אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אחים שלי עם מה אני אמור לחתוך את המארז בשביל לשים מאוור או כל דבר אחר?
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם המחשב שלי מתממם יותר מדי איך אני יכול לעשות את זה שמתי כבר יד על צד המארז זה לא עובד הצד תמיד קר מאוד שלא כמו המחשב שלי איזה דרכים פשוטות יש לדעת אם המחשב מתחממם יותר מדי? ותיגידו באיזה עוצמה האויר מהמאוורים שלי צריך לצאת זה והאם הקצב משתנה בהתאם לחום במארז שלי? תודה ידידי שלום וביי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה המחשב שלי... גם אני עשיתי לו מודינג. שלחתי את התמונות גם לגלריה אבל חבר שלי הציע לי לשים גם כאן קניתי נורות נאון ולפי מדריכים מסויימים חתכתי את המארז בצורה שאני הכנתי. שמתי פרספקס (חלון מפלסטיק), שמתי מאורר עם צבעים במחשב.. וזאת התוצאה.. מה אתם אומרים? 3/\4|-| ! (|3(|0\/\/ /'\/\/ PC it is now l337
-
- 12 תגובות
- 829 צפיות
-
-
תסלחו לי על הבורות , וזה אולי מתאים יותר לפורום אוברקלוקינג, אבל בכל זאת שאלה ? אם אני מעלה את ה FSB זה לא יעלה את ה MHZ ? מה יתן לי מחשב יותר מהיר , האים אני ישים לב להבדלי ביצועים בתוכנות של יום יום , או אולי גרפיקה ולא רק 10 פריימים במשחקים ..? מה העלאת FSB תיתן לי , מהירות ? והאם אני ירגיש בהבדל של FSB גבוהה יותר מאשר אם העלאתי בעיקר MHZ ?
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להוריד את הטמפ של המעבד שלי שעומדת כרגע על 45 מעלות המעבד הוא AMD ATHLON XP 1600+ WITH EPOX 8KHA+ MOTHERBOARD ברשותי מאוורר על המעבד VOLCANO 6CU+ ועוד מאוורר שמכניס אויר למארז שהיע לי עם מארז ה EVERGREAT שלי עכשיו אני רוצה לקנות מאוורר 80 ממ שינק את האויר החם ויוציא אותו מהמארז השאלה היא איזה מאוורר לקנות שירעיש כמה שפחות ושיהייה אפקטיבי להורדת כמה מעלות טובות מחכה לתשובה מהירה תודה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
The Hunter שהוא במקרה שכני, השאיל לי את המאוורר ה 120 מ"מ, שהוא קיבל במפגש. הוא הודיע לי שאם אני לא אחבר אותו לספק נפרד, המאוורר יכול להישרף. מכיוון שזה נראה לי לא הגיוני, שאלתי את השאלה הבאה באחד הפורומים המדעים: והתשובה המנומקת היתה: עכשיו נותר לנסות להפעיל את המאוורר מהספק היחיד ללא חשש שהוא ישרף. מקסימום הוא לא יפעל. ועוד משהו: אם המאוורר צורך 9.6 וואט, למה שזה יכביד מדי על ספק פשוט של 250 וואט?! עכשיו תגידו: אל תתלהב יותר מדי, ניסינו וזה לא עבד. גם אצלך זה לא יעבוד. אולי
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
תגידו באיזה FSB אתם מישתמשים במחשב ? סתם מיתוך התענינות כללית וגם כדי לראות לאן אנשים מצליחים לדחוף את המחשבים שלהם.
-
יש לי פריזר ישן שעובד. חשבתי לשים בפנים את המחשב ושברתי את הראש איך לעזאזל אני נפטר מהלחות שתהרוג את המחשב :hanged:. אתם מכירים את השקיות הקטנות של החומר סופג לחות ששמים בכל מיני ארגזים כדי להגן על סחורה רגישה ללחות. אולי אני אפוצץ את הפריזר בכאלה ואשים שם את המחשב (7- מעלות) לא רע. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.thetechzone.com/display.php?i=130&p=1 זה יכול להיות ???????????????????????????????????????????????????
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון בדקתי את הטמפרטורה של המעבד ואפילו תחת עבודה רציפה הוא לא עבר את ה 35 מעלות תפסתי אותו גם במינימום של 15 מעלות .. המעבד הוא פנטיום 3 800 ...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי חבר עם לוח Asus P4T ומעבד Intel Pentium 4 1.4 והביוס מראה תמיד שהמעבד שלו בסביבות ה-70 מעלות, גם המחשב היה סגור יומיים רק פותחים את המחשב, מסתכלים והמעבד ב-70... זה לא נראה לי הגיוני... איפה הבעיה??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות אוברלוק למחשב שלי בכלליות ( חוץ מהכרטיס מסך כבר חרשתי עליו) להעלות fsb מהירות מעבד לוח אם ועוד בלי שום שינוי פיזי אלא רק אם תוכנות וביוס האם זה אפשרי אם הרכיבים שלי.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה יוריד את הטמפרטורה .. אבל מה אם האבק ? האם האבק מזיק לחומרה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאלה כמו אצל JACK ASS, חשבתי על מודינג כמה שבועות כבר, והוא נתן לי בכלל חשק אחרי שראיתי איזה יופי יצא לו איפה אני יכול לקנות (מקומות ספציפיים) מאווררים פשוטים כאלה ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מאוורר יהיה הכי טוב לקירור ה-XP2000 החדש שלי?...בהנחה שאין הגבלת כסף.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה המהרה במחשב שמריץ תוכנית חישובים מספריים ב-FULL LOAD וקראתי הערה שמאמץ יתר על מעבד עלול לגרום לטעויות בתוצאות המתקבלות. מישהו יכול לאשר או להכחיש? יש אפשרות לבדוק את העניין?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי את פאוורסריט ועשיתי אוברקלוק קטן (בלי להוסיף קירור לכרטיס) נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ודרך הדרייברים למהירות שעון של הזכרונות והליבה , על הציר היה מסומן שהזיכרון עומד על 500 והליבה על 240 , כמו בהתחלה , למרות שזה צריך להיות יותר כי כבר עשיתי אוברקלוק דרך תוכנה חיצונית העלתי גם את המהירות דרך הדרייברים מ500 ל501 , עשיתי אישור , הוא אישר לי את זה אבל אחר כל שחזרתי המהירות חזרה להיות 500 (בדרייברים) - הפווארסטריפ עדיין מראה לי את המהירות שכיוונתי דרכה בקיצור הבעיה שלי היא שנראה כאילו הדרייברים והתוכנה החיצונית לא תואמים אחד את השני ולא מתעדכנים לפי מה שאני עושה עוד שאלה קטנה , אני יודע שאתם לא מגלי עתידות אבל אולי יש לכם מושג קטן או ניסיון עד כמה אני אוכל להגיע בלי …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סתם עניין אותי לדעת, האם תנודות טמפרטורה של מעבד, כלומר קפיצות בין 39 ל-33 במשך היום עקב משחק ים מהירות המאורר "משגעות את המעבד" או שזה לא משנה לו..? פשוט מאורר המעבד יכול להשתנות מ-1500 סיבובים לשנייה עד כמעט 5000... (כן פבל, 10983)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב לאחר כל הבעיות של בקירור מצאתי דרך לסדר הכל בו נגיד דרך מיוחדת משהו! לאחר תיסכול רב התיעצתי עם אבי שהוא מהנדס אלק הרבה יותר בכיר ממני (רק 30 שנה ניסיון לעומת שנתיים שלי),אמרתי אבא מה אני עושה אין לנו בבית סיליקון גריז למעבד? אז הוא אמר טוב תראה אפשר לשים וזלין על ההיט סינק ולחבר חזרה והכל יהיה בסדר .... אמרתי אני מוכן לניסוי אבל אם אנחנו שורפים מעבד הלך לי 1500 ש"ח (AMD XP2100 זה מה שאני יקנה ) הוא ענה שהכל יהיה בסדר. הלכתי וחיפשתי בבית וזלין בצורת משחה ולא מצעתי הייתי ממש מעוצבן,טוב עוברת עוד חצי שעה ואבי מגיע עם שפורפרת של קרם NIVEA לגוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמרתי לו שזה ממש לא נראה לי, לא עזר כלום מרחנו את ההיטסינק והפעלתי את המחשב (אני מזכיר קודם בהפעלה ללא עו…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז עוד אין תמונה אבל אני ממש גאה(כמו אבא). העפתי את המאורר הדפוק והקטן שיש שם (ממש עלוב) ושמתי את המאורר של המעבד שלי AMD THUNDERBIRD 1200 עליו . אז הגעתי ל תוצאה מדהימה ::::::: 294\520 ווואווווו ציון ה 3DMARK 2001SE 7480 משהו פגז. אחרי שזה עבד יציב איזה שעה אמרתי טוב זה יציב אפשר להשאר עם זה. אחרי מחשבה שניה הורדתי ל240\480 לציון מכובד של 6800 תמונןת יגיעו. דרך אגב הוא תופס מקום גם של PCI אחד.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שלכל כרטיסי המסך המאורר יושב בדיוק מתחת להיטסינק וזה גורם למאורר להכניס מעט אויר וכמעט ולא לקרר את הכרטיס! העצה שלי היא פשוט מאוד להרים מעט את המאוור בערך כ2-3 ס"מ ואז זורם יותר אויר להיטסינק!!! נכון זה פשוט? וזה גם פועל טוב!!! אני ניסיתי לעשות זאת לכרטיס מסך שלי והטמפרטורה ירדה בכ5-6 מעלות!!! תנסו ותראו שזה פועל!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וקירור, ואוברקלוקינג. מלמעלה ועד למטה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי GF 2 TI ואני רוצה לצרוב לביוס שלו מהיריות שעון חדשות עם איזו תוכנה אפשר לעשות זאת? וגם מה הדרברים הכי טובים (שמוצאים ביצועים הכי טובים מהכרטיס) נכון לעכשיו ה 23.11 ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פשוט מאוד תעיף את הHeat Spreader הדפוק הזה שמודבק לך על הCORE של המעבד כך שהמעבד שלך יראה כמו כל פנטיום 3 נורמאלי כשהCORE של חשוף. זה היה טריק מעולה בשביל הK62 והK63 בזמנו בשביל לסחוט עוד כמה מגה"צים. תעשה את זה גם אתה ואולי תשבור את מחסום את 1600!!!!1
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל, רציתי לבקש סליחה על כל האשכולות שאני פותח בזמן האחרון פשוט....ניכנסתי לתחום הזה ממש לפני קצת זמן ואני מנסה פה כל מיני דברים עכשיו, קניתי(יותר נכון קנו לי) מאוורר של אנרמקס 120 מ"מ עם הכיוונון של עוצמת המאורר בכל אופן, ניתקתי גם מאורר מספק ישן ו...עכשיו יש לי 2 מאוררים שלא מחוברים רציתי לדעת איפה מומלץ לשים אותם...? ד.א. עכשיו יש לי מאורר אחד שמוציא אוויר שממקום קצת מתחת לספק ומאורר שני שמכניס אוויר שממקום בחלק הקידמי תחתון של המחשב...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-