עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by YINON110,

בע''ה, לאור הפתיל הקודם שפתחתי בנושא התחממות המארז וכ.המסך ובעקבות ייעוץ של חברי הפורום החלטתי להצטייד במאווררים נוספים למארז ולכרטיס המסך(‏Accelero XTREME GTX 280 VGA Cooler‎). אני צריך ייעוץ לגבי איך למקם את המאווררים ואיזה דגמי מאווררים אתם ממליצים לשם כך המארז מכיל כרגע שלושה מאווררים(סטוק של המארז) בגודל 120MM: בחזית המארז יש מאוורר מכניס אויר, בדופן השמאלית יש עוד אחד שמכניס אויר וכמו כן אופציה למאוורר נוסף: (עד 140 מ''מ) המאוורר הנוסף שפולט אויר נמצא מאחורה: ובתצורה הזאת כאמור, החום לא מתפזר כראוי והמחשב חם יש לציין שקיימת אפשרות למקם עוד שני מאווררים של 120/140 מ''מ בדופן העליונה של המארז: אני חשבתי על תצורה שבה אוסיף שני מאווררים פולטי אויר לדופן…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by itaysp,

טוב בקרוב אני אקנה מחשב חדש... ואני מתכנן OC. אבל...... לא עשיתי בחיים OC למעבד וללוח אם.. עשיתי רק לכרטיס מסך... עכשיו יש לי כמה שאלות.. מושגים.. FSB? מזה? מה המשמעות? מכפלה פתוחה? מה זה אומר? באס גבוהה או נמוך? מזה?! ואולי עוד דברים שמישהו חדש בתחום צריך לדעת לפני שהוא עושה את זה... טיפים וכאלה.. תודה

• 13 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by Athlon-WINGS,

שלום לכל הגאונים והחרשנים על המאווררים, טוב אז ככה, יש לי AMD 1200mHz ועוד איזה מאוורר, שהמליצו לי עליו מלפני שנה כשקניתי את המחשב שלי, המאוורר הזה לפי דעתי דפוק, מרעיש, ולא מקרר (ה1200 מגיע לי ל60 מעלות). אז אני רוצה לדעת אם המאוורר הזה באמת לא שווה, ובשביל זה אני צריך לדעת איך אני בודק איזה מאוורר יש לי.. אז כמו ששאלתי, איך בודקים איזה מאורר של המעבד יש לי?? ???

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Black_Citadel,

אוקיי אז ככה, אני מקבל את הכרטיס הזה עוד כמה ימים, וחשבתי לעשות לו OC... אני משתמש בתוכנה POWER STRIP, זה לא כל כך משנה באיזה תוכנה אני משתמש IS IT? עכשיו, הקירור שמגיע עם הPOWERCOLOR הוא מספיק לOC ואם כן אז כמה אני יכול להגיע איתו ? אני לא רוצה להתחיל להשקיע במאוורר חדש וצלעות קירור לזכרונות etc...

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by royk50,

new world record http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=131071

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Spidey,

זה מעבד PIII עם לוח גיגה בייט לא זוכר איזה דגם... ואני רואה בביוס : 71 מעלות ותארו לכם כמה זה בשעת שיא! עכשיו אני לא יכול למדוד את הטמפרטורות בווינדוס משום מה ניסיתי עם MBM 5 וזה פשוט מראה sensor 1 : 0 Sensor 2 :0 .... כאילו אין סנסורי חום אבל יש כי זה מראה בביוס!!!! בעע!!!!! מה לעשות ??? ???

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by CaRTeR,

אז ככה בעכבר של microsoft האופטי אם אני אוציא את הלייזר \לד האם זה יהיה מסוכן לעניינים לעשות בו שימוש ? וחתכתי חלון במארז שלי יצא בסדר רק שהחיתוך לא מאה אחוז ישר באיזה כלים ניתן לתקן את זה ומה מומלץ לעשות? בתודה מראש.

• 13 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by ElemenTal,

3 שאלות: 1. מהו בערך ה OC הכי גבוה שאפשר לעשות ל 8800GTS G92 בלי וולט מוד (לכל כרטיס יש יכולת שונה אבל בערך) 2. איזה קירור מומלץ בשביל OC כזה (לא מים) ? מה אתם אומרים על ה Thermaltake DuOrb מכל הבחינות ? 3. מה הטמפרטורה המקסימאלית אליה ל GTS מותר להגיע ? תודה לעזורים, טל.

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by Ran B,

אוקי ככה חבר'ה, חשבתי על קירור מים, לא במטרה לקנות, אלה על המצבים שקורים, עכשיו חשבתי על זה כבר ממזמן, וזה נשמע לי הגיוני, אבל מין הסתם זה לא הגיוני כי אז לא היו עושים קירור מים, תעשו ניסוי קטן.., תקחו בקבוק קולה.., שימו אותו במקרר למשך איזה שעה משהו כזה, שיהיה קר, אחר כך תוציאו אותו, ושימו בחדר..., חכו כמה דקות/עשרות דקות.., ותראו שהבקבוק מאבד את הקור שלו, ומתחמם, אז יש לו טיפות מים על הבקבוק!, עכשיו חשבתי על זה בקירור מים.., המים מגיעים קרים למעבד, במטרה לקרר אותו.., ואז הם נהיים קצת חמים, כי המעבד חם.., אז לא יכול לקרות מצב שפתאום יהיה על הצינורות של המים טיפות מים מבחוץ לצינור, כמו בתהליך של הבקבוק, ששמים אותו בחדר, אז יש טיפות מים מבחוץ, אז זה לא יכול לקרות כ…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by sxs,

יש לי Antec SX1030B עם 4 מאווררי 80mm בתוכו. אני רוצה לדעת האם אני ירגיש הבדל ברעש אם אני יחליף את המאוורר שעל המעבד(Spire) באיזה משהו בומבסטי של 7000RPM?

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. אני מעוניין לרכוש מארז מאלומיניום. אשר יש לו מאורר 120 ממ מאחורה. אפשרי שיהיה לו מאורר 80 למעלה. ושלא יהיה לו חלון בצד. כמו כן, עדיפות שלא יהיה לו דלת קידמית. ושיהיה לו כ5 מקומות לCD ו2 לפלופי. + USB מקדימה. לא חובה חברה או משהו. רק שיעמוד בדברים הנל. אשמח מאד אם תצליחו לעזור לי למצוא את המארז הזה (הוא כמובן למטרת מודינג מטורף ) אני מוסיף אתר עם תמונות של המארז הכי קרוב למה שאני מחפש, אבל, לצערי אין לו 120 ממ מאחורה. אלא 80. http://www.cooltechzone.com/reviews/cases/cp_1.php

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by psychuil,

משום מה כשאני מנסה להעלות משו בכרטיס ולהריץ 3Dmark או את Grid (כי זה מה שיש לי מותקן) אפילו על העליה הכי קלה (20Mhz) אני מקבל ארטיפקטים. כשעשיתי את הauto-thingy של הCCC גם קיבלתי ארטיפקטים. כשניסיתי את Rivatuner, בנקודה מסויימת המחשב פשוט קרס.

• 13 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by qpalzm,

המעבד שלי (עם האוברקלוק בחתימה) נח על 38-39 ומריץ פריים על 55-56. למה הפרש הטמפ' כל-כך גדול?

• 13 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by R L,

באיזה שלב של הלילה בעת הפעלת BitTorrent ה MBM שלי הודיע על טמפ' מעבד של 57C יש לי מה לדאוג?

• 13 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by shlomibandit,

המארז שלי התחיל להרעיש מאוד בזמן האחרון .. בדקתי את זה ואחד מהמאוורים שלי במארז נדפק הוא ממש מרעיש , עם זה אני חושב שהסירקוליציה של המארז שלי היא לא משהו , ושאני עם המארז סגור הרחיבים מגיעים לטמפרטורות דיי גבוהות , עם בי טי במאמץ הגיע לי ל 50+- המעבד וגם כן הלוח על איזה 50 ומה שהכי הפריע לי זה הכרטיס מסך שהגיע ל 80 + מעלות , לכן נאלצתי לפתוח את המארז להשאיר אותו פתוח עד שאני יחליף את המאוורים וכך הוא מגיע לי גג למעבד 40 במאמץ , ו 75 בכרטיס במאמץ.. אני רוצה להחליף קירור לכרטיס מסך למשהו טוב שיהיה טוב לי גם לאו סי ,כי הטמפרטורה של הכרטיס קצת גבוה , וגם כן נתקע לי כמה פעמים משחקים כבדים אני חושב שזה בגלל הטמפרטורה .. זה הגיוני? וגם להחליף את אחד ההמאוורירים של המארז שהוא מרע…

• 13 תגובות
    • 681 צפיות
  16. אז ככה.. לפי כמה שבועות מצאתי מחשב זרוק ברחוב. לקחתי, פתחתי, (ואחרי הרבה עבודה) הוצאתי את המאורר. המאורר (מדדתי עכשיו) הוא 80 מ"מ. עכשיו אני רוצה לפתוח את פאה אחת במארז ולחבר אותו ללוח אם. השאלה שלי היא האם קיים סיכון כלשהו שמא ישרף לי רכיב כלשהו? אני רק רוצה להיות בטוח שהמאוורר כשיר ולכן אני בודק. מצפה לתשובה..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shaharo,

עשיתי אוברקלוק לבארטון 2600 ל 2300 mhz העלתי את הבאס של המעבד ל 400 והורדתי את המהירות של הזכרונות ל333 וקיבלתי יחס 6:5 מזה אומר?

• 13 תגובות
    • 777 צפיות
  18. מחירים, סוגים וכאלו. ???

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by Mr Gadget,

הסתכלתי במדריך שנמצא באתר למריחת משחה תרמית בצורה נכונה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.האם חייב אלכוהול כדי לנקות את המשחה התרמית מהליבה? 2.כאשר מורחים את המשחה התרמית על ההיטסינק עצמו צריך למרוח רק במרכזו נכון? 3.כאשר המשחה התרמית נמצאת באחת הפינות כפי שצוין במדריך האם המריחה ע"י סרגל או כל דבר חד אחר יכולה לפגוע בליבה באיזהשהי צורה?

• 13 תגובות
    • 930 צפיות
  20. Started by matteo,

אוקיי היום הגיע אליי הקירור ל 6600 gt agp מבית gigabyte ממבט ראשון אני מרוצהההה מאודדדדדדדד עם הקירור סטוק שהקירור סטוק חשוב להבהיר היה עשוי כולו מנחשות הזלמן שקניתי מביא לי כאלו ביצועים: סטוק (מנוחה) - 54 מעלות זלמן (מנוחה) - 43 מעלות שיפור של 11 מעלות עבודה מסיבית: סטוק - 70 זלמן - 48-49 עבודה מאסיבית = tdm cod 2 ומי שלא מבין לשחק טי די אמ בקוד 2 זה פחד שאי אפשר להאמין פתחתי את הטרד הזה מכיון שלפני שקניתי אותו כל הזמן הייתה לי התלבטות אם הוא טוב או לא אם לאחד מכם יש את אותה ההתלבטות אני ממליץ בחום על המאורר הזה רעש = לא שומעיםםםםם (12v) ביצועים= מעל ומעבר יופי = יפה מאוד (בלי לדים) יש גירסא של לדים למי שרוצה משקל = כבד גודל = ענקקק (הוא נראה בתמונות פי 10 יותר קטן) בק…

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by giloman,

שלום לכולם היום הגיע אליי מP-SEE מעבד Athlon II X3 425 חדש מבוסס DENEB ולא PROPUS המעבד נפתח בהצלחה ל Phenom II X4 B25 ויציב 100% תחת ההגדרות החדשות http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=756331 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=756343 [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by benben,

כניראה שפריים 95 סיים את הקרייה המפוארת .. כשהמחשב שלי הורץ על 2.65GHZ הוא עבר 3 שעות בפריים במלי להציג שגיעות וב טמפ' של 54 מעלות לעומת זאת ב SNM הוא נכשל אחרי 25 דקות ובטמפ' של 61 מעלות .. גם במהירות 2.5 היה הפרש מעלות זהה .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by rk666,

יש לי בעיה עם הOC אני לא מצליח לעבור את הBUS של 141. אני חושד בכרטיס קול של AUREAL A3D 2 או ברטיס רשת של REALTEK ברגע שאני עובר את ה141 וינדוז לא עולה ורושם מסך כחול אומר שיש תקלה תבדוק את ההד דיסק חיבורי חומרה וכאלה "אם התקלה חוזרת תתקשר למי שסיפק לך את החומרה". הקטע הוא שברגע שאני מחזיר את הBUS אחורה (מתחת ל141) ההרד דיסק הופך לפיו מוד (אל תסבירו לי איך לסדר את זה אני יודע איך ואפילו הסברתי לכמה אנשים). למה זה קורה, ולמה אני לא יכול לעבור את ה141 FSB את המפרט המלא יש בצד ימין כמובן....

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כותרת... הכרטיס מסך הוא: Nvidia GeForce 6200 TurboCache נו אז יש סיכוי חברה? תודה, אבי.

• 13 תגובות
    • 996 צפיות
  25. חבר שלי מגרמניה שלח לי התמונה של מערכת הקירור הזו, נראה לכם מציאותי ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.