אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי radeon 4870 1G של connect3D זה כרטיס שמגיע עם OC מהמפעל. ועם קירור twinturbo בכל אופן, צירפתי תמונה מהדרייבר של ATI בנוסף ל OC מהמפעל רציתי לתת לו קצת יותר, אז עשיתי את ה auto-tune, וזה העלה בעוד איזה 10 את ה GPU ובעוד המון את הזיכרון. במאמץ הכרטיס הגיע לסביבות ה 50-55, אז אין בעיות בתחום הטמפ'. בכל אופן, הוא אמור להיות במהירות ליבה של 780 וזיכרון 1090 אבל בתמונה שצירפתי כתוב בחלק התחתון שהמהירותש ל הליבה היא 600, ולעומת זאת מהירות הזיכרון היא כן מה שהגדרתי. איך אני ידוע מה המהירות האמיתית? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם... המעבד כרגע עובד על 2.33 בסתלבט שלו.....כמו הסטוק.. יש כאן מישהו שהתנסה איתו? בא לי להרים איתו קצת. תודה. נ.ב תנו לצה"ל לכסח. כל הכבוד לצבא שלנו. מפרט בקטנה E6550 - קירור סטוק... (אם צריך אקנה רק שאראה לאן אפשר להעיף אותו) Internal Clock Maximum 2.3 GHz External Clock 333.0 MHz GIGABYTE P35-DS3L 2GB DDR2 800MHZ KINGSTON HD4850 500GB WD, 320GB HITACHI POWER SUPPLY : HEC 500TF 500W
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
כותרת .... אני מנסה עלשות OC דרך הדריור(משום ששאר התוכנות לא עובדות לי של OC) לכ.מ וכול פעם שאני עושה TEST או OK וכ'ו זה מחזיר לי לסטוק למה? ד''א ניסיתי אם ATITOOL לא עובד התוכנה RIVE TUNER לא עבד מראה שהדריור חוסם או משהו זה...... יש עוד תוכנות לOC לכ.מ? בנהתים אני עמדיף דרך הדריור אז תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שניהם עולים אותו מחיר - 250. מי מיהם מקרר יותר טוב את המעבד? לא מצאתי השוואות של השניים.
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio זה הלוח.. המפרט מצד ימין.. עד כמה הלוח יגביל אותי.. [עזבו טמפרטורות] ועוד משהו אני קונה גם תקירור Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 אם אתה יכולים להציעה לי קירור יותר טוב ב 80 ש"ח אז תגידו.. או לוח יותר טוב ב 370 ש"ח אז תגידו..
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 לוחות אם לOC של E8400 [מתוכנן 4.5~] DFI LANParty JR P45 T2RS או Asus P5Q למרות שהבנתי ש Gigabyte EP45 UD3 מיועד לבאסים גבוהים .. הקירור הוא TR U120E איזה יותר טוב לOC ?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://www.overclock3d.net/news.php?/cases_cooling/intel_core_i7_overclocking_on_thermaltake_xpressar_rcs100/1 http://www.xpressar.com/ מתי יצא הקירור ומחירו למשהו יש מידע
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
-
שלום, לפני כמה ימים עשו לי OC במעבד ל 3.4 GHZ, כ - 40% המחשב פעל בסדר גמור (מפרט מחשב מימין). היום הדלקתי את המחשב בבוקר, המחשב התחיל להידלק, נכבה ואז נדלק לבד עוד פעם, חזר על אותה פעולה שוב ואז התחיל לעלות. כשהסתכלתי בהתחלה של המחשב איפה שרשומים הפרטים של BIOS כשהמחשב עולה אני רואה שהואברקלוק התבטל והמחשב חזר להיות על 2.4 GHZ. אודה למי שיוכל לעזור לי לתקן את המצב. תמונה למטה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מבחינת פוטנציאל OC, מי יותר טוב ? והאם לאחר OC טוב יחסי לכל אחד (עם ציוד נורמלי) יש עדיפות בולטת לאחד מהם ?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
תגידו בבקשה זה נורמלי שהחום של הכרטיס מסך עולה ב 6 מעלות במצב מנוחה ביגלל OC 2.66@3.52
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם . נכנסתי לאתר Zigzag2000 , וראיתי שם פעם ראשונה דבר כזה קירור למוסטפים . משהוא יכול להסביר אם זה ממש מועיל ל OC ? ומה התפקיד שלהם בכללי ?(משהוא עם מתח נכון?)
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
עשית OC כמה שיכולתי אבל כעת הגעתי לרף , אני רוצה להאיץ את פעולת המאוורר בכרטיס אבל אין לי את הפונקציה בRIVA TUNER! ב3dmark06 עליתי מ3400 ל5700 השיפור היה ממש טוב .. אבל אני חושב שיש לו עוד ... אני רק צריך להצליח להעלות את מהירות המאוורר .. ____
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך עזרה במציאת קירור לצ'יפסט המדובר. עדיף שיהיה אקטיבי, כי תוספת של מאוורר סתם מייקרת את עלות הקירור. תודה רבה מראש לעוזרים ושבת שלום
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בביוס אפשרות בלשונית של הOC מין PCIE משהוא שכתוב שם 100 מה זה עושה ?אם אני מעלה היה יכולת OC טובה יותר לכרטיס? ויש גם בלוח אם אפשרות לעלות מתח לצ'יפסט מה זה נותן? ומה התדר ליבה והזיכרון של 4870.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שיש דרך בכלל לעבור את ה 3.73 בכל אופן, המפרט שלי: E8400 Gigabyte GA-P43-DS3L Connect3D HD4870 1G G.Skill DDR2 800MHz PC6400 CoolerMaster Real Power Pro 550W בנוסף לכך הקירור למעבד הוא CoolerMaster Hyper 212 והמארז הוא NZXT tempest. מבחינת טמפ' לא צריכה להיות בעיה, על FSB של 415, עם מתח של 3.250, הטמפ' מגיעה ל 43 במאמץ. אוקיי אז ככה... כרגע כמו שאמרתי המעבד נמצא על 3.737, והזכרונות על 830. כל ניסיון לעלות את ה FSB מעבר ל 415, המחשב פשוט ישר נכבה, ולא מגיע ל POST. ניסיתי להעלות את המתח למעבד, לזכרונות, ולגשר הצפוני, אבל אין לזה כל השפעה. הורדתי את המכפלה ל 7, ועל FSB 420, עדיין לא עבד. העלתי את המתח לזכרונות ל 2.1 (למרות שזה היה ורוד) ותיזמונים …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין בלוח (יש אותו במחיר טוב מאוד) אני מחפש אוברקלוקינג נטו על המפרט הבא: Intel E5200 \ E7300 Thermalright 9775-LE Super Talent DDR3 2Gb 1333Mhz PC10600 64MX8 CL8 SEAGATE 1 TERA 32MB CACH ZOTAC 9800GTX (+) PLUS \ POWERCOLOR HD4830 \ SAPPHIRE HD4830 512MB DDR III LG H62N SATA DVDRW Coolermaster Centurion 590 FSP BLUESTORM II 400W למישו יש מידע עליו? בתודה מראש =]
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ברצוני לעשות OC לכרטיס ורציתי לדעת מה הטמפ' המקסימלית שלא כדי לעבור? טמפ' במנוחה 38 מאמץ מלא 52-55
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מסיבה שאני לא מבין פעלתי על פי הוראות המדריך כאן ורכשתי עוד מעט ידע במדריכים נוספים ברשת ולמרות זאת אני יכול להעלות רק 7 נקודות FSB! מעבר לזה הוא לא מפעיל את המחשב עד שאני נותן לביוס להתאפס .. בבקשה עזרה, יש לי לוח אם MSI G31M3-F V2 GLAN
-
- 16 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי אנשים! שמתי לב שאני מתחיל להשקיע סכומים מטורפים למדי בקירור למעבד ולשאר המערכת, כשהגעתי כבר למסקנה שיהיה הרבה יותר טוב אם ארכוש מערכת קירור מים. אז ככה: 1. המערכת תשמש לקירור המעבד והצ'יפסט בלבד. קירור גם לכרטיס המסך יעלה הרבה כסף ואני מוצא אותו מיותר לחלוטין. 2. המעבד יהיה i7 920. 3. הלוח אמור להיות EX58-UD5. במידה וזה משתלם, אקח את ה-EX58-EXTREME בגלל בלוק הקירור. 4. אני מעוניין שהמערכת תהיה שקטה כמה שאפשר. 5. אני מעוניין להכניס את המערכת לתוך קופסא מאווררת ומשם לקשר אותה למארז. זה הרבה יותר נוח ומסודר, מה גם שהמערכת מתחממת הרבה פחות ומציגה יעילות מקסימלית. 6. היא תקנה בארץ, חוץ מהרכיבים שגם ככה אין עליהם אחריות. אם יש המלצה כלשהי לקנות מחו"ל, אשמח לראות אתר שמומלץ …
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אפילו OC אחד ברשת של המעבד AMD 6000 X2 65nm. יכול להיות שפשוט לא חיפשתי במקומות הנכונים, אבל מישהו אולי יכול לכוון אולי לסקירה/תואות OC של המעבד הזה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
זה לפני : פשוט פעם ליפפתי את כל החוטים באיזולירבנד .. לפני כמה ימים הורדתי את הכל וסידרתי קצת את החוטים .... זה אחרי : העברתי כמה חוטים מאחורה ואת החוטים של הספק לקחתי הצידה .. אחרי לא מעט תיסבוכים .. איך לעזזל אתם עושים את זה ? גם החוטים של הספר אצלי קצרים מדיי וגם אין מספיק רווח בין הדלת של המארז לבין הספק עצמו .. לא הצלחתי להכניס שם את החוטים .. יש לכם טיפים או טריקים בישבילי ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אפתח בכך שאם הנושא לא מתאים לכאן אבקש להעבירו למקום המתאים. המחשב נקנה לפני שנה וחצי ורץ פצצה אבל יש רגעים שכבר מרגישים שקשה לו (GTA4 לדוגמה, אני יודע שהמשחק בעייתי בפני עצמו, אבל שמעתי שמעבד 3GHZ יעשה הבדל). אני לא אוברקלוקר, אבל ניסיתי להמהיר אותו דרך הביוס בעזרת מדריכים מכאן ומרחבי הרשת. אני פחדן מישהו יכול אולי לעזור לי באילו הגדרות כדאי לי להשתמש או שבכלל עדיף כבר להחליף מעבד? הקירור שברשותי לדעתכם יאפשר אוברקלוק משמעותי? אם יש עוד גורמים שישפיעו אשמח לשמוע הצעות. הדבר היחידי ששיניתי מאז שנקנה המחשב הוא הכרטיס מסך שהיה 8800GTS 320MB OC של MSI. מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6420, 2133 MHz (8 x …
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לעשות OC למעבד שלי (E8400) ואני פשוט לא מצליח לעבור ת3.69GHZ.. הינה המפרט של המחשב שלי: מעבד: E8400 3.0GHZ זכרונות: G.skill 4096 800Mhz CL5 ספק: SeaSonic 500W קירור למעבד: AC freezer 7 Pro לוח אם: EP45-DS3 כרטיס מסך: HD4870 512MB עכשיו לא משנה מה אני מנסה(להעלות מתחים וזה) לא הולך לי... בבקשה משהוא יכול לעזור? *ההגדרות שיש לי עכשיו (שה3.69 פועל בהם) Vcore 1.33125 MCH core 1.400 הזכרונות על 2.1 וכל השאר על AUTO מכפלה על 9(הכי הרבה שאפשר) 50 מעלות בזמן מאמץ(זה השיא.. הוא לרוב על 45-47 ככה) ובמנוחה בין 27-31
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-