אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
המדריך באתר מתייחס רק ל AMD ולי יש מעבד אינטל כיצד מורחים בשיטה הכי נכונה וטובה ? כמה עובי משחה טרמית צריך שיהי על המעבד\ סינק ? אני משתמש בסינק שאינטל סמפקת נ.ב אני משתמש בננוטרם בלו 2 יש לכם איזשהן עצות למריחה נכונה מניסיון?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש פה מישהו שיהיה מסוגל לעשות לי vmod ללוח אם (תמורת תשלום כמובן) ושיש לו מספיק ניסיון בתחום כך שהוא יכול להתחייב שהוא לא מפקשש לי שמה דברים ? הלוח הוא IC7, ואני ככל הנראה אקנה קירור מים בקרוב, כך שלא תזיק איזו תוספת וולטאג' קטנה. והערה קטנה לכל בני ה-14 שנמצאים פה - לא צריך לקפוץ, גם אני הייתי בגילכם פעם, אבל אין מצב שאני אתן לכם להלחים חיבורים על הלוח שלי.. אני בהחלט מכוון לחברה היותר מבוגרים ומנוסים פה (Amiram, Alianyn, Captaincaveman, The Byter וכולי)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר דיי הרבה זמן רואה בסקאי פיסי.. קירור למוספט של TR הינה דוגמה. http://skypc.co.il/pl_product~HR-09S~18~0.htm אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי
-
- 13 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום אני גר בירושליים ויש לי מעבד פריסקוט מדגם 630 עם קירור סטוק. אני לא נוהג להפעיל קירור, אז המזגאויר הירושלמי שורה גם אצלנו בבית. עכשיו, המעבד שלי מגיע באמץ [בערך 80 אחוזי ניצול] לטמפ' של 40 מעלות, טמפ' נמוכה מאוד יחסית למעבדי פרסקוט. עכשיו השאלה שלי היא : יכול להיות שירושליים היא עיר טובה במיוחד לאוברקלוקרים בגלל שקר בה? [ יעלק אני מצחיק את עצמי ] תודה, ^Z^
-
- 13 תגובות
- 733 צפיות
-
-
טוב אז הגעתי ל475/725 עם ה6200 החמוד שלי...המעבד שלי וראם שלי מגבילים אותי אני בטוח בזה אבל לא נורא)(1.7 P4 , 384RDRAM) אני רוצה לדעת מה הלאה?איך אני עושה עוד OC?אתמול מרחתי AS5 אבל זה לא נתן לי עוד אפשרות לOC למרות שזה הוריד בסביבות ה5 מעלות! אני עושה סינקים לזכרונות מהיטסינק של P3 גדול וישן, עם שלוש שורות אני מפריד בניהם - שאלה האם כדאי לחבר שורה לכל שתי סטיקים או לחתוך את השורות לשתיים וכל סטיק של זכרון יקבל חצי שורה?(חח נשמע כמו סמים ) איך אני בדוק כמה מתח הכרטיס מקבל?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,קניתי מחשב חדש עם מעבד 930 עם קירור סטוק והוא נמצא אצלי על 54 + במנוחה ו 61 + בגלישה באינטרנט מה שנראה לי מוגזם מאוד...על פי כל הביקורות שראיתי שהוא אמור להיות 36 בערך.... הרכיבו לי את המעבד בחנות עם משחה תרמית mx-1 שמעתי שביג טייפון יהיה תותח אבל כמה אתם חושבים שזה יוריד לי...כי אם הם מריכיבים לי אותו אז אי אפשר להחזיר הם הציעו לי גם את ה arctic cooling freezer 7 שהוא גם שואב את האויר החוצה אבל הלכתי לחנות אחרת ואמרו לי שאז זה לא יקרר את המוספטים או משהו כזה שמייצבים את המתח שם שהם מגיעים ל 100 מעלות לפי מה שאמרו לי... אז מה אתם מציעים לי.... בתודה עידו
-
- 13 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש קירור מים למחשב שלי אני רוצה להגיע ל oc יותר אבל הקירור שלי לא מאפשר זאת יש לי תקציב עד 1300 שח כולל משלוח אני יכול לחרוג ב100-200 שח אני רוצה לקרר את המעבד בלבד אשמח מאוד אם תיבנו לי מערכת קירור מים מהאתר performance pcs המערכת שלי׃ 3930k Asus rampage iv extreme 4x4gb 2133mz cl9 Psu 1250w seasonic gold Gtx 680 תודה ויום טוב
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
או שטי.אמ.אס לא עשו את הoc שהבטיחו, או שאני סתום ותיראו את הטמפ'.. הן לא גבוהות מידי?! (קירור BT במארז P150)!
-
- 13 תגובות
- 886 צפיות
-
-
משהו יודע על מה אני מדבר? זה ששמים בשביל שכולם יהיו ביחד כזה
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
חרשתי את גוגל שעות וניסיתי מלא תוכנות ואף אחת לא עובדת מי יכול לעזור לי עם העסק הזה?
-
- 13 תגובות
- 751 צפיות
-
-
1.אחלה מדריך! 2.התרשמתי מהTOLED זה פשוט חתיכת פלסטיק?(הכוונה בלי PCB כמו בשאר) 3.כמה מסך TOLED אמור לעלות? 4.צורת החיבור שלו זהה לLCDים הרגילים? תודה לכל העונים ;D
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 3000 שאף פעם לא הצליח לעשות אוברקלוק טוב בגלל הזיכרונות הג'נריים שלי כל פעם שהעלתי את המהירות הזיכרון ב 10 מגה הרץ המערכת נתקע... לפתע אני רואה בביוס אפשרות לעלות את ה HT CLOCK אז הזכרונות נשארו על 200 ו ה HT CLOCK שמתי על 240 ופתאום אני רואה שהמעבד הוא 3400+ מה זה בדיוק האפשרות הזאת והאם באמת המעבד שלי עכשיו הוא 3400+???? כי הוא עובד יציב ואפילו נשאר על 35 מעלות ומה ההבדל בין לעשות אוברקלוק עם HT CLOCK ועם FSB? הנה תמונה מאברסט [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מדיי פעם יש לי מסכים כחולים, במיוחד במקרים של מאמץ, נגיד קרייסיס + אמיול + דיסי רצות ברקע ופתאום נהייה לי מסך כחול, זה קורה בכל תזמוני הזכרונות. לא יודע מה לעשות. מסך כחול שרשום עליו כל מיני חרטא וא begining memory dump ואז יש 1...2...3...4...5 וככה זה ממשיך, כנראה עד שאני עושה ריסט (לא נשארתי אם זה הרבה זמן)... תודה לעוזרים! :]
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מרכיב מחשב חדש, אז קנינו לו Athlon64 3000, אבל לא box, כי יש לו מארז ממש לא מאורר ולא מתאים אז אמרנו ניקח קירור קצת יותר חזק מהסטוק והמעבד Tray.. עכשיו השאלה על איזה קירור אתם ממליצים עד 200 שקל גג כי אין יותר כסף מזה.. לשום דבר גם לא למארז וכבר קנינו את ה tray.. תודה מראש לעוזרים דרך אגב לא עושה אוברקלוק, רק לשמור על המחשב בטמפרטורה נחמדה ולא יותר! 8)
-
- 13 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני זוכר שלפני חודשיים בערך דאגתי כי הטמפרטורה של כרטיס המסך שלי היה 80. עכשיו הוא בסביבות ה90 ואחרי מאמץ איזה 100. רוב הסיכויים שהחיישן מקולקל כי אני ניקיתי את המאוורים איזה מאה פעמים וזה לא עוזר... בזמן האחרון באמצע משחקים מופיע לי הודעה שהמהירות השעון יורדת אוטומטי כדי שכרטיס המסך לא יתחמם יותר מידי. אז - יש משהו שאני יכול לעשות כדי למנוע את הטמפרטורה הזאת? אם אני אביא לתיקון בחנות, האם הם יש משהו שהם יכולים לעשות כדי לתקן את זה? כי לא בא לי גוף קירור חדש, זה הרבה כסף... ד"א: יש לי Radeon X1800GTO ופעם הטמפרטורות היו רגילות, 50-60. [אני בודק בATI TOOL ובCCC]
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה אבל לא זוכר את החברה והכל..אפשר לינק? ועוד שאלה,זה יתאים ללוח ABIT NF7-SL? הזכרון הוא Mushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline והוא צריך בין 3.3ל 3.5 וולט. הלוח יעמוד בזה? והבנתי שהזכרון צריך קירור אקטיבי..נדאג לזה.
-
- 13 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני קצת חדש בכל העיניין של ה OC והשאלה שלי היא ככה, אני הולך להחליף עם חבר מעבד 2ג'יגה ל2.66 ג'יגה ואני רוצה לעשות לו OC (אני יודע איך כבר עשיתי את זה בהצלחה ;D ) עכשיו, עד לכמה אני יכול להגיע איתו מבלי שיקפצו לי מסכים כחולים? אפשר לדעת דרך תוכנה או משהו? ועוד שאלה, איך אני יכול לדעת כמה FBS המעבד? גם לזה יש תוכנה או הסבר פשוט? תודה.
-
- 13 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מקווה שפתחתי את הת'רד במקום הנכון... בזמן האחרון התחילה לי תופעה של התחממות יתר של המערכת (בעיקר כרטיס המסך) בזמן מאמץ ממושך כשאני משחק במשחקים שונים, דבר שגורם לתקיעה של המערכת ולפעמים גם קריסה טוטאלית. השגתי שני מאווררים ענקיים וחזקים שאני מעוניין לחבר למערכת שלי. צריכת החשמל שלהם היא 35W לענק ו- 15W לגדול. מפרט המערכת שלי רשום למטה. בנוסף, כדי לחבר את המאווררים אני צריך לעשות איזה קומבינה עם הספק כח כי אין להם חיבור רגיל. פירקתי אותם מאיזה שרת ישן והם מתחברים עם שני פינים לחוטי חשמל שמספקים את הפלוס והמינוס. השאלה היא האם הספק כוח יחזיק מעמד או שאני צריך לקנות חדש?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כרגע על P4 3.0C ZALMAN CNPS7000CU GEIL GOLDEN DRAGON 2X256 AOPEN AX4C MAX WD RAPTOR אלה הרכיבים שחשובים .... העלתי תבאס ל215 (1:1 , אני אוהב סינכרוני) העלתי וולטג' בהתאם (עם כל קפיצה של MHZ וסימני אי יציבות) ופתאום אני רואה שחסר לי קובץ בווינדוס ! הווינדוס לא עולה .! חסר הקובץ SYSTEM ב system32/config או משהו .. לא זוכר קיצר הייתי צריך להתקין תווינדוס מחדש וכמובן להוריד תבאס חזרה ל200 איך ולמה זה קרה ? ואיך אני גורם שזה לא יקרה שוב ? הבנתי כבר שהזכרון לא משהו לאובר אז אני מחליף ל GEIL ULTRA PLATINUM 3500 2X256 ביום ראשון , אבל בכל זאת , זה עצבן אותי מאוד איך עושים שזה לא יהיה שוב ?
-
- 13 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד בביוס מראה : מינוס 48 מעלות !!!, כן כן, אתם שומעים מצוין, מינוס 48 מעלות.. זו לא בדיחה.. ולא נעליים, אני חייב תשובה ומהר לפני שיקרה למחשב משהו.. למה הביוס מראה 48 מעלות מתחת לאפס ??? מה אפשר לעשות בדחיפות ???????!?!?!?
-
- 13 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מ jab-tech אחד מהיטסינקים של Thermalright לp4 חשבתי על Thermalright SLK 947U http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1942&cat=46&page=1 או Thermalright - SP94 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1914&cat=46&page=1 קודם כל מה יותר טוב מבין שתיהם? ואם אפשר לחבר עליהם מאוורר 80mm במקום 92mm תודה מראש לעוזרים install
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות על OC שאשמח אם תוכלו לעזור לי בהם , המפרט שלי בצד - למי שצריך פרטים , 1. אני כרגע עובד עם המעבד E2180 2Ghz@3.4Ghz , כיוונתי את כל המתחים שיהיו יציבים ועובד עם מהירות הזיכרונות ביחד של 1:1 , שנותן לי מהירות של 670MHZ , אם אעלה את המהירות שלהם , זה ישפיע על יציבות המערכת ? 2. שאלה קצת יותר מורכבת , גם מתחומים אחרים , אבל הנושא הוא OC בגדול - אני רוצה לשדרג את המעבד והזיכרונות , חשבתי על מעבד מסדרת Q9XXX (כרגע יותר - Q9400 או Q9550) וזיכרונות לנפח גדול יותר - במקום 2X1GB ל 2X2GB או 4X2GB . השאלה שלי כאן - האם כמות הזיכרונות משפיעה משמעותית על ה OC ? אם נגיד אקח 4X2GB (אני עורך בפוטושופ = זולל ראמ , שוקל גם לשדרג לוינדוס 7) , זה ישפיע משמעותית על ה OC…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעקבות כמה אנשים שראיתי שכתבו בפורומים שיש בעיות עם פתיחת ליבות בלוחות 785G הזולים, רציתי לשתף בניסיון המוצלח שלי כדי לעזור לכל המנסים בעתיד. מעבד: 550BE לוח: MA-785GM-US2H. BIOS: F4 (8/12/2009 [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדיין לא מציאות, אך נחמד לראות. מה שמפתיע אותי זה שהזכרונות עברו POST. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=148633
-
- 13 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של segate baracuda 7200 rpm. קניתי לו מין מאוורר כזה שמתלבש על אחד מכניסות ה-"5.25 והשאלה היא האם זה שווה את זה. הסיבה שאני שואל היא שהמאורר הזה (שהוא בעצם 3 מאוררים קטנים) מרעיש בצורה מחרידה. האם דיסק קשיח מסוג זה מתחמם בצורה שיכולה להפריע לי ובעצם אני צריך לקרר אותו.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-