אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
היי אני ממש בשלבי קנייה של המחשב הזה AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore GIGABYTE MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata - 2 Years Warranty Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ואני צריך המלצה למאוורר למארז,120MM,דגש על שקט ושלא יהיה יקר כ'כ (עד 40 ש"ח) ומאוורר שקט למעבד,שקט אך גם מקרר,עד 150 ש"ח תודה!
-
- 13 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לדעת למה במאמץ המתח יורד מ- 1.5 ל- 1.42 . המפרט שבחתימה (i7 2600k) . רציתי לדעת אולי אני מפספס פה משהוא בהגדרות של הביוס ( לוח extreme 4 של asrock). וגם שאני לדוגמא נותן מתח 1.55 ובודק אחרי הפעלה מחדש המתח שמופיע לי תמיד נמוך ממה שאני נותן לו(1.55 יורד ל-1.5 בערך). אני נמצא האוברקלוק של 5.0ghz אבל אני נאלץ לתת מתח גבוה בגלל שכאשר אני עושה בדיקת מאמץ המתח יורד משמעותית . אני נאלץ לתת בביוס 1.58v (שנותן לי בכלל רק1.53 ) ובמאמץ יורד ל-1.43v. אציין רק שזה לא ל-24/7 רק לבנצ'ים .
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליהם? שמעתי שהם שקטים זולים ויש רוח. אז מה אתם אומרים? לקנות אותם? אני רוצה לקנות אחד מקדימה מכניס אחד מאחורה מוציא ואחד מהצד מכניס. יש לי למעלה את הספק ויש לי בספק שני מאוררים (NOISETAKER) אז כך שגם יש לי מאורר למעלה . אבל בכול זאת אולי אני יקדח חור למעלה כי זה בין הנקודות הכי חשובות. כי כידוע חום עולה למעלה. מה אתם אומרים זה ישפר את הטמפ של הלוח? טמפרטורות רגילות בלוח: 43-47 אני מניח שאחרי יהיה איזה 38-42 לא? ואז זה גם ישפר את טמפ המעבד שלי לא?
-
- 13 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום הכרטיס אצלי כבר כמעט שנה. בזמן האחרון אני מתלבט בין קניית כרטיס מסך חדש , לבין קניית מסך, לבין קניית רמקולים לבין קניית מעבד. בעקרון רניתי את GTO2 בגלל שהוא יכול להיות מומהר ויגיע לביצועים של כרטיס ב2500 שקל. הבעיה היחידה היא שאני מפחד שהכרטיס ישרף, אם הוא נשרף אפשר להוכיח שזה מאוברקלוק? יענו אם אין לי אחריות עליו, והם שואלים איך זה קרה, מצה אני יכול להגיד? בשביל שאבא יראה שזה לא אשמתי ויקנה לי אחד חדש? ;D אז מה הסיכונים? דבר שני, איך בכלל לעשות את זה? הכרטיס שלי הוא של ספייר , אז בא עליו קירור טוב? מה אני צריך לעשות בשביל שהכל יצא ויגיע לתוצאה טובה? אם איזה תוכנות אני צריך לעבוד כי זה יהיה פעם ראשונה שאני יעשה אוברקלוק ואני רוצה להגיע לביצועים הכי טובים שאפשר. כשאצל…
-
- 13 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי שלושה מאוררים, 2 של 80 : אחד גנרי והשני של TT שעושה רעש של טרקטור, כששניהם נמצאים על הצד של המארז אחד מכניס ואחד מוציא. המאורר השלישי הוא של 120 ג'נרי , שגם הוא שם את ה gforceFX בכיס הקטן מבחינת רעש, והוא נמצא על החלק העליון פחות או יותר מעל המעבד ומכניס אויר. איך אפשר להשתיק אותם? (בלי הוצאה כספית גדולה) הוספתי גם תמונות לעודד את ההשראה... http://photos.walla.co.il/adam_2002 יאללה חברה רעיונות תודה
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-
-
:o http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=8&pp=25 [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום שלום, Amd 3200+ @ 2600 קירור - TT BT עובד על גז בשם אוויר :P 33 בפי
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
עכשיו הטמפ לא עלו נשארו כמו בה 2.53 בדקתי גם במאמץ המחשב יציב ... עובד המון זמן ויציב העם אני יכל להשאיר ככה ?! ...
-
- 13 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי. אני נעזר במדריך של ספיד פאן שבסטיקי על מנת להוריד מהירות למאוורר של המעבד(מאוורר חדש). הוא קצת מרעיש לי. כרגע הוא על smart guardian. כשאני בוחר בsoftware controlled או בON\OFF הוא מרעיש יותר. תוכלו לעזור לי ? והאם אפשרות automatic fan speed שבתפריט הראשי צריכה להיות מופעלת ? (אם אני מבין נכון, אני צריך להגדיר לו מהירות מקסימלית להגיע אליה ואז לבחור בsoftware controlled) תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קירור של zalman 6000 והטמפרטורה סבירה (50) עם לוח אם של epox 8rda3 המהירות האמיתית של המעבד היא 2160 ואני לא מבין למה אני לא יכול להרים את המהירות הזאת מעל 2300 אם אני מעלה אז הכל נתקע. למה זה ככה? ומה אפשר לעשות? בתודה מראש. ;D
-
- 13 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המחשב שלי I5 760 4GB DDR3 1066MHz LeadTek GTX460 768 ספק כוח Sea Sonic 430W בכל מקרה פעלתי לפי המדריך פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459130.0 אבל נתקלתי בכמה קשיים דבר ראשון הCore Clock והShader Clock נעולים אחד עם השני ואין לי אפשרות להזיז כל אחד בנפרד דבר שני אני לא מצליח להזיז את המד את של ה Core Voltage (mV) (לא הבנתי בכלל אם יש לי צורך לגעת בזה) ועוד דבר אחרון, איך אני יודע בפועל אם אני באמת מקבל ביצועים יותר טובים?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה לעזורים אני מחפש זכורונת מרובעים קטנים עדיף מנחושת אבל אם יש אלומיניום אז אין בעיה.
-
- 13 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי קירור חדש למעבד שלי Scythe mugen 2 הכל בסדר הוא חרישי להפליא /מקרר לא רע הבעיה שלי יותר נכון שאלה האם עדיף לשים אותו ממש מול המאוורר שמוציא אוויר הוא ממש צמוד אליו .
-
- 13 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי כרטיס מסך של gigabyte- Gerorce 6600 gt. התקנתי משחק חדש (GTA) ובאמצע המשחק המחשב עשה ריסט לעצמו (כנראה שיש לו איזה הגנה עצמית). בהתחלה לא הבנתי מה קרה ופתחתי את המכסה מנוע של המחשב שלי ולהפתעתי הכרטיס מסך היה ממש רותח (שנגעתי זה היה כמו לגוע בכוס עם מים רותחים- אני מאמין שזה היה בסביבות ה80 מעלות ומעלה) לכרטיס שלי אין מאוורר אלא גוף קירור יחסית ענק. חשוב לי לציין כי עקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool ובאמת יש לי שינוי של כמעט 20 מעלות במעבד, ו12 מעלות בחלל המארז ובלוח האם (הלכתי לפי מצב ארבע--> ראו בתמונה). אבל עדיין הכרטיס מסך רותח. אודה לכם אם תיתנו לי פיתרון או רעיון. ועוד שאלה קטנה.. אני רוצה לקנות משחה תרמי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.hardcoreware.net/reviews/review-160-1.htm אין מילים,פשוט מדהים.
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. לפני כמה זמן, בערך לפני חודש עשיתי OC למעבד שלי e5200 מ - 2.5 ל - 3.7 והצלחתי לייצב אותו לאחר שהרצתי בדיקה של שעתיים ב - occt .. פתאום היום בזמן שהשתמשתי במחשב קיבלתי מסך כחול שמקבלים כשעושים OC והוא לא יציב .. הרצתי בדיקות עם Memtest לכרטיסי זכרון (במשך חצי שעה - אני יודע שצריך כמה שעות אבל חשבתי אולי שאם נדפק לי כרטיס זכרון אחרי כמה דקות התוכנה הייתה מוציאה לי Errorים) והם תקינים .. הרצתי בדיקה ב - occt כמו שהרצתי לפני חודש כדי לבדוק אם הכל יציב והפעם יצא לי Error (Error Code 0) שה - OC לא יציב .. המעבד שלי היה עד עכשיו על 1.43v (לפי cpu-z המעבד היה על 1.408) כשאינטל המליצו לא לעבור את ה - 1.3625 אבל אנשים פה אמרו לי שאם הטמפרטורות שלי תקינות אין סיבה …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש HSF שקט ויעיל, אני לא מתעסק עם OC אז לא משהו רציני הכי חשוב שיהיה שקט וישמור לי על טמפ' טובה.
-
שלום מחפש מומחה ל-OC (למחשבים חזקים (975),שרתים(xeon X 5570 ) ,מעבדים גרפיים (quadro FX 5800 ,tesla c1060)). תודה מראש אלי
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה פה מישהו בפורום שכתב שהוא הגיעה ל 750 לליבה ב 4850 אם העלת מתח דרך תוכנה בוונדוס הוא אמר שהוא העלה דרך לוח הבקרה. אני לא הבנתי זה אפשרי ?אם כן איך אני מעלה מתח?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק לכרטיס הזה (יש לו יכולות אוברקלוק חבל"ז) והטמפרטורה במאמץ 80 מעלות - זה סביר ??? או שכדאי להוסיף אמצעי קירור כי אני קצת לחוץ בכסף ולא מתאים לי להוציא עוד על המחשב דרך אגב הכרטיס בחיבור AGP אם זה משנה משהו עוד שאלה המעבד מגיע ל 55 -60 מעלות במאמץ (גם כן אוברקלוקינג) סביר או להוסיף קירור (מעבד של פנטיום 4.2 )?????
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי על 72 מעלות במנוחה מרוב שחם פה בחדר לפעמים. שהיה יותר קר הוא היה 50 ומשהו במנוחה. בזמן האחרון יש חמסינים מטורפים ואין לי מזגן בחדר והמארז שיש לי פשוט ולא מקרר את המערכת כמעט. יש לי X1950XT ואני מפחד להפעיל משחקים שאני רואה שזה 72 במנוחה. איך אני יכול לקרר אותו? אני יכול להתקין לו קירור טוב יותר ב SKYPC? או שהם לא עושים את זה? ואם לא אז מה אני יכול לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
תגידו לי בבקשה לכמה אני בערך יגיע
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-