עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RT-PRO,

מה המצב אנשים אני חדש פה ובקטע של הOC והמודינג אז יש לי כמה שאלות ניסיתי לעשות OC המערכת שלי : Intel P4 2.0 Ghz לוח Via הוא לא נותן לי לעשות OC מעבר ל 110X20 ה XP פשוט לא עולה אלא עושה ריסטארט אז איך אני עושה את זה נכון.... ועוד משהו ... יש לי במארז פאנל קידמי כחול שקוף וחשבתי לחבר אליו את הלדים של החראדיסק אז כמה וולט הלוח נותן ללד הזה ואיך אני מחבר 2 לדים לחיבור ללוח ... תודה ומקווה שתתיחסו יפה לחדשים פה :-)))) RT-PRO

• 13 תגובות
    • 775 צפיות
  2. שלום, יש לי מחשב HTPC והוא נורא נורא מרעיש. הרעש הוא מקירור המעבד, שמרעיש יותר מכל מאוורר סטוק שאני מכיר. =\ הקירור הוא: Arctic-Cooling Freezer 64 LP ושאר המפרט: AMD Athlon 64 X2 5600 ASUS M3N78-EM Antec NSK2480 380W מה אפשר לעשות כדי להפחית את כמות הרעש? תודה, אור.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by CraXeD,

יש לי E8400 על לוח P5K3 , עכשיו המעבד נמצא @ 3600Mhz ואני רוצה לדעת מה המתחים המומלצים בשביל המעבד הזה. מה הטווחים המומלצים בשביל המעבד הזה?

• 13 תגובות
    • 783 צפיות
  4. מפרט: E8400+Tuniq Gigabyte 3D Aurora Liberty 400W Gigabyte 8800GT Turbo Force (Zalman/Gigabyte Cooling) GA P35 DS3L איך? *אגב אין לי שום תוספות מיוחדות המחשב במצב רגיל . [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום , יש לי לוח GIGABYTE GA-G31M-ES2L וקירור AC למעבד 5200 בביוס ראיתי שהמאוורר עובד על 2000RPM בעוצמה חזקה מאוד שקצת מפריעה מבחינת הרעש . המעבד לא מתאמץ יתר על המידה כי אני עולה לשולחן עבודה ומפעיל נגן ווינאמפ וזהו. הטמפ' גם לא גבוהות איך אני מוריד את עוצמת המהירות של המאוורר ? זה תלוי בגירסת הביוס או בלו האם או בדגם הקירור ? בביוס נכנסתי לכל האפשרוות , כולל PC HEALTH ובשום מקום אין אפשרות לשנות עוצמת המאוורר (ניתן רק לצפות במהירות הקיימת) וגם בתוכנתSPEEDFAN אני בכלל לא רואה את המאוורר של המעבד מוגדר (עברתי שלב שלב לפי הסטיקי על התוכנה כאן בפורום) מוזר..או שהלוח הזה בכלל לא תומך או הביוס שלו או שעדיף לי כבר לקנות קירור אחר (והאם זה יפתח לי את האפשרות לשנות את המהירות …

• 13 תגובות
    • 6.5k צפיות
  6. אני רוצה לבנות כזה מסך... אבל אני צריך גם שתהיה מדפסת מחוברת למחשב... וכיוון שהמסך מחובר ליציאת ה LPT... האם אני אוכל לחבר גם מדפסת ? תודה

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  7. שלום אנשים! אני ממש מודה לכם על העזרה.. אז זה העניין, יש לי תוכנה שנקראת SensorView, והיא מציגה לי שהמעבד שלי מגיע לטמפ' 46 ללא מאמץ (ממש איך שאני מדליק את המחשב) ובמאמץ הוא מגיע ל65 בערך (וזה מציג לי אינסוף הודעות אדומות). אני לא יודע כמה אמינה התוכנה, אבל למה שהיא תשקר לי? יש לי תקציב נחמד של 500 ש"ח, אני לא מתכוון לבזבז את כולו, אני רק רוצה לדעת את הדברים הבאים: - איזה מאוורר כדאי לקנות (שיהיה עד 150 ש"ח בערך..) יש לי מעבד: Pentium® 4 CPU 3.00GHz (הבאתי את כל השורה..חח) - מה עוד כדאי לעשות על מנת לשפר את הקירור במחשב. אני שמעתי פה על משחה תרמית, אבל לא הבנתי ממש (גם מהמדריך) מה לעשות..ואיזו לקנות? איך בדיוק למרוח אותה והיכן? יש לציין, שלפני חודשיים בערך אני פתחתי את המ…

• 13 תגובות
    • 783 צפיות
  8. שלום אני מחפש משחה טרמית טובה וזולה שנמכרת ע"י חנות בראשל"צ. רצוי מתחת ל35 ש"ח. תודה Zzzz

• 13 תגובות
    • 692 צפיות
  9. ממש רגע לפני הפרסום של הפרויקט שלי , גמור הפעם החלטתי לתת בדיקה סופית למערכת מים... הנה כמה תמונות של המערכת ממש לפני הרכבתה במארז...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אוקיי , הייתי סגור על עצמי לקנות את ה XP-90 + SilentCat 90mm אחרי המלצות רבות שלכם מאנשי הפורום... אני בא להזמין אותו מ noacomp.co.il ( שזוהי דרך אגב החנות הכי זולה לקירור הזה והייתי אומר דיי היחידה ) אין להם במלאי ( בעסה ) יגיע רק עוד איזה שבועיים.... אז הוא הציע לי (המוכר בטלפון) פתרונות קירור אחרים... שזה כולל ה 7700CU ה XP-120 הביגטייפון.... עכשיו כולי בבלבלה שוב אני לא יודע שוב מה לקחת.... ובאתי לאיזה אחד בעיר שלי והוא זיין לי תשכל שה XP-90 לא משהו כי זה אלומיניום ועדיף משהו מנחושת שמוליך יותר טוב.... והוא אמר לי אני כבר 12 שנה במקצוע... אני יודע שהוא חרטטן שרוצה רק למכור לי אבל אולי יש משהו בדבריו?! מה לעשותתתתתתתתתת??????????? זקוק לעצות כמה שיותר ומי שמבין בזה …

• 13 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by EyalKing,

שלום, שמי אייל, והמפרט שברשותי הוא: לוח אם: Intel Isleton D946GZIS מעבד: Intel C2D E6300 1.8GHZ - קירור סטוק של אינטל מארז: NZXT Apollo + מאוורר קידמי 120mm ספק: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN המעבד שלי ללא שום OC ומגיע לטמפרטורות מטורפות. במנוחה 50-55 במאמץ 60-65 בעקבות כך העלתי את קצב סיבובי המאוורר של המעבד למקסימום, והטמפרטורות ירדו מעט, אך עדיין לא מספיק וברעש גבוה. ברצוני לקנות מאוורר פשוט למאוורר, עד 100 ש"ח, והדרישות שלי הם: - הכי חשוב, שיהיה שקט. - שיקרר טוב, והמעבד יגיע לטמפרטורות נורמליות. - שיהיה פשוט להתקנה. - שיגיע עם משחה תרמית (אפשר לקנות מאוורר ב-70 ש"ח, ומשחה ב-30 ש"ח). - שיהיה אמין, ומחברה אמינה. תודה רבה! אייל.

• 13 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by Access Denied,

אני מחפש להגיע לרמת שקט מקסימאלית, ואחת הדרכים היא להשתמש בקירור פאסיבי על הכרטיס מסך. יש לי תקציב של בערך 1600 לעסק הזה (כולל הכרטיס) אלו שתי האופציות שלי, איזה מהן עדיפה? 1. כרטיס מסך עם קירור פאסיבי מקורי של ספארקל שעולה 1580 שח (היתרון שהוא שומר את האחריות שלו) Sparkle Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail PASSIVE COOLING 2. כרטיס מסך 8800GT רגיל שעולה 1317 שח וקירור מיוחד Thermalright HR-03GT For 8800GT Cards בסה"ך זה יוצא 1639 שח איזה אופציה עדיפה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הנה המפרט שלי Pentium D 920 2.8ghz 64bit dual core ASUS P5N32 SLI DELUXE Leadtek Nvidia 6800GS TwinMos 2gb DDR2 לפי מה שאני מבין המחשב הזה די חזק, ואין לי מושג למה ה 3DMARK 06 זוחל אצלי בכל הטסטים בכלל בבדיקה של ה CPU הוא על 1 FPS כמעט ונתקע מישהו נתקל בזה?!!?

• 13 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by מאפיונר,

התעללתי במארז ועשיתי חור למאוורר 120 ממ' עכשיו אני רוצה לקנות מאוורר שיהיה טוב ושקט במיוחד תקציב: עד75 שקל תודה מראש!!

• 13 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by Danman,

רציתי לשאול אם הלוח אם הזה פותח מכפלה של AXP 1700 0.13 micron ובכלליות אם הוא אופציה טובה ל overclock תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Dj_Gal,

מפרט: MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 430 Watt הספק לי התחמם מאוד... הרגשתי את זה ביציאת האויר החם מהמאורר האחורי של הספק .. והיה לי מאורר פנוי ..אז אמרתי ...נעסה חור..ונחניס קצת אויר לספק.. תמונות .. אני צלם גרוע .. חיברתי אותו לפאן באס..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. איזה משחה טרמית טובה הייתם ממליצים לי למעבד?וכמה היא עולה?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. חברה אמרו לי כאן שיש לוחות מסוימים שנותנים תוצאות של מעלות לא טובות בביוס שיש להם זיוף בכמות המעלות של המעבד יש מישהו כן שנן לי לינק אבל זה לא הלוח שלי אז אולי מישהו מכיר עוד לוחות כאלה כי נראה לי שהלוח שלי משקר בקשר למעלות של המעבד כי כאשר אני נוגע הגוף הקירור הוא ממש לא חם ואם זה 60 מעלות או 58 אז היתי מרגיש אז האם תוכלו לעזור לי

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  19. היי קניתי את הקירור הנ"ל , ברגע שהברגתי את הברגים , פתאום שמעתי שבירה מהתושבת , לא ממליץ ביכלל על הקירור הזה , קניתי מKSP , אני מקווה מאוד שהם יזכו אותי. קוני

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Danix60,

יש לי כמה שאלות חברה =] לגבי שיוף הקירור שיש בכותרת 1. איך אני משייף אותו ? 2. מה אני צריך בשביל להביא אותו לרמה שרואים כמו במראה (אחרי LAPP) 3. ומה המצרכים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם אז ככה קניתי מחשב חדש ואני חושב שאפשר להוציא ממנו יותר אבל אני לא ממש מצליח.... מעבד - AMD 2800+ שהעלתי אותו ל 3200+ לוח - GIGABYTE 7NNXP זכרון 1024 ( 512X2 ) של GEIL 433MHZ CAS2 כרטיס מסך ( מיד שניה ) MSI GE-FORCE 4 TI4600 הכרטיס מסך אמור מעבוד על 300/660 והעלתי את המהירות ל 315/733 והניקוד שלי ב 3DMARK01 הוא בסביבות 13,800 ואריתי כאן אנשים אם מעבדים וכרטיסי מסך יותר חלשים שהגיעו ליותר. אני משתמש ב-NVHARDPAGE שהורדתי מ GURU3D ואני לא מרוצה מהתוצעה !! מה לדעתכם אני יכול לעשות כדי לקבל יותר מהמחשב ( שמעתי שיש דריברים OMEGA שנותנים יותר... אבל לא ממש מצאתי מאיפה להוריד אותם. ועוד דבר חשוב לא פחות המעבד שלי עובד בטמפרטורה מאוד גבוהה ( נראה לי ) בסביבות…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Kurt,

הכנה: המעבד: הסרת ה-IHS: הפשוש: אחרי ניקוי: קצת לק שקוף על המייצבי מתח (תודה לאישתי על התרומה): אחרי ה-Liquid Ultra: ובחזרה למחשב: תוצאות: 40 -> 33 במנוחה 89 -> 71 OCCT LINPACK (לליבה הכי חמה) win!

23. היי, אני צריך המלצה למערכת קירור כמה שיותר שקטה (מצידי - "שקטה לחלוטין") למעבד Core 2 Extreme QX9650. לוח האם הוא ASUS P5K3 Deluxe אם זה משנה.. לא מתוכנן שום אוברקלוק. אין מגבלת תקציב אבל כמובן שכמה שפחות כסף = יותר טוב. מדובר על קירור אוויר סטנדרטי לחלוטין, לא מים או משהו בסגנון הזה. תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by shloosh,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1510457110.htm כדאי ??? ועד כמה יעזור לי באוברקלוק???

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by leeran,

היי, יש לי לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 ואני רוצה לשים לו בלוקי קירור נוזלי איפה שיש צורך בקירור... אני רוצה בסופו של דבר שכל המחשב יקורר נוזלית ללא כל תלות בקירור אווירי, פרט לרדיאטור, כמובן... תודה לכולם ושבוע טוב!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.