עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Vatos-Locos,

יש לי בלוק ורדיאטור של Tt, ועליו יש בורג לתפוס צינור 4\1, אני רוצה להרכיב צינורות 8\3 על הבלוק והרדיאטור הזה... תודה רבה! (:

• 13 תגובות
    • 722 צפיות
  2. האצתי את המחשב שלי מ2.4 ל3.0 גה"צ אבל אני מרגיש שהמחשב עובד לאט יותר. הטמפרטורות סבירות 41 מעלות במאמץ מקסימלי העלתי לFSB 250 עם RATIO לזכרונות של 5:4 כך שהם רצים ב400 מה"צ (המהירות המקורית שלהם) הפעלתי MEMTEST ואין בעיה עם הזכרונות. יש משהו ששכחתי\ שיכול לגרום לתופעה שאני מציין?

• 13 תגובות
    • 836 צפיות
  3. שלום יש לי רדיאטור 2*120 אבל אין לי מושג איך אני יכול לשים אותו במארז (יש לי thermaltake va7000 ) -מאחור יש לי רק פתח אחד שמוציא אוויר בגודל 92 -מקדימה יש הרדיסקים ולפניהם מאורר שמכניס 92ממ -בצד יש לי שני 92 אבל אני לא יודע אם הפתחי אוורור מספיק טובים בשביל לנסות לשים במקומם את הרדיאטור הזה וגם אם כן אם זה ייכנס ולא יתנגש לי עם הכרטיס מסך. בגג יש לי 80 ממ וUSB ולכן אני ללא יכול לפתוח צוער ולשים שם את הרדיאטור בקיצר מה עושים במקרה הזה? תודה

• 13 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by itsik2525,

בקרוב אני קונה מארז ואני צריך 2 מאווררים של 120 שמכניסים אוויר ו2 מאווררים של 80 שמוצאים אוויר איך אני יודע אם מאוור מוציא אוויר הוא מכניס אוויר?

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  5. Started by yuval1101,

היי, יש לאח שלי כונן קשיח של 250GB, המפרט של די חלש והקירור צולע, לכן רציתי לסדר לו קירור טוב לדיסק. על איזה קירור אתם ממליצים ואיזהאתם חושבים שהכי טוב??? בנתיים מה שראיתי זה הקירורים של EVERCOOL שנראים לי ממש טובים. איזה מהם הכי טוב? http://www.evercool.com.tw/products/hdac.htm http://www.evercool.com.tw/products/hd_f117.htm http://www.evercool.com.tw/products/shdc_e.htm ואולי יש משהו אחר יותר טוב בתקציב של עד 150 שקל?

• 13 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by Salwaby,

אני חושש שבמחשב השני שלי הטמפ' של המעבד אולי עוברת קצת תגבול כרגע המעבד הוא p4 2.8ghz presscot 800mhz השתמשתי ב speed fan כדי לבדוק טמפ' וזה מה שקיבלתי (קובץ מצורף) התוצאות שם מראות דברים מוזרים , גם ב fan וגם ב temp ואני רואה שם גם איזה אייקון של שריפה שלא מוצא חן בעיניי טמפ' של 1 ו 3 נשארות קבועות פחות או יותר של 2 היא נעה בין 52 ל 56 האם יש סכנה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by mp91,

מה אתם אומרים עליהם? שמעתי שהם שקטים זולים ויש רוח. אז מה אתם אומרים? לקנות אותם? אני רוצה לקנות אחד מקדימה מכניס אחד מאחורה מוציא ואחד מהצד מכניס. יש לי למעלה את הספק ויש לי בספק שני מאוררים (NOISETAKER) אז כך שגם יש לי מאורר למעלה . אבל בכול זאת אולי אני יקדח חור למעלה כי זה בין הנקודות הכי חשובות. כי כידוע חום עולה למעלה. מה אתם אומרים זה ישפר את הטמפ של הלוח? טמפרטורות רגילות בלוח: 43-47 אני מניח שאחרי יהיה איזה 38-42 לא? ואז זה גם ישפר את טמפ המעבד שלי לא?

• 13 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by trojan,

טוב המעבד שלי חם יחסית נראה לי... p-4 lga775 3ghz זה במצב שהוא יחסית מנוחה (רק מירק וקספרסקי פועלים) http://img155.imageshack.us/img155/6435/hotttwn0.png זה לאחר סרט http://img150.imageshack.us/img150/1808/ergeen9.png גם השאר יחסית חם.. ולאחר חצי שעה משחק בcounter strike 1.6 המעבד הגיע ל70 מעלותתתת אז עכשיו הבנתי שאני צריך לנקות את המאווררים ואני מתכנן ניקוי מלא של כולם.. אבל השאלה שלי היא האם אני יכול לדלג על הקטע של המשחה התרמית כי אף פעם לא התעסקתי בזה... ולנקות את המאוורר (של המעבד) רק על ידי ספריי אוויר וקיסמי אוזניים במידת הצורך ?

• 13 תגובות
    • 767 צפיות
  9. אשמח לקבל דעתכם כיוון שחבר אמר לי שהטמפרטורות גבוהות למדי, להלן מצורפות התמונות מאברסט. תודה מראש חברים, [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 635 צפיות
  10. ערב טוב, המעבד שלי, אינטל 3.0 פרסקוט 64 ביט מגיע לטמפרטורות של 65 מעלות איך אני יכול לשלוט במאוורר כך שיתחיל לקרר כבר מטמפרטורה 58 ולא כאשר הוא מגיע ליותר תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  11. שלום יש לי רדיאטור: Black Ice® GT Stealth 240 XFlow Highest Peformance Radiator , עם שני מאווררי 120 ממ מאוד שקטים (17DB) והמארז שבמפרט (מאוררי 90ממ) אני לא מוצא שום מקום איפה לשים את הרדיאטור ואשמח אם למישהו יש פתרון. לפני כן אגיד שבגג אי אפשר כי באמצע יש מאורר 80 ממ וקופסת הUSB והשמע של המארז. חשבתי לשים בצד במקום 2 מאווררי ה92 ממ אבל זה בלתי אפשרי כי כרטיס המסך ושאר כרטיסי הPCI מפריעים. מאחור גם אי אפשר כי זה "נופל" על כל יציאות INPUT/OUTPUT. מישהו יכול להמציא עצה? תודה

• 13 תגובות
    • 663 צפיות
  12. שלום אני מחפש משחה טרמית טובה וזולה שנמכרת ע"י חנות בראשל"צ. רצוי מתחת ל35 ש"ח. תודה Zzzz

• 13 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by Inertia,

שלום לכולם. אני מקווה שאני בפורום המתאים כי לא מצאתי משהו על מארזים (אם לא, נא להעביר). אני מחפש מארז למחשב חדש שאני קונה ואני מתכוון לעשות לו OC עדין יחסית. אני לא צריך משהו מטורף ב500 ש"ח אבל מארז בסיסי עם זרימת אוויר טובה, גדול, נח ושקט עד כמה שניתן. מיהו מכיר?

• 13 תגובות
    • 857 צפיות
  14. לאחר שקיבלתי את הכרטיס החלתי בבדיקה. איפשרתי את יכולת ה OC בדריוור דרך קולביטס. ראיתי את תדרי הכרטיס ומשהו לא הסתדר... 450MHZ לליבה!!! תחילה חשבתי שזוהי טעות. כי בכרטיסי ה AGP שמים את ה NV41. לאחר בדיקה בריבה טיונר גילתי שזוהי ליבת NV42 שנמצאת בכרטיסי ה PCIE. לא ניתן לפתוח צינורות עיבוד נוספים כי הם לא קיימות בליבה זו. לא יודע איך זה החברה יצרה אותם כך אבל הם שמו את ליבת ה NV42 על כרטיס AGP....במקום את ה NV41. הרצה בתדרים המקוריים ב 03: OC ליבה =510 MHZ זיכרונות = 1400 MHZ קצת מפתיע ששמו על הכרטיס זיכרנות כאלו...תחילה חשבתי שזהוי טעות בזיהוי התדרים של הכרטיס.... הדריוור הגביל מבחינת OC לכן ניסתי את ריבה טיונר גם שם הוגבלתי לתדר 1500 MHZ "בלבד" מאחר וראיתי …

• 13 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by KoM,

היי, קיבלתי תפנטיום 4 1.6A החדש שלי כולל לוח של איפוקס וזכרונות קרוסאייר PC3200, עכשיו כשאני מנסה להעלות את הוינדוס בבאס של 155 הוינדוס עולה בסדר, אבל האייקונים וכ דבר גראפי עולה לאאאאאאאאאאאאאאאאאט מאד... האם זה יכול להיות בגלל ההארדיסק של IBM ? מסדרת המוות כמובן...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי דיסק קשיח של segate baracuda 7200 rpm. קניתי לו מין מאוורר כזה שמתלבש על אחד מכניסות ה-"5.25 והשאלה היא האם זה שווה את זה. הסיבה שאני שואל היא שהמאורר הזה (שהוא בעצם 3 מאוררים קטנים) מרעיש בצורה מחרידה. האם דיסק קשיח מסוג זה מתחמם בצורה שיכולה להפריע לי ובעצם אני צריך לקרר אותו.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

שאלה פשוטה: אני צריך מאוורר מומלץ לכרטיס המסך, ומאוורר מומלץ להחליף את זה שבא עם ATHLON XP. תודה. ואם אפשר לינקים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Cereal Killer,

הוא כלל 3 DELTA איייייייייימתניים (120)! ושני 80 אחד למעלה ושנים בצד LE Ribbon צביעה הכנסת ספק שני ושינוי במערכת החשמלית שלו (הספק הוא ספק AT והוא בא עם מפסק 4 רגלים רציתי לשים בביי באס מפסק 3 רגליים עם תאורה פנימית אז הייתי צריך לטפל בכבל ה"מיותר") סידור כבלים והחלפתי את כל החיווט לחיווט טפלון שהוא פחות גמיש אך פחות מתחמם ויותר קל וbay bus תגידו לי להתחדש!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by KoDkOd,

אם לא אז מתי זה כן מסוכן ??

• 13 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by Angel-eyes,

יש לי מאוור 80 מ"מ חדש ואני רוצה להרכיב אותו בקידמת המארז אבל לאן צריך לחבר אותו ללוח או ישירות לספק כי יש לו חיבור של שלושה פינים :

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Athlon-WINGS,

שלום לכל הגאונים והחרשנים על המאווררים, טוב אז ככה, יש לי AMD 1200mHz ועוד איזה מאוורר, שהמליצו לי עליו מלפני שנה כשקניתי את המחשב שלי, המאוורר הזה לפי דעתי דפוק, מרעיש, ולא מקרר (ה1200 מגיע לי ל60 מעלות). אז אני רוצה לדעת אם המאוורר הזה באמת לא שווה, ובשביל זה אני צריך לדעת איך אני בודק איזה מאוורר יש לי.. אז כמו ששאלתי, איך בודקים איזה מאורר של המעבד יש לי?? ???

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי קניתי את הdragon orb 3 לא מזמן .. חיברתי וניתקתי בגלל הרעש .. (7000rpm) עכשיו אני מעונין לחברו שוב עם פוטנציומטר להורדת מהירות הסיבוב בימים קרים או כאשר המזגן דלוק והטמפרטורה נמוכה. המפרט החשמלי שלו הוא כזה: rated volate : 12vdc started voltage : 7vdc current : 0.5amp power input : 6.0w איזה פוטנצימטר עלי לבקש בחנות שיתאים ושיהיה עדין בשינוי המהירות ככל האפשר? ??? תודה מראש לכולם

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Or ei,

כיבית את המחשב לנקות את הHSF וכשהחזרתי אותו הוא רושם לי שהמעבד על 50-60!!! עד היום הוא לא עבר אפילו את ה40 (p3 733) וגם הצפצפה המעצבנת של המארז מצפצת לי צפצופים קצרים .... אז מה אתם אומרים ? החיישנן השתגע? עכשיו זה חזר ל33-32 אבל משהו מוזר קרה פה !! וד"א זה הראה גם בביוס ככה....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. בבקשה ספרו, אני מתלבט אם לקנות אותו. ולא, אני לא יכול להוסיף עוד 300-500 ש"ח לקנות שיפטק או אנרמקס.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. די חשוב לי לדעת.. אני רוצה לעשות חלון עם תאורה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.