אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם הוא אמור להגיע ל-73 מעלות ? או שזה נורמלי, (SPEEDEFAN זאת התוכנה שונתנת את המעלות) יש לציין שזה החום בפעילות רגילה אני לא משחק במשחקים או משהו מסובך כמו כן יש לציין שמדי פעם גם ספק הכוח מתחמם ,
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בכותרת (מקסימום,מינימום,לפי הטמפרטורה)
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
ערב טוב. ביצעתי אובר קלוק למעבד שלי E6750 הגעתי איתו ל-3.38 מבלי לעלות לו מחת פרט לכך שהעלתי מתח מראש רק לזכרונות +0.3 שבסוף זה יוצא 2.1 מאחר שבמקור הלוח נותן 1.8. הלוח אם שלי הוא GA-P35-DS3L הזכרונות הם OCZ 1X2G 1066MHZ גרסת Reaper HPC ה-SPD אצלי עומד על 2.00 אחרי שהעלתי את ה-FSB ל-443 בתוכנה OCCT, הוא קרס וכתב לי קוד 4 אלה התמונות מהתוכנה: . . . . . מה הלאה? מה אני אמור עכשיו לשנות בביוס כדי להמשיך? אני לא רוצה להמשיך לבד בלי עזרתכם שאני לא אעשה איזשהי טעות. תודה רבה לכם.
-
- 43 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות אוברקלוק עם התוכנה שמגיעה הלוח אם gigabite EasyTune5 Pro תודה תמונה מצורפת תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לעשות Undervolting עם תוכנת rmclock יש לי מעבד של אינטל E6600. המעבד אמור לעבוד במתח רגיל במכפלה X6 של 1.3250V המעבד אמור לעבוד במתח רגיל במכפלה X9 של 1.3250V שיניתי את המתחים עם עבור מכפלה של X6 וגם עבור המכפלה של X9. הורדתי בהדרגה עד שהגעתי למינימום! כמובן שבכל הורדה הרצתי orthos לבדיקת מאמץ. בקיצור הגעתי למתחים כאלה: המעבד עובד במכפלה X6 במתח של 1.1625V המעבד עובד במכפלה X6 במתח של 1.1625V הכל עובד מצויין. השוואת טמפרטורות לפני ואחרי: בדקתי עם EVEREST ועם CPUID במאמץ: 59 מעלות במתחים הקודמים 49 מעלות במתחים החדשים במנוחה: 43 מעלות במתחים הקודמים 38 מעלות במתחים החדשים האם זה יתכן או שאני עושה כאן משהו לא טוב? יש קירור משמעותי והורדת מתח משמעותית. ד.א. אני …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אחותי הרסה לי את המאוורר האחורי כשביקשתי ממנה כשתנקה, כששדרגתי את המחשב. איזה מאוורר כדאי לקנות בתקציב של ~100 ש"ח (אני צריך כמה אופציות ואת ההבדלים ביניהם). סדר עדיפויות: 1. שקט ככל האפשר 2. קירור ברמה טובה (אפשר טיפה להוסיף כסף אם יש מוצר מעולה) 3. אשמח לאופציה לשינוי מהירויות דרך כבל פשוט שכבר מחובר למאוורר כמו שיש לי היום.
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מתלבט בין NINJA 2 ו FREZER XTREME ועוד של TM V משהו? עוד שאני לא מכיר חברים זה ממש דחוף קניה עוד שעה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך מדגם Palit ATI Radeon HD 4850 עכשיו יש לי שאלה קטנה לגבי הFAN SPEED שלו בתוכנת GPU-Z כתוב שהFAN SPEED שלו הוא 6% העם זה צריך ליות ככה?! תודה *מתנצל על שגיאות הכתיב
-
- 14 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מחר אני מקבל את הaccelero s1 וcooler master hyper 212 שהזמנתי, ואני חושב שצריך לשפר טיפה את הסידור במארז. אלו הן התמונות של המארז. http://img147.imageshack.us/my.php?image=image014tl3.jpg ניסיתי קצת לסדר את הכבלים, והעברתי חלק מהם מאחורה אבל זה לא נראה לי כל כך טוב ואשמח לאיזשהן הארות כאן. http://img147.imageshack.us/my.php?image=image015ru5.jpg זה החלק העליון של המארז, אני לא יודע אם יש כל כך מה לשפר פה אבל כמובן אשמח להארות. http://img147.imageshack.us/my.php?image=image017xk4.jpg זה השני מאווררים בצידו של המארז, אני לא יודע איזה לקחת ולהתקין על הקירור של הכרטיס מסך, לקנות עוד אחד אני לא חושב שאפשר כי אין לי עוד חיבורים פנויים בלוח אם. נ.ב:, אם צריך להוסיף עוד מאוו…
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ASUS P5B DELUXE WI/FI לעומת ASUS P5Q PRO לא חשוב לי כסף, רק העניין שציינתי, תודה.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הזמנתי את המוצר מפנדה והיום הוא הגיע לפני שפתחתי את החבילה כברהוצאתי את הלוח אם מהמארז והעפתי את הקירור סטוק אני פותח את החבילה שקיבלתי כדי להרכיב את הקירור ואני מגלה שאין תומך(מה שמתחבר מאחורי הלוח אם) לתושבת שלי AM2+ הטפשים האלו שכחו לשלוח לי...מישהו יודע אם אפשר להשיג כזה תומך בחנויות אחרות ?כאילו בבודד בלי לקנות את הקירור פשוט מה זה אין לי כוח לחכות שהם ישלחו לי..
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט למחשב HTPC, וחשבתי על קירור פסיבי למעבד. האם אחד ממרובעי הליבה של אינטל יוכל לעבוד עם קירור פסיבי? אם לא איזה מעבד כן ( מעדיף של אינטל). צריך גם המלצה על איזה קירור לשים? אם אפשר פסיבי. ואם לא איזה קירור אקטיבי הכי שקט? אין הגבלת תקציב, רוצה את הטוב ביותר. המארז כנראה יהיה SILVERSTONE LC16B/S. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי אנשים. הייתי רוצה לדעת האם אני יכול לנתק מקירור הסטוק את המתאם לסוקט 1366 ולחבר אותו לקירור ייעודי לסוקט 775, כדי לחסוך את תוספת התשלום (שמגיע ל-150 ש"ח..) על קירור שמגיע כמתאים לסוקט 1366. תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אתמול התחלתי להריח ריח מוזר כזה מהמחשב, שלחתי יד לעבר המארז והוא היה מאוד חם, אז כיביתי את המחשב ונתתי לו להתקרר. היום באמצע משחק [לא כבוד במיוחד] הופיעה לי הודעה של התחממות יתר, מהר כיביתי את המחשב בבהלה ונתתי לו לנוח ולהתקרר בפעם השניה. לקחתי יוזמה והורדתי את אחת התוכנות [HWMONITOR] בשביל לברר כמה "חם" המחשב שלי. הנה התוצאות- אין לי שמץ בדברים האלו, אז אני לא יודע אם זה טוב או רע, אבל ע"פ היד המחשב לא כזה חם במיוחד, די קריר אפילו. מעבר לזה שהמחשב מתחמם, המאווררים לפעמים עושים רעש של אוטו קטן. אני מניח שזה קשור לזה באיזשהי דרך. בכל אופן, איך מטפלים? מה לעשות? ואיך להמנע מבעיות כאלו בעתיד? תודה.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש ומה ההבדל אם יש בין מעבדים ישנים של אינטל שעובדים על(סתם דוגמא)2400MHZ לבין מעבדים חדשים של אינטל שעובדים על אותה מהירות? לי לדוגמא כמו שחלק מכם יודעים המעבד עובד עכשיו על 3023 MHZ..מה זה בעצם אומר? הוא מהיר יותר ממעבד כפול ליבה שעובד על 1800MHZ? איך אפשר אפילו לבחור איזה מעבד לקנות? איך אפשר לדעת מה יותר מהיר ואיך זה עובד?כי אם זה מהירות נטו אז עדיף לא לקנות מעבד כי שלי עובד בתדרים גבוהים יותר או משהו?אשמח לקבל הסבר שיבהיר לי את הנושא כי זה מבלבל נורא.. תודה חברה..
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רק לאחר כמה ניסיונות חוזרים הצלחתי לשמור על ה-OC הרצוי ואיני בטוח שזה יחזור על עצמו לאחר ריסטרט נוסף. השינויים למקור נעשו כאילו מעצמם, למרות שלא נכנסתי בכלל לביוס. האם יש דרך למקם זאת סופית?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה אני מבצע אוברקלוקינג - כרגע יציב ביותר על 3.8Ghz עם Q9550 על GA-EP45-UD3P (שמתגלה כלוח יציב ואיכותי ביותר) , כאשר על המעבד יש גוף קירור AC FREEZER 7 PRO ... במאמץ הטמפרטורות שלי סביב ה60-62 עם פיקים ל 64 מעלות (צלזיוס) היות ואני שואף להביא אותו ל4GHZ ושם לקבע אותו כתדר עבודה שלי... תהיתי עד כמה משתלם לי להשקיע בקירור יותר מסיבי...של Thermalright או OCZ... בכל אופן עד כמה אם בכלל צפוי להיות קיצוץ במעלות במאמץ ? אני מדבר סדר גודל... לא משהו ספציפי... תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום , עשיתי לאחרונה OC ל-E8400 אבל הוא לא מראה לי במערכת הפעלה שישנו אוברקלוק ולאחר עשיתי OC ל-E8400 נכנסתי לביוס כדי לאמת שלא אבד , עשיתי ל3.6 עכשיו אני רואה בביוס שזה 3.6 ובתוכנה Cpu-Z אני רואה שזה 3600Mhz אבל רק במאמץ כלומר שפועל משחק או סרט HD , אין לי בעיה של קירור. שאלה 1 : למה הוא לא מראה לי את האוברקלוק במערכת הפעלה? שאלה 2 : למה הוא מראה לי את האוברקלוק בתוכנה , רק במאמץ של המעבד?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט: מעבד Intel E8500 לוח MSI P45 NEO-F זכרונות 2X2GB 800MHZ KINGSTON קירור AC FREEZER 7 PRO מארז עם סירקולציה די סבבה (מאוורר גדול בצד, 240MM אני חושב) עשיתי היום OC ראשון. הגעתי למצב של 3610MHZ 380X9.5 לא נגעתי במתח של המעבד הזכרונות: DRAM FREQ. 456.1 MHZ FSB:DRAM 5:6 מתחים נשארו אותו דבר, בכלל לא נגעתי בזכרונות כל פעם שהעלתי FSB גם בזכרונות זה עלה, והיו שם יחסית כמו 1:1 25 או 1:1 50 שבעצם העלו את המהירות של הזכרונות עוד יותר אז השארתי על AUTO ע"פ CORETEMP הטמפ' במאמץ של 100% (נבדק תוך כדי S&M) זה באיזור ה48 לפני זה ב3.5GHZ למעבד זה עמד על איזור ה50 אבל שיחקתי קצת עם ההגדרות של הקירור בביוס אז הטמפ' ירדו. מישהו יכול לתת לי טיפים לשיפור הטמפ' בלי להתעסק …
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
או קי אז כה מה אני צריך להגדיר בביוס ? מישו יכול לעזור לי כמו שבלוח אם P35DS3-L של גיגה ביט ההגדרות עם ככה ואני רוצה להגיע עם המעבד הנ"ל ל3.00 אז איך להגדיר בביוס דוגמה מהלוח אם של גיגה ביט למעבד q6600 : Go into Advanced BIOS and disable C1E, EIST. CPU Clock Ratio...........................[9X] CPU Host Clock Control............ [Enabled] CPU Host Frequency........................[333] Robust Graphics Booster.............[Auto] PCI Express Frequency...............[100] C.I.A.2........................................[Disable] Performance Enhance................[standard] System Memory Multi (SPD)........[2.40]
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם נוזל הקירור במערכת הקירור מים (Ethylene glycol) מוליך חשמל? חפשתי באינטרנט אבל אני לא מצליח למצוא תשובה כל מה שאני מוצא זה מבנה מלקולרי ומסה אטומית וכל החרטא הזה (שבטח יביא לי סיוטים בלילה משיעור כימיה ) אני רוצה לדעת מה יקרה במקרה הכי גרוע ותהיה נזילה במערכת קירור המים וחלק ינזול על הרכיבים.... יהיה קצר? אם לא יקצר אז סבבה אבל אם יהיה קצר אז למה לא משתמשים בנוזל שלא מוליך חשמל כמו מים מזוקקים (היחיד שעולה לי בראש אבל בטח יש עוד)? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שם לב לכך שהמתח שאני קובע בביוס יורד ב 0.045V כאשר קוראים בדיקה ב cpuz למשל. הבנתי שיש דבר שקוראים לו vdrop ו vdroop, אז לפי מה שקראתי זה אומר שהלוח מעביר בתחלס מעט יותר מתח ממה שנקבע לו, אז אם אני מגדיר מתח 1.325V (שזה ה VID שלי) ובחלונות אני רואה שהמתח הוא 1.28V, מה זה אומר בעצם, שאני צריך להעלות יותר את המתח כדי לקבל את מה שהיצרן הגדיר למעבד שלי?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://img352.imageshack.us/img352/9517/77542867ic1.jpg אני מבצע אובר קלוקינג למעבד ומה שמונע ממני להעלות שלב זה DRAM שמגיע ל- 208.1 MHZ כאשר עולה ל- 210 המחשב נופל איך מורידים את DRAM לזכרון RAM
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ה-cpu שלי מתחמם בצורה נוראה בזמן האחרון וכל כמה דקות נכבה לי המחשב היה לי וירוס אבל אני חושב שהצלחתי למחוק אותו ואני חושב שקוראים לוירוס boot משהו תודה מראש לכל העוזרים והמנסים לעזור
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-