אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי E8400 3.0@3.9 מפרט: E8400 MUGEN II P31-ES3G OCZ VISTA UPGRADE 800MHZ 2GB HD4850 HEC500W ------------------------------------ כשאני עושה OC אני רק מעלה- FSB-434 ו מחלק זיכרון הכי נמוך 2.0 CPU VOLTAGE CONTROL - 1.4000 = 3.9 יציב 24/7. --------------------- חשבתי ש - CPU VOLTAGE CONTROL זה VCORE... אבל בביוס ב PC HEALTH STATUS כתוב - VCORE 1.364 ובכול התוכנות כמו CPUZ 1.20. אז, למי להאמין? ------------------------ וגם, האם הדרך לעשות OC הנ"ל היא טובה? נכונה? כי אם הדרך הזאת אני לא מצליח להגיע לתוצאה שרציתי ?(4.0) X.X תודה.
-
- 10 תגובות
- 674 צפיות
-
-
את המפרט אתם יכולים לראות בצד , החלטתי ללכת על הקירורים האלה קירור למעבד Scythe Mugen 2 קירור לכרטיס Arctic Cooling Accelero Twin Turbo ולהוסיף עוד מאוור או 2 מתוצרת Scythe S-FLEX SFF21E מלמעלה שיכניס\ו אוויר השאלה היא כזו האם הmugen 2 לא יהווה לי בעיה עם הזיכרון בגלל הגודל שלו , ועם למישהו יש דעה האם להשים 2 מאוורים מלמעלה שיכניסו או 1 [דעה שלי אני לא בטוח 2 מיותר כי המוגן חוסם אחד] על תסתכלו על הכבלים אני עובד על זה . http://img168.imageshack.us/img168/2207/008opk.jpg http://img168.imageshack.us/img168/1041/005jtl.jpg
-
- 9 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני לא בטוח אם זה שייך לפה או לא, אם זה שייך לתמיכה טכנית אז אני מצטער ומנהלים תעבירו את האשכול הזה בבקשה. עשיתי לפני כמה דקות Restart למחשב, והמחשב לא הצליח לעלות 3 פעמים, והראה לי מסך כחול למשך 2 שניות ואז נכנסתי לביוס ואיפסתי אותו. אני הייתי עם אוברקלוק ל E8400 שלי ל 3.6 כבר כמה חודשים, הוא עבר בדיקת מאמץ של כמה שעות ומופעל על המחשב World Community Grid כבר די הרבה זמן על 90% ככה שלא הייתה אמורה להיות בעיה. אז אני לא מבין למה פתאום המחשב לא הצליח לסחוב את האוברקלוק אחרי שהוא סחב אותו כמה חודשים :s05: חבל לי כי כן ראיתי שיפור ביצועים בין 3 ל 3.6 GHZ במחשב שלי. תודה מראש למגיבים. עריכה: יכול להיות שזה יכול להיגרם על ידי כרטיס המסך? בגלל שהוא בזמן ה…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
INTEL CORE I7 D0 MSI X58 PLAMTUIM CM HAF932 MUGEN II GSKILL PI 2X3GB 1600MHZ נתתי מה שצריך. אני מגיע ל-4GHZ? יש ידע.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה בגלל מארז ג'נרי והיא שמאוורר הצד (80מ"מ) השקט של EZCOOL (כן הוא באמת נורא שקט כשהוא לא על הדלת) מרעיש יחסית כשהוא עובר את ה1750RPM פלוס מינוס. כמובן רצתי לסטיקי לנסות את SPEED FAN אבל ללא הצלחה, בביוס יש לי רק אפשרות של SMART CPU FAN TARGET, ובה אפשרויות לטמפ' רצויות אליהם יתכוונן מאוורר הCPU כביכול, ואפשרות נוספת בשם CHASSIS INTRUSION שניתן לכבות ולהדליק, אך חוץ מזה SYS FAN 1 / 2 CONTROL מסומנים באפור ושום הגדרה לא פותחת אותם משום מה.. שום משחק בשתי ההגדרות האלו לא הביא אותי להצלחה בהפעלת SPEED FAN, בסה"כ המטרה היא מאוד פשוטה - להגביל את מאוורר הדלת במחשב - SYS FAN 2 (בSPEED FAN הינו SYS FAN 3) ל1700-1750RPM. לוח האם הוא MSI G31M3-F תודה מראש …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 150 ש"ח כרטיס מסך - radeon HD 4670
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קודם כל, אני מקווה שזה הפורום הנכון.. אם לא אשמח אם תעבירו, כי אני כבר ממש לא מעודכן. אז ככה.. המאורר של הכרטיס מסך הנוכחי שלי שבק חיים, והטמפרטורות גבוהות ברמות מטורפות... הכרטיס מסך שלי הנוכחי הוא nvidia 6600gt אשמח לקבל המלצות לקירור לכרטיס מסך, מה אתם אומרים על Arctic Cooling NV Silencer 6 Rev.2 או Arctic-Cooling Accelero TWIN TURBO? דבר נוסף, ההרכבה מסובכת? תודה רבה לכם.
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית קירור מים שמתאים לסוקט AM2+. עדיפות לחנויות בארה"ב (גם אם לא מייבאים לארץ), או כל מקום אחר בעולם שכן מייבא לארץ, בגלל שבחו"ל יש תמורה גדולה יותר למחיר זהה (בד"כ). תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לקירור מים למעבד הכי טוב שאפשר למצוא עד 650 בלי חריגה, הוא למטרת אוברקלוק, ואני רוצה שיתן את התוצאות הכי טובות. שקט לא חשוב. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח abit duramax איזה מאוורר למעבד אני צריך (אמרו לי לקנות את הארטיקל 7 פרו וכשקראתי עליו אמרו שהוא מותאם למאבדי 2/4 ליבות) אז מה אני צריך גבות תקציבי 150 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
TAOTAO לא אוהב פרטיות :] טוב לא משנה אני רוצה לסדר תכבלים שלי במארז שיהיה סירקולציה יותר טובה יש לי מארז די טוב שאפשר לעשות בוא הרבה דברים שמסתרים תכבלים , ככה אני לא ממש חזק בנושא ובגלל זה אני מפחד להוציא קבל ואז לשכוח איפה לחבר אותו מה צריך לעשות ? ואיזה סידור אפשר לעשות במארז COOLERMASTER CM690 , עם צריך תמונות של המחשב מבפנים אז בכיף ו TAOTAO הצלחתי לסדר תטמפרטורה של הדיק קשיח כנראה שהמיקום שלו גרם למאוור לעביר אליו אוויר אבל כשהאוייר מתחמם אין לו לאן לצאת אז העלתי אותו למעלה את הדיסק קשיח ולבנתיים אין שום בעיות על 41 יציב
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב יש לי מחשב עם סטוק LGA775 וכרטיס מסך HD 4670 ATI ואני רוצה קרור לשניהם אבל המכירים של זה מתחילים מ1000 ש"ח וניגמרים ב000'20 ש"ח ואני חייב קרור שלניהם . טוב בעקרון אני רוצה לקנות ARCTIC 7 PRO ואם אני אמצא בארץ את-accelero l2 pro מי שימצא לי משהוא יותר זול (500 ש"ח ) במים זה יהיה ממש טוב ^^ או שתמצאו איפה לקנות את הקרור לכרטיס מסך שלי^^ תודה מראש שחר פארן
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
עד כמההצורך בו משמעותי בעבודה עם מעבד E5200 במידה ולא יתבצע OC? הציעו לי מפרט שאני דיי מסמפט וההפרש בינו לבין מפרט עם ה Scythe Ninja Plus Rev. B AM2\S775 הוא סביב ה300 ש"ח. המחשב הוא מחשב בסיסי למשחקים באיכות בינונית (לא ירוצו על "HIGH"). עד כמה יורגשו הבדלי הביצועים עם ובלי גוף הקירור?
-
- 7 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, במערכת מחשב ה2 שלי יושב המעבד הנ"ל עם קירור של OCZ VINDICATOR. רציתי לשאול מה טמפ' המקס בעומס וטמפ' המנוחה המשוערות שאמורות להיות עם הקירור של OCZ ומה בכללי טמפ' המקס מINTEL. יש לציין שהחלפתי משחת קירור(וניקיתי את המארז בשלמותו לקראת ימי הקיץ החמים) וכי הקירור הקודם היה מקורי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי E8400 ומשום מה יש הפרש גדול מאוד בטמפ' בין הליבות. הליבה הפחות פעילה חמה בכ- 10 מעלות מהליבה הפעילה (לא רק בפעילות של 5% כמו בתמונה גם כשהליבות היו בפעילות הליבה השניה חמה יותר למרות שהליבה הראשונה פעילה יותר). זה אמור להיות ככה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, סטיקי זה עוסק בכל הנושא הזמנה, שילוח , החברות השונות וכל המידע הרלוונטי שאתם זקוקים לו לפני ואחרי שאתם מזמינים מערכות/מוצרים לקירור מים. * שימו לב כי בכל הנוגע להמלצה על מוצרים או התייעצות אתם מוזמנים לפתוח תרד בפורום. נקודות חשובות לאלו הרוצים לבצע הזמנות וחושבים על קירור מים: 1. קחו בחשבון בתקציב שלכם את עלות המשלוח+מכס שהמוצר יגיע לארץ. 2. חישוב עלות המכס, שגובה בעצם את המע"מ, היא לפי המוצהר על החבילה עצמה (מוצר+משלוח). 3. לחבילה שערכה מתחת ל75 דולר, לא תשלמו דבר. 4. בהזמנות מעל לסכום של 1000 דולר, אתם תאלצו להגיע למכס ישירות. חנויות העוסקות בקירור מים ומבצעות משלוחים לארץ http://www.performance-pcs.com http://www.frozencpu.com http://www.s…
-
- 0 תגובות
- 29.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת איך אני יכול לשלוט במאווררי המארז שלי... יש איזה תוכנה? כי דרך הביוס שלי זה בוודאות לא. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
האם יש DB של תוצאות לOC למעבדים? אני מדבר על משהו מעודכן, המאגר מידע של האתר מאוד נחמד ויחסית מעודכן יש בו כמעט הכל אבל יש מעבדים שאין שם כמו הE5400 והמעבדים מהסוג שלו שלא קוניםם הרבה ... לפחות לא אוברקלוקרים.... ולמשל הE6300 החדש מעניין כמה הוא מגיע... יש כל מיני דברים שחיפשתי ואני מצטער אבל אי לא מוצא כלום על זה.... קשה למצוא ביקורות במיוחד על הE6300 כי יש דגם בדיוק עם אותו השם רק ישן לפני 3 שנים... בבקשה עזרה...
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
תמיד הייתי עוושה אוברקולק עם לוחות אם של ג'יגבייט או אסוס עכשיו יש לו לוח DFI Lanparty ut-x48-t2r עכשיו אני ניכנס לcmos וכול הגדרות שם רשומות אחרת לשנות FSB הצלחתי אבל בכול הקשור לVoltage דיי הסיתבחתי אם למי יש תלוח הנל והוא יכול לעזור לי אני ישמח תודה יוני.
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי מאוורר freezer 7 pro, לאחר קשיים הצלחתי להתקין אותו. הוא פועל, אבל אני חושב שלא מספיק טוב מאיזושהי סיבה. המעלות של המעבד e6600 במנוחה נעות סביב ה40, אבל מה שיותר מטריד אותי זה הICH ו-MCH, הICH הוא על 88 מעלות והMCH 81 מעלות! הכל במנוחה. לפי מה שהבנתי זה בגלל הלוח שלי (של intel) שהוא פשוט לוח גרוע (הייתה לי בעיה עם הלוח הקודם אז זה מה שהביאו לי :-\ ) שיניתי דרך הBIOS את המאוורר לaggressive ואני לא מרגיש שהוא פועל יותר טוב, המעלות נשארו כפי שהן ועם speedfan אני די מסתבך... האם יש בעיה עם המאוורר? :s05:
-
- 10 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי בעיית חיימום של הכרטיס מסך ותצחקו לא בגלל הכרטיס אלה בגלל הספק כוח , ככה המערכת שלי היא כזו intel E8400 MSI neo p43 2x2gb geil 800mhz inno3d geforce 9800GT 512MB CoolerMaster CM690 ספק חרא EZcool 500w אין לי קירורים חוץ מהמאוררים שיש למארז המעבד עם קירור סטוק . המחשב נקי . מה שנכון במארז הזה הספק כוח הוא מתחת לכרטיס מסך והספק נראה ככה יש לו מאוור שפולט חום בדיוק אל המאוורר של הכרטיס מסך פתחתי את חריצי ה PCI של המארז זה עזר לי ב - 2 עד 3 מעלות +-. מה שכן השאלה שלי פה מה יש לעשות עם הספק בשביל שלא יפלוט את החום אל הכרטיס זה עושה לי הרבה בעיות שחשבתי שהם בגלל דריבר מסויים , אבל בסוף קלטתי שהספק פולט חום אל הכרטיס מסך . מה אפשר לעשות ? תודה לעזורים . ת…
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
האם זה נורמלי הוא מגיע לטמפרטורה כזאת אחרי משחק קצר בCSS שזה משחק לא כבד... ויש לי עוד בעיה שהמחשב דלוק הרבה זמן והמסך מתכבה והנורה שלו הופכת לצהוב אז אחר כך המחשב כיאלו תקוע ואני צריך להדליק מחדש
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש עם מעבד c2d e8400 והם שמו לי קירור מעפן ואני רוצה להחליף אותו. על מה אתם ממליצים?? חשבתי על אחד מהשניים הבאים: arctic cooling freezer 7 pro או thermaltake tmg i1 תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קירור טובה מאוד שתוריד את פליטת החום בצורה משמעותית, עד 1000 ש"ח לא משנה לי עם זה על מים או אוויר העיקר שתקרר בצורה מקסימלית ותהיה שקטה, מכירים מערכת כזאת?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רציתי לשאול על בעיה קיימת ויש לי פיתרון בשבילה אבל אני רוצה לשאול, אולי יהיה פיתרון אחר. יש לי מחשב ובו המפרט הבא: מעבד: Intel E8400 לוח אם: Asus P5Q זיכרון: OCZ REAPER 4GB 1066MHZ דיסק קשיח: WD 500GB כרטיס מסך: Nvidia Geforce 8800GTS 640 מארז: Cooler Master RC690 בתוספת שני מאוררים שאני הוספתי. ספק כוח: Enermax Liberty 500W המחשב ללא OC ורציתי לשאול מדוע יש לי טמפרטורות גבוהות בלוח אם. הלוח אם עצמו לפי החברה של ASUS מיועד לעבודה של טמפרטורה עד 45 מעלות והוא עולה לי ל50 במאמץ. כמו כן גם ההארד דיסק מגיע לי לטמפרטורה של כ46 מעלות בזמן עבודה. יש איזשהו פיתרון לבעיה? לפי דעתי הפיתרון לבעיה היא בקניית מאווררים חזקים במיוחד(אני יודע איפה לקנות אבל אנ…
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-