עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bubin689,

אני רוצה לשדרג את הקירור של הכרטיס מסך ל THERMALRIGHT HR-03 אבל הבעיה שהקירור בא בלי HEAT SINK לזכרונות. אני נורא אשמח אים מישהו יביא המלצה לגבי HEAT SINK מתאים(עד400 ש"ח) תודה מראש לכל העונים

• 12 תגובות
    • 595 צפיות
  2. בוא נגיד שיש לי לוח אם מבוסס NF4 4X אם אני אעשה לו מוד ל NF4 SLI האם יכולות הOC של הלוח אם יהיו טובות יותר?

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  3. הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA 9800GT והמאוורר שלו מקולקל, כל פעם שמדליקים את המחשב הוא לא מסתובב וצריך לתת לו דחיפה כדי שיעבוד, דבר שאין לי כוח לעשות כל פעם שאני רוצה להשתמש במחשב מבלי שיקפצו לי מיליון התראות על טמפ' הכרטיס מסך. לאחר שבדקתי באתר SKYPC מצאתי שני מאווררים שמתאימים לכרטיס שלי ואני רוצה שתגידו אם הם טובים ומצדיקים את המחיר שלהם ואם יש מקומות שמוכרים אותם יותר בזול? וכמובן מי מהם יותר טוב? arctic cooling accelero s1 rev.2 http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-Accelero-S1REV2~18~0.htm arctic cooling twin turbo pro http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-TwinTurboPRO~18~0.htm תענו בבקשה כי זה די דחוף, ממש אי אפשר להשתמש במחשב ככה! תודה לכולם

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. חבל שלסידרת ה-SilentCat אין אחד של 120..... אני מחפש משהו עם CFM הגון, ורעש של עד 23 דציבלים (אני צריך 2 כאלה לשים על הרדיאטור) איזה מומלץ? בנוסף, יש ממיר בין 120 ל-92? אגב, אם יש פה למישהו 2 מאוררים שקטים כמו שאני צריך שיגיד כי באמת לא אכפת לי אם הם יהיו משומשים. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 725 צפיות
  5. שלום לא יודע אם מישהו עוקב אבל שידרגתי את המחשב ואת הלוח והמעבד... עכשיו לבנתיים בלת ברירה השתמשתי בגוף קירור הישן שלי V1 ודיי הסתבכתי איתו בגלל שהוא לא בדיוק ניכנס בתושבת(כלומר ללוח של אסרוק עשו 2 תושבות לגופי קירור אבל עדיין התושבת של הV1 לא בנויה הכי מתאים והייתי צריך להשחיז ממנה עם דרימל כתיכנס וגם עכשיו זה לא פרפקט אבל בסדר והמעבד בטמפרטורה בסדר) עכשיו אני עוד חודש ככה רוצה להחליף אותו וכניראה אין ברירה ולוותר על הנחושת(לפחות זה מה שאמרו לי בת'רד אחר) או שאולי ללכת על ZALMAN?(ראיתי לזלמן יש קירורים מאוד יפים מנחשות אבל אין לי מושגם עם הם טובים..) בעיקרון הדרישות שלי מהגוף קירור :א: קודם כל שיכנס לי במארז מין הסתם מארז : Eagle Viper 2 שהוא MID-TOWER נחשב נידמה לי …

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by 114508534,

??????????????????

7. The Hunter שהוא במקרה שכני, השאיל לי את המאוורר ה 120 מ"מ, שהוא קיבל במפגש. הוא הודיע לי שאם אני לא אחבר אותו לספק נפרד, המאוורר יכול להישרף. מכיוון שזה נראה לי לא הגיוני, שאלתי את השאלה הבאה באחד הפורומים המדעים: והתשובה המנומקת היתה: עכשיו נותר לנסות להפעיל את המאוורר מהספק היחיד ללא חשש שהוא ישרף. מקסימום הוא לא יפעל. ועוד משהו: אם המאוורר צורך 9.6 וואט, למה שזה יכביד מדי על ספק פשוט של 250 וואט?! עכשיו תגידו: אל תתלהב יותר מדי, ניסינו וזה לא עבד. גם אצלך זה לא יעבוד. אולי

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by shayw,

הלוח אם נשאר על 50c באופן קבוע, כנ"ל לגבי הכונן הקשיח, כרטיס מסך וה AUX שאין לי מושג מה הוא (או ה Temp3 וה Ambient) בעיה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Idanbs,

עוד מעט אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להתנסות על המחשב הזה.. אז ככה יש לי כרגע אינטל פנטיום 4 עם 3.0GHZ וקירור BT. עם אילו תוכנות מבצעים את הOC והאם יש מדריך מפורט של מה לעשות? תודה.

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  10. Started by redead,

כמה שווה להשקיע את המאמץ המורכב הזה בסידור כבלים מאחורי הלוח אם וכמו שצריך ככה שלא יהיה בלאגן במארז? כמה באמת זה ישפר את הטמפ במארז עצמו של כלל הרכיבים? מדובר אצלי במארז Gigabye Aurora 3D, כמה זה נוח/אפשרי לסידור נכון במארז הנ"ל? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני מנסה המהרה במחשב שמריץ תוכנית חישובים מספריים ב-FULL LOAD וקראתי הערה שמאמץ יתר על מעבד עלול לגרום לטעויות בתוצאות המתקבלות. מישהו יכול לאשר או להכחיש? יש אפשרות לבדוק את העניין?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by yam_sh,

שמעו המחשב שלי מתחממם ררררצח (67 מעלות בפעולה וזה אינטל בלי OC!!!!!), עיגלתי IDE, סידרתי קבלים ויש לי מאורר אחד שהשגתי ממחשב מקולקל (80 ממ') ורציתי לדעת איפה ניתן למקם אותו לקיררור מירבי... (אני מוכן להשקיע השקעה נוספת של עד 150 שח' על מאוררים נוספים וכדומה) המטרה שלי זה להגיע מתחת ל55 במאמץ. מקווה שתעזרו לי ותודה מראש

• 12 תגובות
    • 763 צפיות
  13. אוקיי קודם כל אני חשבתי על הקירור של THERMALRIGHT IFX + שלושה מאווררים של 1600/900 RPM המערכת שתעבור OC היא כזאת : מעבד E8400 לוח אם Asus rampage formula זיכרון G.Skill 1066 MHz 2X2048MB PI ספק Thermaltake Thoughpower 750W כרטיס מסך Gigabyte HD4870 512MB 2 דיסקים קשיחים של 500GB ובעתיד גם CF ל4870 עכשיו האם מוגזם לקנות IFX אם שלושה מאווררים? אין שום בעיה אם כסף , אבל אני לא רוצה לקנות סתם , המחיר של IFX ועוד שלושה מאווררים הוא כ600 שקל , האם קירור מים במחיר כזה יהיה יותר טוב? תודה רבה לכולם מראש , ושוב הOC שמתוכנן למעבד הוא לסחוט את המיץ ממנו ( בגדר היציבות כמובן )

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by lalnage,

כפי שכתבתי בדיון הקודם שפתחתי, אני רוצה להוריד את הטמפרטורה, ויש סיכוי טוב שאני אעשה OC. עכשיו השאלה היא איזו מבין 3 האפשרויות הבאות היא הטובה ביותר (יש לי מארז ג'נרי): א. לקנות פשוט מארז חדש וטוב כמו האפולו ב. לקנות קירור טוב ב250 בערך למעבד בלבד, כי הרי הOC מעלה את הטמפרטורה של המעבד ג. לקנות מארז לא ג'נרי ב250 ש"ח בערך (יש משהו ב230 של COMPUSE או איך שלא קוראים להם, נראה לי שזה לא ג'נרי) בתוספת קירור טוב למעבד ובנוסף, איך הלוח אם הזה לOC? Gigabyte GA-M55S-S3 יש לי AMD 4800+ ו8800GTS 320MB עם 2GB 800 MHZ וליברטי 400W http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6840

• 12 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by pinkmasta,

ברשותי מעבד 2400+ AMD והוא חם אש 72 מעלות.. איך לדעתכם אני יוכל להוריד את זה משמעותית ? האם הוספת מאוור תקרר אותי קצת?

• 12 תגובות
    • 747 צפיות
  16. שני מאווררי 160ממ חזקים ורועשים בטירוף. 1 120 (BLOWER) גם מאוד חזק ורועש 2 120 ממ מממממששש מממששש חזקים (תדמיינו דלטא ב120, אז זה זה) כרגע יש לי שני מאווררים ברצפת המארז 120 ג'נריים, בקדימה למטה של המארז ובאחרי המארז שני SF2 המארז שלי הוא מארז בינוני ורגיל אני מתכוון לשפץ אותו ולהחליף קצת מאווררים ;D

• 12 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by Henz16,

שלום. לאחי במחשב מותקן כרטיס מסך מסוג Point Of View 7600GS. הכרטיס הגיע במקור עם קירור פסיבי, (סתם גוף קירור עליו) בזמן מנוחה, הכרטיס מתחמם מאד. בצורה כזאת שאי אפשר לגעת בו. במצב מנוחה! (הוא לא מאמץ אותו הרבה) השאלה שלי היא, האם קיים קירור שמתאים לכרטיס, ואם איפה ניתן לרכוש אותו? עד כמה מסובך להרכיב אותו? מוכן לשלם 100 ש"ח, ומוכן לחרוג כשהדבר כדאי. תודה לכולם. עריכה: אני רואה שה-‏Accelero S1 יתאים לו. השאלה אם יספיק, גם בלי מאוורר?

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by ofir38,

יש לי כרטיס מסך geforce 7300gs של PALIT האם יכול להיות שהוא יהיה קבוע על 46 מעלות אפילו 47? ואני רואה מן פסים כאלה במסך שזה מהכרטיס עצמו בוודאות כי בדקתי עם שתי מסכים.. האם זה תקין שהוא ב47 מעלות חום?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by arikg,

שלום וערב טוב, מבקש דעה וחוות דעת על הקירור בקישור: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0401/cl-p0401.asp לצורך OVERCLOCK . תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by asafm,

אני לא צריך משהו עצבני במיוחד משהו רגיל שיוריד את הטמפ ושאני יוכל לעשות אובר קלוקנק קטן אם אני ארצה

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  21. Started by nuctornal wisdom,

שלום כולם ראיתי במומלצים פה את sunbeam tuniq tower למעבדי C2D, קראתי שהביג טיפון עלול לעקם את הלוח אם כי אין לו חיזוק אחורי ללוח האם לsunbeam יש חיזוק כזה? המארז שאני עומד לקנות הוא ANTEC P150, הקירור יכנס ללוח בלי בעיות? ואיזה משחה טרמית מומלצת? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ofcourse,

יש לי amd1700 עם המאוור הבסיסי, זכרון 333 של גייל ולוח אם לידטק k7ncrg-pro איך אני מעלה את מהירות המערכת מבלי לקנות רכיבים חדשים ?

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by SparDa,

הנה המחשב שלי... גם אני עשיתי לו מודינג. שלחתי את התמונות גם לגלריה אבל חבר שלי הציע לי לשים גם כאן קניתי נורות נאון ולפי מדריכים מסויימים חתכתי את המארז בצורה שאני הכנתי. שמתי פרספקס (חלון מפלסטיק), שמתי מאורר עם צבעים במחשב.. וזאת התוצאה.. מה אתם אומרים? 3/\4|-| ! (|3(|0\/\/ /'\/\/ PC it is now l337

• 12 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by idanohh,

האם שווה לי לעשות לכרטיס הזה Overcloacking ??? יש לו זכרונות DDR לפחות ככה כתוב וזה כרטיס ממש טוב ... אני רוצה לדעת מה הסיכונים והכל ...

• 12 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.