אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אחרי אובר קלוק המעבד שלי עלה מ2.4 ל2.56 וואלה לא שיפור גדול אבל בסדר המעבד הוא אינטל והלוח הוא ASUS P4B533 הבעיה היא שהמעלות של המעבד היא 51 שזה נראה לי הרבה !!!! והטמפרטורה של הלוח היא 28!! שזה סבבה! אז הנה השאלות! 1.האם הטמפרטורה באמת גבוהה?? 2.עד לאיפה אפשר להמשיך באוברקלוק כמובן בהתחשבות במערכת??
-
- 13 תגובות
- 937 צפיות
-
-
כמשתמע מהכותרת, אני מחפש קירור למעבד Q6600. אני ממש לא עושה OC ופשוט רוצה להחליף את הקירור המקורי הרועש. לכן כל קירור בטווח של 70-80 ש"ח שיעיל לפחות כמו הקירור סטוק רק ללא אפקט הרעש יתקבל בברכה.
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אתמול החלפתי את המעבד ויש לי בעיה קטנה של חום במצב מנוחה הוא יושב על 39 40 מעלות אבל במאמץ הוא עובר את ה 75 !! זה נורמלי ? הלוח שלי הוא ASUS p4p800 עם זכרונות TWINMOS בדואל צ'אנל יכול להיות שהוא לא טוב ? אני יכול להחליף אותו בקלות
-
- 13 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מאיפה אני משיג כזה? http://images.google.co.il/images?q=tbn:WXebkWo_r2YJ:www.de.tomshardware.com/motherboard/20031110/images/gigabyte_nb_fan.jpg
-
- 13 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, בלוח ה-Gigabyte GA-7N400-L שברשותי ישנה אפשרות לקבוע בג'מפרים את המכפיל וכמובן לשנות ב-BIOS את ה-FSB. אם ברשותי מעבד AMD Athlon 2000+ שעובד ב: 12.5 x 133Mhz = 1674Mhz האם ע"י אני יכול להפוך אותו ל: 10 x 166Mhz = 1660Mhz תודה לכל העונים.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוספתי מאוורר חדש של 120 מ"מ http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5361&CatCode=554 אמור להיות די שקט לפי הנתונים, אבל בפועל הוא נשמע כמו טרקטור. לדעתי המהירות שלו גבוהה, איך אני יכול לשנות את המהירות שלו למהירות נמוכה יותר?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=571 זה במתח 1.6 במעבד על 60 מעלות. יש המלצות לקרור טוב יותר חוץ מקרור אוויר/גז? יש המלצות למשחה טובה יותר? אני הישתמשתי ב artic cooling silicone
-
- 13 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שתעזרו לי למצוא פרטים על שני הקירורים האלה: http://www.pandas.co.il/redirect.php?action=url&goto=www.thermaltake.com%2Fcoolers%2FcomboCool%2Fcl-p0024tower112%2Fcl-p0024tower112.htm http://www.pandas.co.il/redirect.php?action=url&goto=www.thermaltake.com%2Fcoolers%2F4in1heatpipe%2Fcl-p0071SonicTower%2Fcl-p0071.htm אני רוצה לדעת מי משניהם יותר טוב OC ופרטים טכניים על שניהם
-
- 13 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, 1. המפרט בצד, עשיתי למעבד OC עד ל- ~3.4GHZ, במתח של 1.38VCORE.כשהעליתי אותו ל- 3.6, עשה לי ריסטרטים/מסכים כחולים, ככה שהחלטתי להעלות מתח ל- NB. העליתי לו מ- 1.100 ל- 1.160, וכלום לא קרה, עדיין לא עלה. רציתי לשאול למה זה קרה, אני עכשיו עם קירור סטוק ו- 62 מעלות במאמץ (על 3.4 והמתח שציינתי). למה כשהעליתי כל כך הרבה ל- NB עדיין לא עלה ב- 3.6? פחדתי להעלות עוד ל- NB כי אני לא מבין במתחים ל-NB, ופחדתי להרוס משהו. אם אפשר לקבל קצת מידע על שאלתי וכמה המתח המירבי/מומלץ ל- NB, אשמח מאוד. 2. דבר נוסף שרציתי לשאול, כמה המתח המירבי המומלץ למעבד הזה וכמה הטמפ' המקסימלית? לא הצלחתי למצוא מידע מהימן (סטייל האתר של AMD) ברשת, רק שמועות אפשר לקרוא לזה, בפורומים... לילה טוב.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחבר יש מחשב עם המפרט הבא CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz 14 x 200 Motherboard Name Gigabyte 8N-SLI Series ספק של HEC 400W 1גיגה זיכרון של ג'ייל ויש לו קירור שהוספתי לו של טרמולייק BLUE ORB רציתי לדעת האם אני יכול לעשות לו OC ? ואם כן איך אני מנטר אחרי הטמפרטורה שלו כי תוכנות כמו CORE TEMP ו REALTEMP לא עובדות ...
-
- 13 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי מעבד A64 3000+ 754 המתח הסטוק שלו היא 1.5V העלתי אותו ל 1.6 על מנת לבצע OC גבוהה יותר ביינתים הגעתי ל 2500MHZ (יציב) האם העלת המתח תקצר את החיים של המעבד שלי? :-\
-
- 13 תגובות
- 785 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים ? אני בונה על OC ל- 3 GHZ .... על מעבד AMD athlone 3800+ X64 X2 2GHZ אני כרגע עובד על מאוורר סטוק והגעתי ל- OC של - 2.6 .. אני צריך משהו שיקרר למעבד את האמא .. אם יש צורך גם א תסבא וסבתא .. אבל שיעשהשם קפוא !! בבקשה לא לחרוג כי המקסימום תקציב זה 170 אבל אם יש משהו יותר וב ב- 200 אז גם הוא יבוא בברכה
-
- 13 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות OC על Pentium 4 שיש לי, עפ"י מדריך שמצאתי (אמין מאה אחוז, בפורום גדול אחר). נכנסתי ל BIOS ואז Advanced BIOS Features, אבל אין שם שום דבר שקשור ל OC! יצאתי למסך הראשי של BIOS ולחצתי Ctrl+F1, ואז שוב Advanced BIOS Features, נוספו כמה אפשרויות אבל לא משהו שקשור ל OC בכלל. הלוח הוא Gigabyte GA-8VM800M. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי.. הנה הנתונים שאתם צריכים לדעת.. טמפ' נתוני המחשב.. (טמפ' טובות?) והאם להשתמש בתוכנה clockgen כדי לבצע זאת? תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המארז הנ"ל ואני רוצה לקנות לו עוד 2 מאווררי 90mm מקדימה. מה אתם מציעים מפה:http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=cooli-fans ואם אין פה משהו טוב, אז ממקום אחר. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, המעבד שלי, אינטל 3.0 פרסקוט 64 ביט מגיע לטמפרטורות של 65 מעלות איך אני יכול לשלוט במאוורר כך שיתחיל לקרר כבר מטמפרטורה 58 ולא כאשר הוא מגיע ליותר תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אוברקלוק ראשון, בקרוב אחליף את הקירור למשהו רציני יותר (TRUE 120 ) מפרט: Core 2 Duo E8500 Gigabyte GA-EP45-DS3R Arctic Cooling Freezer 7 Pro OCZ ReaperX 4GB DDR2-800Mhz CL4 PC2 6400 Sapphire Radeon 4870 512MB GDDR5 Creative SB X-Fi XtremeGamer Seagate 500GB Sata II 32MB Thermaltake ToughPower 750W Coolermaster CM 690 Black GPUZ+SUPER PI: http://up44.siz.co.il/up2/yhmtwzwmi0nf.jpg
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכם, אני חדש לגמרי בכל מה שקשור להרכבת מחשב באופן עצמאי, וזה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות בשבוע הבא (עם עזרה של חבר עם נסיון בתחום). הבנתי שלפני שמתקינים את הקרור של המעבד, צריך למרוח על המעבד משחה טרמית, אבל חבר אחר טוען שהיום במקום משחה טרמית בסה"כ מדביקים מדבקה שיש לה את אותו האפקט - האם הוא צודק ? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה הטמפרטורה המומלצת ללוח אם אסוס P5W DH יש ברשותי לוח כזה המארז נקי ומאוורר (המארז שלי הוא סטאקר 830 +7 מאוררים של 120 ) והלוח עובר כל הזמן את 42 מעלות האם זה נורמלי?
-
- 13 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
איך אני מוציא את הסינק שיושב על הליבה של הכרטיס מסך מבלי לפגוע בכרטיס או בליבה? Shibby 15 ו-E-R-A-N אמרו לי להשים את הכרטיס בתוך שקית אטומה ולהכניס למקפיא לטמפרטורה נמוכה מאוד {קצת מתחת לאפס}, רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות את השקיות האלו? ועם למישהו יש תמונה של כזו שקית או שיש לו והוא יכול לצלם לי, וכמובן האם יש עוד דרכים להסרה של הסינק מהליבה. תודה מראש, דינו.
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
של זלמן, מי שלא מזהה אני חושב על Mx-1
-
- 13 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי המערכת הבאה: AMD 640 GA-770TA-UD3 G-Skill F3-10600CL8D-4GBHK thermalright ultra 120 העלתי את המתח למעבד ל-1.55, את ה-FSB ל-250 ואני עומד כרגע על מהירות של 3750 בטמפ' של 57 מקסימום. לגבי הזכרונות, אני על מכפלה 5.33 והם יושבים מהירות איפשהו באיזור ה-1333. רציתי לדעת אם יש טעם להעלות את המכפלה ובהתאם את המתח (שיושב כעת על 1.5 וולט) כדי להגיע למהירות זכרון גבוהה יותר. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
פשוט לקחת מאוור רצפתי בערך בגודל של המארז, לפתוח את המארז משני צידיו (שיהיה זרם אויר) ולהצמיד את המאוור אליו (צד שני לא צמוד לקיר כמובן) הכי פשוט וטוב, לא? נ.ב: אתם חושבים שזה זולל יותר מדי חשמל? :P :P
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-