אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מה יכול להיות? הקטע שעולה הווינדוס הכל טוב ואז פיתאום יש רעש תק ונכבה
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שהחום הזה התחיל, והוא קצת ירד לאחרונה, המחשב שלי התחיל להתחמם, במיוחד המארז. כל פעם שאני נוגע בו אני מרגיש שהוא ממש חם ובמידה מסויימת, לא כדאי שהוא יהיה כל כך חם. המארז שלי הוא CM690, יש לי 3 מאווררים כרגע, אחד על הדלת שמוציא אוויר, אחד מאחור שמוציא אוויר, ואחד מקדימה שמכניס אוויר (והאוויר עובר דרך ההארד דיסק כמובן). לפני החום הטמפ' הממוצעת הייתה ככה: מעבד-מנוחה:40-50 מעלות כרטיס מסך-מנוחה:48-55 מעלות. --- מעבד-מאמץ:60-70 מעלות כרטיס מסך-מאמץ:60-70 מעלות גם כן. עכשיו זה השתנה, במנוחה המעבד והכרטיס מסך מגיעים בקלות ל60 מעלות, ובמאמץ הם מגיעים לקצת יותר מזה. לכרטיס מסך יש קירור כפול, ככה כשאני מפעיל יישומים שדורשים מאמץ אני מגביר את מהירות המאווררים ל50% (בד…
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יכול להשיג דרך חבר מחירים של דילר על הגופים הבאים Thermaltake BigTyp 120 VX Thermaltake Volcano V1 Thermaltake DU ORB (CL-P0464) cpu cooler השניים האחרונים אני לא בטוח שהם נכנסים למארז,אבל בואו נצא מנקודת הנחה שכן כמו כן הומלץ לי בעבר על http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3944 שאותו אני לא יכול להשיג דרך החבר אבל הוא עדיין יותר זול מהאחרים גם אחרי "ההנחה" אני כרגע עם קירור סטוק שעומד על 55 מעלות במנוחה ולפעמים יותר..במשחקים המחשב רותח אני לא רוצה לגרום נזק איזה מהם הכי מומלץ? ואיזה הכי שקט..אני פשוט לא יכול לסבול מחשב רועש תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לילה טוב. לפני שבועיים קניתי את ה-Twin Turbo ל-4850 שלי. היום כשהסתכלתי על הכרטיס, ראיתי (יש רווח בין הקירור לכרטיס) שהגופי קירור הקטנים האלה של הזכרונות נפלו. ניסיתי להדביק אותם שוב אך ללא הצלחה... כנראה הלך הדבק. מה עושים? יש דרך להדביק את זה? או שאין מה לעשות ואני צריך לקנות קירורי זכרונות חדשים...? תודה.
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היה לי OC יציב שחבר של אבא שלי עשה לי ל Q9550 - 3.4GHZ עכשיו אני רוצה ללמוד לעשות את זה בעצמי וגם קראתי שאני יכול להגיע עם המעבד הזה ל 4GHZ+ עם המעבד (Q9550) לוח (EP-45-DS3L) והקירור (AC EXTREM) שיש לי חיפשתי המון באינטרנט ולא מאתי כלום אולי מישהו יכול לכוון אותי למדריך טוב שיסביר איך לעשות OC זאת אומרת הסבר מפורט על איך לקבוע תדר נכון לזכרון איך לקבוע מתח נכון למעבד וכו או מדריך ספציפי ללוח אם שיש לי (EP-45-DS3L) תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
המלצה לקירור למעבד AMD600+ עד 150 שקלים הטמפרטורה מגיע לי כבר 63
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה: מת לי לוח האם החמוד הקודם והחלטתי להשתדרג למעבד E8400 ולוח EP43 DS3L. משום מה אני לא מצליח לקבל מידע לגבי הזכרונות לא בCPUZ ולא ב EVEREST. יש למישהו דרך לפתור את זה? ועוד שאלה ככה לדחוף אם אני כבר כאן, ניסית לתת בOC קטן ולהריץ את הזכרונות ב1:1 לFSB, נעלתי את הPCIX,ביטלתי את כל האופציות שיכולות להגביל אותי C1E,C2E וכו', נתתי מתח של 1.325 לCORE תזמונים בלאי לזכרונות כדי לבדוק אם זה בכלל ירוץ, תדרים מינימליים לMCH ו ICH ו 2.1 לזכרונות(כי זה מה שהם כביכול דורשים. משום מה ההגדרות פשוט התאתחלו. מה ניתן לעשות,אילו מתחים צריך להגדיר ולכמה? זכרונות 800MHZ 2GB של MUSHKIN
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעלה את התוצה שלי .... הנתונים נבדקו בתוכנת OCCT בטמפרטורה סביבתית של 32 מעלות (שרב היה לנו ביומיים האחרונים) בוצע מבחן ב SUPER?_PI ב 32MB רק חבל שלא צילמתי.... בכל מקרה אני אשמח אם יש מקום לשיפורים ולתגובות בכלל. (אינני) מעוניין להעלות עוד את התדר של המעבד) ;D[br]פורסם בתאריך: 19.05.2009 בשעה 12:24:20 למי ששכח או לא ידע הנה המארז שלי [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הטמפרטורות עלו לאחרונה וכרגיל גם המחשב, מה שמחמם לי את החדר יותר מהר. ואני מת מחום פה. הסטפינג של המעבד זה B3, ושמתי לב שהמחשב מתחיל להתקע יותר במשחקים. לפי CORETEMP הטמפ' היא 55-60 (משתנה מליבה לליבה), אז אני מחפש קירור שיוריד את הטמפ' ל-40 או פחות. התקציב זה עד 200 שקל. כרגע יש לי קירור רגיל של אינטל, והסוקט זה LGA775. לפני כמה חודשים קיבלתי HD4870 והטמפ' שלו כרגע גם מתקרבת ל-60 (כרגע 57) ויש לו קירור מיוחד, זה טמפ' בסדר?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
OCDB לכרטיסי מסך עם תמונה מGPU-Z הגיע הזמן לעשות... מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
-
הורדתי את cpuz ואז גיליתי שהמעבד עובד על 2.6mhz במקום 3.1 נכנסתי לביוס ושיניתי ל default באמת העלה ל 3.1 333 מהירות הבאס עם מכפלה של 9.5 ומתח של 1.22v כל ההגדרות על auto אבל עכשיו המחשב מנסה לאתחל 3 פעמים לא מצליח ואז נדלק ואומר שלא הצליח לאתחר ושואל עם אני רוצה להכנס לביוס או להמשיך המשכתי והכל עובד חלק וה cpuz מראה לי על 3.1 אבל הבעיה שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מאתחל איזה 3 פעמים עד שנידלק הטמפרטורה אחרי 5 דקות מעמץ מלא על 53 מעלות ותודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני משתגע! יש לי מעבד E7400 שמגיע בסטוק במהירות 2.8 אבל משום מה הוא כל הזמן נשאר על 2.2 אם אני לא טועה! ומה שמעצבן זה שכם בCPU-Z וגם באוורסט רשום גם בשיא המאמץ של המעבד 2288.2 במקום שיהיה נורמאלי ושיהיה על 2800.0 מה הבעיה של המחשב הזה לעזאזל?????? ומשום מה התדר באס שלו זה 286 (העלתי משום מה את הסטוק שהוא הגיע איתו שהיה 266 ) מה אפשר לעשות????? להעלות בפעם אחת ישר את התדר של המעבד ל 2.8???????? ומה שני לא מבין זה שכשלוחצים קליק ימני על המחשב שלי במאפיינים רשום שהמחשב הוא E7400 2.8@3.0 ואפילו באוורסט תראו מה הולך העתקתי הכל : Field Value CPU Properties CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo CPU Alias Wolfdale-3M CPU Stepping E0 Engineering Sample No CPUID CPU …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי את המחשב שלי סוף סוף היום (מפרט בצד ימין) והפעלתי את CPUZ בשביל לראות מה הולך , וראיתי שזה לא יציב (אני לא יודע אם זה מתאים לפה או לפורום מעבדים, לוחות-אם וזכרונות - נראה לי פה ) אני לא מבין גדול עדיין ב OC וכל הדברים שקשורים למתחים וכו - ובינתיים אני לא מתכוון לעשות OC , אולי יותר מאוחר הבעיה שהמתחים לא יציבים ובמקום שזה יהיה , אני יודע שלפי המעבד שלי זה צריך להיות CoreSpeed 2.6 ו Multiplier 10 אבל משום מה המתחים קופצים כל הזמן והמהירות שלי רוב הזמן היא 1600.1 לבין 1600.3 וה Core Vottage כל הזמן מתשנה לסמפרים 1.264 1.252 1.232 1.168 כמו כן גם ה Rated FSP זז בין 1066.7 - 1066.9 בנוסף ללפעמים - כל דקה או מספר שניות ה Multiplier קופץ ל 10.0 וה …
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ביטלתי EIST וC1E ואחרי שאני מעלה את זה מCPUZ "Rejected by CPU-Z 1.51" בדקתי לפני זה וזה אישר יש הסבר למה?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, קניתי קירור ARCTIC FREEZER PRO7 והוא בא עם משחה מרוחה עליו, נכון שהנושא נשאל פורום אבל כל אחד ענה משהו אחר. קניתי גם משחה טרמית MX2 . השאלה האם להוריד את זה ולמרוח משחה חדשה או להשאיר , המחשב מיועד לOC לכן לא רוצה בעיות של התחממות (מדובר על מעבד E7400) קראתי את המדריך וכתוב שצריך אלכוהול 70% אני לא חושב שיש לי כזה השאלה האם ספירט 95% שאני ידלל קצת עם מים יהיה טוב? חחח או שאני ישים קצת וודקה. התמונה של הקירור והמשחה , נגעתי קצת בפינה וזה לא נראה כאילו היא התייבשה, למרות שלך תדע כמה זמן הצלע קירור הזה עם המשחה היה במחסנים.
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הורדתי RIVATUNER והתוכנה אומרת לי שהיא לא מוצאת את הדרייברים של הכרטיס מסך, ובלי זה אי אפשר ליעשות OC ויש לי את הדרייברים האחרונים של נוידיה. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
http://www.dansdata.com/images/io050/r800_1024.jpg אני מחפש פיתרון שקט למאוורר המאד רועש של הכרטיס.מכיוון שזהו מאוורר דוחף קשה למצוא לא תחליף מתאים ועל כן מאוורר קונבנציונלי לא מתאים לתפקיד. שימנתי את הציר שלו כמה פעמים גם מתחת למדבקה של היצרן ואם זאת הוא רועש במידה נוראית.אשמח לעצות כי זהו כרטיס מעולה לכל דבר במיוחד לתוכנה שאני מאד רוצה ללמוד בקרוב.
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מישהו ניסה דבר כזה? שמעתי שאפשר לעלות מתח במשהו שנקרא [bios Mod 1.1V]
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מחפש קירור לכרטיס 8800 gts 640 mb של leadtek.. תודה לכל העוזרים..
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק במשחקים כבדים (הסנדק 2 , סימס 3 ) אז הטמפרטורה של המחשב פתאום קופצת ל45 מעלות ל5 שניות בערך והמחשב מצפצפף כמה פעמים ואז מפסיק.. וזה חוזר על עצמו.. בדרך כלל הטמפרטורה של המחשב היא בסביבות ה30 מעלות. אבל שאני משחק אחרי זמן מסויים זה קופץ ל45 מעלות ,המחשב מצפצף, ואז זה יורד בחזרה ל30, ואחרי דקה כל התהלליך הזה קורה עוד פעם.. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לאחרונה 4890 חשבתי לעשות לו OC נחמד כמו כולם כי שמעתי שהוא מעולה בזה אבל..... הגעתי למספרים ממש נמוכים בעזרת ה GPUTOOL החדשה והנוחה הגעתי ל 910/1080 יציב. וב AUTO TUNE של הדרייבר הוא נתן לי 980/1100 שעונים יפים שלא נתנו לי להריץ אפילו לופ אחד באף תוכנה התחלתי להוריד בהדרגה פעם מפה ופעם מפה והגעתי ל 930/1080 יציב. ניראה כאילו הזיכרון מגביל אותי ל 1080 והליבה מסרבת לעלות מה 910-930 בצורה יציבה ??? חשבתי שאני עושה את זה לא טוב אבל ניראה לי שהבנתי את הרעיון ועדיין.... האם עוד מישהו התקשה כמוני להגיע למספרים יפים איתו ? מה הפיתרון ?
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף קירור לכרטיס מסך הבעיה שאין לי מושג איזה בידוק.. http://www.xpcgear.com/01gp3n809ar.html זה הכרטיס מוכן להשקיע עד 300 שקל תודה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה לכך לי 3 שבועות אבל סיימתי וזה 100% יציב אך ? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=570716
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-