אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM לוח אם : Gigabyte GA-EP45-DS3 קירור למעבד : Thermalright Ultra 120 Xtreme S775 מארז : Coolermaster CM 690 Black מאוור לקירור : Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM ספק כוח : Corsair 650TX 52A @ 12V כרטיס מסך : Sapphire Radeon 4870 512MB GDDR5 Retail זיכרון : G.Skill 4GB DDR2800DualKit(2x2GB)CL4 -4GBPI בעיקרון אני מעוניין רק ב OC למעבד. לכמה אני יכול להגיע ואיך להגדיר אותו פחות או יותר כי אני מבין גדול בזה.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי אני חדש פה קניתי לא מזמן מעבד Q6600 יש לי WIN XP 64 ביט וכשאני משחק משחקים או מריץ תוכנות עריכה כמו וירטואל דאב המעבד מגיע לטמפרורות של 80 90 ואפילו 98 מעלות בדקתי את הטמם עם תוכנת CORE TEMP הכי חדשה פניתי גם לBIOS שם הראה לי טמפ של 70 מעלות כשהמחשב עולה הטמפ היא 55 מעלות יש לי חבר עם מחשב דומה ולו המעבד מגיע ל65 גג ההבדל הוא שמארז שלו שונה אני יש לי ספק אם 2 מאוורים מאוור כלפי חוץ ומאוור לתוך המארז שנופל ישר למעבד המארז קטן מה עושים ?? יש לי אחריות פניתי לטכנאי שלי הוא אמר לי שלא צריך לבדוק עם תוכנות חיצוניות שהם משקרות ולא ייגרם נזק למעבד ושלא אדאג יש לי אחריות ל3 שנים עכשיו חברים אמרו לי שהביצועים שלי יירדו ? אני לא מרגיש שום הבדל ואין תקיעות לבינתיים .. מה ע…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש מצב שניתן להגיע למהירות של 3G יציבה וקבועה עם המפרט הנ"ל?? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤899 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤285 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤292 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe ¤854 מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ¤361 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W ¤516 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 אני מעוניין בהמהרת המעבד (OC) ¤2 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=oc1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3786¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים ביצעתי OC למעבד, אך משום מה ה OC התבטל לי והמעבד חזר לקדמותו. מכיוון שכל הההגדרות בביוס התבלגנו שם, רציתי לדעת אם יש אפשרות דרך הביוס לאתחל אותו כך שכל ההגדרות יחזרו ל default כמו שהיה לפני ה OC. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חשבתי גם להוציא את המכסה האדום ולשים שני 80NN (סה"כ 4) עליהם... (יש לי שני 4850...) אני רוצה לעשות את זה במטרה להמשיך את ה OC לכרטיסים.... עם ATI TRAY TOOLS העלאתי את המתח ואני לא יכול להמשיך להעלאת תדרים בגלל החום... מה אתם אומרים? שווה את ביטול האחריות? עריכה: האם 105 מעלות במאמץ זה הרבה?? והאם זה מצדיק באמת את המשחק עם הקירור? עד כמה החלפת המשחה תשפיע?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה: E5200 4GB MUSHKIN 4-4-4-12 ASUS P5KPL-CM הייתי רוצה לדעת לאן אני יכול להגיע... אני לא מתכנן OC מטורף אבל אני לא יודע אם הלוח שלי מספיק טוב בשביל OC נורמלי
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. גלשתי באתר I-Hacked, ומצאתי את זה - http://www.i-hacked.com/content/view/74/42/ יש לי את הכרטיס nvidia 6800gt. אבל לא הבנתי מה בדיוק מדובר שם. מה בדיוק העניין שם, לצרוב bios מעודכן לכרטיס שישפר את ביצועיו במשחקים? ואם כדי לי לעשות את זה, זה מסוכן? תודה רבה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מצורפת תמונה עם נתוני הטמפרטורה של המעבד שלי. קירור - Vendetta2. מצורפות אחרי זה תמונות של המארז. 4 מאווררים. כחול אחד מכניס (ליד ההארדיסק... לא רואים שהוא כחול...) וכחול אחר מוציא. אותו דבר עם האדומים. הגיוני שהטמפרטורות כאלה? המחשב במנוחה. יכול להיות שכרטיס המסך HD4870X2 משפיע? הטמפ' שלו הם 46 ו-32. המחשב היה בתיקון, והוחלף לוח אם. יכול להיות שהמשחה הטרמית נפגעה? או שאולי אני סתם פרנואיד. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מאוורר לקירור מעבד Z600 http://www.hardware.info/productdb/bGZkbZiXmJHKZMg/viewproduct/Scythe_Slip_Stream_120mm_1900rpm/ החברה בצעה בדקה למאוורר הנ"ל והתברר שהנתונים בבדיקה נמוכים ממה שהחברה מדווחת שימו לב מנימום 40.5 cfm ומקסימום 89.5 cfm החברה הצהירה על 110 רעש גם שונה וגבוהה מהנתונים של היצרן למה ? מה זה מנימום ומקסימום ? הרי המאוורר מחובר לחשמל ועובד מקסימום לא ?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הייחברה מה קורה... שבת שלום.. קניתי את המאורר הבא http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5829 והתקנתי אותו על הכרטיס מסך.. כלומר שמתי S1 ACCELERO והצמדתי אותו עם אזיקונים.. תמונה מצ"ב. המאורר הוא PWN, השאלה שלי האם אני יכול לשלוט עליו שיסתובב ב400RPM, ושאם אני נכנס למשחק אז אני אעלה אותו לפני זה ל2000 RPM .. נגיד אפילו שרשמו שהוא תומך מ400-1400 האם אפשר עוד להרים אותו... תודה רבה!... כי התבאסתי שמתי 45 שקל עליו.. ולא הצלחתי לכוונן אותו... תודה רבה לעוזרים !!!! ואם אפשר עזרה איך לכוונן אותו הכוונה בביוס, מה לרשום עליו ואיך לכוונן אותו..... מקווה שזה אפשרי תודה! יאיר [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני בוחן את האופציה של לרכוש מפרט ל OC בעבור COREi7 ויש לי מספר שאלות. א). איזה ספק צריך לקנות וכמה וואט ? (כמובן שהכי זול ואיכותי שאוכל למצוא, המליצו לי על טרמלטייק 750, אבל זה לא קצת יותר מדיי WATT ?) ב). האם קירור אוויר של טרמלטייק V1 AX שונה מה COPPER ? או שזה אותו דבר רק שה AX תומך בתושבת נהלים ? דבר נוסף האם הוא יהיה קירור אפקטיבי ל OC של CORE7, במידה ולא האם יש קירור אחר יותר אפקטיבי בטווח המחירים של עד 250 שקל ? ג). האם בכלל כדאי לעשות OC למעבד Ci7 - דווקא הבנתי שיש לו פוטנציאל OC טוב אבל האם זה הולך להיות יציב על קירור אוויר אשמח לקבל טיפים והסברים קצת האם בכלל כדאי או משתלם לעשות לו OC, והאם אפשר לקחת אותו ליותר מ 3 ג'יגה הרץ באופן יציב לחלוטין ! על קירור…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכואחי חיבר מעבד QX9770 ללוח asus maximus II furmula , בבדיקת הטמפרטורה בביוס המעבד מראה 23-26 מעלות , אבל בתוך ה-WINDOWS עם CORE TEMP מתקבלות טמפרטורות שונות core 0 : 17 ולא משתנה core 1 :23 והוא היחיד שמשתנה core 2: -1 לא משתנה core 3: 12 לא משתנה רציתי לדעת האם יש בעיה במעבד , והאם ישנה תוכנה יותר אמינה לבדיקת הטמפרטורה . תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איזה קירור עדיף מהחברה TT , SpinQ או ה- V1? אם יש קירור אחר בתקציב עבור סדרת המעבדים CORE I7 אולי ישקול לקנות אחר.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, המידע בפורום עזר לי היום והחלטתי גם לנסות לעשות OC, הבעיה הכי גדולה שלי היא החום המעבד מגיע בעבודה מאומצת עם OCCT ל 70 מעלות . בגדול אני די מתחיל בנושא וקראתי את המדריכים בפורום, הסופתי רק מהירות ל CPU מבלי לגעת בנושא ההספקים (חשמל) מה אפשר לשנות/להוסיף כדי להנות מOC של 3400 באופן קבוע? ??? יחס FSB:DRAM = 1:1 האם כדאי לשנות הזכרונות במקור 1066 ומצויידים בצלעות קירור- REAPER OCZ מעבד : Q6600 זכרון : 2X2G 1066 REAPER OCZ לוח : EP43-D53L ספק : GYRO 500W כוננים : DVD + 2X250G מארז : רגיל זול (ללא חברה) מאווררים - 2 שהגיעו עם המארז (רוחב כ9 ס"מ 12V) מקדמת המארז מכניס אוויר - ובצד המארז מוציא אוויר מאוורר CPU - מקורי שמגיע עם המעבד עד לאן אני יכול להגיע עם הנתונים…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד לפני מספר ימים היה לי לוח Gigabyte P31 DS3L עם מעבד E7200 שאיתו הגעתי ל 420X8.5 יציב(עם בדיקות) והצלחתי להעלות את הווינדוס עם 460X8.5 לא יציב(היה קורס בORTHES), זכרונות G.Skill PC6400 4-4-4-12 1GBX2 וזה היה גם שהייתי עם ספק HEC TR-TF 400 ועכשיו אני עם ASUS P5Q Pro עם עידכון ביוס ל1613 (ניסיתי מספר ביוסים) ועם ספק ENERMAX 525 PRO82+ עם אותו המעבד עכשיו העניין הוא כזה שאני לא מצליח לעבור את 447X8.5 אבל ב447X8.5 אני יציב עם טמפ' מקסימלית של 66 (TUNIQ) וברגע שאני מעלה ל448 פשוט הווינדוס לא עולה אני פשוט מקבל מסך כחול מה שאומר שצריך מתח (ממה שאני מבין) ניסיתי עם הביוס המקורי שקיבלתי 1304 אם אני לא טועה וגם ניסיתי 1104M גירסא ערוכה. בזה שהלוח הזה יותר טוב אני …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם =] האן זה נכון שבעצם "נידפקתי" בכך שיש לי לוח אם של אינטל? אמרו לי שאני לא יכול לעשות אובר קלוק למעבד שלי בגלל שבלוחות האם של אינטל הדבר אינו אפשרי. יש לי Q6600 2.4 חבל לא לשפר אותו קצת P:
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
רכשתי קיט קירור מיים יד שנייה מהלוח פה באתר ב 100 שקל הקיט של גיגהבייט עכשיו הקיט כנראה עמד תקופה ללא פעילות ולכן יש מעט קורוזייה שמתי חומר נגד והכל יצא והברק נראה כמו חדש השאלה שלי האם אני יכול לשים את החומר הזה ולתת למערכת לעבוד קצת זמן שיעבור בכל המערכת שאלה נוספת זה היא האם מיים מזוקקים לא יעשו קורוזייה שוב והאם הם יותר בטוחים במקרה של נזילה? שאלה אחרונה אני רוצה להוסיף עוד בלוק נוסף למעבד בלוק לציפסט (P45) כמה עולה בלוק כזה והם המשאבה תחזיק?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת speedfan שהראתה שטמפרטורת הלוח גבוהה היא גם הראתה שמאוור הלוח לא עובד הורדתי את מסמך הלוח msi 6566 845 ultra c ושם היה כתוב על cfan ל cpu ו sfan למערכת הסתבר שזה כלל לא מחובר מישהו יודע איזה מאוור מתאים לזה , אם הוא קיים , מנותק , נעלם , היכן להשיג , כיצד אמור לשבת
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
התקנתי תוכנת speedfan שהראתה שטמפרטורת הלוח גבוהה היא גם הראתה שמאוור הלוח לא עובד הורדתי את מסמך הלוח msi 6566 845 ultra c ושם היה כתוב על cfan ל cpu ו sfan למערכת הסתבר שזה כלל לא מחובר מישהו יודע איזה מאוור מתאים לזה , אם הוא קיים , מנותק , נעלם , היכן להשיג , כיצד אמור לשבת
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי חברה ושלום לכולם אני ממש צריך את עזרתכם, אני ניסיתי להמביר את המעבד שלי מ 2.4 ל~3.0 אבל לפעמים בבדיקה כאשר העלתי את המחשב נודע לי שלמה שהוא המהירות ירדה עוד פעם ל 2.4 אנשים בבקשה תעזרו לי אוליי אני לא מגדיא משהו נכון!!!! עזרה בבקשה!!!!! מפרט מחשב GEFORCE 8800 GT CONROE E6600 2.4 GA P31 DS3L תודה מראש!!!!!!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי E8400 (התחדשתי) , אני מנסה לעשות OC אני ביטלתי את הCPUID LIMIT , ואת הTHROLLING. הגדרתי באופן ידני את המהירות במכפלה של X9 עם תוספת של X0.5 (זה המקסימום). שיניתי את המהירות BUS שלו ללא זוכר איזה מספר שמראה לי שהוא צריך להיות על 3.5GHZ וזה גם ציין שזה שינה את מהירות הזיכרון. שיניתי את הכל לEXTREME. וגם שיניתי את המתח של הליבה ל1.2650V העניין הוא כשאני נכנס למאפיינים של המחשב שלי אני רואה רק 3.0GHZ וגם כשאני מפעיל OCCT אני רואה 0% OC ו3.0GHZ. מה אני עושה לא נכון ? אגב אני משתמש בGIGABYTE DS4 X48 בתור לוח אם. מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שלומכם? ^ האמת שדי הסתבכתי עם הסידור מהאווררים ל-CM690. אז ככה: קיבלתי איתו 3 מאוררים. (120MM) - מקדימה, מכניס. - על הדלת, נדמה לי מוציא. - מאחורה, מוציא. מה שמשאיר לי מקום לעוד 4 מאוררים. - רצפת המארז, מכניס? מוציא? - גג המארז 2 מאוררים, שניהם מכניסים? - על הדלת, לשים עוד את המאוררים כמו הראשון? אשמח לסדר בבלאגן. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, קניתי לא מזמן מעבד Q6600 בטענה שזה G0 . לאחר התקנה במחשב התוכנה CORETEMP מזהה אותו כ B3 .... האם זה אומר שאכן המדובר בגרסה של ה 130W ?! או שהתוכנה לא אמינה ... ? תודה. תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
היי תוך כדי שאני משחק, ממש יש רעש חזק מהמחשב, שזה מהכרטיס מסך. להריד את המהירות של המאוורר למרות שהטמפ' הממוצעת היא 60? יש לי HD4850 של SAPPHIRE עריכה הורדתי את המאוורר ל- 42% והכרטיס על 60+ מעלות במאמץ {: כנראה לתת לדרייבר לשלוט במאוורר איך שהוא רוצה זה לא בדיוק יעיל
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-