אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
מערכת טובה צריכה להיות NF7 V2 2600+Mobile + l12 MOD a-data 500 TT 420W +apfc ככה אני לא עובר את ה230fsb הוא נופל תוך 2 דקות בפריים ניסיתי D23 של טיקטק ניסיתי גם את ה D22 שלו גם בגרסאת הטורבו וגם הרגילה כלום לא יציב לא משנה המכפלה ממש גם ב8 הוא נופל ישר מתחים פצצות טממ' אין בעיה יש לי מאורר ישיר על הציפסט 80MM אין בעיה של חום יש לי סינק קטן על הגשר הדרומי כל האפשרויות בביוס מבוטלות ממש כולן כרטיס רשת USB כרטיס קול הכל מבוטל הזכרונות בתיזמונים דופולס ככה שאין להם בעיה להגיע ל250 3-5-5-9 מתח 2.8 כמו שהם צריכים לקבל.. ציפסט מקבל 1.4 עד 1.7 יעני ניסיתי את כל האפשוריות בכולן הוא נופל ציק' צק' באמת מתחים פצצות בהכל הספק עושה אובר וולטינג חוץ מה12+ שבו הוא נותן 11.86 אבל עדין ז…
-
- 13 תגובות
- 693 צפיות
-
-
גלשתי לי לתומי ברשת ... ופתאום מצאתי חתיכת הסטוריה קטנה. במאגר הנתונים של Tweakers Australia
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני וחבר שלי החלטנו היום להכין מערכת קירור מים תוצרת בית ואת רוב החלקים נראה לי שיש לנו, לאבא שלו יש מוסך ענק לאופנועים בנהרייה ורדיאטורים יש בשפע משאבה טובה לא מצאנו {אנחנו נילך מחר להוציא מאיזו מכונית במגרש גרוטאות של חבר של אבא של חבר שלי ונחפש שם אחת טובה} אם לא נמצא במזבלה הזו נחפש בחנות דגים אולי יש להם משהו טוב, צינורות נקנה בהתאם לחורים של המשאבה והרדיאטור והבלוק מים, לגבי הבלוק מים עדיין אין לנו, כמה זה עולה? משהו בינוני? הכנתי סרטוט של מה שאנחנו רוצים לבנות, תגידו לי אם זה תקין ולא שחכתי משהו: הסרטוט בסדר? המערכת שהקירור ישב עליה: =============== Intel Pentium 3 866MHZ PC PARTNER MOBO 256MB PC133 SDRAM CAS2.5 FUJISTU 15GB 7200 ATA100 ASUS V7100 GEF…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המארז thermaltake sviking והמאורר האחורי אני רוצה לשים עליו עוד מאורר אותו גודל.... עכשיו אני שואל עם זה יכול לפגוע.... בביצועים?
-
- 13 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום כלום, קניתי לוח חדש לאחר שהישן מת, דגם ASUS P8H77-M. התרגלתי לשלוט על המאווררים דרך התוכנה של SPEEDFAN, אך כעת זה בלתי אפשרי עם הלוח החדש. אני משתמש במאוורר של Noctua ל-CPU (שלושה פינים) ועוד 2 מאווררי מארז, גם 3 פינים. ניסיתי להפעיל ולכבות את אפשרות של Q-fan עם כל מני הגדרות, התקנתי גם את התוכנה הייעודית של ASUS, המהירויות קבועות ללא שינוי. מישהו מכיר את התופעה? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע סינק של ונטק ואני רוצה להחליף אותו למשהו עם ביצועים יותר טובים ושיהיה יותר שקט אבל גם לא בגודל מפלצתי על מה אתם ממליצים? ומה דעתכם על הסינטק של טרמלרייט שמותאם למאוררי TMD (אגב המעבד שיש לי הוא של AMD)
-
- 13 תגובות
- 937 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב ומולו תקעתי מאוורר חבל על הזמן הוריד לו 10 מעלות (רק על הרמה ה 1) השאלה עם זה יגרום לבעיות תודה למגיבים ???
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים,הקיץ הגיע ואחרי הרבה חיפושים באינטרנט, לא מצאתי פתרון קירור לכרטיסי מסך שלי. יש לי 2 כרטיסי מסך g1 gaming 970 gtx שעובדים בSLI והם מתחממים בצורה לא נורמלית. זה פשוט תוקע לי את המשחק והכרטיסים פשוט קורסים. (בחורף לא היה קורה) אשמח אם יש למישהו פתרון או איזהשהיא חברה שיכולה להציע לי פתרון קירור אפילו אם זה אוורור למארז. צירפתי צילום של המחשב שלי.
-
- 13 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
זה כרטיס מסך מאוד חזק.. אני יודע אבל קראתי על כתבה שעם עושים לא אוברלקוק הוא כמאט אותו ביצועים של ראידון 9800 פרו .. אז ככה הקרור שלי הוא רגיל הכרטיס שלי יצרן ספייר אני רוצה לעשות אוברקלוק ..להוציא את המירב ביותר עכשיו מה התוכנה הכי בטוחה וטובה לעשיית הדבר ?! ???
-
- 13 תגובות
- 821 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: CORE2DUO 6400 DFI INFINITY 975X\G G.SKILL 2X512 DDR2 800MHZ ANTEC SMARTFAN 500W אני מעוניין לעשלות מ 2000MHZ ל 3000MHZ... שמעתי שזה פשוט וקל לעשות את זה בעזרת הקירור סטוק של המעבד... הדבר היחיד שאני מבקש שתעשרולי שלב שלב מי שמכיר את הלוח איך ואיפו לשנות...בבקשה אני כבר הרבה זמן מעוניין לעשות את זה.... תודה לכול העוזר...
-
- 13 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אחרי כמה נסיונות ובעיות התברר למה לוח זה מצד אחד יכול ומצד שני אינו יכול לבצע OC , הפוטנציאל של הלוח ממש טוב, וכן אחרי כמה ניסונות וללא מאוורר טוב אשר בקרוב יגיע ויפתור את הבעיה הלוח מסוגל לעבוד על יותר מ 133 (133:133:33) אבל עליה וקוץ בה, אחרי כיבוי המחשב התברר ששוב לא מסוגל המעבד להגיע למהירות של 1.6GHZ, ושוב חזר ל 1.52V ב CORE ולמרות שבביוס מוגדר לו 1.62V הוא לא עובר את 1.52, הפתרון הזמני שמצאתי ודי מסורבל, קודם כול להעלות את המחשב ב 1.62 או 1.67V על 128:128:43 במהירות 1534GHZ, אחרי שהXP עולה , עולה גם ה VCORE ל 1.69 או 1.67V ואז צריך לעשות RESET ולשנות בביוס ל 133:133:33 וזה רק ההתחלה כי אפשר יותר אבל לא ניסיתי בגלל בעיות חום כהראה צריך לדבר עם ASUS לתיקון הבעיה בלו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד : AXDA1700UT3C סטפינג : JIUHB 0303XPMW ZigZag2000 מציעים את המעבד הזה בסטפינג הזה במחיר של 393ש"ח, רציתי לדעת אם המעבד הזה האם אני יוכל להגיע ל-200Mhz FSB ביציבות מלאה עם לוח 8RDA+ או ה-ABIT NF7-M REV2 שלפי התגובה שקבלתי מ-ZigZag צריך להגיע בקרוב לארץ ולפי ביקורות שראיתי הוא קטלני במיוחד גם לאוברקלוק, וזכרונות TwinMos PC3200. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום לאחרונה גיליתי שטמפרוטורות במחשב שלי גבוהות מהנורמל,יש לי מעבד Q6600:כל הליבות שלו עומדות על 90 מעלות במצב מנוחה הצ'יפסט מגיע ל41 מעלות הכרטיס גרפי מגיע ל60 במנוחה ההארד-דיסק מגיע ל47 במנוחה אני לא מאמץ את המחשב בכוונה אני לא רוצה לדעת מה יקרה לו,הוא גם נתקע הרבה פעמים מפרט:לוח=ASUS P5KSE גרפי:8600GT,הארדיסק: WDC WD3200KS-) הכל קירורי סטוק,אין שום קירורים מיוחדים למיניהם אין לי מושג מה לעשות כדי לפתור את הבעיה,ניקיתי אבק ובדקתי שהמאווררים באמת עובדים אבל הם לא בדיוק מוצאים אוויר קר אלא אוויר חמים משהו יש לי אחד על המעבד אחד אחורי ואחד צדדי ואחד מהצד הקדמי למטה כולם בגודל 80
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי 9550 של SAPPHIRE. הוא בא עם קירור של מאוורר, ולכן לא ראיתי צורך להחליף אותו, בצורה הוא די דומה לקירור שקונחם בנפרד ונחשב יותר איכותי, וזה גם SAPPHIRE, אז לא ראיתי צורך להחליף את הקירור, אלא אם מישהו יודע אחרת לגבי האיכות שלו. עכשיו חתכתי את ה HEAT COPPER של ה-9200 הישן (אלומיניום) וחילקתי אותו ל-8 חלקים בשביל הזכרונות. לא מצאתי את ARCTIC SILVER 5 אז קניתי משהו של Thermaltake. השאלה הטיפשית הראשונה: חיברתי את החתיכות לזכרונות ומרחתי כמו שכתוב במדריך באת (בערך), אבל עדיין לא ברור אם לי אם זה ידביק אותם או שבעוד יומיים יתחילו להתרסק לי חתיכות בתוך המחשב... שאלה טיפשית שנייה: עם ATITOOL אני מצליח להעלות ל-360/230. המעבד מסוגל ליותר, נראה לי שאלו הזכרונות עושים בעי…
-
- 13 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי עושה המון רעש (יותר מדי אני חושב) , בכל אופן אני רוצה לדעת איזה מן המאווררים עושה את הרעש המשמעותי: א. של המעבד אין לי מושג חברה רק לפי החיישן הוא עושה 3750 סיבובים בדקה. ב.של המארז הנמצא בצמוד ללוח על הצד של המארז שהעוצמה שלו לא ידועה אך הוא נראה לי די קטן ואיטי מקסימום 700 סיבובים לדקה. ג.של הספק כוח שלפי החשד הוא עושה את הרעש הרציני ואין לי ממש מושג מה המהירות שלו. ובכן שלושה מאווררים הייתי שמח אם תעזרו לי למצוא את מקור הרעש העיקרי כי אני שוקל להוסיף\להחליף אמצעי קירור כדי שיהיה קדום כל שקט יותר ואלי גם קריר יותר.
-
- 13 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
הכל הלך מצויין עד שהגעתי ל-250fsb וכעת אני נדרש להעביר את מכפלת ה-ht ל x3 על מנת להימנע מבעיות.... אבל הבעיה היא שהמחשב לא עושה בוט ב-x3 (255 260 הבאס בזמן שאני מנסה לעבור מכפלה) לא משנה מה אני יעשה אפילו הורדתי עוד מהתדר של הזכרון והוספתי מתח למעבד שלא צריך בכלל...כלום לא עוזר. עד שלבסוף ניסיתי להעביר לx2 לראות אולי זה פאק בלוח או איזו נעילה ומה שמוזר שב x2 המחשב כן עלה והכל עבד מצויין???! למה הלוח לא נותן לי לעבור ל x3 מישהו מכיר את הבעיה? תודה מראש .. :-\
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני רוצה הלכין ראוסטט ל4 מאווררים 1 למאורר שעל ההיטסינק ו 3 למאווררי המארז עכשיו יש לי שאלה הלכתי היום לחנות אבן אלקטרוניקה והמוכרת לא ידעה איזה נגדים להביא לי ביקשתי נגדים משתנים שמורידים מ 12 וולט ל 5 וולט ואחד מ 12 ל 7 וולט והיא הסתכלה עלי כמו משוגע פה אני צריך את עזרכם מה אני צריך להגיד לה כדי שהיא תביא לי את הנגדים שאני צריך בלי להביא לה את המאווררים? :-\
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב עם e6300,ga-945p-s3,x1900xt ושאר ירקות. השאלה שלי היא: מה זאת משחה טרמית? אני צריך לקנות אותה? מה עושים איתה? תודה
-
- 13 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD2000 וולקנו 7 פלוס. הטמפ' של המעבד במנוחה הייתה 55 מעלות בערך וייעצתם לי לפרק את המאוורר ולראות אם מרחו משחה טוב. אז פירקתי את המאוורר וראיתי שיש משחה מסביב לליבה ולא עליה אז תיארתי לעצמי שכשהרכיבו את המאוורר אז טיפה צריך לשחק איתו לפני שהוא נתפס בחלק התחתון אז המשחה נמרחה בצידי הליבה,מכיוון שאין לי משחה אז הצלחתי למרוח טיפה על הליבה וגם מהצד של המאוורר איפה שנוצר ריבוע(של הליבה) והטמפ' עמדה על כ-10 מעלות פחות(כ-44 מעלות בערך). השאלה שלי היא (מכיוון שאני די חדש בעסק) מה הייתה הבעיה? האם ההשערה שלי נכונה? האם המשחה אמורה הייתה להיות על הליבה והאם הטמפ' עכשיו נורמליות?(יש לי רק מאוורר אחד במארז 120מ"מ ומחר אנ ארכיב עוד אחד דומה מקדימה)
-
- 13 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי יש לי את המפרט הנל: 3700 SANDY DFI SLI-DR PDP PATROIT TCCD 7900GT קירור למעבד XP120 עם מאורר שקט המעבד עומד במנוחה על 32 מעלות במאמץ על 42 מקס'.. אני רוצה לעשות קצת OC למערכת אני מעלה את הFSB ל210 נותן עוד קצת מתח למעבד, נותן לזכרון 2.8V ומעלה תזמונים שיהיה הכי נוח אפילו ל3-3-3-8 וכלום המערכת לא נותנת POST פשוט לא מוכן להעלות, יש למשהו מושג מה אני עושה לא נכון? ניסיתי להחליף בין הזכרונות כלומר כרגע הם בסלוטים הצהובים וגם לא משנה... הביוס הכי מעודכן שיש.. אשמח לעזרה חברים
-
- 13 תגובות
- 872 צפיות
-
-
PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP התחלתי ב-OC לכרטיס והוא פשוט התחמם בטירוף קורס ונתקע לי במשחקים איזה גוף קירור מתאים לו ? איך ה-VF900 יתאים ? באתר כתוב ATI X1900 Series או שיש משהו יותר טוב ממנו ?
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אני רוצה לדעת גם איזה מאוורר לשם למעבד כי אני רוצה לעשות לו OC מ 2.66 ל3.8 הפרט הוא: המחשב שלי: מעבד:Intel Core I5 750 2.66Ghz לוח אם:GIgaByte GA-P55M-UD2 כרטיס מסך:GigaByte nVidia GeForce GTX 260 Oc Edition זכרון מחשב:KingStone 2Gb 1333MHz דיסק קשיח:SamSung SpinPoint 500Gb מארז:CoolerMaster Haf 922 ספק כוח:FSP 500W BRONZE צורב:Sony Optariac DVD 22X חשבתי על הMUGEN 2 Rev B+ 2 2000RPM CoolerMaster Green Led Fans ואני צריך לדעת כמה שאלות אני רוצה שתגידו לי מה אפשר לשפר בזרימת האוויר הנה תראו המערכת היא: אני לא מצליח להעלות תמונות משהו יכול הלגיד לי איך אני העלתי ל SIZ וזה מצנזר לי פה באתר כל פעם
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה שזה יהיה גם יפה. 1 מה ההבדלים בין השניים האלו ומה הם בדיוק עושים ז"א אם אני קוה את אחד מהם מה אני עוד צריך למערכת קירור מים : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3310 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3301 2 מה זה הדבר הזה ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3662 האם זו מערכת מורכבת ? ושוב אם לא מה אני עוד צריך ?
-
- 13 תגובות
- 643 צפיות
-