אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות פדים כאלה כי אולי אני יצתרך להחזיר את הקירור המקורי של הכרטיס מסך שלי... מקיצור עשיתי חיפוש קטן באינטרנט ולא מצאתי! אני ישמח אם תעזרו לי למצוא! תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי שני שאלות האחד יש לי 2 מאווררים של SLFEX איך אני שולט עליהם במהירות בעזרת SPEED FAN היה לי מאווררים ישנים ללא החיבור עם ה4 פינים ויכלתי לשלוט דרך ASUS עם החדשים שאני מחבר את החיבור איני יכול דרך ה ASUS ועוד שאלה האם 1.272V מתח למעבד זה בסדר/< תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות? הבנתי שה4830 מאפשר OC עד שיהיה טוב יותר מ4850 במעט עם קרור סטוק. מה דעתכם? וזה משנה מאיזו חברה? בהנחה שאני אקנה 4830 ואני יעשה לו OC הביצועים שלו בכל תחום יהיו עדיפים על ה4850? ומה החסרונות בלעשות כזו החלטה?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד e8500, לוח אם gigabyte p35ds3l ומארז raidmax apex. האם תיהיה בעיה להתקין scythe ninja 2 ? אני מתכנן כנראה לבצע אוברקלוק לכיון 4000mhz, אולם מה שהכי חשוב לי הוא השקט. האם יש המלצות לגוף קרור אחר שקט יותר עד 200 ש"ח? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לגוף קירור איכותי ולא רועש למעבד, תחילה חשבתי ללכת על ה AC 7 xTreme לאור המלצות וביקורות שקראתי. אך לאחר שקראתי באשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=397030 הבנתי שהוא לא כזה מומלץ... אז האם AC 7 פריזר זו הבחירה המומלצת? ההבדלים בינהם באמת זניחים? או שמא יש קירור אחר בטווח של 100-180 שקל שעדיף ללכת עליו? אגב המעבד שלי הוא גם כן 9450 ללא oc. תודה
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OC לראשונה בחיי, השאלה שלי היא איזה מאורר לקנות למעבד, והאם אני חייב זכרונות חדשים ומאיזה סוג. להלן המפרט שלי: E8400 gigabyte ep35-ds3r 2 GB crosair 667 mhz 8800gt מארז NZXT HUSH אני לא מתכנן OC מטורף ולא מעוניין להחליף לוח אם. חשוב לי שהמאורר יהיה שקט . במידה והחלפת הזכרונות תהיה משמעותית אוכל להגדיל את התקציב במעט. תודה
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
Q9300 באוברקלוק מ - 2.5ghz ל - 3.2ghz CPUZ מציג Core Volt של 1.568. זה גבוה מידי ? יש לי מה לדאוג ? הוא מציג נתון אמיתי ? אשמח לתשובות תמונה מ - cpuz 1.50
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי, אני צריך קירור חדש לכרטיס 88GT שלי כי עם הסטוק הוא עומד על 90 במאמץ שהמאווררים על 90% אז אני מעדיף לקנות קירור חדש כבר... אני לא עושה OC. האם ה-Twin Turbo הוא האפשרות הכי טובה? (של AC) תודה.
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום יש לי E6300 מארז APOLLO עם 4 מאווררים של SCYTHE ועם הגוף קירור הזה: Scythe KAMA CROSS הטמפרטורות שלי הן: 46-47 במנוחה ועד 60-65 בעומס סביר, עשיתי ניקוי אבק מסיבי היום+ריענון משחה טרמית, הזרימת אוויר במארז אופטימלית, כבלים מסודרים, וברמת העיקרון אני חושב שהטמפרטורות צריכות ליהיות קצת יותר נמוכות, האם ניראה לכם שיש מקום להחלפת גוף קירור? אני חייל ופעם הייתי ממש חורש פה באתר ובעוד אתרים כיום אני לא הכי בעיניינים והשאלה שלי מראה את זה, אני לא מכיר גופי קירור חדשים ולא יצא לי לשמוע על מי יותר טוב ולמה, אם אתם חושבים שיש צורך להחליף גוף קירור במיוחד לאור הקיץ הקרב ובא אשמח להמלצה אבל התקציב שאני מקציב לזה זה עד 200 ש"ח (בכול זאת קשה לחיות ממשכורת צבאית)
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי אנשים. המעבד בו אני משתמש עבר בדיקה של 3 שעות ב-OCCT בעדיפות גבוהה (HIGH). כשאני מפעיל Super PI, לעיתים מחושב ה-Intial Value ולעיתים לא ולאחר מכן התוכנה פשוט נתקעת ואני נאלץ לסגור אותה ממנהל המשימות. כך זה נמשך כבר שלושה ימים, אך פתאום התוכנה החלה מדי פעם לעבוד ומדי פעם לא. בבאנצ'ים ה"כבדים" מ-1M היא לא עבדה אפילו פעם אחת עד כה. למישהו יש מושג מהי הבעיה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! המחשב יגיע בקרוב ואני צריך טיפים לOC כל דבר יתקבל השימחה טיפים העצות אל תעשה ותעשה כל דבר שמתאים למתחיל.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי בשעה טובה קבלתי את הPHENOM X3 8550 שיחליף את AMD 4400x2 שלי. איזו משחה טרמית יותר מומלצת? ARCTIC SILVER 5 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2729 או THERMALTAKE A2150 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2695 הקירור שיש לי כרגע הוא ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האיורור סטוק של המעבד שלי הורג אותי אני מחפש המלצה למאורר שקט וזול אני לא מתכנן oc
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
יש את המקום של המאוור מאחור כמו שרואים שזה מאוור 12сm, ויש גם את הדר כמו צינור שיש לו פתח על הצד של המארז ששואב את האוויר החם מהמעבד , עכשיו במקום של המאוור 12сm , מה לדעתם אני צריך מאוור שדוחף אוויר או מאוור שמוציא אוויר? זה המארז שלי
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי במארז בדלת בצד מאוורר 200MM , אבל הוא לא דוחף אויר בשיט הוא בקושי מכניס איזה רוח...איך אני מגביר אותו?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחר אני מקבל מחשב חדש עם הכרטיס מסך Palit 4870 1GB sonic, עכשיו, הוא מגיע עם 2 מצבים: מצב נורמל-לא מומהר. מצב פרו-המהרה על הכרטיס מסך את זה אפשר לשנות על גבי כפתור קטן שנמצא על הכרטיס ורציתי לשאול כמה שאלות: א. האם כדאי להשאיר את המצב המומהר כל הזמן או שכדאי לכבות את זה מדי פעם? אני לא רוצה להגיע להתחממות יתר למרות שהכרטיס מגיע עם 2 מאווררים. ב. ניתן לשלוט במהירות המאווררים? ג. כדאי לשנות את המצב בזמן שהמחשב דולק או לכבות אותו ואז לשנות מצב?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/scythe-mugen-2_9.html אם ניקח בחשבון שהבראם תיפקד טיפ טיפה יותר טוב מהאולטרה 120, והמוגן 2 מתפקד יותר טוב ממנו - נראה לי שיש לנו מלך חדש בשכונה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצלחתי סוף סוף להתקין AC Freezer Xtreme אז הפכתי את כל הפורום ולא מצאתי מדריך לOC לCPU (אין בסטייקי) מה אני צריך לשנות בהגדרות פה בשביל להמהיר תמעבד? רטיו או FSB? אני רואה הרבה פה מדברים גם על מתח, איך אני יודע מתי להעלות? כרגע שני הליבות על 31c בREALTEMP תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז ככה ... כנראה ראיתם את האשכול שלי עם המערכת שלי אם אני אז תשאלו ואני יגיד לכם בגדול E7400 במאמץ 57 מעלות עם OC של 3.19GHZ עכשיו שאני שם בביוס תדר באס 320 אז זה יורד לי כאילו שאני בודק בCPUZ (עם 320 תדר באס) יש לי 2666.6 כאילו הכל יורד (מתאפס כזה) אחרי שאני מעלה ל320 תדר באס עכשיו ניסיתי לשים על 350 כאילו לדלג על זה ושום דבר אני דיי מרוצה מה3.19GHZ אבל אני רוצה להמשיך עוד קצת איך אני פותר את זה ? (מפרט 2 בחתימה)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב עם HD4870 1GB TOXIC + OVERCLOCK ויש לי מעלות גבוהות.. נראה לי מה עושים? *עריכה: היה לי כבר "BLUE SCREEN OF DEATH".. המאוורר ב80% לא מקרר בכלל .. כשאני מדליק את המחשב זה בערך על 47 מעלות ואז זה עולה באיזה 5 דקות ל62-3~ אני לא יודע מה לעשות איך לפתור את זה..
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
Alpine 7 GT (s775) Alpine 7 Pro (s775) Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 Alpine 7 PWM כולם אותו מחיר רק הפריזר עולה 10 שקל יותר הוא יחובר למעבד E5200. בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקירור(סטוק) שעל המעבד שלי מרעיש נורא, והיום נמאס לי החלטתי לפרק אותו ולהרכיב מחדש, חשבתי אולי זה יעזור(זה לא עזר...), השאלה שלי היא כזו, האם אחרי שפירקתי את ההיטסינק+מאורר והמשחה נמרחה טיפה צריך למרוך משחה מחדש? או שזה בסדר? תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נ"ב: אני לא מדבר על בלוקים לקירור מים כמובן. אני חושב על זה כי לא בטוח שקירור הסטוק יעמוד ב - OC אחרי בעלאת מתחים דרך GPU VOLTAGE TUNER של EVGA, או שאני טועה והוא יעמוד בזה ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, זהו כרטיס המסך הראשון שלי מבית ati והפעם הראשונה שאני מתעסק עם הדרייברים שלהם כמו כן. לפני שבוע התעסקתי עם חבר ב-CCC על 4870 ב-oc חובבני. כעת התקנתי hd4670 על המחשב שלי ואני שם לב שב-CCC "ATI Overdrive" המחוונים מצד ימין כלל לא פעילים ואינם מראים לי את ה-activity וה-fan speed, כאשר אני חושב גם שזה אמור להציג עוד מחוון של הטמפרטורה. הנה תמונה: האם כך זה אמור להיות?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-