אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
משהו יודע האם המעבד הזה טוב לאוברקלוק כמו המעבדים הקודמים של AMD??? כרגע יש לי את המעבד הזה והוא במנוחה בטמפ' של עד 38 מעלות ובמאמץ עוד לא בדקתי עדיין... שווה לנסות OC??? יש בכלל מצב להביא אחד טוב למעבד הזה או שהוא בכלל לא מצליח לעשות אוברקלוק כמו שצריך?? :-\
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: intel E2140 עם קירור סטוק לוח אם: gigabyte ga 945gcmx זכרון של OCZ בתדר 667 אני מעוניין לדעת האם אני יכול להעלות את התדר מ-1.6 בלי לעשות שום השקעה כלומר להשאיר את הקירור סטוק הפשוט במערכת הנל צריך גם לקחת בחשבון שזה לוח אם מאוד פשוט. אם כן אני רוצה לדעת לכמה אני אוכל בערך להעלות בלי שום סיכון למערכת בקירור סטוק.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המערכת שיש לי היא E5200 עם קירור סטוק לוח GIGABYTE 73pvm-s2h וזכרון קינגסטון סטיק 2 ג'יגה 800MHZ CL5 כבר התפתיתי והעלתי בביוס לבאס של 220 כלומר 2.75GHZ והוא זורם.. השאלה היא אם בכלל עם הזכרון הזה אני יכול לעשות אוברקלוק?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה יש לי בבית מערכת כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי. אני רוצה לעשות אובר נחמד שיהיה יציב וטוב עם טמפ' טובה. עכשיו לשאלה הגדולה מכל.... :yelclap: איך אני עושה את זה...\.? האם יש תוכנות דרכן עושים את זה. אגב יש לי קירור סטוק. עכשיו שמעתי שגם זה גורם לחימום של הלוח אם אז רציתי לדעת מה הטמפ' של הלוחות שמורכבים עליהם מעבדים מסוג זה כי הטמפ' שלי מגיעה ל-52 מעלות והמוכר אמר לי שזה בסדר ואין בעייה שככה זה באינטל. תודה רבה לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
לא מצאתי תוכנה טוב באתר.... וכמה אני יכול להעלות את המעבד הזה pentium 4 willamette 1.7 model 1
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
3DMARK הכרטיס הוא: GEFORCE 2 MX 400 MSI 64MB SDRAM
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
DUAL CORE E6600 3.08GHZ 2X2GB DDR2 Samsung Asus P5B ATI HD4770 512MB Windows 7 64bit DELL 2209WA האמת שחיפשתי לעשות OC ככה בקטנה, ולראות אם רואים איזה הבדל מסויים (כי גם המעבד קצת מפריע) אני בלי קירור או איזה משהו מיוחד, אז אמרתי נלך על המינימום. הבנתי שדרך הדריבר של הכ.מסך יש שם ATI Overdrive, ויש שם אפשרות להעלות את ה-Gpu Clock, Memory Clock במקור זה נמצא על: gpu clock: 750MHZ memory clock: 800MHZ המקסימום שאפשר דרך התוכנה והעלתי זה 750 -> 830 800-> 850 כמה זה שינוי "משמעותי?" יש גם אפשרות לשנות את ה-"MANUAL FAN CONTROL" אבל לא נגעתי בזה, כי אני לא ממש יודע אם יש צורך. (תקנו אותי) אני מניח שצריך להריץ GPU OCCT למרות שזה לא שינוי מאוד גדול, לגבי ההגדרות ב-OCCT, עדי…
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, האם יש איזושהי דרך עקיפה לבצע oc למעבדי haswell שהם לא בגרסת ה-k? תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
רציתי להמהיר את הכרטיס המסריח שלי, וגיליתי משהו מוזר: תוכנת RivaTuner החליטה שהזכרונות שלו רצים במהירות 405 מה"צ, ולעומת זאת הדרייברים של Omega הציגו 332 מה"צ. הייתכן?
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, קודם כל,אני חדש כאן,ובכלל בנושא האוברקלוק. עשיתי אצלי אוברקלוק עם המעבד Q9400 של אינטל ל 3.0GHz. עכשיו,שמעתי מחבר שהספק בעייתי ויכול לקרות לו משהו,אז באתי לשאול אותכם. יש לי ספק 300W של HEC. עכשיו,יקרה משהו באוברקלוק איתו? אם לא הגעתי לפורום הנכון,אשמח אם תעבירו את האשכול במקום לתת אזהרה. שיהיה לכם יום טוב ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני ממש (אבל ממש) חדש בנושא האוברקלוק, ואני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי. מעבד - http://img208.imageshack.us/my.php?image=cpu8cd.jpg לוח אם - http://img96.imageshack.us/my.php?image=motherboard1la.jpg זיכרון - 1.5GB 400MHZ כ. מסך - XFX 7800GS Extreme Edition הבעיה שלי היא שאני בכלל לא יודע איפה להתחיל ומה לעשות. האם בכלל אפשר לעשות אוברקלוק למעבד עם המפרט הזה? האם צריך קרור נוסף מסויים? חיפשתי באתר, ולא כל כך מצאתי "מדריך" לאיך לעשות אוברקלוק בצורה נכונה. אשמח אם תעזרו לי. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ציוד : מעבד - P4 2.4B לוח אם - GIGABYTE 8PE667 PRO . זכרונות - OCZ 512 DDR PC 2700 . (לא ידוע דגם מדוייק) . קירור מקורי של אינטל על המעבד . טמפרטורות : 45-46 (רגוע) . במאמץ הטמפרטורה לא ידועה אך אני חושב שהיא לא תעבור את ה-50 . אז ככה אנשים המהירות העכשווית של המעבד היא : 3.09 GHZ . שינויים בביוס : DIMM OVERVOLTAGE CONTROL +0.2V - הכי גבוה שאפשר . AGP OVERVOLTAGE CONTROL +0.3V - הכי גבוה שאפשר . CPU VOLTAGE CONTROL 1.725V - זהו המתח הכי גבוה שיש (מתח נורמלי - 1.525) . שאלות : 1. מה אתם אומרים על האוברקלוק ? 2. מה חוסם אותי מלהתקדם ? 3. אם אני אשים זכרונות TWINMOS 512 DDR PC 3200)TMD-50D) אני אוכל להתקדם עוד ב-OC ? 4. שאלה כללית , מי יותר טוב בביצועים - BARTON 2500 +…
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חברה למי שמבין .....עד כמה אפשר להגיע באוברקלוק עם x850xt אני הגעתי איתו ל570 לליבה ו620 לזכרונות ונראה לי שלליבה זה הקצה כי יותר מזה הוא מתחיל לעשות לי נקודות ועיוותים אבל בקשר לזכרונות אני לא בטוח כי אמרו לי ש620 זה קצת ...תודה למבינים ולמי שעשה כבר.....
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, רוצה להתנסות באוברקלוק קטנטן בשביל הספורט בלבד. אני יודע שהלוח לא הכי טוב למטרה זו בקטגוריה. לא עשיתי OC מאז ימי ה-Intel Q6600. מאחר והזיכרון שלי כבר לא משהו, עברתי על מדריכים שונים, ולא הבנתי דבר בסיסי. במצב מנוחה, המעבד מוריד תדר כדי לחסוך בחשמל. האם בעת ביצוע OC המעבד עובד על המכפלה המקסימלית שהוגדרה לו כל הזמן? מדובר מחשב שדלוק 24/7. תודה מעבד: R5 1600, קירור סטוק לוח: msi b350m pro-vdh זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מדריך כדי לעשות OC למעבד בעברית או אנגלית... תודה
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם . האם ניתן לעשות אוברקלוק לפאנטיום 3 750 . במידה וכן אנא ספרו לי איך . תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לאת'לון XP עם ליבת ת'ורוברד (T-BRED) והגעתי למהירות של 200 FSB על 8.5 מכפלה. זה נותן 1700MHZ למעבד, כשהסטוק הוא 1533.מתח - 1.525, אע"פ שASUS PC PROBE מראה לי 1.55 עכשיו, ברגע שאני מעביר מכפלה ל9 ומעלה, המחשב לא עולה. שמתי AGP FREQUENCY על 66, אבל לא מצאתי איפה הPCI. הקירור הוא VOLCANO 9 על המעבד, שני מאווררי 120 מ"מ אחד מכניס מקדימה אחד מוציא מאחורה ועוד SF2 מלמעלה שמוציא (על הכי נמוך כי הוא ממש רועש) המארז הוא HEC CI-6A19 עם ספק 475VD-T
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום. ברשותי המעבד הנ"ל והלוח הנ"ל (שלצערי, נקנה לפני המבצע בTMS). לפי בקורות ברשת הלוח אוברקלוקר די מוצלח. ניסיתי לעבוד עם המדריך (שבו עבדו עם לוח ASUS) וההגדרות שם שונות למדי. הצלחתי לשנות את המכפלה ל42, אך לא מצאתי איך אני שולט במתחים (ניסיתי לקבע את הלוח על 1.25 וולט, אך הוא קרס. נראה לי שההספק גם מקובע כברירת מחדל, (כשהספק, כידוע, הוא מכפלת זרם במתח) ולכן אין מספיק מתח (או זרם) למעבד. איך צריך להגדיר את המתח והזרם (או ההספק) כדי להצליח לייצב את המעבד?
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי שגיאה בפריים אבל עשיתי 32M בSUPER PI והמחשב לא עשה ריסט או נכבה או משהו כזה... גם אין לי שום תופעות כמו רקע כחול שגיאות וכו' יכול להיות שזה בסדר ואפשר להמשיך או שמשהו לא בסדר? סתם לידע יצא לי : 32דקות ו14 שניות תודה יונתן
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היום הצלחתי להוציא מה3200+ שלי 1790 יציב בסופר פי איי אני יכול להגיע עד 2840 והמחשב לא יוצא מהווינדוס אבל לא יציב... החומרה כתובה במפרט והזכרונות הם הקורסייר שלי! 736 מגה הרץ ואני מוכר אותם הלוח דיי מגביל אותי , בנוגע למכפלה אולי אני יקנה LAN PARTY הקירור: סוניק + מאוורר 120 ולצ'יפ TT אקסטרים אם מאוורר דלטא 60 על LOW VOLT אז... הנה התוצאות:
-
- 15 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כותרת.. מעוניין לעשות אוברקלוק אוטומטי.. או שתעזרו לי לעשות אוברקלוק טוב בלי שהכרטיס יהרס..
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
היי בטח תרצו לדעת את המפרט המפרט: 4930K Gigabyte GA-X79UP4 Seasonic-SS-650RT 650W Crossair 32GB CML 1866 CL10 MUGEN 3 Lian Li A71FB ראיתי שאוברקלוקרים מנוסים עם קירור מים מגיעים ל 4.6 1) לאיזה אוברקלוק אוכל להגיע עם המעבד ללא מאמץ וללא התחממות של יותר מ 10-12 מעלות נוספות (במצב פעולה) ? 2) הלוח תומך במהירות זיכרון עד 2133, אפשרי להאיץ את הזכרונות האלה למהירות הזו ללא סיכון ? 3) במידה ואני עושה אוברקלוק מה ההשלכות על האחריות הן על הזיכרון והן על המעבד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לעשות OC לMSI nVidia GeForce 5700LE 256MB AGP 8x שלי. בדקתי והוא כשיר לOC (: עכשיו אני רק צריך תוכנה לOC , ומדריך לOC . ושאלה 2 - הטמפ' של הלוח אם שלי עומדת תמיד על 35-45 . זה סביר ?
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. אני חדש פה ורציתי לקבל קצת עזרה באוברקלוק למעבד. בגדול אני יודע לעשות אבל צריך עזרה בייצוב המערכת. אז ככה אתמול סיימתי (כמעט) לבנות את המחשב ואני דיי מרוצה ממנו אבל עכשיו מתחיל כל הכיף [emoji1] אז ככה המפרט x99 ud7 זכרון שבדרך hyperx predator 2400 cl12 מעבד i7 5930k קירור nzxt x61 ספק fsp aurum pro 1200w gold edition סמסונג איבו 850 240gb פאנטום 820 ועוד כמה שטויות. כרגע אני באוברקלוק סתמי כזה של 4.5 לא הכי יציב בעולם רק כדי לסגור צוואר בקבוק. רציתי לדעת אם יש מישהו כאן מקצועי שיכול לסייע. תודה.
-
- 25 תגובות
- 14.2k צפיות
-