אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
Winbond / Twinmos / Corsair / Geil? אני מתכנן לקנות 256/512MB PC3200 ורציתי לדעת איזו חברה טובה יותר ל-OC?
-
- 13 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ברוב החנויות ניתן להשיג היום 2GB DDR2 667Mhz בפחות מ 800 ש"ח כאשר זכרונות קצת יותר אכותים כבר קופצים לאזור ה 1500 ולדעתי ההפרש לא שווה גם עם עושים OC . השאלה מבין הזכרונות הפשוטים - איזה ממולץ ל OC . יש בכלל הבדל מהותי או שזה בעיקר מזל?
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 900 שקל , השאלה היא אם זכרונות 800MHZ של TWINMOS ב520 שקל לא יספיקו לי ? אני רוצה להגיע ל3.2 - 3.4 ב Q6600 ... יש לי אפשרות לקנות גם את ה G.SKILL 800MHZ 2GB HZ , השאלה אם לא חבל על 400 שקל שיכו על זכרונות שאין לי צורך בהם ...
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 Memory CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 Low Latency CAS2 Memory CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory Twinmos PC3700 512MB 466MHZ או שבכלל משהו אחר?
-
- 63 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש, ואני מתבלט בין זכרונות.. יש את הדגם של סמסונג של 400 MHZ ויש של TWINMOS גם כן 400 MHZ . איזה אחד מהם טוב יותר ל OC? שני הזכרונות הם 512MB
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע שניי סטיקים של 256 מגה CORSAIR PC3000 אני מתכוון להחליף ל שניי סטיקים של ל שניים של 512 ואני מתלבט מה לקחת: 1. GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM אחריות לכל החיים 2. TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR אבל זה בלי גופי קירור והם יותר יקרים ב40 ש"ח משהו כזה,ואני לא יודע איזה שבבים יש עליהם. אחריות לשנה. שאלות: 1. הזיכרון לא ישמש ל OC מכיוון שהוא כבר במהירות של 400MHZ ואני עובד על באס 205 כך שזה לא OC ענקי והתיזמונים זה 6 3 3 CAS2.5 שניי דגמי הזיכרונות יעמדו בזה נכון? 2. זיכרון GEIL יעמוד בבאס יותר גבוהה מ400 או שלא? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. תעזרו לי בבקשה לבחור את הזכרונות שהכי מתאימים לאוברקלוק לפי מה שהבנתי מ-Toms Hardware זכרונות שיש לי (קיט של 4GBX2) ובכלל כל הסטיקים של 4GB כמעט ולא ניתנים לאוברקלוק אם בכלל לא ניתנים וגם בנוסף לזה הרבה לוחות אם לא מסתדרים עם הסטיקים של 4GB . אז בגלל זה אני רוצה להחליף את השני סטיקים שלי שקניתי כבר ב 4 סטיקים של 2GB כל אחד , פשוט אני לא מבין גדול בזכרונות אז בגלל זה אני מבקש פה את עזרתכם. כמה דברים : 1. אני צריך שתבדקו רק בחנות הזאת http://www.goldtop.co.il/ כי שם אני אחליף אותם 2. כמו שאמרתי אני צריך שני קיטים של 2GBX2 ושיהיו הכי מתאימים לאוברקלוק 3. שלא יהיו עליהם צלעות קירור גבוהות כי הם פשוט לא יכנסו בגלל ה-Scythe Mugen II Rev.B 4. אם אפשר גם לבדוק שחוץ מה…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במהירות 400 3200 זכרונות רגילים מבין שניהם אילו עדיפים ל oc
-
- 8 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קניתי מעבד E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P ספק כוח Enermax liberty 620W צריך המלצה לזכרונות לעשות OC מקסימלי (חשוב שבמערכת תהיה יציבה !!!!)?????????? המחשב בבניה כרגע כי אני עובד על מודינג למארז שהפרוייקט יושלם אני יודיע כרגע חסר לי רק זכרונות שלא קניתי עדיין להתחיל להרכיב את היפיוף
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
איזה זלמן יותר טוב ? הישן שעולה 193 או הישן שעולה 217.5 ? מה ההבדל? והאם שווה להוסיף את הכסף?
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה לעשות איתה -OC במעבד -AMD? ABIT ASUS EPOX MSI
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
מבין החברות האלה: twinmos micron samsung Geil
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש שחור ואדום שיוצאים מהמאוורר
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאן אני כרגע עם 2 מאווררים במארז ועוד ספייר על המעבד, ואין לי מושג למה הלוח כ"כ רותח ! ד"א יש לי שאלה שאני יודע שענו עליה פה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש, אז יש לי מאוורר מספק ישן שאני מעוניין להוסיף למחשב הזה, יש לי גם את הספק עצמו ואני יכול לחתוך ממנו את החוטים לחבר למאוורר, השאלה שלי היא רק איזה חוט אני מחבר לאיזה? במאוורר ישנם 2 חוטים, אדום ושחור, ובחתיכה של החוטים שחתכתי מהספק יש 4 חוטים - 2 הפנימיים שחורים והקיצוניים אחד צהוב והשני אדום.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה נחשב חום סביר ? ומה נחשב חום גבוהה מידי עבור מעבד מדובר באינטל פרסקוט 3.0
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הנה ההפתעה אני מדבר על חומר טרמי של זלמן מול spize (הסינק שבא עם המעבד שלי)
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הנה ההפתעה אני מדבר על חומר טרמי של זלמן מול spire/speze (הסינק שבא עם המעבד שלי)
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות(דגש על "רוצה") בלוק מים לכן אני צריך לדעת,איזה מתכת מוליכה חום הכי טוב(אלומיניום/נחושת/???) ועוד שאלה,נגיד שהמים במערכת קירור מים מתחת לטמפרטורת החדר,איך אוטמים את הבלוק ככה שלא תהיה התעבות מים מסביב לבלוק?
-
- 20 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
אני רוצה לנקות ביסודיות, בשביל החלפת קירור, אני מאמין שכוהל יעשה את העבודה ואפילו יתנדף מהר כדי לא להתנגד למשחה החדשה. אמת ?
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
איזה חומר שמים על המעבד כדי לפתוח לו את המכפלה (לקצר בין הנקודות)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלד הזה אבל איזה חיבור יש לו? מישהו יודע? עריכה: הלינק לא עובד אבל אלה הלדים היחידים שיש בפנדה.. מי שרוצה שיכנס..
-
- 9 תגובות
- 583 צפיות
-
-
Vantec UvLed 80MM Case Fan Orange איזה חיבור יש לזה 3pin או חיבור מולקס? וזה חיבור פין אני יכול לחבר אותו לפאן כונטרול? אם כן אז איך.. כי 3pin יש לו שלושה חוטים לא? אז איך אני מחבר 3pin לפאן כונטרול? תודה מראש לעוזרים D: רן.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה חיבור יש למאווררי generic . חיבור 3 פינים או חיבור 4 פינים ?
-
- 7 תגובות
- 534 צפיות
-