אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לעשות OC ל2100+ עם לוח NF7 אני מקווה להגיע ל11.5*220 אני צריך לקנות Crystal Orb או מאווררים נוספים למארז Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower ?
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שיש לי כרטיס GForce Fx 5600 של ASUS ואמרו לי פעם שאפשר לפתוח אותו עם תוכנה ל5700 אז אני רוצה לשאול אם זה אפשרי ואם כן אז איך??? רוב תודות נערך: הא הפך ל-האם [בכותרת]
-
- 12 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שהיא מחוברת למטה כרגיל, אז חצי מארז מואר, והחצי השני מעל הכרטיס מסך חשוך יחסית זה מארז מידי טאוור רגיל לא פול טאוור ולא כלום... בכל מקרה לשים אותה בחלק הימני אני לא יכול בגלל שזה רחוק ממפרץ הPCI והחוט לא מגיע שאני שם אותה למעלה (אחרי מאמצים רבים) הספק מסתיר את רוב האור ושוב זה הולך לאיבוד שאני שם אותה בצד שמאל רואים ממש קצת מואר ממש ממש קצת וכל החלק הימיני לא מואר בגרוש.. שמתי אותה באמצע, במקביל לכרטיס מסך ראו הכל ממש מואר ויפה בטירוף אבל זה סניוור לי את העין וזה מעצבן מאוד חח מה אתם ממליצים לי לעשות הרבה ברירות לא השארתי..
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם! בהיותי משותת באתרי חנויות מחשבים בעת חיפוש אחר קירור ל מעבד שלי (Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore) מצאתי קירורים שמתאימים למעבדי Athlon64 3200+ המעבד שלי הוא Athlon64 3600+ X2 DualCore השאלה שלי האם קירורים המתאימים למעבדי Athlon64 3200+ יתאימו למעבדי Athlon64 3600+ X2 DualCore למרות שה-Socket הוא AM2 בתודה!
-
- 12 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קניתי מעבד פנטיום 1.6A עם לוח אם של אפוקס שתומך בזיכרונות DDR333. עד היום חשבתי שה PC3000 של קרוסאייר מצוינים עד שקראתי את הכתבה הזו. עכשיו אני בהתלבטות גדולה... לפי הנתונים של ההשוואה, הזיכרון של CROSAIR מגיע למקומות מאוד נמוכים בבדיקה. הם ממליצים בחום על ה CRUCIAL אבל לא מצאתי בארץ את ה PC2700. מחירו של ה CROSAIR הוא 700 ש"ח לסטיק של 256MB, אך בתוספת של רק 100 ש"ח אני יכול לקנות 512MB של סמסונג מסוג PC2700 כזה שזכה בתוצאות יפיפיות. אני ממש רוצה להריץ כבר את המערכת, לכן אשמח אם תגיבו על התוצאות בהשוואה הזו, או אם יש לכם השוואות אחרות שכוללות את הקרוסייר או את הסמסונג הנ"ל, או השוואה שממליצה על זיכרון מצוין אחר שניתן להשיג בארץ... דגש - מאוד חשוב לי שהזיכרון יפעל בקאס 2 ב…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רעש? כמה סל"ד אתם חושבים שהוא מסתובב? הוא עובד על 220V. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, המשכתי טיפה את הOC במחשב שלי, עכשיו לאחר 3 שעות של Prime95 שמתי לב שליבה אחת (E6750) מתעכבת אחרי השניה. הכוונה היא שנגיד ליבה אחת עושה מבחן 24K TEST2, ליבה שניה עושה K24 TEST6. והרווחים גדלים ככל שהזמן עובר. יש למישהו רעיון מה הסיבה לזה? בעיה במעבד / הכל בסדר? תודה לעוזרים, פיטר.
-
- 12 תגובות
- 762 צפיות
-
-
איזה צלעות לזכרונות כרטיס מסך אתם ממליצים? הכי נפוץ הוא הזלמן שמגיע עם 4 צלעות קצרות ו-4 גבוהות יותר. יש גם את אלה של פריים קולר, 8 צלעות בסגנון הנמוכים של זלמן. ל-OCZ יש משהו אבל מאוד יקר. בכל אופן מה אתם ממליצים לקנות? אני גם מתקין סיילנסר rev3 על הכרטיס. ...המרטש
-
- 12 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקירור במחשב שלי ( נינג'ה 2 ) כבר התחיל להתאבק. בעקרון בדר"כ הייתי מנקה עם שואב אבק / פן כי זה מה שאפשר. פירקתי את הקירור מהמעבד וחשבתי אולי לנקות אותו עם מים. האם אפשרי לנקות עם גוף הקירור עצמו עם מים? ( וכמובן להשאיר לייבוש טוב ) תודה רבה ושבת שלום.
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שבת שלום! יש לי שתי שאלות בקשר לטמפ' של מעבדים וכרטיס מסך 1-המעבד שלי הוא של אינטל,ליבה כפולה דגם 6420 2.13 אני משתמש בקירור של אינטל היום למשל עם החמסין לפי התוכנה CORE TEMP כל מעבד נמצא בטמפ' של 36 מעלות במנוחה האם זה תקין?,כי בחורף הם לא הגיעו ל-30 במנוחה 2-בתוכנה GPU-Z כרטיס מסך שלי 8800 GTS 320 מגיע ל-55 מעלות במנוחה האם זה תקין? תודה רבה ליאור
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
שלום, אני לא יודע כלום על OC ל AMD :-[ שמתי לב שזה שונה מאינטל אז בבקשה הסבר מפורט לאט לאט, תודה רבה..
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפתוח צינורות בקיצר לקרוע את הצורה לכרטיס מסך שלי זה 6600TD של לידטק 256 מגה ואיזה מודים אפשר לעשות לכרטיס מסך ואם כבר אפשר כדאי שאני יעבור את אה 4000 מגההרץ לבנתיים 3948 המקסימום ולוקח לו 3 דקות והוא עושה ריסטרט
-
- 12 תגובות
- 581 צפיות
-
-
תמונות מצב מאווררים שיש לי שניתן להשתמש בהם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=3830 יש לי גם את המאוורר הזה (האמת גם את ההיטסינק אבל אין בו צורך) הוא 90מ"מ http://www.cpusolutions.com/8004744CPU/itemdesc.asp?ic=FANCPUAM2-CL-P0&eq=&Tp= אוקיי אז הכי חשוב שקט. לא אכפת לי מהמחיר. ואם יש לכם רעיונות לגבי מיקומים של המאוררים, מוציא מכניס אויר... מה שלא יהיה, אשמח לשמוע. (יש תמונה) אז ככה שני מאווררים בקדמת המארז ליד הכוננים הקשיחים מכניסים אויר, אני רוצה שיהיה שם אחד גדול במקום שניהם כדי שיהיה יותר דחיפת אויר וגם יותר שקט. יכלתי להשתמש ב130מ"מ אבל זה מאוורר רק לכיוון אחד. אני יכול לשים אותו הפוך עם אומים וברגים א…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התוצאות לפניכם! מדהים.(צריך לשים עליו את הסאמסונג שלי למה יש כאן חרא זיכרון עם 2T ) [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי את הזכרונות של OCZ, דגם platinium rev.2 800mhz. כשקניתי אותם המהרתי אותם ל1000MHZ ונתתי להם תוספת מתח של 0.05V מעל המקסימום שהם תומכים (סה"כ 2.15V). בדקתי יציבות עם MEMTEST והכל היה טוב. לאחר כמה זמן קניתי מעבד חדש ואז כשרציתי מחדש לעשות המהרה, ראיתי שאני לא עובר את ה950MHZ (כאן המתח כבר היה בגבולות התמיכה). וכעת, לאחרונה, שוב שיניתי הגדרות, והזכרונות בקושי יציבים, אז שמתי אותם על 825MHZ. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
במחשב של אחים של הכול "זז"...המתח של המעבד...המהירות שלו...והמכפלה שלו ניראית לי מוזרה לחלוטין...המחשב ללא OC..מישהו יכול להגיד לי מה הולך פה? (הדגשות באדום על הבעיות).. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד אינטל בסוקט 775 והמאוורר של הקירור המקורי שלו הלך. האם יש אפשרות לקנות רק מאוורר בלי הצלעות קירור כדי להחליף אותו? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... לא מש ידעתי לאן לשים את זה אבל זה יותר מתאים לפה כי זה נחמד אוברקלוק קטן
-
- 12 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לדעת מה עדיף לי...להוסיף עוד סטיק של 512 mb לזיכרון הפנימי(יש לי עכשיו ג'יגה)....או לקנות קירור יותר טוב לכ"מ(x1900 gt),בשביל oc עתידי...(עד 350 ש"ח). תודה.
-
- 12 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי אקסטרה MONEY ואני שוקל לקנות קירור חדש למחשב. אני מתלבט בין אם לקנות קירור למעבד שלי שהוא INTEL P4 3.0 775- שזה יהיה ה-BT או קירור לכרטיס מסך שהוא LEADTEK GEFORCE 7800GT שזה יהיה משהו טוב בסביבות ה-200 ש"ח. *חשוב לזכור שאני לא עושה לאף אחד מהם OC ולא כלום. אז למה עדיף לקנות? מה יותר חשוב? ובמה אני ארגיש יותר הבדל בקירור ( לשניהם יש את הקירור בסטוק בינתיים )?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
טוב מכיוון שהמעבד שיש לי עכשיו (AXP 2000 פלומינו) דיי מסורס בכל מה שקשור לאוברקלוק רציתי לקנות אחד חדש, מן הסתם את הAXP 1700 0.13 אבל, אני כבר מפחד שאני לא יצליח באוברקלוק, יש ברשותי לוח אם NFORCE 2 של לדטק אשר ממש מסורס בכל המ שקשור לאוברקלוק(אפילו מכפלה הוא לא פותח!!) זכרון(256) 400 הר"צ של סמסונג וספק ג'נרי....במידה ואני אקנה את המעבד שאני רוצה, אני אוכל להגיע רחוק איתו??
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מחפש קירור למעבד i7 930.. איזה מהגופי קירור האלה עושה את העבודה יותר טוב?? זה Thermalright IFX-14 775 + 1366 או Noctua NH-D14Q ??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אז ככה, במחשב עם מעבד פנטיום 4 3GHZ נהרס הקירור, אז קניתי את הקירור המקורי של אינטל LGA 775. הרכבתי אותו, הכל עבד טוב ויפה. רק שמאוחר יותר כשאני מדליק את המחשב, הוא נתקע לדקה על מסך האפשרויות של הלוח אם, ואז המחשב נכבה. אני מניח שהמעבד מגיע לטמפ' גבוהה מידיי ומכבה את עצמו אוטומטית. את הקירור הרכבתי כמו שצריך ווידאתי שזה לא זז. קודם זה עבד מצויין, עכשיו זה מסרב לעבוד. מה הבעייה לעזאזל?
-
- 12 תגובות
- 756 צפיות
-