עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Satlan,

הבנתי שה-OC הזה אפשרי בלי הרבה בעיות, אם כן, איזה קירור יהיה מתאים ובאיזו שיטה לעשות את ה-OC בתודה מראש לעוזרים 8D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Folklore,

שבת שלום לכולם אני די חדש פה בפורום (רשמתי מזמן אבל לא נכנסתי הרבה אז אני נחשב לחדש) ואני רוצה לעשות OC ל R9600PRO 128MB שלי רציתי לדעת לאן אפשר להגיע איתו ואיזה סוג קרור כדאי לי לקנות זה שאר המפרט שלי AMD 64 3000 Gigabyte GA-K8NS-939 512MB DDR400 (ממש בקרוב קונה עוד אחד) וזהו אני כרגע מקבל עם הכרטיס שלי 1766 ב 3DMARK05 ואני רוצה לקבל לפחות 2500-3000 האם זה אפשרי?

• 13 תגובות
    • 738 צפיות
  3. יש לי מעבד A64 3000+ 754 המתח הסטוק שלו היא 1.5V העלתי אותו ל 1.6 על מנת לבצע OC גבוהה יותר ביינתים הגעתי ל 2500MHZ (יציב) האם העלת המתח תקצר את החיים של המעבד שלי? :-\

• 13 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by avivlevy,

יש לי שתי מאווררים (1בספק+1 80M) באיזה מאורר לעשות שיוציא אויר ובאיזה להכניס?

• 13 תגובות
    • 735 צפיות
  5. אני כבר חודשים נאבק עם המאוורר צ'יפסט של הלוח אם שלי, גורם לרעש מחריד. האמת שזה לא פעם ראשונה שאני נתקל במאוורר צ'פיסט קטן שעושה רעש אדיר. ניקיתי אותו עם ספריי לחץ אויר וגם שימנתי עם ספריי אחר וכך הצלחתי לפתור את הבעיה ליומיים בלבד והוא שוב פעם מרעיש. שאלתי היא מה אתם אומרים על מוצר הקירור של THERMALTAKE שבו יש שני רכיבי קירור אחד לצ'יפסט הצפוני והשני לצ'פיסט הדרומי + פנל לצד האחורי של המארז עם מתג לכיוונון מהירות המאווררים של 3 רמות. יש להזכיר שאני רוכש מארז עם סירקולציה לא טובה במיוחד וגם מתעסק עם אוברקלוק Thermaltake Extreme Spirit North & South - עולה 85 ש"ח קישור: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1899.htm אני מתלבט בין זה לבין מוצר אחר שזה מאוורר עם לד…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by K0sTa,

שלום יש לי היטסינק יותר שאני לא צריך, אני לא משתמש בו והוא סתם שוכב בפינה...הטמפ' במחשב שלי לא גבוהות ואני לא מריץ שום אוברקלוק כרגע.. מה אני יכול לעשות עם הסינק הזה ואיפה לתקוע כדי שבכל זאת יתרום בצורה כל שהיא לקירור המחשב? מפרט המחשב: AMD 3200+ R9800PRO 128 512X2 DDR 400MHZ NFORCE 3

• 13 תגובות
    • 876 צפיות
  7. יש לי מעבד ישן שאני רוצה להרכיב עליו גוף קירור. בגלל שגוף הקירור הקודם הגיע עם המעבד הוא מחובר אליו עם מדבקה תרמית מפגרת כזאת. הורדתי את המדבקה, אבל עדיין יש שאריות ממנה, יש איזה חומר שאיתו אני צריך להוריד את השאריות? אולי להשאיר אותם ולמרוח עליהם את המשחה התרמית? והאם אפשר להוריד אותה בלי אמצעים מיוחדים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. כן, כן... גם הR9800PRO שלי מצטרף לשורה.. כאשר הצלחתי להוציא איתו ב 3DMARK05 לא פחות ולא יותר מהציון המדהים של 4778 הכרטיס פועל על 50 מעלות במנוחה וכ60-67 בלחץ. תמונה להמחשה: http://planet.nana.co.il/0pnt/4778R98pro.JPG :xyxthumbs:

• 13 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by UPU,

יש לי לוח אם ga-k8n ultra-9 מעבד amd athlon 3000+ וזכרונות geil 512*2 dual channel קראתי איפה שהוא שעד לאוברקלוקינג של 600mhz הלוח אם מחזיק בסדר ולא עושה בעיות.. רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות עם המעבד הזה אוברקלוקינג יותר גדול מ-600 בלי שזה יפגע בלוח אם.. ועוד משהו יש לי כרטיס רשת אלחוטית LINKSYS WMP54G PCI יש אפשרות לעשות אוברקלוקינג בלי שאני יפגע בטעות בכרטיס הזה?!?

• 13 תגובות
    • 712 צפיות
  10. שלום! רציתי לדעת מה יותר טוב: קירור מים פנימי או חיצוני. ומה בכלל הקירור מים מקרר? וצריך מאווררים אם יש קירור מים? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by shaks,

אני מעוניין לקנות זכרונות טובים לOC עד 1300 שקל מפרט בחתימה אני מעוניין בזכרונות של 1GB (סטיק יחיד או זוג) שיתנו לי יותר ביצועים יותר ממה שיש לי עכשיו האם יש צ'יפים טובים שלא דורשים הרבה מתח אבל שנותנים הרבה ביצועים ביחס לBH5?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Quickly,

אפשר בבקשה מדרך לאוברקלוק לכרטיס מסך כולל הסבר על עשיית תוכנת ביוס וכו' או עזרה ממישהו באופן פרטי תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by evy,

הרעש הזה נשמע מהמאוורר של הכרטיס מסך בכל פעם שאני מדליק את המחשב...יש איזה 2 דקות של רעש של המאוורר כאילו הוא משתפשף\נוגע במשהו..אבל עם הזמן הרעש נחלש עד שנעלם.. חבר'ה מה זה יכול להיות? איך אני מסדר את זה?

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  14. ערב טוב, הנה סיפור אמיתי ועצוב על חשיבותה של משחה טרמית (אבל עם סוף טוב) מי שלא רוצה לקרוא את הסיפור, מוזמן לקפוץ לפסקה האחרונה. לפני שלושה שבועות בערך, קצת אחרי שקניתי למחשב שלי כמה חלקים, יצא לי לבדוק עם אוורסט את הטמפרטורה (במנוחה) של המחשב של ההורים שלי. המחשב, רק כדי לסבר את האוזן - פרסקוט 3GHZ עם קירור סטוק וארובה ובמארז יש מאורר 80 מ"מ. באופן עקרוני המחשב מסודר (חוטי חשמל וכאלה מסודרים ביחד והזרימה דיי סבירה). בכל אופן - בדיקת אוורסט קצרה העלתה שהטמפרטורה של המעבד היא בסביבות ה-70 (!!) מעלות. ריבוט קצר העלה שגם בביוס הוא מתנהג ככה (סביבות ה-65-70 מעלות). מיד הודעתי להורים שלי שהם חייבים לכבות את המחשב כשהם לא משתמשים בו ובהזדמנות הראשונה אני אנסה לסדר להם את זה. הי…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by a-gold,

יש לי כרגע 4 מאוורים במחשב 3 של 60 1 של 80 והם חופריםםםםםםם לי בראש שמישהו פה יגיד לי איזה מאוררים אני יכול לקנות אבל שיהיו שקטים !!!!!! ממש שקטים. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by ilaysk,

לא צריך לפרט יותר

• 13 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by jacko_il,

שלום לכולם, אני וחבר ניסינו לעשות OC על המחשב החדש שלו אך משום מה משהו ממש מוזר עוצר אותנו שם.. אתחיל עם המפרט של המחשב: לוח - GIGABYTE GA K8N SLI מעבד - AMD 3800 DUAL CORE MANCHESTER זכרון - GEIL GOLDAN DRAGON DDR400 2x512mb CL2 ספק כח - hec 400w true watts מארז וקירור - מארז thermaltake viking וקירור מעבד - big typhoon של TT... עכשיו הבעיה היא כזו - לא ניתן לעבור את תדר ה 215 ולקבל מחשב "שמעלה את עצמו"... המקסימום היציב שגם הווינדוס מסכים לעלות בו זה 210 בלבד! גם לאחר הורדת תזמוני זכרון ל 166 בביוס, הורדת מכפלה למעבד אפילו ל 6, והעלאת מתחים קטנטונת למעבד לא מתקבל שום הבדל - אותה הבעיה. (* התדר של ה PCI-E נעול על 100 והואפציה של CPU SPREAD SPECTRUM נמצאת על DISSA…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הכל הלך מצויין עד שהגעתי ל-250fsb וכעת אני נדרש להעביר את מכפלת ה-ht ל x3 על מנת להימנע מבעיות.... אבל הבעיה היא שהמחשב לא עושה בוט ב-x3 (255 260 הבאס בזמן שאני מנסה לעבור מכפלה) לא משנה מה אני יעשה אפילו הורדתי עוד מהתדר של הזכרון והוספתי מתח למעבד שלא צריך בכלל...כלום לא עוזר. עד שלבסוף ניסיתי להעביר לx2 לראות אולי זה פאק בלוח או איזו נעילה ומה שמוזר שב x2 המחשב כן עלה והכל עבד מצויין???! למה הלוח לא נותן לי לעבור ל x3 מישהו מכיר את הבעיה? תודה מראש .. :-\

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by J.allmighty,

שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית.. המחשב במנוחה 50/60 ובמשחק הוא 90/100 הכנסתי מאוור ישן על המעבד (קומבינה עם גומי) יש שיפור קטן - גדול מנוחה 45-50 ובמשחק 60/70 כמו שאתם רואים בתמונה הסידור של הכבלים לא משהוא אבל הדלת פתוחה.... מה אני יכול לעשות כדי לשפר ? יש תקציב אבל אני לא רוצה קירור מיים תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. תקציב של 750 800...אולי קצת יותר בהמשך.. בשביל: -בלוק למעבד -בלוק לציפסט 70 שקל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_394&products_id=3686 -משאבה(עדיף עם חיבור לחשמל..אבל לא חובה..) -רדיאטור..

• 13 תגובות
    • 992 צפיות
  21. אז כך אין לי מפרט מיוחד לOc,אני לא חסיד גדול של התחום,אבל מסתבר שעם קצת רצון אפשר להוציא ממעבד טוב את הטוב ביותר גם עם לוח גיגהביט,חחחח אז כך העלתי רק ל 1.50V את המתח וקבלתי במבה של עליה 2700,לצערי בגלל שאני משתמש בfan המקורי,אי אפשר לעלות מעל זה,אבל תחשבו מה אפשר להשיג ב 1.60V+,חחחחחחחחחחחחח ואמרתי כבר שהמעבד שלי הוא משבוע טוב....... ;D

• 13 תגובות
    • 748 צפיות
  22. הרעש שיוצא מהמארוור של הכרטיס מסך הוציא אותי מדעתי, אי אפשר לישון כבר וזה מחמיר מיום ליום יש לי כרטיס מסך 7800gt של Leadtek הדגם המומהר!! איזה מאורר יתאים לי, לפי סדר חשיבות הבא א) שקט מאוד מאוד, כמעט בלי רעש כל שהוא ב) קל מאוד מאוד להרכבה, לא רוצה להסתבך שייתן קירור מספיק אני לא מתכוון להאיץ אותו אפילו לא טיפה מעל מה שכבר עשו במפעל תודה

• 13 תגובות
    • 682 צפיות
  23. של זלמן, מי שלא מזהה אני חושב על Mx-1

• 13 תגובות
    • 608 צפיות
  24. אני מצאתי אתמול קולר של מי עדן והקירור של המים עובד, עכשיו אני רציתי לדעת אם אפשר לקפל את הרדיאטור לעיגול הכוונה שיהיה מגולגל והצינורות של הרדיאטור יהיו מגולגלים אחד על השני וצמודים כמובן בניהם

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  25. שלום מחר אני מקבל את המעכרת שלי!!! רשימ דברים שחסרים לי: 1) 2 מאוררי 120 מילימטר (אני חשבתי על שתי מאוררים שלAC כי הם מקבלים הרבה ביקרורות טובות מבחור שנקרא (pika 2)קירור לזיכרונות של הכרטיס מסך 3)קטודת uv אחת (אפשר שתים עם זה יותר זזוול.. :) תקציב: 250

• 13 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.