אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך Msi Geforce 8600GT 1GB DDR2 הוספתי גם קישור לתמונה של הכרטיס מסך שלי עם הקירור שיש לי עכשיו. http://www.copystars.com/images_products/49396_small.jpg אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך עד המחיר 150 ש"ח תמליצו לי על משו טוב במחיר הזה בבקשה.. תודה ושיהיה המשך יום טוב.
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום אז ככה.. קניתי לוח חדש EP31 וקירור OCZ ונדטה 1 טוב אני בא ניכנס לביוס מגדיר הכול חוץ מת SPD כי אני לא יכול להגדיר אותו על 2.00 אז הגדרתי אותו על 2.50 אבל הבעיה שהתדר של הזיכרונות לא יורד.. אם אני מעלה ת FSB אז הזיכרונות עוברים תתדר המקורי ואז המחשב לא נידלק.. הזיכרונות שלי הם Crosair 667MHZ 1GBX2 יש לי 2 GB במחשב.. אני יתן לכם תמונה.. תמונה: http://yop.co.il/my.php?id=mhi4fxfsk3.jpg תודה לעוזרים.. ד"א המפרט שלי מצד ימין..
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי, המפרט שלי בצד. שדרגתי את הספק, RAM והכרטיס מסך. הכרטיס מסך בOC והמעבד לא יציב בתדר הזה. זה מאכזב כי סופסוף יש לי ספק נורמלי... למה זה קורה? התחיל צפצפוף אחרי הOC וההגדרות של הOC נמחקו מהBIOS אחרי זה.
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אם אני מרכיב את תדר המעבד בצורה הזאת: fsb(400)x 2 יהיה הבדלים אם אני ארכיב אותו בצורה הזאת(עם מכפלה פתוחה כמובן) fsb(10)x 80 מבחינת ביצועים כמובן .. והאם זה היתרון במכפלה הפתוחה ? שהיא בעצם לא מעמיסה על ה FSB ולכן לא צריך לדאוג שהוא יגביל אותי? ואז מן הסתם לא צריך להעלות לו מתח ..
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
1)יש לי ac cooling לhd 4850 עכשיו ניסתי כבר כמה פעמים לגעת בו ולסדר אותו אבל אני לא יודע לפעמים אין רעש ולפעמים יש מה שקורה זה שהמאוורר לא מחובר ממש טוב והוא מתנגש קצת בתמוכים של המאוורר אם אתם מבינים ואני לא יודע מה לעשות עם הבעיה הזו אם להוציא את הכרטיס ולנסות לחזק את הברגים או משוה או לפנות למקום שקניתי ממנו את המחשב ולהגיד להם שיש בעיה(קניתי את המחשב לפני חודש ייתכן שאויל הם לא הרכיבו טוב ובגלל זה אני לא רוצה להתסבך ולהאשים את עצמי)אבל העניין זה שהחנות רחוקה ממני מה לעשות??? 2)לפעמים הכרטיס שלי לא מצליח להגיע ל900 מגהרץ שנאי עושה אובר קלוק המחשב פשוט עושה ריסט אבל הוא שורד עד 850 ככה למה זה?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
נעשה את זה מהר: עשיתי OC לE8400 עד ל3.8GHZ. העלתי את המתח של המעבד עד ל1.328 בשביל לעשות יציבות למעבד. העלתי את המתח של הNB ב0.1V גם כן בשביל יציבות. עכשיו בדקתי יציבות בPRIME95, הטסט הראשון, שמשתמש רק במעבד עובד, שום ERRORים. הטסט השלישי, שמשתמש בהרבה RAM, ישר נותן לי ERROR אחרי איזה 5 שניות. מה היני יכול לעשות?
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי E8400 על לוח P5K3 , עכשיו המעבד נמצא @ 3600Mhz ואני רוצה לדעת מה המתחים המומלצים בשביל המעבד הזה. מה הטווחים המומלצים בשביל המעבד הזה?
-
- 13 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי קירור FC-ZV9 של Zalman לכרטיס מסך, אבל יש בעיה שאין אותו באתר של Zalman. אני רוצה להתקין אותו על ה9800GTX+, ואין לי מושג האם בכלל שווה לנסות? יש איזה אפשרות אחרת ידעת האם הקירור הישן הזה תומך ב9800GTX+?
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שוב אני עושה שטויות הכרטיס יציב כסלע על 700/1170... יש אפשרות \ סיבה להעלות ליותר מ 700? פשוט CCC לא נותן לי ד"א, יש עליו AC TWIN TURBO, הוא מגיע ל 58 מעלות במאמץ מלא... ככה שטמפ' זו לא בעייה. מתח +0.1 לזכרונות.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! קניתי לא מזמן מחשב חדש(מפרט בצד) עם הכרטיס הנ"ל(Club 3d) אך מבדיקה קצרה גיליתי שהוא מייצר את רוב הרעש-הAC7 של המעבד די שקט וכך גם המאווררים של המארז. אשמח אם תציעו לי פתרון עד 80 ש"ח בערך-ואם אין אפשר להציע גם במחירים גבוהים יותר ואני אשקול זאת : תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. מהי מהירות סיבוב שמאוורר 8 mm אמור להסתובב ?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד של INTEL P 4 3 GHZ רציתי לדעת מה הטמפרטורה הרצויה של המעבד במנוחה ומהיא הטמפ' הרצויה שלו בעבודה.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קניתי את הקירור עכשיו קיבלתי אותו עם מתאמים לסוקט של מעבדי אינטל עכשיו רציתי לדעת במה שונה התושבת של מעבדי אינטל משל א.מ.ד מה שאני קיבלתי זה את החלקים האלו ..שמסומנים.. כמו שאתם רואים זה תושבת מאחורי הלוח,תומך כזה לקירור שמתחבר מעל הלוח וברגים עכשיו השאלה שלי זה האם למעבדי א.מ.ד אתם מקבלים בחבילה של הקירור את התומך מאחורי הלוח של הקירור כי בתמונה זה לא מופיע...
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
(כל הנתונוים מcpu-z)כשהמחשב במצב מנוחה הוא עומד על 1.9 גיגהרץ(2 הליבות) וכשהוא מתאמץ הוא על 2.8 ג'יגהרץ עכשיו אני לא מבין למה זה הרי מעבד זה לא כרטיס מסך לא צריך להיות לו מצב שיוט וכאלה ובלי שום קשר שהוא במאמץ למה הוא לא על 3 ג'יגהרץ הרי זו המהירות המקורית שלו אם מישהו יודע להסביר לי למה זה תודה.
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
1. כיום יש לי מעבד E6750 והוא בנתיים מריץ לי כל משחק שיש כיום. האם כדאי לי לעשות OC למעבד כדי שהוא יריץ לי משחקים לעוד כמה זמן או שעדיף לעשות OC מתי שאני רואה שמשחקים לא עובדים אצלי? 2. האם המחשב שלי מתאים לOC ואני יוכל לעשות OC טוב? האם יש איזה רכיב שמגביל אותי בOC? המפרט: מעבד-E6750 עם קירור סטוק לוח אם- Gigabyte P35-DS3L זיכרונות- http://www.pandas.co.il/product_info...cts_id=19 534 כרטיס מסך- NVIDIA geforce 8500GT 3. אני די חושש לעשות OC כי בחיים לא התעסקתי בביוס של הלוח אם שלי וזה. אם אני אעשה את זה לפי מדריך שמיועד לכך יש באיזה איזשהו סיכון?
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות על מנת להסיר את המשחה הטרמית מהכרטיס ומהגוף קירור עד כה ניסיתי עם אלכוהול, ולא הלך.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה המפרט שלי q6600 ga-p35-s3g 3gb 8800GT אני מעוניין לבצע OC פעם ראשונה ונושא המתחים מסובך לי עד כמה MHZ ניתן לעלות בגדר "בטוח" מבלי לגעת במתחים ? שיישאר יציב ב CPU mhz יש לי כרגע 200. ולמעלה ב CPU frequency עודמ על 1.60 שזה 1.600 אגב,אין לי קירור למעבד,יש את הקירור המקורי שלו שבא אם ה גרסת BOX
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המאוור שאני מקבל עם THERMALRIGHT 120 בסוקט 1366 ברשימה הנ"ל מופיעים מחליפים פוטנציאלים http://www.scythe-usa.com/support/support_temp/002/fan_spec.html יש כמה שנראים לי כמו : http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html או זה http://www.scythe-usa.com/product/acc/022/dfs1238_detail.html או אך הרעש שלהם גבוהה האם יש למישהו מאוורר חלופי שנותן הספק דחיפת אויר כמו כאן עם רעש נמוך ???
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מאמין שהכותרת די ממצה... אם יש צורך הלוח הייעודי הוא: ASUS P5QL או EP43 DS3L אני לא יודע למה תמיד הייתי מקובע על Vendetta 2 למרות שמעולם לא היה לי על מה להסתמך, כנראה איזו סקירה שראיתי מתישהו... השקט חשוב, אבל ביצועים מעל הכל. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
עם 920 I7 וזכרון 3 גיגה ניתן להגיע לOC גבוהה כמו 4 GHZ ? וכמובן ווינדוס 32 BIT [move]לעונה נא להראות מבדקים ברשת שמצדיקים את תשובתו הודה [/move]
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/6321 ראיתי ש-TRUE רגיל עולה 440 בערך אם הוא מתאים ל-LGA1366, ככה שאם הגרסא מנחושת באמת מתאימה, אני מאמין שאקנה אותה במקום.. וויתרתי גם על קירור המים, יותר מדי התעסקות
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב המעבד שלי רץ במנוחה לפי EVEREST ככה: CPU #1 30 degrees סתם דוגמא CPU #2 31 degrees סתם דוגמא Cpu 25 degrees (טמפרטורה שנשארת אצלי קבועה תמיד ולא מבין למה). האם צריך לחשב את הטמפרטורה של המעבד כחיבור של שני הליבות (המשמעות נניח 60 מעלות?) זה נראה לי די חם בעובדה שהליבות עובדות אצלי בין 50-65 מעלות עם קירור של AC..
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכם. אתמול אחי שיחק ב-AC במפרט - E6300 1.8ghz@2.4ghz ו-HD4580 512MB, ראיתי שיש תקיעות קטנות במשחק, וירידות מדי פעם של FPS. לא יחסתי לזה הרבה חשיבות וזה החמיר במעט. הלכתי לדרייבר (האחרון) של הכרטיס מסך, וקלטתי אותו בטמפ' בלתי הגיונית בעליל, 94 מעלות. השאלות שלי הן כאלה. מה הסבירות לנזק פיזי? איך מאבחנים את כ. מסך, לראות אם יש נזק? והכי חשוב, כשהמאורר על AUTO בכרטיס, הוא אמור לתת לו להגיע לטמפ' כזאת?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני עם e4600 באוברקלוק ל 12X 250mhz , עם מתח 1.3625v הרצתי 5 לופים, על בדיקה מלאה, וזה עבר לי רק 1 מתוך 5 מה אני אמור לעשות, להעלות מתח למעבד?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם PRIME95 מחזיר שגירה, אך לא קורס, באחת הליבות - מה זה אומר? שרק אותה ליבה לא יציבה?
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-