אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כל המקדחים, הדרמלים (מה זה לעזאזל?), המסורים, החלונות, הגומיות, וכו'... מאיפה אתם מביאים אותם? וכן אתם יכולים להתייחס לשאלה מה זה דרמל... עוד משהו את החיתוך של הצורות עם מה אתם עושים? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מאוורר אנרמקס שוף בצד הדלת, ואני מתכנן לקנות קטודה, עכשיו האם הוא בכלל יושפע ממנה ויציג אור יפה (יש לי חלון) שונה מהאור בשאר החלון או שזה סתם יהיה שם?!?! זה משנה כי אני חושב אם לקנות עוד מאוורר שקוף ליותר למעלה במארז אבל אם זה לא יהיה יפה...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית שנאי של 12 עד 24 וואלט אם אני מחבר לזה את המאווררים הם יעבדו מהר יותר או ישרפו?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי קודם כל לקח יומיים שלושה עד שמצאתי חנויות למודינג ואברקלוקינג עכשיו: קניתי חוטים מעוגלים שעלו ממש אבל ממש בזול יחסית לארץ : לפלופי: 28 שקל (4 פאונד) ועוד שניים לדיסק הקשיח ולכוננים : כל אחד מהם 35 שקל (5 פאונד, והם ארוכים לא הקצרים) עכשיו מה שרציתי לשאול אותכם... מאווררים : קניתי שני מאווררים של חברת Y.S. Tech שניהם של 80 מ"מ והם כל כך שקטים שבא לי למות : 20 dba ו 29 cfm . ומה שטוב כל אחד מהם עלה לי עם גריל רגיל וברגים... 42 שקלים. מה דעתכם על המאווררים ? החנות כמובן ראיתי עשרות מארזים מדהימים שחלקם אלומיניום ובזול יחסית (היה אפשר להשיג מארז אלומיניום ב- 750 ש"ח) וכמובן עוד הרבה דברי מודינג חמודים... (ביניהם היטסינק מדהים של CM שפשוט לא היה לי מה להגיד...) היה שוו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סידור המאוררים שלי: 2 80 מ"מ אנכים גרועים מקדימה(אחד מהם מאחורי ה hd ) 2 80 מ"מ אנכים מתחת לספק מוצאים אויר (קיבלתי עם המארז לא משהו sleeve ) מאורר 120 מ"מ של אנטק ב 7 V מאוזן מעל הספק מוציא אויר יש לי מארז ציפטק מידי טוור ושאלתי היא איפה אתם ממליצים שאני ימקם את המאורר 92 מ"מ שיש לי . 1. על רצפת המארז מכניס אויר ודוחך אותו כלפיי מעלה. 2. על החלון/דלת המארז מכניס אויר.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני עושה אוברקלוקינג למעבד אינטל פנטיום 4 ויקרה משהו אז האחריות יכסה את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי וודו 3 (אז מה!!! עוד אין לי מחשב חדש!! אז אני מ***ין!!! ), עכשיו הוא מתחמם רצח (עזבו מאוררים כרגע.... אני עסוק עם דברים אחרים במחשב יותר מדי...), וזה כשהוא לא עושה משהו מיוחד.. במנוחה, אם תרצו. יש לו צלעות קירור שחורות כאלו, לא שוות מי יודע מה. מי שזוכר מצאתי מחשב, והיו לו צלעות קירור כחולות, יותר גדולות, גם יותר יפות, ניסיתי להוציא את הצלעות הישנות, אבל אני מרגיש כאילו אני תולש אותם, פחדתי להרוס, לכן אני בא אל מועצת החכמים, ושואל - הכיצד?
-
לא מזמן נדפק לי הארד דיסק וקיבלתי בגדר האחריות(אם טיפה תוספת כי הקודם היה 20 גיגה) Seagate Baracuda 40GB 7200RPM אתמול אחרי שהמחשב היה פתוח מהבוקר עד הערב פתחתי את המארז (לעשות איזה סדר בחוטים) נגעתי בהארד דיסק וצעקתי .... איזה חום זה היה !!!!!!!!! יש לי 4 מאווררים (לא כולל ספק והיטסינק) 1 מתחת להארד דיסק מכניס 1 בין הלוח להארד דיסק שוכב (יש חור למטה) הוא מכניס אוויר ודוחף את האוויר החם למעלה 1 על הדלת מול הלוח והכרטיס מסך מכנס 1 מתחת לספק מוציא אוויר + הספק שמוציא אוויר וההארד דיסק עדין חם אני לא יכול להגיד לכם את המעלות ... כי החיישנים שלי הלכו ... מה לעשות איך לתקן את הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל תמונות 1) 2) 3) 4) 5) אתם רואים שהמארז שלי די מבולגן, וזה מתבטא בטמפרטורה.... הלוח - 47 מעלות המעבד - 56 מעלות המארז - 41 מעלות.... כמו שאתם רואים, יש לי רק מאוורר אחד בתחתית המארז....הסתכלתי במדריך הסירקולציה באתר אבל לא מצאתי משהו פרקטי בשבילי...אני לא הולך לחורר את המארז שלי. יכול להיות שיהיה לי כאן ספק איתו אני אוכל לאלתר מאוורר, אז אם אני אצליח, איפה למקם אותו? בתמונה 2 יש גריל כזה, תראו, אולי אני יכול לשים שם מאוורר שיוציא/יכניס אוויר - לא יודע, אני לא מבין בזה.... ומה כדאי לעשות עם החוטים? תודה
-
- 13 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני רוצה לקדוח חור בגג של הצ'יפטק שלי... איך אני מפרק אותו? הוא לא מחובר בברגים אלא במשהו שדומה למסמרים.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני החודש מקבל את המחשב שהזמנתי, ואני צריך לדעת עם כדאי לעשות oc. כי עם כן, אז הם יכולים כבר לעשות לי את זה בחנות, כדאי? המפרט בקצרה: athlon xp 2000 512mb ddr 3200 corsair epox 8k5a3 suma geforce 4 ti4400 128mb se
-
- 13 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי AX1700 והמעלות שלו הם 57 ויש לי Volcano 7 האים זה נורמלי ?
-
- 13 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לשים קתודה קרה במסך שזה יאיר מהחריצים... יכול להיות ממש מגניב.... יש לי מסך 19 ככה שזה יהיה ממש יפה... אני רוצה לדעת אם זה אפשרי וכדאי...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ... אני בערך מתחיל במודינג... ומצאתי באתר איך לשים אור בתוך קונן הדי וי די... בשביל זה אני צריך פלורסנט בגודל 10 סמ (עם סרטר) איפה אפשר לקנות את זה באזור השרון??? תודה חברי!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו לי בבקשה לכמה אני בערך יגיע
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. לפי כמה שבועות מצאתי מחשב זרוק ברחוב. לקחתי, פתחתי, (ואחרי הרבה עבודה) הוצאתי את המאורר. המאורר (מדדתי עכשיו) הוא 80 מ"מ. עכשיו אני רוצה לפתוח את פאה אחת במארז ולחבר אותו ללוח אם. השאלה שלי היא האם קיים סיכון כלשהו שמא ישרף לי רכיב כלשהו? אני רק רוצה להיות בטוח שהמאוורר כשיר ולכן אני בודק. מצפה לתשובה..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Geforce 2 mx 400 64mb .. והמאוורר הקטן שלו עושה יחסית הרבה רעש ! במשך היום לא מרגישים את זה .. אבל בלילה כאשר המחשב מוריד .. זה ממש מורגש ומעצבן ! אם אתם שואלים איך אני יודע שזה גורם הרעש .. אז ככה .. המאוורר שעל ההיטסינק שלי חדש דנדש וכיביתי את כל המאווררים .. ושמתי יד על המאוורר של הכרטיס מסך .. פתאום נהייתה דממה .. מה אני יעשה בשביל שהרעש יפסיק או לא יהיה כזה מעצבן ?
-
-
הוצאתי את הפלופלור של המאורר בשביל לצבוע (צבעתי בכתום זוהר באולטרה)... http://rotter.net/User_files/nor/3d96d1095d2f1aae.jpg הוצאתי את הפלופלור .. בשביל להוציא את המאוורר הייתי צריך להוציא מין אום כזה קטן (לא הברגה ... משהו אחר) ושהוצאתי הוא התעקם ונשבר ולא חשבתי שיש לו חשיבות ... אבל עכשיו שאני מכניס את הפלופלורר ומתחיל לסובב הוא יוצא לבד :-\ יש איזה פיתרון לסדר את זה ? כי אין לי את האום הזה יותר ... מה לעשות ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי חודש המאוורר שעל המעבד שלי הפסיק לעבוד פתאומית .... אז רצתי לחנות שכונתית וקניתי מאוורר ב 30 שקל זמני ... המאוורר הזה כנראה שווה באמת 30 ואפילו פחות ! הוא מסתובב לאט ... ואני יכול לעצור אותו בנגיעה הכי קטנה ... המחשב נתקע לי היום כבר פעמיים אחראי שאיזה 4 - 5 חודשים הוא לא נתקע לי ... מאז שהתחלתי אם המודינג ... מה לעשות ? אני רוצה פעם אחת ולתמיד לקנות מאוורר טוב ! הבעיה היא שיש לי פנטיום 3 ואני לא יודע אם המאווררים הטובים יתאימו .. אני רוצה רק מאוורר לא רוצה להתעסק אם משחה טרמית, וכל זה איזה מאוורר לקנות ? שיאתים לי .. ויעשה את העבודה ... חשוב שהמאוורר לא יהיה רועש במיוחד כי אני משאיר את המחשב דלוק 24/7. והאם אני צריך לדאוג שהמעבד ישרף לי ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גלשתי לי לתומי ברשת ... ופתאום מצאתי חתיכת הסטוריה קטנה. במאגר הנתונים של Tweakers Australia
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי יש לי מעבד אינטל 2.6 ht ואני רוצה לקנות לו את המאווררים הבאים Thermaltake Spark 7+ או CoolerMaster Aero 4 מה יותר טוב ??? ??? ??? ממש דחוף תודה מראש לעוזרים install
-
- 13 תגובות
- 855 צפיות
-
-
טוב חברה אני רוצה לדעת אחת ולתמיד איך המארז הזה Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON ? ? ? אני יודע שהספק כוח שלו הוא של ג'נרי וזה קקה אבל זה לא משנה מחליפים אותו.. השאלה שלי היא לכל השאר, איך הבפנים מבחינת מיקום המאווררים, איך העיצוב, הבנתי גם שהוא עשוי מפח שזה לא משהו.. הבעיה היא שחלק אומרים שהם דווקא ממש ממש מרוצים ממנו ושאין להם בעיה איתו, והשאר אומרים שהוא *רא ושהוא לא שווה תכסף בלה בלה בלה.. אז אחת ולתמיד אני רוצה לשמוע את הדעות של כולם !! הינה תמונה למי שלא יודע על איזה מארז מדובר שחור : כסוף :
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי מדריך עם הסברים על התוכנה הזו, מה היא עושה איך משתמשים בה, כל העניין הזה של הנקודות שלא מובן לי בכלל וכו' או שאולי אתם ממליצים לי על תוכנה אחרת דומה, שיותר נוחה למרות שאני מעדיף ללמוד יותר על התוכנה הזאת... בתודה בנצי עריכה ---------- אפשר גם פשוט להסביר לי במילים.. יותר נוח ונחמד
-
- 13 תגובות
- 821 צפיות
-