עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dlogan,

אם אני עושה OC זה יוריד לי את האחריות?

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  2. Started by lmlm,

תקשיבו, הגעתי ל2.4GHZ באוברקלוק מ2.13( 300X8 אני יודע עלוב) אבל בסטוק אני עושה ב06 כ4200 נקודות ועכשיו רק 3800. ניסיתי להחזיר הכל מחדש וזה עדיין 3800? מה יכול להיות הבעיה? משהו?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by gt2,

המפרט של המחשב שלי הוא כזה: cpu: intel core i5 750 m-board: gigabyte ga-p55us3l gpu: hd4850 1gb dual slot heatsink power supply: pcp&c 750watt silencer case: antec 902 ram:g.skill 4GB cl-7-7-7-21 שזה מפרט מכובד המארז שלי די איכותי המעבד חזק הספק יסחוב את זה כמו פנתר והכרטיס מסך גם סבבה זכרונות אני שוקל להוסיף עוד... אני כבר לא כל כך משחק במחשב ויותר עובד איתו לעבודות גראפיות בתוכנות כמו 3D Studio MAX (פה אני כבר המון שנים) ועוד מעט אני מתחיל ללמוד MAYA אני גם עובד עם פוטושופ אילוסטרייטור AFTER EFFECTS וPREMIER ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות איזשהו אוברקלוק לשפר את הביצועים של המחשב שלי בתוכנות האלה ראיתי שיש SoftMods שאנשים עושים לכרטיסי מסך כדי "להפוך" אותך לכרטיסים…

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by spider272,

איך הרכיבים האלה לאוברקלוק למעבד? מעבד:[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]Intel Core2 Duo E7500[/TD] [/TR] [/TABLE] כרטיס מסך: [TABLE=align: center] [TR] [TD=class: txtbk_20]SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E HDMI[/TD] [/TR] [/TABLE] לוח אם:GA-EP45-UD3LR זיכרונות:OCZ Dual Channel Platinum 4096MB PC8500 DDR2 1066MHz Memory (2 x 2048MB)

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by shimi 1,

יש לי מעבד Q9300 במהירות 2.5 GHz זה אומנם מספק אותי מאוד אבל כמו כל בן אדם אני רוצה יותר.. הלוח אם שיש לי הוא של gigabyte : EP45-DS3 והשאלה שלי היא האם הוא מתאים לאוברקלוק? אני יודע שיש דבר כזה "מכפלה" ואני לא מבין בזה.. אז מישהו יכול לעזור? תודה לעוזרים !! ;D

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by War-Hammer,

הגעתי למקסימום מגה הרץ בזכרונות ש RIVATUNER נותן לי, בלי שיש בעיה בכרטיס מסך, כלומר, אני חושב שאפשר להגיע להרבה יותר עם הכרטיס הזה.. Geforce 2 400 64mb

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dlogan,

אמרו לי שאוברקלוק מקצר את חיי החומרה זה נכון?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by ziv13,

שלום רב ברצוני לשאול על תופעה משונה שקורות בכרטיס מסך שלי ( 6800 ) כאשר אני מבצע לו אוברקלוק... במצב נורמלי כאשר הליבה על 325 הטמפ' היא בסביבות ה 70 מעלות.. אך כאשר אני מעלה את הליבה ל 350 באופן מיסתורי הטמפ' יורדות עד ל 50 מעלות! איך זה ייתכן כלמיטב הבנתי אוברקלוק מחמם את הרכיבים ולא מקרר אותם! חבר שלי הציע השערה שהמאוורר שעל הכרטיס באופן אוטומטי פועל יותר מהר ולכן ישנה ירידה במעלות, אבל אני לא מרגיש שינוי ברעש על המאוורר ואני לא חושב שזה באג... כי גם המעבד יורד בטמפ כהשפעה בכמה מעלות. מה זה הדבר הזה?!

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by integral,

אז רק בשביל לבדוק שהמערכת הורכבה בסדר (לא ממש מערכת ל OC, קרור שקט ולא מתאים וכו'...) נחמד מאוד (לדעתי חיישן הטמפרטורה מזייף). [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  10. היי לכולם. טוב חבר'ה חיברתי את הליברטי 400. חדשות טובות - אכן המחשב עובד ועושה רושם שכלום לא נדפק. הליברטי הזה כל כך שקט שזה לא יאומן. הייתי צריך לבדוק פעמיים כדי להאמין שהמאוורר באמת פועל. מעבר לכך אני קצת מאוכזב. ב3.6 ג'יגה אוברקלוק במאמץ מלא, מסילת ה12V מתייצבת על 11.90. בלי מאמץ היא נעה בין 11.97 ל12.03. האם יש סיבה לחשש מהירידה המינימלית הזאת? הרי בכל זאת מדובר בספק חדש מהקופסה, וזה גם ליברטי כמובן. לכל מי שהיה זקוק להוכחה שVDROOP נגרם ע"י הלוח ולא ע"י הספק - הנה היא מולכם(נתקלתי כמה פעמים באנשים שטוענים שVDROOP נגרם ע"י הספק). הVDROOP העצבני לא השתנה במאומה עם החלפת הספק, וכנראה שהלוח הדפקטי הזה גורם לו. למשל, עכשיו קבעתי בביוס 1.4VCORE, ואני מקבל 1.26-1.34V בתכלס.

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by DJO,

ציטוט מהמדריך לאוברקלוקינג, לי דווקא יש כמה שאלות על התהליך הזה בדיוק. אחרי שבדרייברים הקודמים הייתה קצת בעיה עם שינוי תדר השעון עכשיו בדרייברים החדשים זה נראה אפשרי, אז החלטתי לעשות OC ל GF2MX400 של הרקולס שיש לי. הליבה והזכרון הם על 200, יש לי כמה שאלות. 1) האם להעלות אותם ביחד, או קודם להגיע ל"גבול" עם אחד מהם - ואם כן אז עם מי להתחיל? 2) קפיצות של כמה? 2-3? 3) כל שינוי קטן להריץ 3DMARK לבדיקת יציבות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Hack4ev3r,

שלום לכולם יש לי מחשב מבוסס לוח Neo4 Platinum של MSI ומעבד Athlon64 3200+ עכשיו מה שקורה זה שאני מתחיל לעשות אוברקלוק (לא דרך התוכנה שמצורפת ללוח היא מוגבלת לאוברקלוק של 200 מגהרץ) והכל טוב ויפה וכתוב בביוס באמת שהכל עובד ואיך שאני מגיע לווינדאוס אני בודק במחשב שלי Athlon64 3200+ מהירות 2300MHZ סבבה אני הולך לתוכנה S&M להתחיל בפעולות הרגילות של אחרי אוברקלוק ומה אני רואה שם? Core Speed : 2009 נכנס לתוכנה CPU-Z שוב פעם 2009 ואז שאני נכנס לתוכנה שבאה עם הלוח בכדי לבדוק טמפרטורה אני רואה שבמהירות באס כתוב 200(יש לי מכפלה 10) אז אני מפעיל את המחשב מחדש נכנס לביוס ואני רואה שהבאס 250 אז What gives? או שהלוח הזה אוברקלוקר מעפן או שני מפסיד פה משהו? נ.ב : מישהו יודע איך…

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  13. Started by pergola,

גם בCPU-Z וגם בטאסק מנג'ר של ווינדוס 8 אני רואה שהתדר נשאר קבוע גם אם למערכת אין צורך בכל כך הרבה מאמץ. זה משהו שקשור לאחת מ3 האופציות בביוס: Cpu TM Func/C1E TM Func/Intel Speed Step או אולי לתדר זיכורנות שאותו שינתי מAuto ל 667mhz. אני בטוח שזה קשור לאחת מהאופציות הללו, כיוון שרק לאחר ששינתי אותם לDisabled, התדר נשאר קבוע ולא ירד. האם זה אמור להיות ככה? האם זה מזיק? מה לשנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  14. עשיתי אוברקלוק ל3.16 ומשם אני תקוע.. או שהווינדוס לא עולה או שהבדיקת מאמץ לא עוברת.. מה אפשר לעשות?

• 38 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by arvas,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי או להביא לי מדקיך איך אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד AMD K6 400MHZ תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 394 צפיות
  16. Started by arvas,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי או להביא לי מדקיך איך אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד AMD K6 400MHZ תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  17. Started by avizipati,

יש לי כרטיס מסך ואני רוצה לבצע אוברקלוק עליו מישהוא יכול להסביר לי בפרטי איך לעשות את זה

• 3 תגובות
    • 384 צפיות
  18. יש לי בעיה, והיא כדלקמן: לאחרונה המערכת שלי הפגינה חוסר יציבות לא נורמלי. עד כה היא פעלה בBUS 166MHZ והמכפלה אוטומטית על 10X. (יוצא 1660MHZ, שזה הDEFAULT למעבד הזה) כדי לייצב אותה, הדבר היחיד שיכולתי לעשות הוא להוריד את הBUS ל133MHZ, והעלתי את המכפלה למקסימום (X12.5), ושוב הגעתי לDEFAULT של המעבד. אבל, כשאני מוריד את הBUS אני , מן הסתם, מקבל ביצועי זיכרון נמוכים יותר (DDR 266 בלבד) ובכלליות ביצועי מערכת נמוכים, אבל זאת האפשרות היחידה להפעלת המחשב! ב166MHZ הוא פשוט לא מוכר להתניע! לאחר הייצוב על 133 ניסיתי להעלות את הBUS ל145MHZ, עבד חלקית אבל קרס לעיתים קרובות, כך שאין יציבות. הבעיה היא בעליה הלינארית של אפיקי הAGP והPCI מול הBUS, בגלל הצ'יפ של VIA שלא מצליח לנעול …

19. Started by NAND,

יש איזושהי דרך לעקוף את המגבלה על מעבדי SB ללא "K" מבחינת המהרה? הייתי רוצה להעלות את התדר הקיים של המעבד, אפילו אם מדובר בתוספת קטנה. * עריכה: סליחה, פתחתי את הדיון במקום הלא נכון. אשמח אם מישהו יוכל להעביר אותו.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Monstalicious,

-------------------------------------------------------------------------------- העלתי את ה fsbל 240. amd64bit2000@2400 ואני רוצה להמהיר את הזכרון לאותה מהירות. הזכרון הוא Samsung pc 3200, עם מתח של 2.7 וולט כיצד ממהירים את הזכרונות? לא מצאתי אפשרות בלוח. מי שיכול לעזור אני אודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 419 צפיות
  21. Started by roei88,

1.איזה סוקט יותר טוב לאוברקלוק עם Athlon 64 3000+ או ששניהם אותו דבר? 2.זה משנה אם עושים אוברקלוק עם שני סטיקים של 256? או שחייב 1 של 512? תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  22. Started by orkir,

שלום לכולם, חבר שלי קנה לפי המלצתי מחשב עם הרכיבים הנ"ל פלוס זכרונות 800MHZ. כמובן שאני והוא בונים על OC. לי יש את האח הגדול של הלוח אם הזה (965P-S3) ונורא פשוט לעשות בו OC... כשניסיתי אצל חבר שלי לעשות OC אז בביוס לא ראיתי אופציה של מכפלה וגם כששיניתי את יחס הזכרונות ואת הבאס אז כשיצאתי ושמרתי הערכים לא נשמרו והתדר נשאר על 9*200... הגרסה של הביוס שלו היא 4. אולי מישהו יכול להחות אותי איך לעשות לו OC למחשב?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by alonezer,

הגעתי ל3.01GHZ במנוחה על 34-37 מעלות עם קירור די מעפן אבל אם אני מנסה יותר אחרי שאני שומר הגדרות בביוס הוא מעלה את המחשב ואז ישירות עושה לו ריסטרט ועולה עם ההגדרות הישנות ובביוס הוא מראה לי שנשאר לי עוד 130 לBUS כי כרגע אני על 430 מתוך 600 מה הבעיה? בספק? יש לי סה"כ 400 די ג'נרי אבל אם הוא הגיע עד לכאלה ביצועים ועוד כרטיס מסך אז נראה לי שהוא סבבה.. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  24. Started by Mushigoya,

אני רונה מחשב עם מעבד E8400 הקירור תכננתי לקחת Thermaltake V1 כרגע חשוב לי שהמחשב יהיה שקט בגלל שחשוב לי מאוד הסאונד במוזיקה/משחקים. אני מתכנן בעיקר להשתמש במחשב לסרטים/מוזיקה אבל גם למשחקים. הספק המתוכנן כרגע הוא Corsair CMPSU-550VXEU 550W מה אתם אומרים? כדאי לעשות אוברקלוק? האוברקלוק חינם אני מזמין מסקיי פיסי

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by ofsher,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו ניסה פעם אוברקלוק עם הרכיבים האלה - או לפחות עם הלוח הזה? amd venice 3200 gigabyte k8n-sli twinmos 2x512 cl 2.5 400 mhz אני רוצה אולי לנסות, אבל לעשות שימוש בקירור סטוק ולא לשנות משהו ... אז לא אובר עצבני אבל כן משהו שידחוף את המערכת בצורה שאני ארגיש... 25 אחוז תוספת נשמע סביר? הבנתי שיש בעיות עם הלוח הזה באובר... ה - FSB לא עובר 215 דרך הביוס... אבל הבנתי שיש כאלה שהצליחו... מישהו שמבין יכול להסביר? דרך אגב - הספק 400 של HEC תודה!

• 4 תגובות
    • 410 צפיות

דיונים חדשים בפורומים