עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Omri4u,

חשבתי על להכניס את המחשב למקרר לא רעיון טוב? כמובן שאני אולי ינסה את זה פעם כי אני יקבל איזה מיני בר אנו איך הרעיון האם אני הראשון שילך לעשות את זה אני פשוט חייב להגיע ל FSB של 200 עם ה P4 2.26 וזה אומר P4 3400 Mhz Fsb 800 Mhz אבל לא נראה לי שהזיכרונות שלי יעמדו בזה או שזה בכלל לא קשור אליהם נו איך הרעיון הצעות? תגובות? פתרונות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DXT,

פשוט לקחת מאוור רצפתי בערך בגודל של המארז, לפתוח את המארז משני צידיו (שיהיה זרם אויר) ולהצמיד את המאוור אליו (צד שני לא צמוד לקיר כמובן) הכי פשוט וטוב, לא? נ.ב: אתם חושבים שזה זולל יותר מדי חשמל? :P :P

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by The_Byter,

הגיע אלי הערכה החביבה הזו : ואני שמח לבשר שה+1600 XP שלי נפתח בהצלחה ! מי שמעוניין שיצור קשר.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בלי לדבר הרבה אני פשוט אגש לתוצאות עצמן. אני רוצה להגיד שבתמונות זה נראה כיאלו החומר זול אבל זה MDF בגימור עץ מאוד מאוד יפה. פשוט המצלמה מאוד זולה. נרמקולים עברו כמה שנויים כמו: החלפת הרמקולים בקוספאות הקטנות (בהתחלה זה עם הישן ועכשיו זה אחר - רואים רק לקראת הסוף) וגם הרמקולים תלויים עכשיו על הקיר. כל זה ביצור עצמי (אני ועזרה מאנשים לא כולל ההגברה). זה המשך למשהו שפרסתי משהו פעם. אז אני אמרתי שאני אעשה ועשיתי. יש לי עוד מלא תמונות של העבודה עצמה וכל הפרטים והמחשבות. אני מאוד מקווה שיהיה פה דיון טוב. תגידו לי מה אתם חושבים. זה פרוייקט של כך לי חודשיים לעשות. 1. חיבורי הCrosswire 2. מערכת ההגברה שהרכבתי 3. הרמקול הגדול יותר מקרוב 4. הרמקול הקטן יותר מקרוב …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אני רוצה לבנות כזה מסך... אבל אני צריך גם שתהיה מדפסת מחוברת למחשב... וכיוון שהמסך מחובר ליציאת ה LPT... האם אני אוכל לחבר גם מדפסת ? תודה

• 13 תגובות
    • 895 צפיות
  6. Started by rkiviti,

קניתי מחשב חדש עם מעבד של amd. ביקשתי מהספק מאוור שיתאים ל athlon 1800. עכשיו בבדיקה בביוס של הטמפרטורה נמצא כי הטמפרטורה של המעבד היא בין 60 ל 80 מעלות. הטמפרטורה נשארת כך גם כשהמארז פתוח וגם לאחר שהוספתי מאוורר נוסף למארז. המאוור הוא של חברת greenpower או משהו דומה ויחד איתו קיבלתי משחה טרמית בצבע לבן. אודה למי שיוכל לעזור לי לדעת האם הטמפרטורה נורמלית, אם לא האם כדאי להמשיך ולהשתמש בנתיים במחשב וכיצד ניתן להוריד את הטמפרטורה?

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by dino,

אני בקרוב מאוד מאוד, קונה מחשב חדש, ואף פעם לא היה לא איזה מארז כמו האנרמקס וכל המארזים הגדולים והנוחים, שווה בכלל להשקיע או שזה בזבוז? אז ככה זה מה שאני רוצה לקנות: Chiftec Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver+ window + ENERMAX 350W שווה ב-970ש"ח? ואל תגידו שהחלון המוכן לי יפה, כי לדעתי הוא יפה מאוד, ראיתי אותו בגלרייה של האתר, והוא יפה מאוד, יש אותו להרבה אנשים.

• 13 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by waizman,

המאווררים במחשב שלי (בתצורתם הנוכחית) קורעים לי ת'אוזן... אני בונה בייבאס והסתבכתי קצת עם הנגדים של המאווררים שאמורים להוריד את המתח ל 7 וולט. :-[ כל המאווררים (כמובן) פועלים על 12 וולט, והנה הזרמים שלהם: 0.14mA 0.19mA 0.38mA 0.38mA איזה נגדים אני צריך ואיך אני מחשב את זה (להבא) ? ???

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by danielbr,

טוב שאלתי כבר בהרבא פורומים ולא ענו לי אז אני שואל אותכם: האים אני יכול לעשות אוברקלוקינג רק למעבד? הבעיה שלי שיש לי לוח אם של INTEL והבנתי שקשה מאוד אם בכלל אפשרי לעשות לו אוברקולקינג ויש לי מעבד P4 1300MHZ שעובד בעומס ב 45מעלות!! אז אני יכול לעשות??? ואיך?

• 13 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by Discover,

שללום, ראיתי מאווררים שנמדדים ב "CFM" ולא ב "RPM" RPM = סיבובים לדקה.. [glow=yellow, 2, 300]CFM = ?![/glow] בנוסף גם היה רשום 30dB מה זה אומר? המידת רעש שלהם היא 30 דציבלים? תודה לעוזרים. ;D

• 13 תגובות
    • 10.4k צפיות
  11. Started by tal^_^,

אני רוצה לקנות את ה Hardcano5 של TT, ואני עדיין לא בטוח. חיפשתי באינטרנט בחנויות בישראל וראיתי שרק פנדה מוכרים את ה-5 וזיג זג מוכרים את Hardcano7 בפחות מחיר, למה? מה ההבדל?

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by MAOR,

אהלן חברים עכשיו שיש לי אפשרות לראות את המעלות של המעבד ושל הלוח אני רוצה לעשות OC למעבד אין לי מוסג איך - כי עד עכשיו רק התעסקתי במודניג למחשב SO אני צריך עזרה ממכם מה לעשות ? ואיך לעשות ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לו יש תוצאה 2302 ולי יש 1900 בערך אחרי אובר קלוק מ166\166 ל 195\195 (זכרו : הזכרון הוא DDR...) איך זה הגיוני ? הכרטיס שלי אמור להיות יותר טוב משלו... בע! ??? עוד דבר : מה המשחה הטרמית הכי טובה והאם אפשר למרוח משחות טרמיות על מעבדי כרטיסי מסך ? ועוד דבר : החיישן חום שלי במעבד נדפק כנראה כי הוא מראה שהליבה נמצאת על 80 מעלות בערך.. אני חייב לקנות לוח אם חדש \ הארדקנו, או שאני יכול להשיג איזה חיישן חום ולהתקין אותו ? תודה רבה ... :-\

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Spidey,

זה מעבד PIII עם לוח גיגה בייט לא זוכר איזה דגם... ואני רואה בביוס : 71 מעלות ותארו לכם כמה זה בשעת שיא! עכשיו אני לא יכול למדוד את הטמפרטורות בווינדוס משום מה ניסיתי עם MBM 5 וזה פשוט מראה sensor 1 : 0 Sensor 2 :0 .... כאילו אין סנסורי חום אבל יש כי זה מראה בביוס!!!! בעע!!!!! מה לעשות ??? ???

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by ot,

אילו יכולתי .... אחלה מוד

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי ;D יש לי פנטיום 3 866 מגה הרץ זיכרון 256 SDRAM של קינגסטון ולוח אם של גיגה בייט אני רוצה להמהיר את המעבד קצת... וראיתי שההיטסינק הכי נורמלי לפנטיום 3 סוקט 370 זה הגולדן אורב.... בכמה זה יוריד לי את חום המעבד ? הוא עכשיו במאמץ שיא על 53 מעלות מקסימום וגם אין לי בכלל משחה טרמית על המעבד! אז אני שואל אם זה גולדן אורב טוב : אם הוא מקרר טוב , אם הוא מוציא הרבה רעש (לפי טרמלטייק רק 26 דציבלים זה ממש ממש מעט...) וכו' וכו'... כמו כן אני אשמח לדעת על עוד היטסינקים לסוקט 370 וגם הסברים למה הם טובים.... הגולדן אורב גם לא עולה הרבה ככה שזה עוד סיבה טובה... וגם תגידו לי לכמה אני יגיע עם הOC הזה... עריכה עזבו את הגולדן אורב תענו לי על הוולקנו 7 ששאלתי עליו בתגובה ה…

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by hamoodit,

שלום לכולם. אז ככה הספק ה GENERIC שלי לא סוחב את המערכת שלי (5 מאווררים, 6 כרטיסים, 4 זכרונות, מעבד באוברקלוק וכד'....) היות והיה לי ספק ספייר ניסיתי לחבר אותו בנוסף. מבחינת מקום במארז, אין בעיה (CHIEFTEC DRAGON FULL TOWER ) אבל מישהו יודע מה הקומבינה שצריך לעשות בשביל לתת לספק השני הוראה להידלק עם סוויץ' נוסף או עם הPOWER SWITCH הקיים (זה לא משנה לי) אנא תנו גם הוראות ולא רק בתיאוריה כי בחשמל אני מבין קצת.....

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by desheh,

לא מבין בזה

• 13 תגובות
    • 937 צפיות
  19. אהלן וחג שמייח לכולם! בעקבות מספר מארזים מושקעים שראיתי בגלרייה שמדהימה שיש כאן, אני מתכנן את המוד הבא: קודם כל סיום קניית הרכיבים הבאים: Gigabyte GA-7VRXP Mather Board AMD Deuron 1200 MHz Tehrmal Right SLK-600 כנראה אני אקנה עוד שתי TT Hardcano 2. להרכיב הכל ביחד במארז בחדש (יחסית) שיש לי (Compucase super Midi Tower Black). במארז שיש לי יש מאוורר 120 מ"מ מקדימה. אני רוצה לחתוך במקום המאוורר הזה שתי מאווררי 80 מ"מ. - מכניסים אוויר. מאוורר 80 מ"מ בצד הדלת. - מכניס אוויר. מאוורר 80 מ"מ בחלק העליון של המארז. - מוציא אוויר. (כנראה) מאוורר 80 מ"מ בתחתית המארז. - מכניס אוויר. ויש עוד את 2 המאווררי 80 מ"מ מאחורה שהגיעו עם המארז. - מוציאים אוויר. אני מתכוון לעשות למעבד O/C בתקווה…

• 13 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by Or ei,

אני מחפש סרטוט איך אני בונה\חותך את התעלות בתוך הבלוק ואיזה חומר הכי מתאים ? אלומניום\נחושת\כסף ?

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  21. 1.אחלה מדריך! 2.התרשמתי מהTOLED זה פשוט חתיכת פלסטיק?(הכוונה בלי PCB כמו בשאר) 3.כמה מסך TOLED אמור לעלות? 4.צורת החיבור שלו זהה לLCDים הרגילים? תודה לכל העונים ;D

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by asilic,

הי אני רוצה הלכין ראוסטט ל4 מאווררים 1 למאורר שעל ההיטסינק ו 3 למאווררי המארז עכשיו יש לי שאלה הלכתי היום לחנות אבן אלקטרוניקה והמוכרת לא ידעה איזה נגדים להביא לי ביקשתי נגדים משתנים שמורידים מ 12 וולט ל 5 וולט ואחד מ 12 ל 7 וולט והיא הסתכלה עלי כמו משוגע פה אני צריך את עזרכם מה אני צריך להגיד לה כדי שהיא תביא לי את הנגדים שאני צריך בלי להביא לה את המאווררים? :-\

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ThePinkPanther,

כאילו יש לי לוח של IBM ואי אפשר לשנות בBIOS משהו יש דרך אחרת(לא VMOD)? איזה תוכנה? משהו?

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  24. אני וחבר שלי החלטנו היום להכין מערכת קירור מים תוצרת בית ואת רוב החלקים נראה לי שיש לנו, לאבא שלו יש מוסך ענק לאופנועים בנהרייה ורדיאטורים יש בשפע משאבה טובה לא מצאנו {אנחנו נילך מחר להוציא מאיזו מכונית במגרש גרוטאות של חבר של אבא של חבר שלי ונחפש שם אחת טובה} אם לא נמצא במזבלה הזו נחפש בחנות דגים אולי יש להם משהו טוב, צינורות נקנה בהתאם לחורים של המשאבה והרדיאטור והבלוק מים, לגבי הבלוק מים עדיין אין לנו, כמה זה עולה? משהו בינוני? הכנתי סרטוט של מה שאנחנו רוצים לבנות, תגידו לי אם זה תקין ולא שחכתי משהו: הסרטוט בסדר? המערכת שהקירור ישב עליה: =============== Intel Pentium 3 866MHZ PC PARTNER MOBO 256MB PC133 SDRAM CAS2.5 FUJISTU 15GB 7200 ATA100 ASUS V7100 GEF…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by poyzon,

יש לי אפשרות כזאת בביוס,ושמעתי שאם אני מעלה זה נותן לי משהו ב-OC,איך אני מעלה את המתח מבלי לשרוף את המעבד...? ומה זה נותן לי...? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.