אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מה הסידור הכי טוב של המאווררים במארז הזה? ואגב המאוורר שבצד כדאי בכלל להשים אותו? ואם כן שיוצא או שיכניס?
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו שהסברתי אני ממש מיואש. האוברקלוק לא ממש מצליח לי ואני מבקש אם מישהו יכול ללוות אותי לאורך כל הדרך, החל מהתוכנות המתאימות וכלה במתחים. אני אשמח אם מישהו ייענה כי אני לא מצליח להבין את המדריך באתר. המפרט שלי בצד מעודכן, ובכל מקרה מדובר במעבד E6750 על לוח GA-P35-DS4 ו-2GB על 800Mhz. גם דרך הביוס ניתן לבצע את ההמהרה. אני משתמש למטרת האוברקלוק עם התוכנה EasyTune5. הנתונים המופיעים בתצלומי התוכנות הם נתונים של המהרה לא מוצלחת. אם יש עוד תוכנות שאני צריך או עדיפות לתוכנה כזו או אחרת, אני אשמח לדעת. ותודה מראש למי שיהיה מוכן לעזור.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לבצע oc על המעבד q6600 ורציתי לדעת מהו המעבד המומלץ בשבילי למען תוצאה טובה (3-3.2 ghz) יש לי תקציב של 300 שקל בערך אפשר לחרוג אבל לא הרבה מבחינת מקום במארז יש לי מארז cm690 למקרה ויש בעיה בגודל וגם במקרה מהתעניינות כמה מאוורים מומלץ לי במארז אני יודע שזה קצת גלישה מהנושא אבל כרגע יש לי 4 ורציתי לדעת אם כדאי להוסיף? תודה על העזרה מראש למקרה וצריך לוח האם הוא ep43-ds3l
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים חבר עשה לי OC למעבד מ 2.4 ל 3.4 שזה בערך 42%, המחשב פועל בסדר גמור. (מפרט מחשב מימין) עכשיו השאלה היא אם אני יכול להגביר את ה OC ל 50% כלומר ל 3.6 בלי שאני אפגע יותר מידי במעבד ולא אגרום לו להתחמם יותר מידי, אם כן אודה למי שיוכל להסביר לי במדוייק איך אני עושה זאת. תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
השאלה שלי יש לי HD 4850 CONNECT 3D עכשיו המהירות הרגילה שלו ה625 הרץ והכי הרבה שאפשר לעשות איתו זה 700 אין שום דרך לעשות יותר כמו באוברקלוק של מעבדים שאפשר לעשות עד לאיפה שאתה רוצה תלוי ברמת הקירור??? כמו כן מה הסיכונים באובר קלוק לכרטיס מסך ומה בעצם יכול לקרות לו??????? כמו כן איך אני עושה אוברקלוק לe8400 (אין לו תכונה מסוימת כמו ב ati אז איך)??
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
עד לפני חודשיים בערך עליתי עם המעבד שלי (Q6600) ל3.0-3.2 בקלות... אבל אחרי ששלחתי את המחשב להחלפת המארז, המעבדה החזירו לי את המחשב על הגדרות הDefault שהן 2.4, וכאשר אני מנסה לעלות אפילו ל2.6 אחרי הריסט פשוט עולה מסך שחור. בשביל שהמחשב ייפעל אני צריך להוציא את הבטריה. לא הוחלף שום רכיב במחשב - רק המארז. מה יכולה להיות הבעיה? כי בעבר זה לא קרה... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כדי להמשיך את האוסי שהתחלתי למעבד אני חייב להביא קירור רציני יותר מהסטוק שהקירור יתאים לתושבת של Am2+ ,שיהיה איכותי מן הסתם ושיהיה כמה שיותר שקט! עוד דבר קטנטן...יש לי במארז 3 מאווררים 2 מכניסים ואחד שמוציא ואין לי הכנות מסויימות לעוד מאווררים ...יש אפשרות לעשות חורים במארז כדי להרכיב מאווררים(אני רוצה להוסיף עוד 2) או איזהשהוא פתרון אחר כדי לשמור על קירור המערכת עצמה ?
-
- 14 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני עושה אובר קלוק עם מעבד 3500+ של amd ולוח אם של msi ה k9n neo עכשיו המעלות ממש סבבה בהתחלה והמקסימום שהם מגיעות ב oc זה 42 ואני לא עושה אוברקלוק ממש גבוה אני משתמש במחשב איזה 5 דקות ואז פיתאום הוא קופא ואני לא מבין למה אמרו לי בפורום אחר שזה בגלל המתח אבל אין לי שום אופציה להגדיל את המתח דרך ה bios מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
היי אני בונה מערכת חדשה שתהיה מבוססת על החלקים הבאים: E5200 מעוניין להביא אותו ל3.8GHZ DFI Blood Iron P35 2X2GB DDR II 800MHZ 640\1TB קשיח HD4830\9800GTX PLUS TAGAN 400W PSU CM690 Thermalright 9775 LE איך הלוח הבא לC@ ממוצע \ גבוה?
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי תקינה,הדרייבר מעודכן לאחרון והטמפרטורה כשלא קורה כלום במחשב שלי היא 74 והמהירות של המאוורר היא בין 9 ל12 אחוז וזה כאשר הכרטיס מסך מקונפג לשליטה אוטומטית על מהירות המאוורר של הכרטיס. כאשר אני משנה את השליטה לידנית ושם את המהירות על 50%, הטמפרטורה צונחת ל50. מה הטמפרטורה הנכונה ומה הייתם ממליצים לי לעשות. דרך אגב,נדמה לי ששמעתי משהו שהיו בעיות קירור לכרטיס הזה(תקנו אותי אם אני טועה) וחבר שלי שרכש את אותו כרטיס גם של Sapphire קיבל כרטיס קצת שונה עם מאוורר שנראה רציני יותר. זהו. תודה
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל פעם שאני מעלה ממש בקצת את הmemory clock ואת ה gpu clock אחרי איזה 15 שעה פתאום המסך נהפך לשחור ואז רשום NO SIGNAL ואז אחרי איזה חצי דקה שזה ככה המסך חוזר אבל עם הודעה DON'T SEND של הדרייבר.... אני העלתי רק ב15 את הMHZ בכל אחד וגם עשיתי לזה test clock וזה התקבל הOC הקטן הזה. הטמפ' של הכרטיס פשוט מעולות: המנוחה:35 במאמץ אחרי רבע שעה של d3mark הטמפ' הוא 54 מעלות.... יש לי hd4850 ויש לי את הדרייבר הכי חדש למישהו יש רעיון למה זה קורה? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה: אינטל פנטיום 4 CPU 2.80GHZ 2 GB RAM msi ms-starforce FX 5200 מה לעשות??אני בפניאקה ואי אפשר לדחות את זה למחר.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בדרך כלל לא אוהב OC אבל החלטתי לעשות OC קטן ל6300 ל2 או אפילו 2.2Ghz.(הוא בעיקרון 1.86) בגלל שהוא יוצר לי צוואר בקבוק קטן... אז רציתי שתדריכו אותי step by step מההתחלה ועד הסוף בבקשה.(קראתי כבר את המדריך ולא כל כך הבנתי מה לעשות.. :-\) את המפרט שלי אפשר לראות בצד... נ.ב...אני מפרמט בימים הקרובים ועובר לוויסטה, זה לא אמור לשנות שום דבר נכון? (ז"א: אפשר לעשות עכשיו OC ושאני יעבור לוויסטה ההגדרות והOC ישארו נכון?) תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד E7200 ובדקתי לו טמפרטורות עם תוכנת CORE TEMP והיא מראה לי שיש הבדל של 5 מעלות בין הליבות גם במאמץ וגם במנוחה האם זה תקין? תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
כל מי שעוזר לבנות מפרטי מחשב (תבורכו BTW ;D) שם במפרט קירור למעבד. עד כמה זה נחוץ? הקירור Stock כ"כ גרוע? זה נועד לשמור על המעבד שקט? (=נוחות) קר? (=ביצועים) אין לי שום כוונה לעשות OC'ing. יהיה מעניין לשמוע מה אתם חושבים...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מעבד Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB של אינטל על לוח אם EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E של גיגהבייט ורוצה לשים עליו מאוורר Freezer 7 Pro (LGA775) של arctic cooling עכשיו השאלה האם המאוורר ששוקל לא מעט (520 g) יחזיק מעמד ולא יהרוס את לוח האם או שמא הוא כבד מדי ללוח הזה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
הרעש מופיע רק בהדלקת ראשונית בכל בוקר (בכבוי והדלקה לאחר מכן אין רעש) פתחתי וניקיתי עם תרסיס לאבק,ולא עזר מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום .. אני מחפש את החלקים הבאים ואני רוצה לדעת איזה הכי כדי וכמה יעלה .. אז ככה : מארז יפה ומקרר גוף קירור סוקט 775 ספק כוח מינימום 550W 2GB זיכרון 800MHZ של איזה חברה הכי כדי לי לקחת את הדברים האלו ? ושיהיה גג 1000 ש"ח .. עם צריך אז 100 או 200 שקל לכאן או לכאן ..
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
האם יש אפשרות OC למעבד של המחשב נייד מדגם MSI Wind? להגיע איתו נגיד מ1.6GHZ ל2 GHZ .. אפשרי ?
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב בפזיזות ולא השקעתי זמן בבדיקת איכות חלקי המחשב - טעות עצומה ... בכל אופן, אחד מהחלקים היה המארזHEC 6AR6 http://www.compucase-hec.co.uk/pccase_atx_6a.htm http://www.compucase-hec.co.uk/img/midi_tower/large/6ar6.jpg 1. רציתי לדעת אם אתם יכולים לתת לי המלצות איך לעשות סידור כבלים יפה למארז הספציפי הזה ? 2. יש איזה סדר מסוים שאתם ממליצים למקם את הכוננים הקשיחים במארז על מנת ליצור סרקולציה טובה יותר ? 3. יש לי מעיין חורים בצד המארז איזה שהכרטיס מסך, אתם ממליצים להתקין שם מאוורר (אפילו שזה לא מיועד לזה) ? 4. יש דרך לשפר את השקט של המערכת ? 5. המארז הזה נחשב חם ? ויש סיכוי שהוא יגביל אותי בOC שאני מתכנן לבצע ? את שאר חלקי המחשב…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שמעו. עשיתי אובר קלוק מ-2.8 ל-3 (P4 Presscot). עכשיו, נפל לי הווידאוס, עשיתי שחזור מערכת. הוא לא עבד. עשיתי פרמוט ואחרי יום הוא אומר לי ששוב חסר איזה קובץ. והייתי מוכרך לפרמט עוד הפעם. יש לציין שהווינדואוס הוא תקים ועובד 100%. יכול להיות שהווידואוס נופל בגלל האוברקלוק שעשיתי לא מזמן? יש עכשיו עוד הפעם את אותה הבעיה ועוד מאט לבטח יפול הווינדואוס עוד הפעם. ממש תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
מי צודק ? אנימקבל כאן תוצאות אחרות לגמרי
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי הייתי רוצה לדעת עד כמה התוכנה הזו טובה והאם כדאי להשתמש ב לצורך OC או שלא שווה את המאצמץ כמו כן ראיתי שיש בתוכנה אפשרויות מוכנות מראש ל OC [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן לוח אם מסוג EP43-DS3L יחד עם מעבד E8400 + קירור XIR2300 של נקסוס והתחלתי היום לעשות אובר קלוק. לבדיקת טמ"פ בזמן מאמץ מלא הרצתי את CORE TEMP ואת SPEED FAN וכשהגעתי בסך הכל לתדר של קצת מעל ל-3.2GHZ בCORE TEMP אחת הליבות הגיעה כבר ל-73 ובספיד פן ל-72. דוקא לפי S&M שאיתה הרצתי את בדיקת המאמץ המעבד הגיע למקסימום 60 מעלות שזה סביר ביותר לאותו שלב באוברקלוק לפי דעתי אבל לא רציתי לסמוך על זה כי ההפרשים גדולים מדי. אני הבנתי שבCORE TEMP הטמ"פ הם לא בהכרח מה שרואים אלא זהו ערך שיש לחסר מהTJMAX שאצלי הוא 100 מעלות ומה שמקבלים זהו המרחק במעלות מהטמ"פ המסוכנת שבא המעבד מוריד הילוך, אבל בספיד פאן עדיין מופיע לי 72 מעלות אז אני חושב שהגעתי כבר לקצה היכולת. אני ש…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בתוכניות שלי לקנות קירור למעבד שלי... עכשיו, קניתי היום את הNINJA 2 לחבר ומאוד התרשמתי ממבנה הסינקים רק דבר אחד מתריד אותי, הסינקים לא באים המגע ישיר עם המעבד אלא מחוברים לחלק של הפלטה... עד כמה העברת החום תהיה יעילה בכל זאת? אני פשוט מתעניין בקירור הזה כי הוא עולה כ-175 שקלים ונכנס בתקציב שהקצבתי לעצמי.. וכמו שהבטחתי.... תמונות של גוף הקירור:
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-