אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על ZALMAN 8000 ל Q6600 בגלל חוזר מקום שווה את הכסף? יש למי שהוא את הדגם הזה שהוא יכול להמליץ או סתם לתת דעה עד כמה הוא שיפר והצליך להגיע? אשמח לקבל גם דעה לי שאין אותו? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3700 בתודה
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכל עונה ! ביכולתי להשיג את הקולר ZALMAN 9500 ב250 ש"ח. השאלה: האם כדאי ? האם הוא שקט ואושה את עבודתו בצורה יפה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 986 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/zalman-cnps9500.html בחנו אותו פה מול מערכת קירור מים ומול סידרת ה 7XXX שווה הצצה אחלה קירור!
-
שלום לכולם קניתי היום את הזלמן 9700 לקרר את המעבד שלי E6600 למישהו יש ניסיון עם דגם הזה? אם כן אשמח לתגובות תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי אנשים! יש לי את הקירור CNP 9500. הבעיה שאין לי את הקליפס לתושבת AM2. :'( אני מדבר על זה: אולי יש מישהו מאיזור הקריות שמשתמש בקירור זה למעבד INTEL ולא צריך את הקליפס הזה, אני יהיה ממש ממש שמח! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
מה המצב קניתתי תזלמן zalman cnps 7500 והחלק של גוף קרור שבא במגע עם המעבד ממש לא ניראה טוב אני צריך ללתש אותו איזה ניר לתש הכי מומלץ
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הגיע לארץ - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15009 מישהו מכיר אותו ויש לו מה לומר עליו (חוץ מזה שהוא עולה המון) ?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הגוף קירור הזה ? לא מוצא עליו מידע ברשת , יש לו 270W שזה יפה במחיר נמוך מאוד ( יחסית ) 250 שקל , איך הביצועים שלו ? כי ה ZALMAN האחרון שהיה לי היה פ* *שפה
-
- 0 תגובות
- 225 צפיות
- 1 follower
-
-
-
ידוע למשהו איפה אני יכול לקנות את המאורר הזה של זלמן?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים זאת גרסת הקירור בשילוב עם האלומיניום , אני חושב שאני ייקח את הגרסה הזאת משום שהיא גם הרבה יותר קלה מה CU (קופר) , הוא שוקל 445 גרם לעומת הCU ששוקל 773 בערך (משקלים עפ"י מה שכתוב באתר של זלמן). עכשיו השאלה שלי עד כמה הוא פחות טוב מגרסת הCU?? ראיתי באתר 3DGameman הוא עשה השוואה עם הCU המלא הוא הגיע ללטמפ' מקסימלית של 42 מעלות (נבדק על מעבד 3.06). ואח"כ ראיתי ביקורת על הגרסה המשולבת עם אלומיניום ואיתה הוא הגיע לטמפ' מקסימלית של 37 מעלות (נבדק על מעבד 2.6, לא מצויין איזה סדרה). לא נשמע לי כל כך הגיוני כי הCU צריך לקרר טוב יותר מהגרסה שמשולבת עם האלומיניום,מה אתם אומרים?? זאת הגרסה עם השילוב של האלומיניום: http://www.pch.co.il/docs/pd-533324388.htm וזאת הגרסה ש…
-
- 38 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חבריה היי אני פה מת אני פשוט לא יודע מה לבחור שניהם טובים אבל מה יותר ??? ומה יותר שווה עזרו לי בבקשה זו היא רק ההתחלה של מה שאני עומד לעשות בחודשים הקרובים....אני הולך לקנות גם לוח חדש ואז מוחהחהחה :asthanos: בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אין מה להוסיף, השאלה בכותרת. המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
רציתי לדעת את רמת הרעש של המאוורר שבא עם הפנטיום 4! עכשיו לגבי ה Zalman CNPS7000A-CU יש למישהו את זה? מה דעתכם עליו?
-
- 12 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש אחר היטסינק איכותי למעבד עקב טמפ' גבוהות בהרבה מהטמפ' המומלצות, כרגע אני עובד עם היטסינק פשוט+ מאוורר רעשני מאוד שהגיע בתוך האריזה של המעבד, AMD 64BIT 3000+ Socket 754 Newcastle. למען הפרוטוקול, מדובר בלוח Albatron K8X800 Pro עם צ'יפסט K8T800. אני אשמח לקבל המלצות כל עוד הם בגדר התקציב הסביר, בעקרון אני מחפש אחר משהו שיספק עם יחס ביצוע\מחיר טוב היות והתקציב שלי מוקבל.
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הלוח האם שלי הוא GA-8iPE 1000 של GigaByte זה יתאים? אם לא אז תביאו לי עוד מאוור מהסידרה שלהם שיתאים לי בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
למישהו יש קירור דומה על אותו לוח?
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הzalman cnps7000b-cu ורציתי שתתנו לי דעות עליו........ אתם חושבים שהוא טוב? הוא ברמה מספיק גבוה בשביל אוברקלוקינג? האם בגלל המשקל הרב שלו (753g) כדי לי לא לקנות אותו.........?הוא יכול ליפול לי בתוך המארז או שהוא אמין ואין לי מה לדאוג? ואם יש עוד מידע שכדי לי לדעת עליו אז בבקשה תגידו לי.......
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בIQPC עולה 110: IQPC.co.il http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2273 בשאר החנויות בסביבות 200. אמור להיות קריר באיזה 5 מעלות, אבל שקט נמוך ויפה דיל או טעות
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איזה קירור לקנות?. הThermalright XP-90 וה Thermaltake PIPE101 יהיו אם ה silentcat של Thermaltake אני מחפש קירור שקט למחשב שלא יהיה בoc אבל הוא בטוח בית מעץ כך שהוא חם המעבד הוא amd 3000+ 939
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב?? שניהם עולים 250 ש"ח.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ביקשתי הצעת מפרט באותו סכום פחות או יותר משתי חנויות. חנות אחת טוענת שהBig Typhoon זה הדבר היום בגלל השיטת קירור בheatpipe . המארז שהיא מציעה הוא הGigabyte Aluminium Triton. והשניה טוענת שהזלמן 7500 מספק תוצאות כמעט זהות מבחינת הרעש עם מארז Compucase 6A19. עשיתי בדיקה קצרה בעצמי, והתברר שאם משווים את הטייפון למשהוא, אז זה בכלל זלמן 9500 (כלומר, לא מאותה סידרה בכלל) , וגם אז הטייפון עדיף! מה דעתכם? זו פעם ראשונה שאני מתעסק עם קירורים ורעשים... אגב, התקציב כבר נקבע פחות או יותר, אז אין לי לאן להתקדם חוץ משתי ההצעות האלו...
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אפשר כבר להזמין מפנדה - 230 למעורב, 280 לנחושת, לפי האתר זה מגיע עוד פחות מחודש... מעניין אם הוא ייתן פייט ל-XP-120...
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי חברה.... מה אני יגיד לכם אזלו כוחותיי,אני כבר לא יודע קירור אוויר לקנות ,אחרי כל-כך התלבטויות ,תחקירים,שיטוטים בפורום, וויכוחים עם אחי שהוא בעל המחשב הגענו לשתי אופציות שהם: א.Zalman CNPS7700-Cu 120MM (שאני מאוהב בו אבל חושש לחיי לוח האם שלי שהוא AV8-3rd Eye ABIT ) ב.Thermalright XP-90/C ?(שזה האופציה של אחי.שנכון גרסת האלומניום שוקלת רק 360 גרם!!! והנחושת גם יחסית "קל" 690 גרם) אז חברה נו מה אני עושה????. :s05: רוצה כבר להזמין משהו השבוע ??? ??? ?מודה מראש לעזרתכם :xyxthumbs:[glow=red,2,300][/glow]
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות אחד מגופי הקירור שלמעלה..עכשיו השאלה שלי מה עדיף.. xp 120 פסיבי או את הזלמן? אני מתלבט ביגלל שבמידה ואני יקנה את הxp120 אני בטח יוסיף לו איזה מאורר חודש-חודשים אחרי שקניתי אותו.. אז מה יותר עדיף? מבחינת מחיר/ביצועים
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-