עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ישלי כרגע 120 של וואנטק סטליט' השאלה שלי אם אני יחליך אותו ב120 SF2 הוא יצרוך יותר חשמל או כמו הוואנטק?

• 13 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by Dwhore,

שמעו. אחריי שקניתי את המחשב החדש שלי. ועשיתי לו oc מ- 1.8 ל 2.34 עם זכורונת של סמסונג 3700 גיליתי משהו מוזזזזזזזזזר.. אני עכשיו על 45 מעלות אחריי מעמץ או 44 אפילו.וזה ממש קצת לאיימדי. רציתי לעלות עוד. אבל משהו לא נותן לי (קריסות) עכשיו. המכפלה שלי כעיקרון פתוחה, מזה פתוחה, כאילו אני יכול לשחק איתה. לעלות אותה ל12\12.5 .. אבל אז, כשאני עושה רסטרט למחשב אני נכנס שוב לביוס ורואה שזה נשאר על איך ששמתי את זה- מצויין! אני עולה לווינדאוס ושום דבר לא השתנה. וגם שאני נכנס ל CPUz זה מראה לי שזה מכפלה 11 מוזר לא? למישהו יש רעיונות? =[

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מערכת טובה צריכה להיות NF7 V2 2600+Mobile + l12 MOD a-data 500 TT 420W +apfc ככה אני לא עובר את ה230fsb הוא נופל תוך 2 דקות בפריים ניסיתי D23 של טיקטק ניסיתי גם את ה D22 שלו גם בגרסאת הטורבו וגם הרגילה כלום לא יציב לא משנה המכפלה ממש גם ב8 הוא נופל ישר מתחים פצצות טממ' אין בעיה יש לי מאורר ישיר על הציפסט 80MM אין בעיה של חום יש לי סינק קטן על הגשר הדרומי כל האפשרויות בביוס מבוטלות ממש כולן כרטיס רשת USB כרטיס קול הכל מבוטל הזכרונות בתיזמונים דופולס ככה שאין להם בעיה להגיע ל250 3-5-5-9 מתח 2.8 כמו שהם צריכים לקבל.. ציפסט מקבל 1.4 עד 1.7 יעני ניסיתי את כל האפשוריות בכולן הוא נופל ציק' צק' באמת מתחים פצצות בהכל הספק עושה אובר וולטינג חוץ מה12+ שבו הוא נותן 11.86 אבל עדין ז…

• 13 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by brk2k,

אני שוקל לקנות את המעבד הנ"ל למטרת אובר קלוק , לכמה אתם חושבים שאני יגיע בצורה יציבה מאוד כשהוא דלוק כל הזמן עם SP94 + ENERMAX 92 ??

• 13 תגובות
    • 675 צפיות
  5. אז ככה המחשב שלי עושה המון רעש (יותר מדי אני חושב) , בכל אופן אני רוצה לדעת איזה מן המאווררים עושה את הרעש המשמעותי: א. של המעבד אין לי מושג חברה רק לפי החיישן הוא עושה 3750 סיבובים בדקה. ב.של המארז הנמצא בצמוד ללוח על הצד של המארז שהעוצמה שלו לא ידועה אך הוא נראה לי די קטן ואיטי מקסימום 700 סיבובים לדקה. ג.של הספק כוח שלפי החשד הוא עושה את הרעש הרציני ואין לי ממש מושג מה המהירות שלו. ובכן שלושה מאווררים הייתי שמח אם תעזרו לי למצוא את מקור הרעש העיקרי כי אני שוקל להוסיף\להחליף אמצעי קירור כדי שיהיה קדום כל שקט יותר ואלי גם קריר יותר.

• 13 תגובות
    • 657 צפיות
  6. אז ככה יש לי תקציב של איזה 900 שקל אני מחפש מארז חזק ושקט אבל ממש השקט הוא המרכיב העיקרי. כוח הקירור גם די חשוב כי יש לי 2.66 ואני מתכנן oc מדי פעם עד ל3.0 ואפילו אולי קבוע. בינתיים שמתי את העין על מארז Thermaltake Highest Xaser III V1000C...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. פתחתי קודם בגיימר ורציתי לשתף אתכם D: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=433119 תהנו

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום אני רוצה לקנות פאן באס או מאורר למעבד בעלי כיוון מהיריות עכשיו אני רואה שבכולם יש מתג קטן עכשיו השאלה שלי האם הם יאפשרו לי לסגור את גלת המארז או שאני לא יוכל לסגור אותה מכיוון שהמתגים יפריעו אליו דוגמאות שאולי אני יקנה http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/35drivebay/a1873.htm https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2272 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1871 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=5456 ועוד שאלה האם הדברים האלה באים גם עם פאן באס לאחורה כלומר לחריצי כרטיסים?

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  9. אני בונה מערכת קירור מים רק למעבד ואני יכול בקלות לשחק עם הטמפ' אפילו למינוס(כמובן ששימוש בנוזל כמו אנטיפריז או משהו אחר) עכשיו יש ל בעיה קשה בקשר לבידוד. הטמפ' בחדר בזמן כזה היא 30 מעלות~ וקירור מים ל8 מעלות יגרום לעיבוי בתוך המארז וככה סתם הולך לי המחשב... עכישו בקשר לבידוד בצינורות אין בעיה אני שם ארמופלקסת בעיה אחת נפתרה. עוד בעיה היא הבידוד לבלוק קירור עצמו אז חשבתי ליצוק עליו גומי, סיליקון מן קצף מיוחד כזה לבידוד ואז עוד בעיה נפתרת. עכשיו השאלה היא החלק נחושת בתחתית הבלוק (שנוגע במעבד) אם יהיה לי גם שם עיבויי? או שהמשחה הטרמית תמנע עיבויי? אם כן אז איך כל התותחים בפורום מחו"ל שועשים OC עם קירור גז או חנקן נוזלי במינוס מעלות לא שורפים את המחשב?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, ברצוני לבדוק את הטמפרטורות של הכרטיס מסך שלי,יש לי : Radeon 9800SEIRES 256MB 256BIT של החברה : PALIT עכשיו,איפה בודקים את זה? אני רוצה לבדוק,להגיד לכם את המעלות המדוויקות ללא מאמץ ..ותגידו לי אם זה בסדר וגם אני ינסה במאמץ להפעיל משחק כמה שעות ולהגיד לכם ותגידו אם זה בסדר/סביר תודה מראש למי שעוזר! נ.ב לא יודע אם זה קשור לפה,אם זה לא קשור אז תעבירו ..

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by ofer_mat,

http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=571 זה במתח 1.6 במעבד על 60 מעלות. יש המלצות לקרור טוב יותר חוץ מקרור אוויר/גז? יש המלצות למשחה טובה יותר? אני הישתמשתי ב artic cooling silicone

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by SaXtoR,

WTF.. אני מוריד CPU-Z (פעם היה לי ממזמן) סתם,הורדתי את הגירסה החדשה לפתע אני מגלה שזה נראה לי חרא של זיכרון זה Kingston 512MB Sdram 400MHTZ ואני חושב התיזמונים 3-3-3-3... גרוע..נכון!? אני רוצה לעשות אובר קלוקינג לזיכרון..ואני מעוניין שתעזרו לי .. דרך איזה תוכנה,מה עושים ,מי מו מה ואני יודע ולוקח את האחריות על עצמי שיכול להיגרם נזק ע''י חום יתר אחריי שעושים אובר קלוק לכל רכיב .. אם זה יתחמם עד כדי קח אני יחזיר למה שזה היה.. בכל מקרה, זה המפרט: 4.2800 H-T ו512 קש,800MHTZ ASUS-P4P800 Radeon 9800SE 256MB 256BIT Palit 160GB WD 7200 8MB Buffer ,40GB Stage 2MB Buffer ספק 520W(לא זוכר איזה חברה) אבל מאוורר טוב אם שתי מאוורים .. ד''א-הנה תמונה עם התוכנה CPU-Z לג…

• 13 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by anubis,

שלום, לא מזמן קניתי כרטיס מסך של gigabyte- Gerorce 6600 gt. התקנתי משחק חדש (GTA) ובאמצע המשחק המחשב עשה ריסט לעצמו (כנראה שיש לו איזה הגנה עצמית). בהתחלה לא הבנתי מה קרה ופתחתי את המכסה מנוע של המחשב שלי ולהפתעתי הכרטיס מסך היה ממש רותח (שנגעתי זה היה כמו לגוע בכוס עם מים רותחים- אני מאמין שזה היה בסביבות ה80 מעלות ומעלה) לכרטיס שלי אין מאוורר אלא גוף קירור יחסית ענק. חשוב לי לציין כי עקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool ובאמת יש לי שינוי של כמעט 20 מעלות במעבד, ו12 מעלות בחלל המארז ובלוח האם (הלכתי לפי מצב ארבע--> ראו בתמונה). אבל עדיין הכרטיס מסך רותח. אודה לכם אם תיתנו לי פיתרון או רעיון. ועוד שאלה קטנה.. אני רוצה לקנות משחה תרמי…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. לאחר שאמרו לי פה שיש לי dc בזכרונות אני רוצה לוודא שהכל בסדר עם הכרטיס מסך ושהוא לא על dc ולא על oc אתם יכולים להגיד לי איך לבדוק את זה?

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by giliboy,

הבנתי שאין גירסה של סיינלטר לכרטיס הנ"ל אני מעונין בקרור שיהיה אפקטיבי ל-OC תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by yonni,

יש לי מעבד INTEL 2.4 C זכרונות WINBOND 3200 512X2 לוח אם GIGABYTE 8IK1100 לפני שאני קונה קירור יותר טוב למעבד, רציתי לדעת כמה דברים. בתזמונים של זכרונות אין לי מושג, ניסיתי להבין אבל לא ממש הצלחתי. בעבר עשיתי OC ל 2.9 כאשר שיניתי את היחס ל3:2 והיום אני חזרה ל2.4 עקב החום של המעבד. 1. קודם כל רציתי לדעת אם OC עוזר ומשמעותי גם בעבודה על תוכנות וידאו ואנימציה וגרפיקה או רק עוזר למשחקים? 2. האם בשימושים אלה עדיף מעבד שעובד מהר יותר עם יחס זכרונות פחות טוב, או מעבד במהירות המקורית שעובד 1:1 עם הזכרונות? 3. אם בכל זאת שווה לעשות OC, יש סיכוי להמשיך ב 1:1, והאם זה אומר שינויים בתזמוני הזכרון? ואם כן איך עושים את זה?

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  17. טוב אז ככה, מעבד של אינטל 2.6 HT Northwood, זיכרון 768 MB בשלושה סטיקים: שניים של micron PC 2700 ועוד אחד עם אותם נתונים של סמסונג ולוח אם של ABIT דגם IS7-E טמפ' מעבד 45-42 במאמץ כרגע אני על OC של 3.20 מ2.60 ואני בטוח שאני יכול לעבור את המחסום הזה של 3.20 אבל אני צריך לדעת מה עוצר בעדי? הזכרונות? התזמונים אולי? צרפתי תמונה של הCMOS תודה מראש ;D [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by gilad0327,

עשיתי לכרטיס שלי OC אבל אני לא יודע עם זה יצא ...הוספתי תמונה ... אני לא בטח שזה יצא בגלל שאין שום שינוי בטמפ' [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם - יש לי זכרונות DDR400 של סמסונג ולאט לאט הורדתי להם את התזמונים. עכשין הם 2.5-3-2-4 תאמת שאין לי מושג מה זה אומר אבל זה עובד ב 2.7V - בלי שגיאות בMEMTEST. השאלה היא כמה נמוך אני יכול להגיע עם זכרונות כאלה "פושטים"? ואם יש מצב לגרום להם נזק ע"י הורדת התזמונים? ואם מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר או להפנות אותי לקישור מתאים. תודה. -> מתוך EVEREST - CPU Motherboard Chipset Memory CL-RCD-RP-RAS Latency This Computer Abit NF7(-S) v2.0 nForce2-U400 Dual PC3300 DDR 2.5-3-2-4 87.8 ns

• 13 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by TNTx2,

שלום אני רוצה שתעזרו לי למצוא פרטים על שני הקירורים האלה: http://www.pandas.co.il/redirect.php?action=url&goto=www.thermaltake.com%2Fcoolers%2FcomboCool%2Fcl-p0024tower112%2Fcl-p0024tower112.htm http://www.pandas.co.il/redirect.php?action=url&goto=www.thermaltake.com%2Fcoolers%2F4in1heatpipe%2Fcl-p0071SonicTower%2Fcl-p0071.htm אני רוצה לדעת מי משניהם יותר טוב OC ופרטים טכניים על שניהם

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by MaStRiX,

מה הכי חשוב לOverClock? אלה הם ההצעות: 1.זיכרונות טובות. 2.קירור חזק. 3.ספק. [אני שואל את השאלה הזאת,כי ביוכלתי 700¤ לבזבז על משהו משלושת אילה בכדי להגיע לאבורקלוק כבד במיוחד.] אם אני קונה ספק,הוא עולה 530¤[לא כולל הזמנה,אגב-הדגם זה P425 משהו כזה,של אנראמקס 420W נקי..סוף סוף להחליף את "הג'ינרי שלי"] סתכלו, אם אני קונה ספק..נשאר לי 170¤.. ב170¤,אני יכול לקנות קירור חזק/נורמלי שייספק את מה שאני צריך?[כפי שכתבתי למעלה,OC כבד במיוחד.] אני חשבתי לקנות ספק ,+XP120 ומאוורר טוב של TT עם 120 מ''מ איכותי,שקט,וטוב.] אבל אין את הכסף בידיוק,ואני רוצה לקנות משהו עכשיו שיהיה לי "לבנתיים" עד שאני "יאגור" כסף ,עוד ויוכל לקנות את שאר הדברים. אם אני קונה זכרונות,[המליצו לי http://www.noacom…

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by d-undertaker,

יש לי פנטיום 4 2.8 ג'יגה לא פרסקוט והטמפ במנוחה היא 51 56 משהו כזה אז אני שואל אם זה מסוכן אם כן אני רק צריך לחכות שיגיע הביג טייפון יום חמישי אבל זה מסוכן? אה ואיך אני יודע אם ביג טייפון יתאים ללוח שלי?

• 13 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by DOR_2911,

קניתי אתמול את הקירור ולקח לי שעה לשים אותו (כי צריך להוציא את הלוח אם) אבל הטמפ' (ב-OC של 400 מגה הרץ) ירדה מ45 מעלות ל29 מעלות ! ובמאמץ זה לא עובר את ה40 כזה קירור עוד לא ראיתי ! המאוורר שבא איתו הוא מאוורר 10 ס"מ אבל חזק בטירוף ( 0.68a) אני מאוד ממליץ עליו (למרות שהוא עולה 350 שקל :'() אהה ואני יעלה תמונות אם מישהו יכול לומר לי איפה אני מאכסן 2.4 מגה [attachment deleted by admin]

24. Started by Rhx,

לי זה נראה בסדר גמור, מה אתם אומרים ? אגב ה FAN01 זה כאילו המאוררים שיש לי בתוך המחשב שהוספתי? יש לי אחד ... תמונה :

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  25. שכן שלי אומר שהוא צרב ביוס של 9800P ל9500P.. ונכון! יש לו 9800P,המחשב אומר שיש לו. אחרי שיחה די משפילה בEXTREMEOVERCLOCKING שהתעקשתי שזה אפשרי.. הם די גרמו לי להאמין שזה לא, אני רוצה לדעת אם זה אפשרי או שיצאתי טמבל וזה בלתי אפשרי לצרוב ביוס, בכל מקרה אני סומך על החבר שלי ואין לו שום אינטרס לשקר לי. תאירו את עיניי חבר'ה! :

• 13 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.