אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
תגידו לי בבקשה מה כל דבר אומר בתמונה: http://planet.nana.co.il/supersus/diyon.JPG תודה. ועוד משהו! המעבד שלי זה 3200+ מה מסמן הפלוס ? למה הכוונה?
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אובר קלוק לראדון 9800 שלי אני לא יודע איפה ואיך לראות מה הטמפ' שלו ובגלל זה אני לא יודע כמה להעלות! תעזרו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC לכרטיס של Sapphire Radeon9600 רגיל.. לעלות לו את התדרים ל500Mhzליבה ו 600Mhzזכרון. תדרי עבודה של 9600XT. הבעיה היא שכשאני מנסה לעבור את ה465Mhz הוא נכבה,ואני רואה מסך שחור. כאילו הוצאתי את הפלאג של המסך מהכרטיס מסך. קניתי מאורר Zalman 120מ"מ. נגעתי בגוף קירור של הכרטיס,הוא לא חם.. גם ב3D Mark05 שהייתי קרוב למצב שהוא נכבה,מבחינת תדרי עבודה,במבחנים הכרטיס נשאר קר. מה זאת התופעה הזאת ומה עושים? ועוד שאלה... בכרטיס יש ג'אמפר כחול,יכול להיות שהוא קשור לבעיה?
-
- 18 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.6 בבאס 800 עם ג'יגה זיכרון של סמסונג 1:1 העלתי את הבאס מ200 ל 231 מה שהעלה את תדר המעבד ל 3.0 ג'יגה את הזיכרונות הורדתי ל 5:4 והגל עובד יופי אבל........אני לא רואה שום הבדל בביצועים מישהוא יודע מה קורה פה?
-
- 18 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום אנשים אני בזמן האחרון חושב על OC למעבד אבל יש את השאלה עד לאן אני יכול להגיע אם קירור סטוק Q6600 G0 נכון להרגע מעלות בIDLE 32 מעלות במעמץ 42-45 המפרט שלי: Q6600 G0 Gigabyte P35 DS3L Kingstone 800 Mhz 2GB Asus GF8800 GT תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום,יש לי את המעבד 2.4 NORTHWOOD של אינטל,רציתי קצת לעשות OC שלא יגביל את הכרטיס מסך שלי עכשיו לפי מה שהבנתי בעבר ששאלתי עם הלוחות של אינטל הם חסמו את אפשרות האוברקלוק,אבל איזה אחד אמר לי שהצליח גם עם לוח של אינטל לעשות OC באיזה 200MHZ-300MHZ עם תוכנה אני לא זוכר פשוט מה היא אם מישהו יוכל להדריך אותי קצת באוברקלוק ועם איזה תוכנה צריך בדיוק להשתמש אני אשמח,הטמפרטורות שלי במנוחה עומדות על 39-41 במאמץ המעבד מגיע למשהו בסיבות ה48-50 , תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כמובן שזה עוד נמוך אבל קיבלתי אותה אתמול והערצתי בדיקת יציבות בפריים 95 למשך כל הלילה בכדי להוכיח שזה יציב... http://planet.nana.co.il/bead2216/New%20Bitmap%20Image.JPG וזה 1 יותר טוב וגם הוא יציב בבדיקה של 4 שעות... http://planet.nana.co.il/bead2216/New%20Bitmap%20Image1.JPG תגובות בבקשה..
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אובר קלוק ראשון העלתי מתחים מהביוס והכל והגעתי ל2.8 יציב....עדיין לא ניסיתי יותר.... אני צריך עזרה לגבי הטמפ, תודה רבה ... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום המערכת מעבד E2180 לוח גיגה בייט P35-DS3L קירור פריזר 7 זיכרונות gskill 800mhz 2gb PK ספק 400W TRT של HEC בקיצור שמתי את תדר ה PCI על 100 העליתי באס ל 300 (שהבנתי שממש לא גבוה ליכולות של הלוח והמעבד) מכפיל זיכרון על 2.5 כלומר תדר 750 טמפרטורות אני באמת לא יודע כי לא יודע איך בודקים גם מאמץ וגם טמפרטורות יחד אבל מאמין שלא גבוהות יש קירור טוב (מארז P182 עם עוד מאוורר לכיוון הכרטיס מסך) ה ORTHOS קורס אחרי שעה וכמה דקות ואלו השורות האחרונות של הלוג 1:FATAL ERROR: Rounding was 0.48828125, expected less than 0.4 1:Hardware failure detected, consult stress.txt file יכול להיות שצריך לעלות מתח למעבד כל כך מוקדם? ואם כן כמה לעלות ואם לא מה עוד יכול להיות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום כולם ברשותי החומרה הבאה amd a64 s754 +3200 clowhumer epox 8kda3j rev 2 shpire radeon 9800 pro 128 mb 256 bit tt lanfire tt buterfly wd 80 gb 1024 drr ram pc3200 a-data 512x2 עכשיו קירור על הכרטיס מסך הקירור הגנרי שכולל הטסניק ומאוור מעבד הקרור שמקבלים ב ksp ה kestking 2 של spire לוח על השבב הגדול נראה לי גשר דרומי ישנו היטסניק עם מאוור במארז ישנם 4 מאוררים 90 מי מקדימה מכניס אוויר 80 מאחורה מוציא אוויר 80 מהצד מכניס אוויר ישר על המעבד 80 מהצד השני זורק אוויר על התושבת של הלוח אם הפלטה ספק מאוור מלמטה מכניס אוויר אני חושב ומאחורה מוציא אוויר הספק הוא של 480 וואט active fpc יש לי במארז חוטים מוסבלים וכבלי id מעוגלים של טרמינל טייק עכשיו בקרוב אני הולך ל…
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
איזה קרור אני יכול לעשות לאובר לכרטיס מסך ג'יפורס 2 MX כאשר שברשותי צלעות קרור של מעבד ישן+מאוורר ספק(הכוונה למה בדיוק לעשות ואיך לחבר)?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ג'יפה 4 אף אקס 5200 הקיצר כרגע הגעתי ל: core clock-249.8 memory clock-300.4 טמפרטורות במצב רגיל של כמה תוכנות פתוחות ודיי הצפה של הודעות איסיקיו ומסנג'ר לח אם-33 מארז-33/32 מעבד-38 עכשיו בשני הקווים שיש בריווה טיונר של הממוריק קלוק והכור קלוק אז עכשיו מה שהגעתי,האם להעלות יותר(אין עדיין בעיות כאילו הכרטיס עובד חלק ואני לא יודע אם העלתי מספיק) אז תגידי לי באיזה אחד מהם להעלות ועד איפה מגיעים בערך כאילו כמה מגה הרץ ואיך מה שעשיתי עד עכשיו עם הטמפרטוקות.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום במה כרוך OVERCLOCKING של GF4 MX 440 של LEADTEK 64 MB ומה יהיו תוצאותיו?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לא הייתי כאן ובמחשב בכלל כמה שבועות אז אני לא יודע מה הולך עם המעבדים החדשים. איך ה 4400 החדש שייצא? והאם הוא יהיה תותח OC כמו אחיו 4300 אודות ל מכפלה 10?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
זה הכרטיס שיש לי: http://img93.imageshack.us/img93/9797/150015001488151315015up.jpg ואין לי מושג מאיפה להתחיל כדי לעשות לו אובר קלוק... עזרה בבקשה...
-
- 24 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני עובד עם התוכנה ATI TOOLS זה מה שמופיעה לי בהתחלה http://img387.imageshack.us/img387/4927/14vx.jpg עכשיו הכרטיס מסך שלי הוא Sapphire (ATI) Radeon X550 256MB TV, DVI, PCI-E? עכשיו שווה לי לעשות אובר קלוק זה ישפר תביצועים ודבר שני אני ממחש חושש לעשות אובר קלוקק ניכנסתי לתוכנה אטי טוולס והעלתי את כל הדברים סתצם הכי למעלה בשביל הקטע ואז היה טין כזה אתם יודעים צליל של המחשב כמעט חטתי התקף לב חשבתי ששרפתי תכרטיס מסך אז עם אני יעלה לו תביצועם קצת הוא ישר במקום ישרףף המלצות ומישהו מוכן להסביר לי מזה שתי הקווים שמה שאפשר להעלות מהה כל אחד נותן ?תודה על עזרתכם פורום שולט
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברה זוכרים שיש לי radeon 9200se ז ככה אני רוצה לעשות לו קלוק עכשיו כאשר אני המהרתי את הזיכרונות מעל ל 250 הרצים היו לי הפרעות גרפיקה הכל הפך לתתושתש למה זה קרה?(יש לי קירור סטוק)
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבצע OC לכרטיס הנ"ל על VISTA ביצעתי בדיקות לרכיבים והכל תקין אבל איזה תוכנה צריך ? ואיך מכוונים ? אני יודע שבמאמר שלכם הגדול על הכרטיס דובר שבוצע OC לכרטיס אך לא סופר איך ? עוד משהו האם צריך לכוון בביוס משהו ? שמתקינים כרטיס כזה ?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב שאני מת להוציא ממנו קצת יותר. עכשיו,החלקים שמעניינים בOC הם: מעבד,לוח,זיכרונות,כרטיס מסך וקירורים מיוחדים וטמפרטורות המחשב. יש לי AMD ATHALON 64 3800X2 DUAL CORE ASUS A8N-SLI PREMIUM CORSAIR SELECT VALUE 512*2 400MHZ LEADTEK 6800GS ZALMAN 7700CU מעבד:38 אחרי מאמץ כבד לפי הביוס כרטיס מסך:40 מעלות בלי מאמץ. אחרי מאמץ כבד עוד 2-3 מעלות לפי הדרייברים של נווידיה. לוח אם:35 מעלות מקסימום לפי הספיד פאן. מה מומלץ? יש לציין כי המעבד על משחה פשוטה,עוד לא מרחתי את הAS5. אם אני עושה OC למעבד,זה יגרום לו לנצל את הכרטיס מסך יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
ההודעה על האוברקלוק והקירור בסלרון שלי, בעמוד השני, הודעה חמישית בערך , תודה ההודעה המקורית: ------------------ אני מחפש מעבד לאובר קלוקינג לא משהו מוגזם מעבדי 1.7 עד 2.5 AMD\INTEL הבנתי שיש למשל לפנטיום כל מיני דגמים 2.4C וכאלה דברים.. ולמעבדי AMD יש את ה ברטון ו"טי-ברד" מה הכי מומלץ מה ההבדלים בניהם וכמובן איזה לוח לAMD\INTEL הכי מומלץ לאובר קלוקינג אה כן.. וזכרונות (400)
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מישהו פעם ניסה לעשות למעבד הזה אובר קלוקינג ? יש לי מעבד פרסקוט בא לי לראות מה גבול הסיבולת שלו גם ככה יש לי את ה 630 .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא שהלוח מאפשר לי לעלות רק את הבאס ורק מ 133 עד 140 אבל בבחירה בביוס זה מראה לי שאפשר עד 200mhz אבל שאני לוחץ על משהו שהוא מעל 140 זה שם ב133 איך אני יכול לעלות את זה?
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
לפי ניחוש שלי, הרי שגוף הקירור למעבד הגראפי שונה כאשר היצרנית של הכרטיס היא שונה, למרות שהמעבד שייך ל-ATI או NVIDIA. המעבדים השונים, מצד שני, מתאימים יותר או פחות ל-OC, לפי הדגם. ובכן - האם הביצועים של כרטיסים של חברות שונות שונים למרות שהמעבדים הם דומים? אם אני עושה OC לכרטיס מסך של חברה המאפשרת זאת אבל שורף את המעבד - האם שרפתי גם את האחריות? האם OC סולידי הוא בטוח מספיק ומשתלם? בנוסף שאלה כללית - אם אני קונה מערכת מחשב חזקה מבחינת השילוש הקדוש: מעבד - לוח אם - זכרונות... כמה זה יכול לאפשר לי להתפשר על כרטיס מסך? אני מעוניין לקנות מערכת מאוד חזקה ולהוסיף עד 1000 ש"ח לכרטיס מסך כדי לשחק גם משחקים למרות שלא לשם כך מיועד המחשב. אני ארכוש קונרו עם לוח אם מתקדם ל-OC, והשאלה …
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אחים שלי!! אני חדש כאן roc הביא אוי לכאן אז ככה,יש לי: לוח אם:ECS M935LR (כן אני יודע שזה מעפן) מעבד : intel p4 1.7ghz צ'יפסט:sis 650 כרטיס מסך:asus geforce 5200 fx עם אובר קלוק ענקי!(יחסית למי שאין קירור) במקום 250 בליבה יש לי 330 בלי קירור ובלי ארטיפקטים ובזיכרונות במקום 331 יש לי 490 שאלות: 1)בביוס ה-system clock הוא על 100mhz והוא על מולטיפלייר x17 אני שמתי אותו על x24 והוא עדיין לא משתנה מה הבעיה? 2)אני צריך פתרונות זולים לקירור הכרטיס מסך שלי אני אין לי כסף
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-