי ה - OC !!! נכנסתי ישר לביוס ניסיתי לשחזר והצלח…

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by MatanFrenkel,

אני זקוק למישהו שידריך אותי בבקשה EP43-DS3L E8400 מעוניין בOC רציני , אם יש צורך אני אקנה ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO עכשיו אני רוצה מישהו שידריך אותי כי לא הבנתי את המדריך באתר זה מבוסס על AMD אני מפחד לעשות לא נכון בקיצור מי שיכול לעזור לי תודה אני כותב ממשתמש של חבר כי אין לי פה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים