עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני חושב על קניית phase change. אין בעיה של תקציב אבל עדיף שהוא יהיה יחסית קטן ולא ענק והכי חשוב אמין. אם אתם יכולים להביא לי קישור לאיזה מוצר (גם מחו"ל אני יכול להזמין) זה יהיה מצוין. תודה.

• 14 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by tazok,

שאלה שמטרידה אותי.... יש לי P4 1800A עם קירור מקורי Asus p4t-e סמסונג rdram800 עכשיו המתח הוא ה1.5 למעבד ועם המתח הזה המעבד מגיע לאוברקלוק של 2160 מקסימום... כמה אני יכול לעלות את המתח ככה שאני לא ישרוף את המחשב אבל אני יוכל להגיע ככה ל2400 והאם אני צריך לקנות היטסינק חדש?

• 14 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by thegodx,

אנשים ציתי לבדוק את מהירות הזיכרון שלי אז בדקתי בEVEREST Home Edition\aida32 ובשנהם אני רואה משהו מוזר במקום 400MHZ אני רואה 200MHZ או שפשוט אני לא מיסתקל במקום הנכון:

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by shaharezra,

אז היום היינו אצל אליאור אני ואחי עם מלחם הזהב והשתעשנו קצת עם הלוח שלי ושל אליאור עשינו וולט מוד לזיכרון לצ'יפסט ולמעבד וגם וולט דרופ למעבד קבלו קצת תמונות של העבודה על הלוח שלי את של אליאור לא צילמתי לצערי אבל אולי הוא יסכים לתרום קצת תמונות

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by shlominavi,

שלום...אחרי המון בדיקות עם המון תוכנות זה מה שגיליתי..ותגידו מה דעתכם בעיניין יש לי מעבד E8500 עם אובק קלוק 3.8 וקירור נינג'ה פלוס בתוכנות כמו אברסט , ספיד פאן, וCORETEMP הם מציגות לי תמיד 10 מעלות יותר בליבות של המעבד מאשר התוכנה REALTEMP נגיד שלושת התוכנות מציגות לי בליבות 47 מעלות במנוחה אז הREALTEMP מציגה לי 37 השאלה שלי היא כזאת...האם שלושת התוכנות שמציגות לי 10 מעלות יותר הם האמינות או שדווקא המזייפות? תודה ..

• 14 תגובות
    • 839 צפיות
  6. שלום אני מחפש המלצה למשטח קירור זול ללא שיפוע ורעש שיוריד לי את הטמפרטורה של הלפטופ תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Danix60,

עשיתי OC למערכת הבאה : מעבד : Intel Core 2 Dou E7400 לוח אם. Gigabyte GA-EP43-DS3L Chipest P43 זכרון. G.skill 4GB KIT 2X2 800MHz CL4 DDR2 PI צלע קירור כפולה : הנה תמונה של זה :http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPI-B~15~0.htm ספק כוח. HEC 600W 140 Fan and 80 Fan קירור המעבד, קירור סטוק של INTEL בהתחלה היה לי ZALMAN אבל לא ישב לי טוב על המעבד מארז, אם ידוע הדגם.(במקרה שלא ידוע, אפשר לצלם) ThermalTAKE Soprano RS 101 + מאוורר אחורי איכותי של TT בגודל של 120 מקדימה יש גם מאוורר של 120 שמכניס והאחורי מוציא ויש לי שתיים של 80 צבעוניים עם לדים על המכסה בצד שמכניסים Temp In Full Load. אני כבר יפרסם אבל אני יודע שבנוחה הוא 31 עם משחה Ocz Freeze מקווה שזה טוב במאמץ …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. בגלל בעייה שחוזרת על עצמה אצלי במחשב לאחרונה (פרטים כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=126172.0) החלטתי לבדוק את הטמפ' של הכ.מ. שלי במצבים שונים בהתחשבות בשני פרמטרים: - מארז (פתוח/סגור). - מזגן (פתוח/סגור). כלומר, השפעת טמפ' החדר על המחשב. הנה הממצאים החשובים (כל הטמפ' הנתונות הן בהתחשב בכך שהכרטיס מסך במצב מנוחה): - כשהמארז פתוח והמזגן פתוח הטמפ' היא כ 55c. - כשהמארז פתוח אך המזגן סגור הטמפ' עולה עד לבממוצע 60c. - כשהמארז סגור אך המזגן פתוח הטמפ' היא 62c. - כשהמארז סגור והמזגן סגור הטמפ' נעה בין 63c - 65c. מידע חשוב נוסף: - הכרטיס, nVidia 6800GT של חברת Leadtek. - מאווררו של הכרטיס נוקה מאבק באופן שטחי, נבדק ונמצא עובד. - מאווררו של הכרטיס מ…

• 14 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by Sickp,

היי :] אני צריך המלצה לקירור טוב במחיר של עד 150 שקל, מיועד לקירור המעבד E6400 שיעבור OC נחמד. עדיף שניתן יהיה לסובב אותו לכיוון החלק האחורי של המארז (למאורר שפולט אוויר החוצה) רעש לא מפריע לי יותר מידי, אני רגיל לקירור סטוק של הHD4850 שלי.. חריגה כלשהי לא באה בחשבון, בעיקר לא בגלל לMUGEN 2 כי אין מקום במארז! (לא מספיק רחב) תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Elite_Sniper,

נכנסתי לסטיקים וקראתי כמה מדריכים וסך הכול הבנתי שאני צריך לפני הכול לעשות שיפוץ פנימי של החלקים במחשב לסירקולציה טובה יותר פלוס לקנות קירור נוסף למארז(ולמעבד אני חושב גם) ולכרטיס מסך. הטמפרוטורות של המחשב במאמץ(אחרי חצי שעה בערך בקרייסיס, ואחרי זה גם הפעלתי גם את S&M לכמה דקות והיו בערך אותן תוצאות למעבד) לפי everest הן: http://img156.imageshack.us/img156/6255/temperature2ul4.jpg שמתי לב שהמעבד עובר את ה65 מעלות (הגיע גם ל71 בS&M) ובסטיקי היה רשום שהטמפרטורה המומלצת היא 65 מעלות לפנטיום D המתיישן שלי. אני צריך המלצות לקירור למחשב עד 250-300 כולל הכול(משחה טרמית אם צריך, קירור לכרטיס מסך, מארז, מעבד וכו). אני רוצה קירור די שקט(אני לא מתכנן אוברקלוק רצחני). מפרט בצ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kozimus,

התחלתי להשתעשע קצת עם הרעיון, עשיתי OC קטן למעבד 3.2GHZ מתח 1.375 טמפ': מנוחה 31C במאמץ 100% לאחר 4 שעות ע"י ORTHOS בSMALL עומד על 62C . השאלה שלי האם אני באמת יראה שיפור משמעותי לאחר OC לכל הרכיבים ? :s05: (אני משחק לרוב) המפרט בצד. ואם זה יתן לי שיפור של 10%-20% בביצועים אשמח לקבל קצת עזרא בנושא תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by The_Byter,

שלום. רציתי לעדכן את כל המעוניינים שהבלוקים שלי כבר ביצור, התוכניות וחומר הגלם (נחושת כבר במקום היצור. הבלוקים ייוצרו בטכנולוגית CNC (עיבוד שבבי). מיוצרים כרגע : 10 בלוקים למעבד - אפשרות התאמה לAMD ולPENTUIM4. 10 בלוקים - אפשרות התאמה לגשר צפוני ולכרטיסי מסך. הזמינו מקומות מראש לערכתי הבלוקים יהיו מוכנים למסירה בתחילת שבוע הבא.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Ryouhu,

שלום, לאחרונה אחד מהמאווררים שלי במארז שווק חיים ומאז המעבד ממריא לטמפרטורות אסטרונומיות בזמן של עומס ( משחקים, מולטי טאסקינג ועד ) ועקב כך המחשב נוטה להתקע ומאלץ אותי לאתחלו בעזרת כפתור הריסט. המחשב נתקע בעיקר באמצע משחק, כאשר המשחק פועל במשך זמן מסויים ( תלוי במשחק ובכובד שלו ). מחר אני נוסע לקנות עוד RAM אבל מה שיותר חשוב לי זה קירור טוב ורציתי לדעת מה אתם ממליצים לי שיכול להוריד את הטמפרטורות בצורה...סבירה בואו נגיד, שלא יגיע למצב בו המעבד יכול לשמש אותי במחבת לטיגון. תקציב.. ? אמממ, עד 200 יכול להספיק למשהו טוב וחזק ? אשמח לתשובות עוד היום אם אפשר. בתודה, גל.

• 14 תגובות
    • 919 צפיות
  14. טוב אז לפני כמה חודשים רכשתי לעצמי מעבד AMD xp 2500+ Barton כחלק ממערכת מחשב חדשה.. הסטפינג של המעבד שלי הוא AQYFA 0340 SPMW ... כשקניתי אותו קראתי כאן בהרבה תארדים שמעבדים שהשבוע ה-40 של 2003 יהיו נעולים.. די התבאסתי מזה אז אפילו לא ניסיתי לבדוק אם המעבד שלי נעול או לא :-\... היה לי קצת משעמם עכשיו אז סתם שוטטתי לי בביוס ורציתי לראות מה קורה כשאני משנה את המכפלה ל-12... שיניתי הפעלתי את המחשב והפלא ופלא !! בפוסט המחשב מציג לי 2003MHZ~ !! בניגוד ל-1830 שאמור להיות לי... בדקתי את זה עם התוכנה WCPUID וגם שם התוכנה הראתה לי שהמכפלה היא 12, באס 167, תדר 2004!! הוכחה : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/mahpela%2012.jpg עכשיו אני אהיה הרבה הרבה פחות מוגבל באובר קלו…

• 14 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by xxgalxx,

שלום לכולם אז ככה, אני מתכנן היום לנקות את המחשב אחרי דיי הרבה זמן שלא ניקתי עקב היותי בצבא וחוסר זמן , אני מתכנן לנקות אותו , לסדר את החוטים(אם צריך) בשביל שלא יפריעו לסירקולציה של המאווררים, לנקות את המאווררים ולשמן אותם. בסופו של כל התהליך אני רוצה לעשות בדיקת מאמץ לכרטיס המסך מהמדריך שנמצא בנעוץ ואני יעלה לכאן את הנתונים. מה שאני מבקש שתעזרו לי איך למקם את המאווררים בצורה הכי טובה שתהיה לקירור ולסירקולציה של אוויר ולאיזה כיוון צריך למקם אותם דוגמא: איפה לשים מארוורר שהמדבקה שלו כלפי המארז ואחד כלפי חוץ. אני יצלם לכם תמונות של המחשב שלי בפנים של החלקים כולל מאווררים , וגם אני יעלה תמונות של המפרט של המחשב שלי. בתמונה הבאה יוצג מפרט המחשב וחום של המחשב כולל …

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by NIR-T,

היי, הבנתי שרק מעבדי AMD BARTON 2500 עם סטפינג מסוים יכולים להפוך בקלות ל3200... אז בדקתי מה כתוב על המעבד וזה מה שכתוב: AXDA2500DKV4D AQXCA 0307MPM מה זה אומר? זה סטפינג טוב?? המעבד בצבע חום ונקנה לפני חצי שנה בערך.... תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר. מצטער שנאי פותח אתץ אותו ת'רד בשני מקומות פשוט אני לא יודע כל כך למה זה קשור אז.. מצטער.. ושוב תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  17. שאלתי בעבר ולא זוכר כבר מה ענו לי. מה אוכל לעשות על מנת להשתיק אותו? פתחתי אותו ולא היה נראה שאפשר להוציא את המאוורר.

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  18. שלום לחברי הפורום, קודם כל ברצוני לציין כי אני לא מוכן להתפשר על איכות הקרור ועל איכות היחידה עצמה, לא מעוניין ביחידה שבעת ההרכבה תגרום לי להראות כך - אבל חשוב לי גם מאוד שהקרור יהיה שקט ככל האפשר. 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-CL-P0310D~18~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~20203~18~0.htm 3. http://www.skypc.co.il/pl_product~SCNJ1000PB~18~0.htm 4. http://www.skypc.co.il/pl_product~TOWER120~18~0.htm המחיר אינו רלוונטי בהחלטה, אני מעוניין לקבל סוף סוף קרור איכותי אבל שקט ככל האפשר. אני מצטער שחלקכם טחנו כבר את הנושא עד דק אבל לאחר שיטוט בפורום לא הייתי סגור מהי הדעה הרווחת של הפורום בנושא. תודה מראש,

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Jar with me,

שלום הוצאתי את המאוורר של הספק הישן שלי (לפנטיום 133) במטרה לשלב אותו במחשב הנוכחי שלי (פנטיום 3 550) , אבל אני לא יודע איך מחברים אותו למחשב. שמעתי שאפשר לחבר אותו או ללוח אם או לספק , נראה לי שלחבר אותו ללוח אם זה יותר קל . מישהו יודע איך לחבר אותו ללוח אם (או לספק)? אני רק יודע שמהמאוור יוצאים 2 חוטים , אחד חכול ואחד אדום , שניהם מתחברים בסוף למעין פלסטיק לבן עם 2 חורים . ומה זה אדמה? אמרו לי שהחוט האדום זה המתח אם אני לא טועה , והכחול זה אדמה , מה זאת אומרת ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מפרט בפרטים אני מעלה את המחשב והוא יציב כסלע ב216, עושה 3DMARK2001 ו2003, אי סי קיו עובד ברקע, עובד כמו כלום. כשאני עובר את ה216 (219 למשל) המחשב קורס אחרי הבדיקה השלישית ב3DMARK 2001, עם או בלי אי סי קיו. הזכרונות שלי בדואל, אבל לא נראה לי שזה משנה כל כך בכזה אוברקלוק קל, המתחים בדפולט. יש לכם מושג למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה? אם אני צריך לעשות משהו תגידו ואני אעשה, כי אני נואש :-\

• 14 תגובות
    • 894 צפיות
  21. שלום רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות את המחשב שלי מאבק. במארז שלי יש פילטר מצויין שלוקח לו את כל האבק, ככה שמידי פעם אני לוקח שואב אבק, שם כזה דבר שמשלבש על הפתח ככה שזה יהיה פס צר, ומבריק את הפילטר, וקצת מאחורה, איפה שכל הכבלים (כמובן שאני נזהר לא לקלקל שום דבר!). אבל אמרו לי שזה לא טוב. אז איך אני מנקה אותו טוב? ומה זה משחה טרמית? איך זה עוזר ומה זה עושה? תודה רבה ;D דרך אגב, הטמפ' של ההארדיסק שלי (אני חושב; זה WDC) די גבוהה - 66 טמפ' בדרך כלל. נגיד עכשיו, שאני לא משחק או משהו, יש דיסק בפנים אבל אני לא עושה כלום איתו, זה ככה. (תראו את התמונה...) [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. צבעתי את הדלת שלא חשובה (איפה שנמצא הלוח אם) בספריי, לפני שאני יצבע את כל שאר המארז מה אכפת לי על הדלת המעאפנה וזה גם מארז כזה של 160 שקל.. בכל מקרה לא יצא אחיד כזה עם סימנים של התזוזות צביעה עם הספריי מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by DrStyle,

אני רוצה לקנות עוד 1-2 מאווררים למארז שלי (CM690) וכמה אמרו לי שהThunderblade של TT רועש.. למרות שיש למישהו שאני מכיר והוא אומר שהוא בסדר.. בקיצור איך המאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5262 לא כתוב פה אפילו כמה RPM הוא.. לעומת http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1628 תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אוקיי, אני רוצה לחבר איזה 5-6 לדים ללוח אם כדי שיאירו לי קצת ת'קדימה. איך אני עושה את זה נכון? פירוט בבקשה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Ran B,

התמונות יצאו מפאלם sony clie, יש איכות די טובה לפי דעתי, אבל לא בתמונות האלה.., בכל מקרה - הרבה שאלו אותי איך שמתי את התצוגה למעלה.., אז הינה 2 תמונות, אם אתם רוצים עוד תמונות ממקום אחר, תבקשו ואני אשתדל לצלם את אותו מקום בצורה טובה.. תהנו.. 8) בעעעע, זה באמת יצא באיכות מסריחה, אני אשתדל לשפר את האיכות.. 8)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.