אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום , בפורום המליצו לי לנקות אבק לצורך הורדת טמפ' (הכרטיס על 90 מעלות בעבודה) עכשיו , איך עושים את זה? מוציאים את הכרטיס מסך מהמקום ואחר כך את המאוורר מהמקום ואת המאוורר שוטפים במים? או שפשוט שואב אבק עושה את העבודה? (בזהירות כמובן) או שאין ברירה , ומחשב הוא דבר רגיש.. צריך לעבור ס"מ אחר ס"מ עם טישו.. מה ממה שכתבתי נכון , יש אזהרות כלשהם לפני ניקוי אבק? תודה, אבי
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי חברה.. יש לאחי מחשב המבוסס על AMD XP1800, לוח GYGABYTE KT400 ,256DDR ו LEADTEK GFORCE TI 4200. . המחשב ללא שום אוברקלוקינג אך הוא מתחמם כמו לא יודע מה!!! במנוחה טמפרטורת המעבד שלו היא על 70~ וטמפרטורת הגשר הצפוני היא 45-55~ המחשב מרעיש מאוד וניתן להבחין בשיבושי עבדוה איתו כמו שהוא נתקע במשחשקים וכאילה.. המארז עצמו הוא חם מאוד גם כן! אמצעי קרור עכשויים: מאוורר 80 - דוחף אויר היטסינק מקורי על המעבד של AMD מרעיש מאוד!!! מאורר והיטסינק על הגשר הצפוני. אני חושש שאם ימשך כך המצב המחשב פשוט ישרף בקרוב!! מאוד אשמח אם תציעו לי פתרון קרור תקציבי שקט ומועיל (אני לא מתכנן שום OC!) תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, בעקבות הודעה שפתחתי ראיתי שירדה למטה ולא רציתי להקפיץ ולכן פתחתי חדשה (אני מקווה שמותר).. רציתי לעשות oc kכרטיס מסך של matrox חדוב לציין שאין לי כל קשר בכל ל-0c ואני בקושי יודע איך עושים את זה אז בבקשה תעזרו לי!! אני מתחנן שתעזרו לי כי הלך לי המחשב ואני משתמש במחשב של אחותי ואני בקושי יכול לשחק שם!! תודה רבה רבה רבה מראש!!!!
-
- 12 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מחפש שילוב של מעבד 4 ליבות ולוח אם שיתן לי את תוצאת ה-OC הכי טובה ביחס למחיר בעלות של פחות מ-1500 ש"ח. תודה
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
המערכת שלי בצד ימין אני צריך הסבר איך לבטל את הגבלת המטח שהמעבד מקבל בזמן מנוחה כלומר אני רוצה שיעבוד תמיד על 1.86 כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק. אם איזה תוכנה אפשר לעשות אוברקלוק ולבדוק יציבות?
-
- 12 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות קירור חזק יותר למעבד לוח האם שלי הוא http://forums.ort.org.il/files/30/1764561/4301633.jpeg והמעבד שלי זה אינטל 2000 מגה הרץ אני רוצה לקנות את המאוור הבא Thermaltake Highest Performance SILENT VOLCANO 9 "CoolMod" Coo http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=404 האם המאוור מתאים למעבד שלי ? האם יש אפשרות לבחור מתי אני רוצה שהאור הכחול ידלק ויכבה? בתודה מראש. נ.ב לא לאובר קלוק
-
- 12 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום 1)אני קניתי מחשב חדש לפני שבוע ואני דיי מרוצה מהביצועים שלו אבל תמיד יש את התאווה לעוד(מה לעשות ככה זה גברים..) בקיצר בתחלתי באובר קטן (9x210)הבעייה שעם אני מנסה להגיע למהירות באס של 215 המחשב פשוט מגיע לשלב של זיהוי כבלי ה-ide ופשוט לא עושה את זה וגם אם הוא עובר את השלב הזה את הוא נתקע וכותב בעייה (משהו 195 dmi משהו כזה{יעני בזכרונות})בקיצר העם זה פשוט בעייה של מתח??? 2)עשיתי גם אובר לכרטיס מסך (מופיע בחתימה) האם לדעתכם צריך להוסיף מתח? נ.ב טמ"פ=מעבד-מאמץ 36 מנוחה 33+- עשיתי עדכון ביוס היום אם זה משנה משהו... אז בקיצר השאלה העיקרית שלי זה האם הזכרונות מגבילים אותי או שזה בעייה שצריך להעלות מתח(מה שלדעתי לא הגיוני בגלל שאני במהירות באס של 210)
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום חברים המחשב החדש הגיע סוף סוף ואני רוצה לעשות אובר קלוק אבל אני לא יכול כי הספק הוא ג'נרי ואני מפחד אני רוצה שתמליצו לי על ספק טוב עד 350 ש"ח שיחזיק את המפרט שלי (רשום בצד) תודה לכל העוזרים אלי
-
- 12 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מנסה להמהיר את המעבד הנ"ל מתדר 2.5 לתדר 3.0 - הבנתי מחיפוש בגוגל שזה די אלמנטרי אפילו עם קירור סטוק (יש לי קירור BIG TYPHOON), כשאני מנסה להעלות את תדר המכפלה מ333 ל400 ושומר, המחשב נכבה וחוזר להגדרות ברירת המחדל. אשמח אם תוכלו לסייע. תודה מראש לכולם.
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
תישמעו בזמן האחרון המאורר עושה המון רעש [כמו טרקטור],ואני לא יודע מה הבעיה ניקיתי אותו שימנתי מה לא,קיצר מה יקרה עם אני ידליק EMULE ויכבה מאורר של כרטיס מסך ולא יגע בו?
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בעודי יושב באוטובוס (קו 13 בירושלים מביצפר הביתה) עלה במוחי רעיון - להשתמש במקרר כמקום בו אשים את מיכל המים של מערכת הקירור לכל 3 המקוררים. כך ניתן גם להימנע מצורך ברדיאטור ומאוורר. מה שכן אצטרך זו משאבה חזקה בצורה אדירה. אולי אפילו 2 צריך לבדוק את העניין. מוצג סרטוט של המערכת ואבא יסכים לקדוח במקרר כל זמן שיתבצע איטום יאות לאחר מכן. מקווה שביחד עם הזכרונות OCZ החדשים אוכל לקרוע את המחשב בOC. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הזמנתי היום שני מאווררים מוארים של SUNBEAM או משהו כזה... אחד עם קטודה עם UV והשני בלי.....אני רוצה למקם אותם בחלון של המארז שלי... חשבתי לשים את המאוורר עם הקטודה עם הUV בחלון למעלה באמצע (החלון שלי על כל הדופן של המארז). ואת המאוורר עם הקטודה הרגילה למטה מצד שמאל (מול הכרטיס מסך). התחתון יכניס אוויר, והעליון יוציא אוויר. (אני קודח רק בחלון כי יש לי רק מכדח כוס לעץ, אז המאוורר העליון ישמש כ"אגזוז"). מה אתם אומרים? יש הצעות? להחליף בין המאווררים? לשנות את המיקומים?
-
- 12 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הקירור הזה כל כך עצבני!! 25 מעלות על IDLE !!! עוד לא ניסיתי LOAD ....אני מחכה שהספק החדש יגיע (500W ליברטי ) ואז גם אתחיל ב OC . ואעדכן פה כמה יצא. וכמובן אני אהיה חייב עזרה! אני לא יודע בכלל איך מבצעים OC למעבד של אינטל... אשמח אם תתנו לי קישור לאתר טוב שאוכל להוציא את ה BEST מהמעבד בביצועים.
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני בערך כבר באמצע אני כל פעם מעלה את המהירות זכרונות באיזה 5 מגהרצים ואז בודק דרך המשחק WORLD CUP עם הכרטיס מתפקד בסדר (אני משחק בערך איזה דקה וזהו.. זה בסדר ? או צריך יותר? על משחק יותר חזק או משהו?) אין שום עוויתות מסויימות במסך או דברים דומים הכל הולך בקלות.. ומה לגבי הליבה? מתי אני אמור להעלות לה את המהירות? ברגע שאני כן רואה עוויתות וכאלה? כרגע הזכרונות כבר על 725MHz ללא שום קירור נוסף על הכרטיס.. הליבה עדיין על 300MHz
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדקתי את המעבד בS&M והוא הגיע ל75 מעלות(בשלב זה עצרתי את הבדיקה).בדקתי טמפ' בTAT everest וspeedfan (במנוחה הם סביב 50). מה הסיבה לטמפ' כל כך גבוהות וזה מבלי שעשיתי OC אפילו של 1%, יכול להיות שהחיישן מזייף???
-
- 12 תגובות
- 764 צפיות
-
-
באתר ישראמודס (אתר המוקדש כולו למודינג), נפתחה תחרות מודינג בה אני משתתף (וגם נסגרה כבר). אני רוצה להציג בפניכם את כל הפרוייקטים האחרונים שלי, כולל כאמור את הקירור מים, והרבה, אבל הרבה הרבה UV !!! כתובת התמונות שלי: http://avner-richard.com/isramods/ פשוט לחכות שהסרטון יסיים, או ללחוץ על ה skip למטה. תודה רבה, אבנר
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה קירור למעבד עדיף? אני לא מתכננן לעשות oc אני יודע שאני לא צריך קירור כזה עם אני לא עושה oc אבל תמיד טוב שיש!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 420 שקל: 160 שקל אני מאמין שילכו על השירות בחנות (מכיוון שאם מדובר בגוף קירור עם פלטת חיזוק ללוח האם, ההרכבה תיקח שעות ואין לי כוח), ו-260 על גוף קירור. במידה ובחנות שאני קונה בה אין את ה-ZEROtherm NIRVANA שעליו ממליצים, מה העדיפות השניה? מעדיף חנות באיזור המרכז, אבל אפשר גם IQPC, שממנה קניתי לא מעט עד עכשיו. צאו מנקודת הנחה שאני תמיד מעדיף שירות בחנות. אני ישן עם המחשב בחדר, ולכן רצוי שגוף הקירור ירעיש במאמץ בלבד. האם יש חיה כזאת, או שמומלץ להגדיל תקציב? כשקניתי את מערכת המחשב הזאת, ייעדתי אותה לאוברקלוק. עוד שאלה היא: האם עם הרכיבים האלה אני אגיע ל-3.2GHz לפחות?
-
- 12 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, ברשותי יש את המארז Gigabyte Aurora 570 והמאוררים שיש הם של זלמן ה F3 אם אני לא טועה עכשיו, כעיקרון הייתי רוצה להוסיף עוד מאורר (המאורר המקורי שבא עם המארז) אבל אני חושב שאין מקום במארז. הטמפ' שלי, הם : או שאולי אני לא צריך. פשוט כשהיה את השרבב המטורף אז המחשב דיי עלה בטמפ'. אני יודע שזה אמור לעשות ככה אבל עדיין. הלוח אמ שלי דיי... הגיע ל 50 מעלות וגם עכשיו הוא לא רחוק מזה. לוח האם שלי הוא:Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד: Q6600 אהה חח השאלה שלי אם יש לי אפשרות להוסיף עוד מאורר ? או.. אם יש לי אפשרות אחרת לקרר את המערכת שלי? תודה מראש לעזרה
-
- 12 תגובות
- 737 צפיות
-
-
100-150 נראה לי מספיק, לא? שיידע להתנהל עם עומס כשצריך ושיהיה מ-KSP תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי UBER CHAKRA והמאוורר הקדמי שמגיע איתו לא נראה לי הכי שקט... איזה מאוורר יש לכם להמליץ לי עם לד כחול בלבד שיהיה יותר שקט ממנו וייתן ביצועים טובים? תקציב לא מוגבל כל כך.. אבל משהו כמו 60-80 ש''ח יהיה בסדר.
-
- 12 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים כבדים כמו FALLOUT 3, אחרי כמה דקות המחשב מאתחל את עצמו בגלל חימום יתר. הכרטיס מסך מגיע ל- 75 מעלות. בשימוש רגיל במחשב זה נע בין 70 - 75 מעלות. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 4GB DDR2 800 KINGSTON כרטיס מסך: GIGABYTE 8800GTS 512MB DDR3 יש לי מאוורר שמוציא אוויר מתחת לספק (ועכשיו שמתי לב שהוא לא עובד....) והמאוורר ניקיתי את המחשב מאבק אתמול אבל זה לא עזר כל כך, האם יש ערכות ניקוי למחשב? (לא מצאתי בחיפוש) ואם אין או יש מה הדרך הכי טובה לנקות את המחשב? (אין לי שואב אבק) ואיזה קירור עדיף לי לקנות? אבל אני צריך משהו באמת טוב! כל הקירורים שמצאתי הם בשביל 8800GT ואני לא יודע אם זה מתאים גם לזה. …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם החיבור NB FAN אמור להיות למאוורר של הצ'יפסט ??? ואם כן למה ג'יגהבייט לא חשבו על מקום למאוורר כזה ? הרי מעל הצלעות קירור של הצ'יפסט 3 מילימטר מעל יושב הכרטיס מסך....
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד 5900X , כרגע באוברקלוק. שמתי לב שהתדר יורד כשהמעבד מגיע לטמפ' של 87 מעלות ומעלה. ידוע לי שזה מן מנגנון כלשהו לשמירה על המעבד.. בכל אופן רציתי לשאול אם יש דרך כלשהי לבטל את זה ? לא מצאתי אופציה כזו בביוס.. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-