עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by penny_hardaway,

למחשב החדש, בשביל OC בינוני.

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by בררר,

יש לי PENTIUM 4 1.6עם מכפלה פתוחה איזה מישחה טרמית כדאי לי לשים : מה ההבדל בין: ARCTIC ALUMINA ARCTIC ALUMINA THERMAL ADHESIVE ARCTIC SILVER 3 ARCTIC SILVER THERMAL ADHESIVE ??????? תודה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by EcSm,

כותרת.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  4. הכוונה ל ARCTIC SILVER 5 או ARCTIC COOLING MX-1

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. בלי שיקולי מחיר, למרות שכולם אותו הדבר בערך AS5 http://www.arcticsilver.com/as5.htm או Zalman ZM-STG1 Super Thermal Grease http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=198&pr_name=ZM-STG1 או אולי בכלל משהו אחר? המעבד הוא E6300

6. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_248&products_id=3283 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1188

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  7. אני מקווה שאני בפורום הנכון...לא מצאתי פורום יותר מתאים. בכל מקרה, איזה משפט נכון ? שניהם נכונים אולי? ולמה? 1)השוואת התוצאות של bemchmark המתאים לתחום השימוש בפועל במחשב, מאפשרת לקבל תמונה מדויקת על הביצועים של כלל המערכת כולל זיכרון והתקני קלט/פלט. 2)השוואת תוצאות CPUtime של bemchmark המתאים לתחום השימוש בפועל במחשב, מאפשר לקבל תמונה מדויקת על הביצועים. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  8. Started by mongoL---,

למעבד p 2.4 וזיכרונות kingston 512 ddr 400 mhz , corsair xms 512 ddr 333 mhz cl 2 , מה המתח המקסימלי המהווה קו אדום שאותו אסור לעבור, ואיך בודקים על כמה " cl " הזיכרון באמת עובד.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. שלום יש לי מעבד 2180 שאני מנסה כרגע להמהיר אותו ולא רוצה לסכן אותו......העלתי לבאס 300 ומן הסתם המחשב לא יציב וקורס התחלתי לעלות מתח בקפיצות המינימום וכרגע אני על 1.3625V ועדיין לא יציב רציתי לדעת מניסיונכם (מי שהגיע לבאס הנ"ל) על איזה מתח זה אמור להיות או בדרך כלל אמור להתייצב (אני יודע שזה קצת שונה בין מעבד למעבד). ויותר חשוב עד לאן אני יכול לעלות בלי לסכן את המעבד (יש לציין שהטמפרטורות בסדר (54 במאמץ)

• 10 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by navk2,

מערכת בצד < - - שלום. ניסיתי לעשות OC למעבד שלי הגעתי לבערך 3.2 ושם המחשב לא עולה והביוס מתאפס, איזה מתחים אני צריך לעלות ? זה הגיוני שבתדר כזה צריך לעלות מתחים ? זה לא מוקדם מידי ?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. זאת השאלה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by SuB,

של 100Kohm או 100ohm?? ב-PC tip כתוב 100k וכאן כתוב 100..

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by ProRules,

רציתי לשאול אם אפשר להישתמש בנוזל לקירור מכוניות במקום מים מזוקקים. ומה עדיף להישתמש. ואיזה מים מזוקקים צריך אם אסור בנוזל לקירור מכוניות?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. איזה נוזל, שאפשר לקמבן בבית, הכי טוב למערכת קירור מים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by wollmann,

לפי מה שהבנתי סדרת CBBHD עם ליבת Winchester היא טובה מאוד לOC גם ב וולטים נמוכים. יש לי אופציה להשיג מעבד שכזה. האם כדאי לקחת כזה או שעדיף פשוט לקחת את אחד מהוניסים? המטרה כמובן להגיע הכי רחוק שאפשר בסופו של דבר.

• 14 תגובות
    • 989 צפיות
  16. שלום, הכרטיס מסך שלי נהרב ולכן הייתי צריך להוציא את הקירור לזכרונות ולולטאג' ועכשיו אין בהם מספיק דבק כדי לחבר אותם מההתחלה.. רציתי לדעת איזה דבק מומלץ ושא יהיה סיכון כדי להדביק אותם לכרטיס החדש? האם זה בסדר עם דבק 3 שניות? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by K.M.A,

כן..שלום אני מחפש מאורר חזק למעבד AMD BARTON מכיוון שהאוברקלוק שעשיתי הרים את המעלות לגג ואני צריך לקרר אותו אז אם תוכלו לומר לי איזה סוג וכמה הוא עולה(בואו נגיד עד 200 ש"ח) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 398 צפיות
  18. Started by rafi-s-,

מים או אוויר או כל משהו אחר שיש

• 5 תגובות
    • 500 צפיות
  19. בשביל שהמסך LCD יעבוד צריכים סוללות,מי יודע איזה סוללות?עגולות קטנות,כסופות כאלה?כמו שמחברים למעגלים באלקטורניקה?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי שאלה לגבי זיכרונות ו-OC. יש לי כרגע 1GBx2 של OCZ 4-4-4-15 אני רוצה להוסיף עוד זיכרון עכשיו השאלה שלי היא אם עדיף , מבחינת OC , לשים עוד 2 סטיקים זהים של 1GB כ"א , כלומר שסה"כ יהיה 4GB (עם מערכת 32bit שתזהה רק 3.25GB). או שאפשרי לשים עוד 2x512 שסה"כ יהיה 3GB זיכרון. אני שואל , כי קראתי שלעשות OC עם 4 סטיקים של ג'יגה קצת יותר בעייתי .. (אני יודע שאני לא ארגיש כ"כ הבדל בין 2 ל-3. ובמיוחד לא בין 3 ל-4 כי אני עובד עם XPx32bit. אבל המחיר של הזיכרון ממש מפתה ) או שזה בכלל לא משנה וכל מה שחפרתי פה שטויות? תודה!

21. ???

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. ואפשר בכלל לבקש? או מה שהם פותחים, פותחים? כ-tray, לא box

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  23. 2600dkv3d או aiugb0245spfw

• 13 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by SuB,

JIUHB או JIUCB. קיבלתי מ-PCH את JIUCB שבוע 325 במקום JIUHB והם אמרו לי שאם אני לא ירצה אותו הם יחליפו לי אותו, אז באתי להתייעץ איתכם חברים איזה סטפינג טוב יותר ל-OC.. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by Redraff,

יש לי ויכוח עם חבר שלי לגבי הסטפינג של המעבד הוא אומר שבשביל פנטיום 4 הכי טוב זה סטפינג C0 ואני חושב שאם זה C0 ויש גם D0 אז D0 יותר טוב מישהו מבין יכול להסביר מה ההבדלים בין השניים? עם איזה סטפינג הכי משתלם לעשות אוברקלוק?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים