אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אהלן קיבלתי את המחשב ואני נכנס לSPEEDFAN ובGPU רשום 0 וככה זה קבוע מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לדעת את הטמפרטורה ?
-
- 14 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכם. ובכן היום קיבלתי את המארז מ SKYPC, מרוצה מאוד, סידור כבלים,עבודה יפה,מארז כמו שציפיתי (NZXT TEMPEST),סירקולציה וכדומה+OC חמוד שהם עשו. המחשב בקצרה: E8400+ARCTIC COOLING EXTREM DFI Blood Iron P35-T2L G.Skill DDR2 2048x2 100MHZ CL-5-5-5-15PQ CLUB3D 9800GT NZXT TEMPEST HIPER HPU-425W בעיקרון לבנתיים מה שעליתי על הבעייה היא שהמאוורר של המעבד לא מסתובב, בהתחלה לא שמתי לב ( לא בדקתי את המאורר כי הוא "מוכבה" בתוך הגוף קירור ככה שלא פתחתי... וכרגע אני רואה שהוא לא מסתובב, ניסיתי להפעיל מחדש כמה פעמיים אך ללא הצלחה ( לא עובד עדיין ). נכנסתי לביוס באיזה קטגוריה שם וראיתי שיש אפשרויות, שתיים מהם זה משהו כזה TURN FAN ON WHEN TEMP IS HIGH THEN XXX TURN OFF FAN WHEN TEMP IS L…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט: * Core 2 Duo E7200 2.53 Ghz * Arctic Cooling Freezer 7 PRO * Asus P5Q P45 *G.SKILL F2-8000CL5D-4GBPQ PC2-8000 -1000Mhz *Gigabyte HD4850 Zalman Fan *Hec 400-TRT 400w זהו OC הראשון שעשיתי ורציתי לדעת איך אני יכול להוריד את ה CORE VOLTAGE ושהמערכת עדיין תהיה יציבה ואיפלו אולי לעלות עוד קצת את התדר למעבד. כרגע אני עם מכפלה של 8 וFSB 400 והגעתי ליציבות רק ב- 1.320v (בדיקה 1h בOCCT) שהבנתי שזה יחסית גבוה למעבדי 45nm. *אילו הגדרות לשנות בביוס את מה להשאיר על AUTO? *הספק כח HEC 400-TRT מגביל את OC למערכת? E7200 2.53 ghz @ 3.21 ghz VID: 1.1500 @ 1.320v תודה מראש לעוזרים =]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נכנסתי לבאיוס ויש משהוא שהוא בצבע אדם אם זה בסדר שזה ככה שמתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל פעם שאני מעלה ממש בקצת את הmemory clock ואת ה gpu clock אחרי איזה 15 שעה פתאום המסך נהפך לשחור ואז רשום NO SIGNAL ואז אחרי איזה חצי דקה שזה ככה המסך חוזר אבל עם הודעה DON'T SEND של הדרייבר.... אני העלתי רק ב15 את הMHZ בכל אחד וגם עשיתי לזה test clock וזה התקבל הOC הקטן הזה. הטמפ' של הכרטיס פשוט מעולות: המנוחה:35 במאמץ אחרי רבע שעה של d3mark הטמפ' הוא 54 מעלות.... יש לי hd4850 ויש לי את הדרייבר הכי חדש למישהו יש רעיון למה זה קורה? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מצאתי במכולת השכונתית i3 530 במדף של הלחם... אז לקחתי אותו לסיבוב על הגז מעבד מעולה, שתי ליבות + HT, המעבד פשוט אוהב מתח, נתנו לו את המקסימום שהלוח נתן (1.7) והוא רצה עוד ! INTEL i3 530 ASUS P7P55D EVO EMP K2 cooling some ram,hd and psu אנחנו מחממים את הקרח היבש - נראה אם יהיה שיפור ...
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים פתחתי פה נושא לגבי איזה קירור שאני מעוניין בו... אז ככה אני רוצה לקנות את Freezer Xtreme ואני לא יודע אם הוא ישב על הלוח שלי ( asus p5k3) בגלל שללוח יש גוף קירור מובנה, שאני מפחד שהוא יפריע לו... הבאתי תמונות בשביל שתבינו במה מדובר: זה הלוח וכמו שאתם רואים יש לו גוף קירור (שהוא דיי גבוהה מסביב למעבד) וזה הקירור שמובנה על לוח שגם לו יש גוף קירור רק ששלי יותר גבוה (אני מקווה שאתם יודעים איך הקירור נראה ...) תודה על העזרה...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי לוח MA78LM-S2H של Gigabyte שתומך בתדר של 1066mhz של הזיכרון, ושתי סטיקים של 1066mhz של G.Skill של 2gb כל אחד. נוכחתי לדעת כשאני מפעיל את המחשב שהזיכרון פועל על 800mhz מסיבה כלשהי, וכשניסיתי לשנות את המכפלה של הזיכרון ל1066 הוא פשוט קפץ לביוס הגיבוי ולא עשה בוט. עכשיו יש לי קצת ניסיון עם OC, והשאלה היא האם אני צריך להמהיר בסימוכין את המעבד והזיכרון ביחד, כי לפי מה שהבנתי דרך הכי קלה היא פשוט להעלות את המכפלה של המעבד ובכך אני פועל מול גורם אחד ואין שום דבר שיגביל אותי חוץ מהמעבד. אגב המעבד הוא Phenom x3 720 Processor Black Edition עוד שאלה לגבי הטמפ' (עומדת על 38-47 סטוק-מאמץ ללא OC), הטכנאי של ksp הגאון התקין לי את הקירור של המעבד הפוך זאת אומרת שהוא לוקח …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגיעה אלי תכני מחשבים ואמר לי כך להוסיף מאוורר קדמי ואחורי 120 MM להחליף משכה טרמית ולשים קירור טוב יותר למעבד (קירור שעומד של זלמן ) להחליף את המאוורר ה 240MM של EZCOOL במאוורר של חברה אחרת כמו זלמן (אותו גודל) הוא אומר שהכרטיס מסך חם מידי (106 מעלות) וזה כשהמשחק ברקע אז הבעיה זה סיקרקולציה אז בקיצור אני צריך 2 מאווררים 120MM(*שליטה מהלוח אם) מאוורר 240MM איכותי(*שליטה מהלוח אם) מאוורר איכותי למעבד (זלמן איכותי) אני הולך להרכיב את הכול אז אני השמח לקבל קצת עזרה בעניין תקציב 500 שח תודה מראש . הכרטיס מסף HD 4850 מעבד Q6600 תושבת 775 לוח אם MSI P6NGM בדקתי ויש רק כניסה אחת למאורר שנשלט על ידי המערכת הוא המליץ לי על מאווררים כאלה http://www.ivory.co.il/product.asp?produc…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי ידוע לכם האם זו מישחחה איכותית לקירור טוב? רוני
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המ..יש לי ממש בורות בקטע של לפרק את הלוח אם, והמעבד... פעם אחרונה שעשיתי את זה זה היה לפני כ5\6 שנים והמשחה טרמית זלגה מהמעבד ופשוט שרפה כמה חלקים..ומאז פחות או יותר יש לי טראומה... עכשיו אני אני צריך לפרק את הלוח אם, ובדרך אני גם רוצה להחליף משחה טרמית בכל המקומות שצריך: צ'יפים,מעבד. את הלוח אם אני צריך לפרק כי הטיפשים שהרכיבו לי את המחשב הדביקו מאחורי הלוח אם כבל חשמל, ועכשיו אני לא יכול להזיז את הספק כוח. חשבתי קודם כל להתנסות על המחשב הישן שלי ורק אחר כך על החדש... אני אשמח לטיפים ???
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שרשום בנושא אני מתכנן לעשות lapping למעבד שלי ו OC עד לקצה גבול היכולת ורציתי לדעת, איזה קירור כדאי לי לקנות? לא קירור מים, הכוונה לאוויר. המעבד שלי הוא q6600 (stepping) G0 לוח אם - asus p5kc מארז thermaltake armor (למקרה שתרצו לדעת אם יהיה מקום לקירור) יש כאלה אומרים מוגן 2 ויש שאומרים דברים אחרים, אז אני שואל אתכם חבר'ה, שיותר מומחים ממני אה ועוד משהו, אם הספק שלי הוא 450w של seasonic זה אמור להשפיע משמעותית על ביצוע ה OC?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז המעבד שלי Q6600. אבל אני רוצה שתיהיה אפשרות לS1156 וגם ל1366 וכמובן לS775 תקציב שלי בין 300 ל400. מארז HEC 66RC לא כזה גדול אז לא משהו ענקי כן. תודה! אני רוצה להגיעה ל3.8GHZ לפחות.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בחודש האחרון יש רעש מהמחשב וככל הידוע לי רעשים מגיעים מהמאוורר. האם כדאי לנקות אותו או שהגיע הזמן להחליף? ואם להחליף-האם רק את המאוורר או גם את המעבד? (המחשב באוקטובר יהיה בן 3 שנים)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,לפי בספיד פאן הטמפ של המעבד שלי(CORE 1 וCORE 2)הם סביב ה50 מעלות,שזאת טמפ לא אידיאלית ואני מתכוון לקנות קירור חדש.אבל שאני נכנס לביוס ובודק טמפ הוא כותב לי שהטפ סביב ה35 מעלות.עכשיו הורדתי EVEREST והCPU טמפ כתוב גם משהו כמו 30 מעלות אבל בCORE 1 ו2 כתוב 50.למה להאמין?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה דעתכם על המאוורר הזה? Scythe JAPAN KATANA 3 (קישור: http://tms.co.il/product/7946) ושאלה נוספת - איך חברת Scythe ? יש להם מוצרים איכותיים או שעדיף במחיר הזה לקחת משהו אחר? *כמו שרשמתי בכותרת - אני לא מתכנן לעשות OC במערכת, פשוט המעבד שלי לא מגיע עם מאוורר ואני מחפש תחליף.
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום שלום .. ברשותי מארז ANTEC TWO HUNDRED ורציתי לדעת אם אפשרי לעשות מודינג ( של סידור הכבלים מאחורי הלוח ) , זאת אומרת = כמה שפחות יראו כבלים וחוטים . לצורך סירקולציה טובה יותר של אוויר וגם לצורך עיצוב \ יופי במארז . תמונות בסוף הפוסט המארז שלי כיום נראה כך : *לא הצלחתי ממש להבין איפה אני אמור להעביר כבלים , אין לי אולי גישה או שהמארז כנראה לא מתאים למוד הנ"ל . אשמח אם למישהו יש רעיון טוב יותר תודה רבה !
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כבר כמה פעמים יצא לי לראות שהמאורר בקירור לא מסתובב.....אבל איך שאני נותן לו דחיפה קטנה עם היד הוא מתחיל להסתובב....האם יש לו מנגנון כלשהוא הוא שהוא פשוט נידפק..? וגם כשהוא מסתובב...הוא מסתובב יחסית נורא חלש. יש תוכנה כלשהיא להגברת המהירות? יש לי I5 במנוחה הוא 38-40 בעומה (משחקים) הוא 52 האם זה סבבה ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך מאורר 120 חזק לא משנה לא הרעש אבל שיהיה חזק מאיפה אני מביא אחד כזה ומה המחיר לא משנה לי מאיפה להזמין חול וכו... צריך בין 2 ל 3 מאוררים מחיר מקס השקע 250 מקס
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב.. אז קודם כל יש לי את המחשב כשנה וחצי.. מעבד Q6600 עם OC וקירור Freezer Xtreme לאחרונה שמתי לב לרעש מאוד מעצבן במחשב שלי שאי אפשר להתעלם ממנו.. בדקתי מהיכן זה מגיע, וגיליתי שזה מהקירור של המעבד.. הרעש לפעמים מפסיק למספר שניות ואז שוב חוזר.. לפעמים כשהרעש מעצבן אותי יותר מדיי אני נותן למחשב מכה או מספר מכות ואז זה מפסיק למספר שניות עד חצי דקה.. אבל חוששני שאלימות אינה הפיתרון כלפי מוצרים אלקטרוניים ואינני רוצה חלילה לגרום לאיזשהו נזק פיזי לרכיבים פנימיים.. קניתי בכוונה מחשב שקט, אני משאיר את המחשב פועל כל הזמן ובנוסף לכך הוא מאוד קרוב למיטתי.. אני חושש שאולי זה נגרם כתוצאה מאבק, למרות שנורא קשה לנקות צלעות קירור ואני עושה את המיטב.. האם ישנה דרך כלשהי לעשות משהו כדי ש…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי קירור מסוג: zerotherm nirvana nv120 והבעיה איתו היא שנשברה לו התושבת ועכשיו הוא מחובר באמצעות 2 ברגים במקום 4 בתושבת . לכן אני מחפש קירור חדש שיהיה ברמה שלו ואפילו יותר טוב ממנו ואם אפשר שיתמוך גם בתושבות החדשות. התקציב שלי עד 350 שקלים . תודה וגח שמח .
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מזה כמה חודשים שיש לי מארז FRACTAL DESIGN DEFINE R3 לא שיניתי את מערך המאוררים שלו מאז שהוא יצא מהקופסא - יש לו מאורר אחד מקדימה ואחד מאחורה (שניהם 120מ"מ) אני רוצה להוסיף לו מאורר אחד או שניים בשביל לשפר את הקירור של החלקים בזמן מאמץ יש לי במארז מעבד i7 2600K ללא OC ועליו קירור Mugen 2 rev. B וכרטיס מסך SAPPHIRE 6950 אני אשמח לקבל המלצות לגבי שדרוג הקירור, דגמים של מאוררים מומלצים ואיפה הייתם מוסיפים אותם במארז. יש לי עכשיו הרבה מקומות פנויים למאוררים במארז אבל אני לא רוצה לשים יותר מידי מאוררים (1 או 2 מקסימום) בגלל היבט של רעש. תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הגיעו הרדיאטורים (rx 480 rx 360 ) אחרי קצת חיפוש הבנתי שצריך לשטוף עם מים מזוקקים חמים עכשיו אם יש איזה תרד מפורט בפורום של כל התהליך אשמח לקישור (לא מצאתי פשוט) ואם אין אז אם אפשר לפרט כמה שאפשר את השלבים תודה
-
- 14 תגובות
- 81.9k צפיות
-
-
עולה בין 20 ל35 דולר ל3 שנים על כל נזק שיהיה כתוצאה מהמהרה The Performance Tuning Protection Plan being offered by Intel is a chance for you to experiment with the overclocking features of your processor without the worries of what will happen if you push the processor too far. The Plan allows you a single processor replacement, hassle-free, from our customer support. This is in addition to your standard 3 year warranty. In other words, if it fails under normal usage, we will replace it under the standard warranty; if it fails while running outside of Intel's specifications, we will replace it under the Performance Tuning Protection Plan.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-