אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
היי הלוח-אם שלי (p4p800) נהרס אקב זה ששיחקתי בו ( :-[ ) קיבלתי את הלוח החדש מהחברה (אותו לוח רק גירסא 2) ולפתע הטפרטורות שלי ממש נמוכות, גם מיקודם הם היו נמוכות , אבל עכשיו ממש נמוכות, במאמץ: מעבד:30 לוח:33 כרטיס מסך: 30 הארד-דיסק: 35 אז רציתי לדעת אם יש בעיה בלוח? ואם הטפ' טובות? תודה מראש Install
-
- 12 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת איזה קירור לדעתכם מומלץ כדי להחליף את קירור ה BOX של המעבד שלי? ה BOX לאחורנה מתחמם יותר מידי (82 מעלות במאמץ) *שימו לב שהלוח שלי הוא לוח מיני (כמו למחשבים סלוניים) - ולכן אני חייב לוודא שהקירור Alpine 11 Rev2 המומלץ יתאים ללוח הצפוף, ראו תמונה של הלוח בהמשך הפוסט. כל רעיון ההחלפה צץ מכיוון שחוותי לאחרונה קריסות פתאומיות באמצע משחק ב BF3 ולאחר מס' דק' הכול חוזר לעבוד כשורה, המעבד הציג שהוא על תפוקת של 100% ולכן מיד בדקתי וראיתי ששני רכיבים מתחממים יתר על המידה: המעבד וה mSATA SSD שצמוד אליו, תמונה של המחשב: https://lh4.googleusercontent.com/MVCX00yzHk5UUh9PXWl6NYQSLSVP_E7CKu123EAUR27cBxVJyLH-li_Srw-v0QITXnpB6Q=w1563-h808 *נכון להיום שני המאווררים פועלים ו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם חיוני שהמארז יהיה סגור מכל צדדיו? למשל בקית לפעמים אני משאיר דלת אחת או את שתיהן פתוחות, מה זה משנה?
-
- 12 תגובות
- 664 צפיות
-
-
זה קשור לפה לפי דעתי ואתם תבינו למה,אחרי כשעת משחק /שעתיים מופיעים לי במשחק מן פסים כאלו צבעונין ואך פעם אחת אפילו התכבה לי המסך פתאום והיתי צריך לעשות ריסט.אני מבין שהיום יום חם ויש אפשרות ששהכרטיס מתחמם או משהו?????יש לי msi 9800pro r360
-
- 12 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם מה קורה מהנשמע? לפני שתבינו תבעיה אני מודה לכם שאתם קוראים את בעייתי!! טוב יש לי מעבד פנטיום 3 866 והמאוור שלו נדפק כרגע המחשב פועל אם מאוורר חלופי אני צריך שתביאו לי שם של מאוורר הכי טוב ועדיף שקט למעבד פנטיום 3 אנא עיזרו לי!! דרך אגב אתמול כמעט נשרף לי המעבד! הוא הגיע לחום של80 מעלות!! אני צריך מאוור שיתין לי לפחות 40 מעלות....תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשרות T1 לזיכרונות לא עובדת יציב ולאחר שימוש מסויים המחשב קורס ועושה ריסט. ממה זה נגרם? האם תוספת מתח לזיכורנות תעזור? GeIL 512MB (2x256MB) PC3200 DDR400 Value Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם (: יש לי את הפריזר 7 פרו והאמת דיי מרוצה ממנו. לאחרונה הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים, אמרתי בטח שימון יעזור... שימנתי את המאורר, היה בסדר, בלילה כיביתי את המחשב. אחרי שהדלקתי אותו בבוקר, הרעש חזר... וככה זה קרה לי כבר 4 פעמים, שום דבר לא עוזר חוץ מלהוציא אותו ולשמן אותו.... מה עושים? האם אפשר לממש אחרויות במקרה הזה? נ.ב היום מרוב עצבים על זה הבאתי כמה מכות למחשב ( חזקות ) והקירור התפרק מהתושבת שלו ( הייתי צריך להרכיב אותו מחדש, עוד יותר מעצבן )
-
- 12 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן חברים; קיבלתי לאחרונה את ה-8800 שלי, וגילית שהמעבד שלי מגביל אותו, ולכן רציתי להתנסות באוברקלוק; המעבד שלי במצב אידיאלי הוא על 43 מעלות בקירור סטוק, האוברקלוק יבוצע על Gigabyte 945-S3 ו2 זכרונות( TWINMOS 512 כל אחד)....וכמובן, פנטיום D 915 עכשיו ניסיתי לשחק עם המכפלה, והגעתי לתדר של 3.4 אבל המערכת נכבית מייד כשאני יוצא מהביוס ברגע זה המחשב יושב על תדר של 3 ג'יגה, ולא קורה שום דבר בלתי רגיל. עריכה: אחריי שינויים קלים מסתבר שגם תדר של 3GHZ הוא יותר מדיי, ולכן נאלצתי לבטל אותו; בכל מקרה, הבנתי שהבעיה היא במחסור מתח למעבד, עכשיו השאלה היא כמה תוספת מתח עליי להוסיף? יש רשימה ארוכה מאוד של מתחים אפשריים לשינוי...
-
- 12 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי סלרון 2.8D והוא במנוחה מגיע ל51 מעלות (בערך על 46 בממוצע)האם זה בסדר? יש לי גם GF6600GT והוא אצלי על 58 בממוצע ניסיתי לנקות תמארז וזה הוריד ב2 מעלות
-
- 12 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני כרגע הורדתי את המכפלה של המעבד למינימום כדי לראות אם הלוח בסדר או שהמעבד לא בסדר. אני רואה אנשים עם E7200 שמגיעים ל4GHZ+ בקלות ו עם הP5Q לבאס שלפחות 480 בכדי לשפוט איזה חלק הוא הבעיתי עשיתי את הדברים הבאים: א. לא הגיוני שאני מריץ את המחשב כרגיל ביום יום על 430X9 ועל460X6 הוא לא יפעל ממש לא הגיוני אז אני בטוח שזה לא המעבד. ב. הזיכרון(2X1GB G.SKILL 6400 800MHZ CL4)- היה לי פעם מעבד E6300 וזה היה עם לוח אחר אך עם אותו הזיכרון. והגעתי עם לוח של P31 ל 480MHZ אז אני מאוד בטוח שזה לא הזיכרון שמגביל אותי. ג. הספק שלי הוא ENERMAX PRO 82+ 525W ככה שהמתחים הם מצויינים. ד.מבחינת קירור... המארז(CM 690) שכרגע סופר מאוורר עם 5 מאווררים של Scyth 1900RPM-110 CFM!!! ועוד 2 מאווררים של …
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
חח אז ככה היה לי קצת משעמם ב5 בבוקר אז החלטתי להדק קצת תתיזמונים בסטוק הם היו על 3-3-3-8 נכנסתי לביוס והחלפתי ל2.5-3-3-8 העלתי את וינדוס המחשב הכול עבד רגיל נכנסתי לCPUZ והוא אמר לי שהזכרונות על 2.5-3-3-6 למרות שבביוס הם היו על 2.5-3-3-8 (יחס של 1:1) למה?? ורציתי גם לנעול את המהירות של הזיכרונות אבל האופציות שישי לי זה מ266MHZ ומעלה ויש לי DDR400MHZ PC3200 וידוע שהמהירות שלהם היא 200MHZ ובגלל שזה DDR אז זה מוכפל ל400 אז אני צריך להשם את זה על 400 כי אין לי אופציה של 200MHZ בלוח? ועוד בעיה אחרה ששניתי את התזמונים ל2.5-3-3-8 (אבל בCPUZ זה היה2.5-3-3-6) והפעלתי את הPAT המחששב לא עלה בכלל למה? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... כבר הרבה זמן קורה לי שאני משחק בCS 1.6 וכל כמה זמן פתאום נתקעת לי התמונה והסאונד והמחשב עושה ריסטרט לבד. אמרו לי לבדוק טמפ', ואחרי שבדקתי גיליתי שכל המחשב בסדר חוץ מהלוח אם שעומד על 81 מעלות!! האם אפשר לעשות משהו או חייב לקנות חדש? אם לקנות חדש אז תמליצו לי בבקשה איזה כדאי... ד"א הוספתי 2 מאווררים קטנים כאלה שהיו לי ליד הלוח אם וזה השתפר רק ל80 מעלות.. תודה לעוזרים!!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התגלגל לידי +8RGA עם יציאה כפולה למסך ועוד הפתעות... מה אני רואה בBIOS התפריט של המתחים ?? VDD Voltage !!! כן כן ! ללוח יש אפשרות לשנות את מתח הchip set מהBIOS ! טווח - 1.6-2.0 ! (כל זה בBIOS הספציפי הזה) הלוח בינתיים קצת לא מתניע, אבל אני עובד על זה.. הלוח הגיע ל230-235 עם VDD על 2.0 אבל אז הוא נפל ובינתיים לא קם.
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
האים כדאי לעבוד אים מארז פתוח? לאחר הרכבת גוף קרור חדש המעבד עדיין חם האים כדאי לעבוד אים מארז פתוח?
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק לכרטיס בשלבים קודם כל מה שהדריבר בודק וממליץ ובסוף שמתי את הgpu על 315 אבל ברגע שנגעתי במהירות של הזיכרונות הוא התחיל לעוות צבעים אז החזרתי ניסיתי אפילו עלייה של חמש עשרה עושה בעיות וכ להכרטיס מכונה בלוח קירור והוספתי מאוור של 8" שמכסה הכל ועובד כל הזמן מישהו יכוללהסביר לי למה אני לא יכול לגעת במהירות של הזיכרונות?הכרטיס זה gf 5500 קניתי אותו לפני יותר מחצי שנה והמהירות המקורית של הgpu היא 270 ושל הזיכרון היא 400 והאם זה ישנה משהו אם אני יהפוך את כיוון הזרימה של האוויר?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי וידוי - אני חובב שקט, רוצה לשמוע את המחשב כמה שפחות. המפרט שלי הוא מה שמופיע בפרופיל שלי. כרגע יש לי קירור Alpine 7 Pro למעבד Q9550, והוא לא ממש שקט. אחרי שהחלפתי את המאווררים במארז לנוקטואה ובקרוב אני גם מקבל כרטיס מסך עם קירור פאסיבי, נשארתי רק עם הקירור למעבד כגורם הרעש המשמעותי היחיד. חיפשתי כמה ביקורות ברשת ומצאתי שה Scythe Zipang הוא כנראה הקירור השקט והיעיל ביותר שיתאים לי למעבד. רק מה יש בעיה אחת, יש לי 4 מודולים של OCZ Reaper (לוח EP45-UD3L), ואני חושש שאני לא אוכל להתקין את ה Zipang כי הזכרונות יחסמו אותו. מישהו יכול להגיד מניסיונו איזה קירור כן יתאים לי, למרות מגבלת הזכרון? הדגש שלי הוא על קירור שקט, וכמה שיותר. תודה מראש אלדן.
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המארז הזה: ?ATX MIDI 400W usb,p.stab.? 6042L http://www.ksp.co.il/allimg/sm333.jpg אני הולך לקנות אותו מהחנות KSP. התקשרתי לחנות והם אמרו לי שיש בו מקום רק למאוורר אחד: 80 MM מאחורה. אז אני אצטרך לעשות חורים כמובן במארז למאווררים נוסיפ אבל זה לא בעיה. הבעיה היא שאני לא יודע איפה הכי טוב לעשות את החורים למאווררים? אחד על הגג בטוח, איפה עוד? ועוד משהו: אני בשום פנים ואופן לא מתכוון לעשות חור למאוורר מקדימה, כי אז אני אצטרך להוציא את הכפתורים של הפעלת המחשב (שנמצאים בדיוק איפה שהמאוורר מקדימה אמור להיות) ואז למקם אותם במקום אחר במארז ולא רוצה לעשות את זה כי זה קשה מדי בשבילי. אני מוכן בכל מקום אחר לעשות חורים, חוץ מקדימה. אם זה קשור אז הנה המפרט שלי: ?Athlo…
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-
-
גוף הקירור של כרטיס המסך היה דבוק לשבב GeForce 5900XT ע"י מדבקה טרמית. (אני חושב, לא בטוח) נאלצתי להסיר את המדבקה הזמן התקנה גוף קירור חדש, אבל ההתקנה נכשלה. עכשיו גוף הקירור יושב על השבב, אבל הוא לא נצמד. כתוצאה, כרטיס המסך שומר על טמפ' 56 יציב בזמן מנוחה, אבל מתחמם יתר על המידה בזמן פעולה. איפה ניתן לרכוש מדבקה טרמית? כמה היא עולה? ניתן לפתור את הבעיה בלי מדבקה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס שלי Inno3D Geforce 7600 GT בגרסה הישנה, בא עם קירור סטוק מעפן לגמרי... אני מתכנן אוברקלוק לכרטיס...אני חדש בתחום, קראתי קצת חומר אחרי חיפוש בפורום ועדיין אשמח אם תייעצו, תעזרו ותמליצו לי בנוגע לקירור מתאים (סביבות 150 ש"ח) וגם אשמח אם תוכלו לעזור לי בנוגע לאוברקלוק עצמו... בתודה מראש לעוזרים הנה הקירור העכשווי..
-
- 12 תגובות
- 834 צפיות
-
-
זאת ההודעה ראשונה שלי בפורום אז אני מכווה שאני עושה הכל נכון ומפרסם במקום המתאים. הטמפ' שלי גם במנוחה וגם במאמץ מאוד גבהות תמונה: http://i54.tinypic.com/rkc2ty.png מפרט: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2042342 המחשב לא משחשב חדש (כמו שאפשר לראות...), קירור סטוק, התדר של המעבד שלי 2.4 כי ככה הוא בא אם הלוח אם (bus-266) ולא רצתי להעלות אותו כי גם ככה הטמפ' ממש גבוה. תודה מראש עריכה: שכחתי להוסיף אני משתמש בTj Max=100 בrealtemp
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Volcano7+ על בינוני או גבוה. או SLK800 עם מאוורר 80ממ רגיל, הכי פשוט (לא דלתא) ?
-
מדדתי רק במנוחה http://img398.imageshack.us/img398/5554/untitled8wq.jpg הנה המפרט http://img398.imageshack.us/img398/9162/3dcomp0rm.jpg מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה על הבורות..... אבל איך יותר טוב שאני יפעיל את המחשב עם הדלתות של המארז פתוחות או סגורות???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום !! אני רוצה לעשות אוברקלוקינג ואני לא יכול אנשים אמרו לי לשנות את הביוס הקיצר חיפשתי באתר של אינטל הלוח אם שיש לי בגירסא d850mv אבל אני לא יודע מה אני צריך להתקין שמה ואני צריך הסברים איך לעשות את זה ויש לי מחשב 1.7 לכמה אני יכול להגיע עם האוברקלוקינג פחות או יותר ואם זה כדי שווה לנסות לעלות את זה http://www.intel.com/design/motherbd/mv/ זה האתר תודה
-
- 12 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שמעו, אין לי כח לעשות חיפוש, והבעייה שלי היא קצת שונה, למרות שאני יודע בטוח שהיו על זה נושאים רבים. אז ככה, יש לי מעבד Athlon 1200MHz, מאוור+היטסינק פשוטים ביותר, רעשני מאוד (לפי השמיעה שלי, זה בערך 80-100db), והטמפרטורה בין 50-60 מעלות, ועוד תחשבו, זה 1200 מגה הרץ.! ואני יודע שזה נורמלי. עכשיו, אני מעוניין במאוור+היטסינק אשר יישארו גם למעבד הבא שאני אקנה (AXP 2200+)... וחשבתי לעצמי, האם Volcano 7 Plus יספיק ויקרר טוב יותר? האם יש יותר טובים ממנו?? על איזה אתם ממליצים? ואני לא מעוניין בלעשות אוברקלוק, ואני יודע שבין 50-60 מעלות למעבד, זה נורמלי, אבל בקרוב גם אני אקנה מעבד יותר חדש ואני אצטרך מאוורר חדש, אז אני מעוניין שהמאוור שאני אקנה, יישאר גם למעבד הבא... אה, ועוד שאלה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-