עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Yaron-Cohen,

ב6A19 יש מאורר 1 (באחורה אם אני לא טועה)...איך הוא??.מרעיש??

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Started by gilad0327,

רציתי לדעת אם התוצאה שלי טובה ..עשיתי את הבדיקה של 512 (כמו שהזיכרון שלי)...וזה רשם לי 20 שניות... זה טוב?

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  3. אני צריך תוכנת אובר ללוח אם מסוג P4S800D של ASUS תודה מראש אליייייי :hi: :hi:

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  4. ליבה עם NEWCATLE נחשבת החלשה ביותר לOC מבין הווינצסטר והאחרים (אני פשוט לא זוכר את השמות שלהם)?

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  5. ה A-DATA DDR 500 VITESA האם הם טובים ועד כמה . אני מעוניין לבצע השוואה בין הזכרונות שעובדים במהירויות האלו . צירפתי תמונה של הזיכרונות אצלי במחשב . ואם יש אנשים בעלי זכרונת במהירות שרוצים לעזור בהשוואה כולל איזה תמונה או נתונים אתם מוזמנים להצטרף. כמובן שיש השפעה ביחד עם הלוח אם והמעבד אז אני לא יודע עד כמה הבדל יהיה לעומת המערכות החדשות - אבל כדי לראות באמת עם הם שווים ) אני יודע שנערכה השוואת זיכרונות באתר אבל אני מעוניין לראות אם הם באמת טובים [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by K0sTa,

תגידו אני יכול לעשות אוברקלוק לזיכרון של 166 ל 200 mhz ? אם כן אז איך ? כי יש לי שתי סטקים אחד של 512 ושני של 256 אז ה 256 עובד על 166 ו ה 512 עובד על 200 אז יש מצב שאני עושה אוברקלוק רק לאחד מ 166 ל200 ?

• 13 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by yan,

מה לדעתם הקירור למעבד עם הביצועי קירור הטובים ביותר..עדיף שתגידו על פי ניסיון ולא על פי שמועות תודה

• 13 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by GRiM,

1. המאוורר הקטן, בגודל 8 ס"מ: 2. אחיו הגדול של הקטן, בגודל 12 ס"מ וחיבור לחשמל (שקט מאוד!): מה דעתכם? האם כדאי להרכיב את הגדול במארז ולגזור לו חלון?

• 13 תגובות
    • 620 צפיות
  9. עד לאיזה ביצועים של כרטיס מסך יותר טוב פשר להגיע והאם צריך קירור נוסף לכרטיס? אפשר לפתוח צינורות? והאם למישהו יש מדריך לזה....

• 13 תגובות
    • 649 צפיות
  10. שאלה מטומטמת אבל הוא לא נראה כמו גוף קירור בפני עצמו אלא כתוספת לקירור של המעבד...

• 13 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by CrashZone,

טוב אז הגעתי ל475/725 עם ה6200 החמוד שלי...המעבד שלי וראם שלי מגבילים אותי אני בטוח בזה אבל לא נורא)(1.7 P4 , 384RDRAM) אני רוצה לדעת מה הלאה?איך אני עושה עוד OC?אתמול מרחתי AS5 אבל זה לא נתן לי עוד אפשרות לOC למרות שזה הוריד בסביבות ה5 מעלות! אני עושה סינקים לזכרונות מהיטסינק של P3 גדול וישן, עם שלוש שורות אני מפריד בניהם - שאלה האם כדאי לחבר שורה לכל שתי סטיקים או לחתוך את השורות לשתיים וכל סטיק של זכרון יקבל חצי שורה?(חח נשמע כמו סמים ) איך אני בדוק כמה מתח הכרטיס מקבל?

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by Gliding,

היי, יש לי 9550 של SAPPHIRE. הוא בא עם קירור של מאוורר, ולכן לא ראיתי צורך להחליף אותו, בצורה הוא די דומה לקירור שקונחם בנפרד ונחשב יותר איכותי, וזה גם SAPPHIRE, אז לא ראיתי צורך להחליף את הקירור, אלא אם מישהו יודע אחרת לגבי האיכות שלו. עכשיו חתכתי את ה HEAT COPPER של ה-9200 הישן (אלומיניום) וחילקתי אותו ל-8 חלקים בשביל הזכרונות. לא מצאתי את ARCTIC SILVER 5 אז קניתי משהו של Thermaltake. השאלה הטיפשית הראשונה: חיברתי את החתיכות לזכרונות ומרחתי כמו שכתוב במדריך באת (בערך), אבל עדיין לא ברור אם לי אם זה ידביק אותם או שבעוד יומיים יתחילו להתרסק לי חתיכות בתוך המחשב... שאלה טיפשית שנייה: עם ATITOOL אני מצליח להעלות ל-360/230. המעבד מסוגל ליותר, נראה לי שאלו הזכרונות עושים בעי…

• 13 תגובות
    • 504 צפיות
  13. אהלן אחרי שחשבתי קצת, וביצעתי חיפוש בפורום, הגעתי למסקנה שהBT אמור להתאים לי, ואז ראיתי את הST ובכלל התבלבלתי ... קודם כל, יש לי את המארז RAIDMAX COBRA, אני לא יודע בכלל אם הBT יכנס לשם בנוחות כשהמעבד בעצם יושב קרוב לספק.. שנית, לא הצלחתי להבין איזה מהקירורים יותר טוב ולמה.. ועוד רציתי לדעת אם יש המלצות לקירורים טובים בפחות כסף? תודה

• 13 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by Snoopy2006,

שלום, הזמנתי בחנות 4 מאוורי 80 mm מדגם silent cat. שבאתי לקחת אותם התברר שהחיבור שלהם לחשמל הוא של 3 פינים. יש לי ספק של antec והוא מגיע עם חיבור רגיל של חשמל - 4 פינים. טוב ... הזמנתי מהם 4 מתאמים לחשמל מ-3 פינים ל-4 פינים וכבר במשך חודש הם לא מצליחים להשיג את החלק. בינתיים המחשב שלי "נשרף" ולהם כמובן זה לא אכפת. רציתי לשאול אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש כאלה מתאמים (לא ידעתי שזו כזו בעייה) - עדיף בצפון או ברשת. למקרה שלא אמצא - מה המאוורר המועדף למארז בגודל 80 mm וחיבור 4 פינים ? תודה !

• 13 תגובות
    • 954 צפיות
  15. Started by shlomi8,

תראו היה לי מאחורה למעלה במחשב מאורר 80 מ'מ שמוציא אויר קניתי מאורר 120 מ'מ שמתי אותו שיכניס אויר, ומקדימה למטה שמתי 2 מאווררים 80 ממ שכניסו שיוציאו אויר...אז בקיצור יש לי מאחורה למעלה 120 מכניס, ומקדימה למטה 2 שמוציאים זה בסדר? או להחליף משהו...

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by hagay21,

יש לי לוח lanparty nf4 ultra-d עם מעבד אופטרון 170 אני נמצא ב 2.8 ושמתי לב שהpwmic נמצא על 55 מעלות? כמה מעלות נחשב לסביר? כמה נחשב לגבוה?

• 13 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by Qball26,

אני משתמש ב-SpeedFan, תוכנה נחמדה, שרבים המליצו לי עליה. שימו לב מה היא מראה לי היום: ה-51 מעלות פחות מטריד אותי כמו שה-75 מעלות המטורפות האלו ... יש למישהו מושג מאיפה זה נובע ?! מה יכול להיות כל כך רותח במחשב הזה ??? יש לי בו שני מאווררים מאחורה, מאוורר צידי, עוד מאוורר שמקרר את הדיסק קשיח 200GB, ואחד חדש שקיבלתי היום שמקרר את ה-ChipSet שלי. כמו כן.. אפשר לקבל עוד קישורים לתוכנות שבודקות חום של המחשב תודה.

• 13 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by X-BLADE,

עשיתי אוברקלוקינג (דרך הביוס שיניתי מ200 ל250 הפעלתי מחדש והמחשב לא עולה! כלום המסך נשאר ריק (הוא מחובר) פשוט דלוק אבל לא עובד כלום! חייב עזרה דחוף ! תודה.

• 13 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by גוגומגוג,

ביום ראשון קניתי מאוורר PRIMECOOLER ב 200 ש"ח חיברתי אותו, אבל אני לא כל כך מרוצה מהתוצאות , הוא לא שקט כמו שחשבתי וגם לפי התוכנות אוורסט ו SpeedFan (אני לא יודע אם היא מזייפת) חום המעבד לא ירד ונישאר על 48. אני חושב להחליף (אם לא יעשו לי בעיות) לBigTyphoon מה אתם אומרים ? הוא יתאים לי? המערכת שלי: MSI 865PE Neo2-PS MS-6728 v2.0 Pentium 4 Prescott 2.80GHz 478Pin תודה

• 13 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by skp333,

יש לי כרטיס מסך לידטק התעסקתי עם התוכנה NiBiTor לשינוי הביוס של הכרטיס שלי מוולט 1.2 ל-1.3 וצרבתי לי את הביוס עם 1.3 אחרי שסיימתי העלתי 3D MARK 2005 וה-FPS ירד ל-12-5פריימים ב-TEST הראשון במקום 25-30 . מיד אחרי זה החזרתי את הביוס הקודם אבל הבעיה ממשיכה מה עלי לעשות לסדר את זה אם אפשר בכלל ? יכול להיות שנדפק משהוא בכרטיס או שזה בעייה אחרת? עוד דוגמא קונטר סטרייק סורס ירד ל-100FPS ב-TEST שלו במקום-140 FPS

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  21. אני נזק.... סתם היה לי משעמם אז פתחתי את המחשב וסתם ככה כי בא לי הוצאתי את הגוף קרור של הצ'יפסט אמרתי לעצמי שלא יכול ליקרות כלום ויש לי משחה טרמית. טוב אז הוצאתי את הקרור של הצ'יפסט ואז יש שמה מדבקה כזאת בצורת מלבן כזה שמחברת בין בצ'יפסט ל גוף קרור. מה לעשות עכשיו ? להוציא את המדבקה ולשים משחה טרמית AS5 או להשאיר את זה ככה ?

• 13 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by Drek Boy,

רציתי להחליף את הקירור של הכרטיס מסך שלי כי הוא מרעיש כמו מטוס ובלעדיו פתאום יש שקט אקיצר יש לי 6600GT של XFX ורציתי לדעת אם זה מתאים אליו תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Dimer,

שלום יש לי מארז RAIDMAX SCORPIO. יש לו שני מאווררים 80MM מאחורה ואחד בצד. נוצר מצב שבו אין מספיק אוויר שנכנס למארז. המעבד דווקא קריר על 25-27 מעלות (A64 VENICE 3200 בלי OC עם גוף קירור ARCTIC COOLING FREEZER PRO) אבל הכרטיס מסך (GTO2) מגיע ל-41 מעלות בלי OC או פתיחת צינורות. שמתי מקדימה 90MM של THERMALTAKE והוא ירד ל - 37 מעלות אבל המאוורר הזה הוא מסוק קטן!!! למארז יש 4 מקומות למאווררים 80MM מקדימה אבל הבנתי ששני 80MM מרעישים יותר ומכניסים פחות אוויר אז אני מחפש מאוורר 120MM יחיד לקידמת המארז אותו אחבר עם בורג יחיד (אין ברירה). דברים חשובים: 1. מאוורר שקט - הכי חשוב 2. חיבור 3 פינים ללוח אם - זה גם חשוב 3. רוחב המאוורר לא מעל 25MM 4. מחיר... בעיקרון 120 ש"ח אבל…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מערכת הקרור: HARDCANO 13 (מבית THERMALATAKE) טובה? כמה לינקים של מערכת הקרור: http://twojepc.pl/artykuly.php?id=hardcano_13 http://www.cnab.co.il/productslist.aspx?CategoryID=101&DefaultProduct=1364 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=A2259&affiliate=zap http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=A2259&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169&aff=Zap http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNTTA2259&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698&aff=Zap 1. היא טובה? מומלצת? 2. היא מקררת את כל חלקי המחשב או רק חלק מסוים? 3. היא תקרר טוב כרטיסי מסך?= END HIGH ??

• 13 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by dr computer,

הגעתי עם הליבה שלי ל357 מ250 לפני האובר בזיכרונות לא הולך לי כל כך הצלחתי להגיע רק ל390 (בגלל בעיות בזיכרון שרשומות למטה) מסטוק של 332 על הליבה יושב קירור שהכנתי לו + AS5 וגם בזיכרונות אותו דבר. יש לי בעייה בזיכרונות של הכרטיס כי לפני האובר היה לי בזיכרון 128 מגה ועכשיו הוא רושם לי 64 אחרי כל האובר יש מצב ששרפתי קצת מהזיכרון שלי??? ואיך אפשר להחזיר את זה למה שהיה לפניכן-128???

• 13 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.