עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by YoniG,

שלום, קראתי באתר כמה מאמרים וביקורות בנושא פתרונות קירור למעבד אבל לא הצלחתי למצוא את מה שאני מחפש. אני צריך פתרון קירור כלשהו למעבד (בלי המהרה, עובד רגיל) שפשוט יקרר קצת יותר מהמאוורר שמגיע עם המעבד של אינטל. יש לי מעבד INTEL 2.8 HT FSB800 והוא די מתחמם. האם יש משהו בסביבות ה 50 - 150 שקל שיכול לעזור בקירור המעבד? תודה.

• 14 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by rafi-s-,

יש לי כרטיס 6600gt של gigabyte ואני רוצה לצרוב לו ביוס 1 . איך אני עושה את זה 2 . אם אפשר לצרוב לו ביוס של 6800 או 6600u בקיצור ביוס של כרטיס יותר חזק ואם זה ישפיע על הכרטיס לטובה תודה לכל העוזרים

3. תביא לי את כל הטייפים!! כי לאחר שעה של שמחק GTA3 המערז שלי חם כמו סעונה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by nnfyrbsnss,

* מפרט המחשב המלא בצד * אני רוצה לעשות OC לe6600 קראתי המון לפני שקניתי את המחשב ואני לא מפסיק לקרוא ביטלתי והגדרתי הכל לפי המדריך הבא: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1169366 המתח שנקבע למעבד בביוס 1.38 המתח בפועל 1.344 עכשיו הגעתי ל3GHZ יציב עם orthos ע"י 375*8 עכשיו אם אני עושה 350 *9 או 400*8 המעבד לא יציב כמה מתח צריך להוסיף למעבד? שמתי לב שהייתי ב 9*350 שהמתח בביוס היה על 1.375 היה post אבל הוינדוס לא עלה וששמתי 1.39 הוינדוס עלה היו שניים-שלוש דקות באורתוס וריסט זה אומר שאין מספיק מתח למעבד? להעלות לו עד שיהיה יציב? ואלו לא הטמפ' הם 64 במאמץ מלא תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הרגע מצאתי את המוד הכי מדליק , מגניב , שימושי וקל! המוד מיועד רק לבעלי מאורר מקורי של אינטל! כידוע המאורר שלנו מסתובב בערך ב2500rpm והסיבה שהוא ככה זה בגלל שהוא מנוטר טמפ'... בלי הניטור הוא מסתובב בערך ב3300-3900rpm ! ניתן לבטל בקלות רבה את הניטור ! טוב זה התרד שראיתי : http://forum.oc-forums.com/vb/showthread.php?s=&threadid=121331 אמרתי בוא ננסה עשיתי בדיוק מה שאמרו בתרד רק עם ההצעה שהביאו שם באחת התגובות לקחתי עיפרון רגיל ! רשום עליו Dixon No. 2/HB Wood Pencil תמונה שלו : http://gramco.safeshopper.com/images/b00hw6ok.gif אם אתם רוצים תמונה של הקופסא אני אצלם לכם ( קנוי מאופיס דיפו ) קצת ציירתי על הנגד שם והופה 3600rpm !!! ירידה של 3-4 מעלות אני כבר שעה עם פריים …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ב220 הביוס קורס. 210 לא עלה וינדוס. על מכפלה 11....למה אי אפשר מה הקירור סטוק עד כדי כך אפס?!

• 14 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by iyehuda,

קניתי אתמול חד ליבה XP 3800 יש לי מאוורר מיוחד איך שפתחתי אותו עפו לי שני קפיצים לא הרכבתי את המאוורר טוב כתוצאה מכך המעבד הגיע לטמ"פ 75 לאחר כ שעתיים עבודה ואז המחשב נכבה מעצמו בבת אחת פירקתי את המאוורר שיניתי את מיקום הקפיצים המעבד עכשיו עומד על 43 מעלות קבוע האם לדעתכם נגרם נזק למעבד והאם יש דרך לבדוק זאת ?

• 14 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by OFIRLEVY66,

איך אני עושה את זה? אני לא יודע כלום בקשר לנושא אז אל תשתמשו במושגים שאני לא מבין המעבד שלי Q6600 STEPING G0

• 14 תגובות
    • 638 צפיות
  9. חבר שלי החכם עשה אוברקלוק רצחני 160X12.5 עם מעבד TBIRD 950 ולוח ASUS A7V133. ואחרי שהוא הגדיר המחשב לא נדלק, ומאתמול הוא לא מצליח להפעיל את המחשב, חוץ מהמאוררים ונורות. יש דרך לאפס את הביוס בג'מפר או דרך אחרת? או בכלל לגרום לו לעבוד.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Jack_g,

אם לא קשה לכם להסביר לי קצת על העניין הזה של האפשרות נעילב של AGP ו PCI בביוס של הלוח הנ"ל. יש לי כרגע KT400 של איפוקב וכשאני עובד בבאס גבוה כגון 200 אז הכונן קשיח קורס מאוד מהר, וכשאני עובד ב 185 אז הכל טוב אבל צצות בעיות הכי מוזרות בווינדוס עצמו כמו למשל פתיחת קיווצי RAR יותאים לי קבצים BAD CRC ועוד כל מיני תופעות. אני מבין שזה מהבאס הגבוה. אבל אם אני מתשמש בלוח 8RDA+ שיש לו את הנעילה ונועל את הPCIו AGP זה משפיע על התעבורה לכונן הקשיח או שזה לא קשור וזה משפיע רק על האפיק PCU והכרטסים שמותקנים בסלוטים?? תודה מראש על העזרה.

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by Mr Gadget,

למי שיש את הלוח הנ"ל ומתכנן בעתיד SLI אין צורך להחליף את הלוח ישנו MOD די פשוט שהופך את הלוח מ Ultra-D ל SLI-D בגלל ש DFI משתמשת באותם הציפסטים ללוחות שלה. למוד עוד מקור: 1 בהצלחה

• 14 תגובות
    • 707 צפיות
  12. 1. יש לי 8800GTS ובצד שצאל של המארז יש לי פתחי אורר שאפשר לשים שם מאווררים אז מה כדי לי מאוור אחד גדול 120 או שתי מאווררים קטנים, כמו של מעבד כי בנתיים שמתי מאורר אחד קטן וזה הוריד לי את הכרטיס באיזה 5-7 מעלות לא בזמן עבודה ואני רוצה לקנות עוד מאוורים אז מה כדי לי?? 2. יש לי גם שתי גופי קירור ששתיים מחשסים בדיוק את כל הכרטיס מסך (אם שמים אותם מלמעלה) וריציתי לדעת אם יש איזשהיא מדבקה או דבק או משו כדי להדביק אותם ועד כמה זה יכול לעזור?? (זה גופי קירור כמו של מעבד)

• 14 תגובות
    • 707 צפיות
  13. מפרט: * Core 2 Duo E7200 2.53 Ghz * Arctic Cooling Freezer 7 PRO * Asus P5Q P45 *G.SKILL F2-8000CL5D-4GBPQ PC2-8000 -1000Mhz *Gigabyte HD4850 Zalman Fan *Hec 400-TRT 400w זהו OC הראשון שעשיתי ורציתי לדעת איך אני יכול להוריד את ה CORE VOLTAGE ושהמערכת עדיין תהיה יציבה ואיפלו אולי לעלות עוד קצת את התדר למעבד. כרגע אני עם מכפלה של 8 וFSB 400 והגעתי ליציבות רק ב- 1.320v (בדיקה 1h בOCCT) שהבנתי שזה יחסית גבוה למעבדי 45nm. *אילו הגדרות לשנות בביוס את מה להשאיר על AUTO? *הספק כח HEC 400-TRT מגביל את OC למערכת? E7200 2.53 ghz @ 3.21 ghz VID: 1.1500 @ 1.320v תודה מראש לעוזרים =]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by zobi12,

שלום לכולם . רציתי לשאול אם כדי לי לעשות Oc לradeon 9600 xt שלי. שאר המפרט שלי הוא: פנטיום 4 1.8@2.4 512 ddr333 asusp4-533-e הסיבה שאני רוצה לעשות היא שיש משחקים שהמחשב לא הכי סוחב אותם לדוגמא סאן אנדראס אני משחק עם פילטרים שמוגדים על 4 aa ו8af . אם איזה תוכנה עושים oc? ,ובקשה אחרונה שלי היא קישור לתוכנה fps . תודה ענקים לעוזרים

• 14 תגובות
    • 644 צפיות
  15. יש לי קירור של זלמן 9500. מעבד E8400... P5n-e sli. ?

• 14 תגובות
    • 753 צפיות
  16. ב IDLE 60-70, במאמץ 80-90. 1: האם יכול להיות בגלל שיש לי ספק 400W של CODEGEN כמו שהטכנאי טוען(ואם כן, נניח ואני אקנה ספק 500W BRAND האם זה ישפר לי את הביצועים בגדול? 2: האם רצוי שאני אחבר איזה כבל מולקס לכרטיס או משהו בסגנון? תודה מראש לכל העונים

• 14 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש ואני צריך לדעת איך הטמפרטורות שלו במצב מנוחה המפרט: ואלה הטמפרטורות:

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  18. שלום, שמתי לב שאני משחק ב Need for speed payback בערך שעתיים - הטמפ' של המעבד מגיעה ל 72 מעלות, במשחקים אחרים, כמו wolfenstein ii , מגיע בין 52-62 מעלות, כל המשחקים רצים על מקסימום הגדרות ברזולוציה של 3440X1440 - מסך 34 אינץ. האם הטמפ' האלו תקינות? בנוסף - במארז יש 2 מאווררים למעלה, אחד מקדימה, אחד מאחורה, אני שוקל להוסיף אחד נוסף מקדימה, האם צריך? מפרט המחשב: מעבד: 8700K לוח אם: Asus strix Z370-F כרטיס מסך: Asus strix 1080TI זכרונות: G-Skill - 16GB (2x8GB) DDR4 3200 קירור למעבד: Noctua nh-d15s מארז: Phanteks eclipse p400s אחסון: Samsung 960 pro 512gb nvme ספק: corsair rm750x מערכת הפעלה: win10 …

19. Started by Godlike2k,

אז קניתי מאוור של זלמן 700CU ה- VGA COOLER המפרט שלי הוא 6600GT , 3.00GHZ ויש לי 1GB RAM אז הבעיה היא ככה.. הטמפ אחרי שאני משחק FEAR היא 36 !!!!!! שזה חיה #!!#!# (של GPU של הכרטיס מסך) אבל שאני משחק הרבה זמן CSS ה- FPS יורד אני לא יודע מה לעשות שעשיתי ריסטראט היה כתוב ב- BIOS כזה דבר CPU Temperature 70 (שזה הטמפ של המעבד) מה לעשות זה המון לא? אין לי מושג למה זה ככה 70 מעלות במעבד ו-32 בכרטיס מסך שזה בסדר... יש לי גג 300 שקל אבל מה צריך לעשות? http://img10.imageshack.us/img10/3940/untitled5he.jpg

• 14 תגובות
    • 814 צפיות
  20. שלום לכולם. בעזרת המוד הבא הצלחתי להוריד כ 3 מעלות מטמפ' המעבד, זה היה לי די קריטי בקיץ אבל רק עכשיו הזדמן לי לשתף אותכם. המטרה היתה להשתמש באמצעים הקיימים בבית א' מפאת חיסכון וב' כך ניתן לבצע את המוד במיידי. המצרכים: שישית אקטימל מספריים סרגל דבק נייר רחב או מסקינגטייפ ובקבוק ספרייט. אופן המוד: 1. הסר את הקרטון העוטף את שישית האקטימל מבלי לקרוע אותו. 2. שתה את האקטימל. 3. שתה את בקבוק הספרייט על מנת להעביר את הטעם של האקטימל. 4. מדוד את היקף המאוורר. 5. גזור לאורך את קרטון האקטימל על מנת לפרוס אותו. 6. מדוד לרוחב הקרטון את היקף המאוורר וגזור לאורך, כך שישאר לך מלבן באורך הקרטון וברוחב ההיקף של המאוורר. 7. צור גליל מהקרטון והדבק בעזרת דבק הנייר לאורך הגליל.…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Tall-Guy,

שלום, אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה (אולי בפורום כרטיסי המסך?) ואשמח אם Admin כולשהו יעביר את ההודעה לפורום המתאים אם טעיתי. אז בפעם השניה בכמה שנים נשבר לי המאוור על הכרטיס מסך (Radeon 9700 Pro). לפני כשלוש שנים החלפתי את המאוור השבור עם מאוור גנרי, שנראה פחות או יותר ככה - http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9661 אני מניח שאני יכול לקחת שוב את אותו מאורר, אבל אני מחפש משהו שיחזיק קצת יותר, ויהיה שקט יותר. בגלל המבנה של הכרטיס אני צריך מאוור עם Heatsink עגול כזה שמתחבר עם קליפסים בצדדים. האם תוכלו להמליץ לי על מאורר? או לפחות על חברה מסוימת שכדאי לרכוש את המאורר ממנה? תודה.

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by shibby15,

אני יודע שהנושא נטחן מכל הכיוונים אבל בכל זאת, הנה המצב: הדלקתי את המחשב נכנסתי לביוס כדי לבדוק טמ"פ בהתחלה אחרי שהמחשב היה דלוק משהו כמו דקה (אחרי לילה מנוחה שהוא היה כבוי) זה עמד על 48 יצאתי ל5 דקות ושחזרתי זה עמד על 58! זה דיי גבוה לא? בהתחשב בעובדה שהמעבד לא עשה כלום. המעבד עם ההיטסינק המקורי ויש במחשב 3 מאווררים. אם יש לכם המלצות להורדת הטמ"פ תרגישו חופשיים.

• 14 תגובות
    • 857 צפיות
  23. אוקיי הנה הנתונים לפני הOC מדובר בכרטיס 7300GS ליבה 500MHZ זיכרונות 600MHZ עשיתי OC עם התוכנה ATI Tool והגעתי לבינתיים ל1866MHZ לליבה, בזיכרונות לא נגעתי. עד כמה אני יכול להגיע ? עריכה: שכחתי להגיד שפעם שהייתי עושה OC גם לזיכרונות (של הכ.מ. כמובן) אז לא הייתי מגיע אפילו ל800MHZ לליבה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 828 צפיות
  24. http://www.vr-zone.com/?i=3437&s=4 :coolman:

• 14 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by haitin,

what is the max temprature which my cpu shouldnt pass, or it will start auto lowering performance in? 60c? or less?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.