אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שדיברו על הנושא הזה הרבה פשוט לא מצאתי משהו מתאים. כך שתיאצו לי בבקשה במה לשהתמש או שתפנו אותי לתראד קיים באותו נושא (אני לא מצאתי). תודה.
-
- 13 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז הקירור הנוכחי שלי (Scythe Kantana III) הפסיק להסתובב, והגיע הזמן להחליפו (אלא אם יש אפשרות לתקן?). מחפש מחליף איכותי ושקט (וקל להרכבה). כאמור, הסוקט הוא LGA 1155 (לוח אם Intel BLKDH67CL-B3), והמארז הוא Antec P183v3. עדיפות לחנות בירושלים, או כזו עם משלוח מהיר. בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Geforce 2 mx 400 64mb .. והמאוורר הקטן שלו עושה יחסית הרבה רעש ! במשך היום לא מרגישים את זה .. אבל בלילה כאשר המחשב מוריד .. זה ממש מורגש ומעצבן ! אם אתם שואלים איך אני יודע שזה גורם הרעש .. אז ככה .. המאוורר שעל ההיטסינק שלי חדש דנדש וכיביתי את כל המאווררים .. ושמתי יד על המאוורר של הכרטיס מסך .. פתאום נהייתה דממה .. מה אני יעשה בשביל שהרעש יפסיק או לא יהיה כזה מעצבן ?
-
שלום לא מזמן פתחתי דיון על המאוורר 80 שלי שלא פועל טוב...בכל מקרה הוא ג'נרי והוא לא מתפקד הכי הכי...הגיע הזמן להחליף באחד חדש מקדימה יש לי את ה-80 הג'נרי(שיש שם מקום לברגים גם ל-90 ול-120 ממ) ומאחורה יש לי 120 גם ג'נרי אבל הוא לא רע...בינתיים אותו אני משאיר ההתלבטות היא אם לקחת את ה-SF2 80mm או מאוורר אחר 120 מ"מ בעל יותר CFM...?(ה-120 פתוח להצעות שלכם כמובן- אם יש כזה בתקציב) הרעש למען האמת לא ממש מעניין אותי..העיקר שיהיה עם הרבה CFM.. עקב התקציב הנמוך יחסית(אחרי שנכנסתי לפה וראיתי את המאווררים המטורפים שעולים 100+ שקל ) אני דיי בטוח שה-SF2 הכי טוב בשבילי אבל לפני הקנייה רק רציתי להיות בטוח תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד Q6600 (stepping G0) שגם עשיתי לו לאפ שמתי משחה תרמית על המעבד (מה שהגיע עם המוגן2 שמתי במרכז טיפה בגודל גרגיר אורז) התקנתי את המוגן2 לרוחב לא לאורך ושמתי מאוורר אחד למטה שידחוף אוויר ואחד למעלה שיוציא את האוויר הטמפרטורות שלי בזמן מנוחה הם בערך מ36 מעלות עד 40 ובזמן מאמץ מ 46 מעלות עד 50 כל זה בלי OC למעבד, השארתי אותו על stock האם זה אמור להיות ככה?? חשבתי שהמוגן יוריד לי את המעלות לאיזור ה 29-31 או שאני פשוט טועה (מה שעדיף) אודה לתשובות [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מהי הדרך הטובה ביותר לניקוי מאווררים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי את הסוניק יחד עם ה MX1 ללא מאווררים עליו . המעבד ב Idle נמצא על 26 מעלות ב Everest ו 29 מעלות בביוס. עוד לא הספקתי לבדוק בעומס, גם לזה אתן תשובה. אני מרוצה מהקנייה!!!
-
- 13 תגובות
- 769 צפיות
-
-
תהנו http://www.digit-life.com/articles2/cpu/heatpipe-massive-shootout-dec2k5-part3.html [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת המוצר הראשון של COOLIT נוחת בארץ בנועה ה- COOLIT Domino A.L.C העמוד הרשמי של הקירור - http://www.coolitsystems.com/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=6 ביקורות מהרשת - http://www.google.com/search?hl=en&safe=off&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=GNk&q=Domino+A.L.C+review&btnG=Search&aq=f&oq= למה זה טוב? כי אם יש לנו יבואן COOLIT בארץ יש סיכוי ששאר המוצרים היותר "רציניים" יבואו אחריו
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז RAIDMAX SCORPIO. יש לו שני מאווררים 80MM מאחורה ואחד בצד. נוצר מצב שבו אין מספיק אוויר שנכנס למארז. המעבד דווקא קריר על 25-27 מעלות (A64 VENICE 3200 בלי OC עם גוף קירור ARCTIC COOLING FREEZER PRO) אבל הכרטיס מסך (GTO2) מגיע ל-41 מעלות בלי OC או פתיחת צינורות. שמתי מקדימה 90MM של THERMALTAKE והוא ירד ל - 37 מעלות אבל המאוורר הזה הוא מסוק קטן!!! למארז יש 4 מקומות למאווררים 80MM מקדימה אבל הבנתי ששני 80MM מרעישים יותר ומכניסים פחות אוויר אז אני מחפש מאוורר 120MM יחיד לקידמת המארז אותו אחבר עם בורג יחיד (אין ברירה). דברים חשובים: 1. מאוורר שקט - הכי חשוב 2. חיבור 3 פינים ללוח אם - זה גם חשוב 3. רוחב המאוורר לא מעל 25MM 4. מחיר... בעיקרון 120 ש"ח אבל…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להגדיר את המעבד והזיכרון שלי בביוס להמהרה בסיסית לא משהו מטורף... יש חי קירור הולם במארז Thermaltake עם מאורר ORB.. בכח מקרה זה מפרט החלקים הרלוונטים: Intel Q6600 + Crosair xms2-8500 1066mhz DDR2 + Gigabyte P35-DS4 F10 Motherboard כמו כן יש לי ספק 650W של thermaltake התיזמונים של הזיכרון הינם: 20 7 7 7 הדגם 8500C7 של חברת Crosair אשמח לקבל קצת עזרה בעניין. בכבוד רב, דניאל
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-
-
טוב תקשיבו החלטתי להחליף תקירור של המעבד ושל המארז עצמו כי אני מחפש שקט מקסימלי התקציב שלי עומד על כ300 ש"ח ואני צריך קירור למעבד ומאוורר 12 סנטימטרים למארז אני חושב אז חשבתי על זה: Silent Wheel 13cm של TT שמתאים גם לחורי איוורור של 12 ס"מ שעולה 40 ש"ח ועוצמת קול של 16dba BigTyp 120 Vx CL-P0310-01 שגם בעוצמת קול של 16dba שעולה 250 ש"ח אוקיי אז זהו לבינתיים יש לכם המלצות ושימו לב שאני רוצה שקט מקסימלי והמעבד שלי הוא E6300. שימו לב למפרט..
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה שבע? יום ראשון, 14 באוגוסט 2005, 12:05 מאת: נימרוד בן משה, מערכת וואלה! 7132.82 MHz בחור יפני הצליח לגרום למעבד פנטיום לרוץ על 7Ghz. גם אתם יכולים, כל מה שצריך זה חנקן נוזלי דמיינו שיש לכם מחשב שהמעבד שלו רץ במהירות שעון של 7Ghz. סיימתם להזיל ריר? יופי. אז מסתבר שגם אתם יכולים לגרום למעבד פנטיום לרוץ במהירות מסחררת שכזו וכל מה שאתם צריכים זה מערכת קירור שמשתמשת בחנקן נוזלי. קצת קשה לדלות את הפרטים המדוייקים כיצד הוא עשה זאת, אבל בחור יפני פרסם בבלוג שלו הוכחות ל-OverClocking המוצלח שלו, שגרם למעבד לרוץ במהירויות שעון באיזור ה-7Ghz. ניתן להבין שהוא השתמש במעבד Pentium 4 670 Prescott אשר ישב על לוח אם מסוג ASUS P5WD2 עם שני כרטיסי זיכרון מסוג CORSAIR PC2-5400UL בעלי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה זמן מה שאני נמצא עם יחידת הקירור MUGEN-3. הגיע הזמן סוף סוף לעשות OC. לשמחתי יש לי מעבד מסידרת הבלאק אודיישן של AMD אז החיים דיי קלים עבורי. כל מה שיש בין הייתר לעשות זה לעלות מכפלת (המעבד בעל מכפלת פתוחה) הגעתי לX18.5 כרגע המעבד עומד על 3.7, הרצתי OCCT למשך שעה ולא היו שגיאות. אני יודע שזה לא מספיק אבל זה רק בשביל לראות שהכל בסדר לפחות בהתחלה. תוצאות: בזמן הבדיקה המעבד היה על 52 מעלות. המאורר היה על 1100RPM לערך (כנראה שהאופציה PWM לא גרמה לו לעבוד עד קצה היכולת - ככה אני חושב..) סה"כ נחמד אני חושב.... הבעיה והשאלה: במידה ואני מנסה לעלות מכפלת לX19 אני נתקל בזמן הרצת הבדיקה/מבחן במסך בלו סקריין הוא דיי מהיר וגורם למחשב לעשות ריסט, הספקתי לקרוא…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שלומכם אנשי היקרים ? טוב אני עומד כגע בדילמיה קשה ביותר, כן ניחשתם יפה ואני רואה שאתם יודעים לקרוא כותרות ! עזרו והמליצו לי על מאווררים למארז ! טוב בתכנית שלי היא לקנות את המארז האלומניום של supertalent - chieftec oem טוב מכיוון שאני יודע שמאווררים שבאים, עושים יותר "רוח" מאשר רוח... תמליצו לי בבקשה על מאוורים חזקים שעו את העבודה על הצד הטוב ביותר ובוא בזמן גם שלא ירעישו יותר מידי ! במיוחד לא בין 2-4, אוקי מספיק עם ההלצות הזולות שלי (אני יודע שאתם אוהבים את זה LOL ) אבל ההצגה חייבת להמשך, אז בקיצור, חברה, איכות, כח, מרעיש לא מרעיש, מחיר, למה וכמה ? ;D טוב אני יודע שאתם תעזרו לי בחתימה חפיפניקית כמו שאני חותם לפקידה בבנק, שמזכיר שוב ושוב שהוא מעוף האדם ולא האדם …
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לברר משהו, ברשותכם. להלן המפרט: > Mainboard : Gigabyte M55S-S3 > Chipset : nVidia nForce 550 > Processor : AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2000 MHz > Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) > Video Card : Radeon X1950 Pro > Hard Disk : WDC (160 GB) > Hard Disk : SAMSUNG (500 GB) > DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7170A > Monitor Type : FVVI1C0125662 - 15 inches > Monitor Type : MAG InnoVision - 16 inches > Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2 > DirectX : Version 9.0c (דצמבר 2005) המחשב בדיוק עבר פירמוט והדרייברים הכי חדשים מותקנים. כיצד ניתן, שלא באמצעות…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקרון גבול האוברקלוק שאפשר לעשות למעבד,תלוי במעבד עצמו או בטמפ'? מה עוצר בעצם את האוברקלוק? כי שאני חושב על זה קירור גז מביא את המעבד לטמפ' מתחת לאפס אז מבחנת טמפ' לא נראה לי שיש כאן בעיה להמשיך באוברקלוק עד השמיים. אז הקטע אם יש גבול למעבד עצמו שאליו הוא יכול להגיע? אז שזה פשוט תלוי ברכיבים אחרים כמו לוח אם ומתח שהספק נותן? 1.זכרונות 2.לוח אם 3מתח וספק 4טמפ'(ביטלנו עם הקירור גז) אם מבטלים את כל אלה? איזה עוד דברים מגבילים כאן את ה-oc?
-
- 13 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא GA-G41M-ES2L מעבד e2140 זכרונות של 667mhz משהו כזה חח. כרטיס מסך 5750 ספק כול של seasoncik 500W אוקי ניסיתי לעשות לו OC אבל יש בעיה מוזרה, אני מעלה 1MHZ שומר הגדרות המחשב מתכבה נדלק (אחרי 3 שניות ככה) ואז מתכבה ואז נדלק והביוס רושם רושם שהייתה בעיה והוא שיחזר הגדרות משהו כזה... והדבר המוזר שגם שאני מוריד את התדר זה קורה ... אין לי מושג למה :s05:
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך של Asus EN8600GT עם קירור פסיבי. האם מישהו כאן כבר הוסיף בעבר לכרטיס הזה, או לכרטיס דומה לו, קירור אקטיבי על הפסיבי ? אם כן, אני אשמח לתמונות או להסבר איך לעשות את זה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתוב בBIOS שהמעבד שלי על טמפרטורה של 60 מעלות ?? האם זה גבוה מה אני אמור לעשות ???
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול פירקתי את ה 1800+ שלי המעבד עצמו הוא ירוק 0.13 אני חושב לא בטוח על הליבה רשום Agoia 0225 "9" 91150461286 יש אפשרות לקרוע אותו ב OC ?
-
- 13 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה יש לי כרטיס מסך ** והמאוורר שלו מרעיש בצורה בינונית כזאת. ויש לי כמה הצעות שאני רוצה לקנות . Zalman Vga Cooler VF700-Cu Vantec SPECTRUM FAN CARD ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80C-HP מה אתם אומרים? כל שלושת הנ"ל זה אחלה של קירורים שאני לא כל כך בטוח מה הכי טוב? ומה הכי מקרר? אז מה אתם חושבים? מה כדאי ?..........
-
- 13 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מצב ראשון: סמארט פאן II - מכניס אוויר סמראט פאן II - מוציא אוויר מאחורה סמארט פאן II - מוציא אוויר מהגג Spark7+ - על המעבד (כל זה עלה לי 400 שקל בזמנו) מצב שני: ג'נרי - מכניס אוויר מאורר לדים של VANTEC - מוציא אוויר מאחורה ג'נרי - מוציא אוויר מהגג סינק של טרמלרייט על המעבד + מאורר ג'נרי כלשהו אני רוצה תשובה חד משמעית איפה הקירור יהיה טוב יותר כי אני לא יזרוק את ה400 שקל האלה סתם הצידה ויקנה שוב משהו במחיר של 400 שקל אני רוצה לדעת האם ההבדל יהיה לטובה או לרעה, והאם זה יהיה בצורה משמעותית
-
- 13 תגובות
- 920 צפיות
-
-
האם המנורות שיש למאווררים במחשב יוצרים חום / מפיצים חום?? האם עדיף מאוורר רגיל מאשר מאוורר מואר? ודרך אגב, מאוורר מנחושת מקרר טוב יותר ממאוורר מאלומיניום, נכון?
-
- 13 תגובות
- 880 צפיות
-