אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום, הייתי מעוניין לשמוע המלצות לקירור לI7 920, שאם אני אקנה אני אעשה לו OC לסביביות 4GHz.. עד 500 ש"ח כולל מאוורר, 400 לא כולל. תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שניהם בערך באותו המחיר OCZ - http://www.tmsfox.co.il/Category.aspx?catCode=220&ParentID=148 XIGMATEK - http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1689 כרגע אני עם קירור של Tt TMG I1 עם מעבד E8400 והקירור התחיל להרעיש בזמן האחרון
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב די חדש שהרכבתי לפני חצי שנה (בתקציב של 3500) הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על המפרט שבניתי והכי חשוב אם כדאי או לא לעשות לו OC ואם כדאי אז איך (מדריך או ייעוץ יתקבל כמו תמיד בברכה) המפרט שלי : 9800gt gigabyte עם מאוורר של זלמן לוח אם : gigabyte EP45-DS4 s775 DDR II 800Mhz -2x1GB Kingston HyperX ספק : Hec 500TD-TF 500W 2x8cm ועוד תוספת של מאוורר a7 (משהו כזה) למעבד הטמפ' בעבודה סבירה מגיעה לי ל 51 בקיץ. מארז : Chieftec Chieftec Aegis CH-05B-B-OP אגב המחשב מגיע לביצועים טובים ביותר (לדו: קרייסיס הגדרות מקסמליות על 25 fps או assasian creed הגדרות מקס' על 40 fps ) אני אשמח לשמוע את דעתכם ותודה לכל מי שעוזר לי (גם בהודעות הקודמות)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסתכלתי בכל מני מדריכים ואני פשוט צריך שמישהו יסביר לי בפשטות אני לא מצפה ל- OC ענק, עד כמה שאפשר כדי לשמור על מקסימום יציבות בלי לפגוע ברכיבים אחרים.. חשוב לדעת מהם הזכרונות? עריכה: ocz xtc platinum 800mhz ddr2 אגב הטמפ' היא 35 במנוחה, במאמץ סביב ה- 40 בדר"כ(קירור סטוק)
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איך אני בודק FPS במשחקים השונים ? לדוגמא GTA4 הבוחן ביצועים מובנה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
למישהי יש מושג מה השיא ? לא מזמן הייה לי Q6700 וכרגע הוא התחלף לQ9550. רציתי לדעת מה הכי גבוהה שהושג עד היוםלקירור אויר. מהסתכלות שלי ברשת ראיתי 4.1 מישהו עשה מעבר לזה? מה לגבי מתחים מומלצים ? טמפ מומלץ? אני מעריך ש1.3500 זה מתח בסדר וטמפ של 65 מאמץ זה תקין . המערכת תפעל 24/7 (לוח P45 מקסימוס 2 פורמולה , זכרונות OCZ ריפאייר , ספק 750 של קורסאייר)
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקיי ככה... כרטיס מסך ENGTX260 TOP/HTDI/896M של ASUS. Engine Clock 650 MHz Shader Clock 1.4 GHz קצת בOC מהחברה. דרייברים חדשים ולפעמים קרה פעמיים-שלושה שטמפ' של הכ.מסך הגיע עד ל101 מעלות... שמתי לב רק אחרי שנהיו פיקסלים במשחקים. בבדיקה ראיתי שהקירור כלל לא פעל. אחרי ריסטארט. הקירור פעל ישר על מקסימום. וככה כמו שאמרתי מספר פעמים... איפה יכולה להיות הבעיה ואיזה עוד פרטים לתת??? אגב, ישר יכול לשלול את הגירסה עם וירוסים המחשב אינו מחובר לרשת והכל מותקן רק מקורי.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת..
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רשית כל המעמבד שלי הוא של אינטל C2D E6400 לא מזמן התחיל לצפצף מחשב שלי באופן ממש ממש רציף והרבה ... הדלקתי אותו מהתחלה ונכנסתי לביוס על מנת לבדוק מה הטמפרתורה של המעמבד ... וזה באמת עמד על 68-70 מעלות. חשבתי שצריך לנקות והכל ... אז התחלתי, קודם כל עם שואב אבק, לאחר מכן פירקתי את גוף הקירור וניקיתי מתחתיו ועל המעבד ושמתי משכה תרמית ואז בחזרה סידרתי את הכל ... עכשיו הטמרפתורה עומדת על ממוצע של 57-58 ... שזה עוד 2 מעלות ויתחיל לצפצף וזה בלי עומס על המחשב כלומר בלי משחק כבד או משהו כזה. הצפצוף זה לא בעיה כלל וכלל ... אפשר לכבות אותו כמובן אך השאלה שלי היא כזאת ... מה יכולה להיות הסיבה להתחממות כה רבה של המעבד, והאם אפשר לסדר את זה או שאני צריך לקנות גוף קירור חדש? האם…
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקרר את ההארדיסק, כי הטמפרטורה שלו גבוהה מידי. במארז שלי יש שני מקומות שניתן לשים בהם מאווררים: אחד מקדימה ליד ההארדיסק, ואחד מאחורה. רציתי לשאול איפה, ולאיזה כיוון כדאי לשים את המאווררים, כרגע כשיש לי רק אחד, ובהמשך אם זה לא עוזר, אז אקנה לי עוד ואז איך לשים את שניהם?(מבחינת כיווני אוויר). תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם על איזו תוכנה אתם ממליצים לי לעבוד כשאני בודק ביצועי מחשב כגון תקינות חומרה (אם יש דבר כזה) וטמפרטורות שונות ומה שנלווה לזאת. תודה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם ושלום ל taotao שעזר לי באשכול הקודם שלי פה אז ככה אני מצליח לבצע OC עד 2.67GHZ כשאני עולה בביוס מעל המהירות הזו משום מה המחשב לפעמים מחזיר אותי לסטוק של המחשב ואין לי מושג למה. הטמ'פ של המעבד בסביבות ה 50-60 מעלות במאמץ כך שזה לא נראה לי הסיבה . בזיכרונות לבנתיים לא נגעתי בגלל שהיה פעם אחת שהמחשב נפל בגללם. זמן בדיקה בתוכנה S&M 30 דקות וגם בתוכנה OCCT הכול נרשם כעבר ויציב. לפעמים התוכנה S&M מפסיקה להגיב אינני יודע למה אולי בגלל שבהפעלת התוכנה יש הודעה שדריבר חסר אם יש למישהו פיטרון לזה יבורך ומי שיכול לעזור תבוא עליו ברכה. בברכה ארז
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חרשתי את גוגל שעות וניסיתי מלא תוכנות ואף אחת לא עובדת מי יכול לעזור לי עם העסק הזה?
-
- 13 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי את הדרייבר החדש של נוודיה 185.20 ומאז אי אפשר לעשות OC עם RIVATUNER הוא אומר שהוא לא מזהה דרייברים אשר תומכים בתוכנה, יש משהו שאפשר לעשות עם זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
עד עכשיו התעסקתי עם המעבד (תודה רמה לכולם פה שעזרו לי) עכשיו אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך (GTX260) מה עושים עד שצריך להעלות מתח אני יודע אני מעלה כול פעם קצת בליבה ובזכרון ועושה בדיקת יציבות... עד לפה הכול מובן לי השאלה היא מתי אני יודע שאני צריך להעלות מתח ודרך איפה עושים את זה ? דרך הביוס ואיך האופציה הזאת ניקראת בביוס ? תודה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי ברשותי מקסימוס 2 פורמולה של אסוס ASUS V60 Q6700 וזכרונות של OCZ ריפאייר. שאלתי היא כזאת בלי להעלות מתחים הגעתי ל3.8 והוא יציב . עד לאיזה מתח אני יכול להעלות מבלי לןגרום למעבד סיכון? המערכת פועלת 24/7 המארז הוא אנטק 300 עם 4 מאוררים! טמפ , 54 מאמץ.(שזה פחות חשוב לי) ולגבי הזכרונות OCZ ריפאאיר 800 עד לאיזה מתח אני יכול להעלות אותם ללא סיכון בשרפה?
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף שתי מאווררים למארז, אחד ברצפה ואחד בגג. חשוב בעיקר ההכנסת אויר (CFM) מאשר השקט, אבל שלא יהיו מרעישים מדי.. רעש סביר, מאוורר איכותי, תקציב 50-60 שקל למאורר.. עריכה: מדובר על מאווררי 120MM למארז CM690
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
בימים האחרונים כשאני משחק במחשב אפילו נגיד nba המחשב פתאום נכבה לי באמצע ולא הבנתי למה פתאום הסתכלתי על הטמפרטורה של הכרטיס מסך והיא הייתה על בין 90 ל110 ....עד היום לא היה לי בעיה איתו יש לו עליו מאוור של zalman נדמה לי והוא היה בטמפרטורה של 50 בערך במנוחה אחרי שראיתי את זה פתחתי את המחשב וניקיתי אבל ועכשיו הפעלתי שוב ושמתי לב שהמאוור עושה קצת רעש בהתחלה הייתי צריך להוזיז אותו כדי שיתחיל לעבוד ועכשיו הטמפרטורה היא 56 במנוחה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הי הרכבתי HTPC, עם כרטיס מסך palit nVidia geForce 9600GT 512Mb http://www.skypc.co.il/pl_product~28620~8~0.htm לאחר שקיבלתי אותו, גיליתי שהוא רועש מדי לסלון, והמקור העיקרי לרעש הוא כנראה כרטיס המסך. יחד עם כרטיס המסך הגיעה תוכנה - vTune ששולטת בין השאר באוורור של הכרטיס, ומורידה אותו עד 40% (לא יודע מכמה). גם ב 40% הכרטיס רועש מדי. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? עם השקעה נוספת או בלעדיה? האם תוכנה אחרת תוכל להנמיך עוד את הסל"ד? האם זה בכלל כדאי (מבחינת חמום יתר של הכרטיס). כרגע vTune מראה שהכרטיס ב 42 מעלות באופן קבוע. אין לי מושג אם זה מספר אמין. אולי כדאי לי להשקיע בפתרון קרור אחר? אולי בכלל לנסות להחליף את כרטיס המסך?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ר משהו כמו שבוע אני מתעסק עם ה OC הזה מיצב אותו כמה שאפשר ואני צריך חוות דעת על המתחים עם הם בסדר או שלנסות להוריד עוד קצת הינה תוצאות של בדיקה של 8 שעות ב OCCT טמפרטורות : במצב מנוחה בסביבות ה 33 והטמפרטורה המקסימלית כמו שאתם יכולים לראות בגרפים 62 VCORE : CPUZ: ועכשיו לשאלה הכי חשובה הינה תמונה של ההגדרות המתחים בביוס המתחים בסדר או שיש מה לשפר ? וסתם לסוף בשביל הכיף תוצאות מ 3DMark06: לא ניראה לי שבנתים אני הולך להמשיך בנתים זה מספיק למרות שאני יכול לתת עוד קצת ולהגיע ל 500 FSB אבל בנתים לדעתי זה בסדר אשמח לתגובות ובמיוחד חוות דעת על המתחים ! תודה |כן|
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
זה המפרט שלי : C2D E6550 2.33GHZ 2gb ram p35-ds3l geforce 8600GT 512mb אני יודע שזה מחשב חלש מאוד, אבל לפני שאני קונה חדש, אני רוצה לחכות קצת, לנסות לנצל קודם כל את המקסימום מהמחשב הזה ולגרד עוד קצת זמן עד שהמשחקים שעומדים לצאת (Call of Duty 6, Max Payne 3, Battlefield 3. Crysis 2) וכתוצאה מכך ירדו מחירי הכרטיסים החזקים כיום אך חלשים לעומת אלה שיריצו את המשחקים האלה באיכות הכי גבוה, אני צודק ? רציתי לשאול לאיזה חלקים כדי לי לעשות אוברקלוק ? ולאיזה רמה זה יגיע (אם אפשר אז לא באחוזים, אלא לפי שמות של חלקים אחרים, לדוגמא אחרי האוברקלוק לכרטיס הוא יגיע פחות או יותר לרמה של 9600GT [סתם זרקתי דוגמא]) אגב, אין לי שום מושג בקשר לאוברקלוקינג, בחיים לא ניסיתי, ובחיים לא היה לי מחשב…
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום! מחשב עם מעבד p4 3.0 ghz נכבה כל הזמן אחרי זמן שימוש מועט. בהרצה של התוכנה speedfan הוא מראה שהtemp2 גבוה מאד. מה זה אומר, מה עלי לעשות. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מה אגיד ומה אומר, המחשב שלי מתפקד היטב לאחרונה. קודם מאורר 120 שמת, עכשיו הארד דיסק חדש שמתנתק וחורק, ועכשיו... שמתי לב שהמאורר (קירור דיפולט מקורי שהגיע עם המעבד - E4500? אני חושב), מתחיל להסתובב ומפסיק לבד, כל כמה שניות, לא בתדירות קבועה. בדקתי בBIOS אם אין משהו שקשור לזה, וגם בדקתי אם הוא מחובר היטב, אבל אני עדיין לא מוצא את הבעיה. האם גם הוא, גומר את הקריירה שלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי את הכרטיס הנ"ל: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9800gtx_plus_dht.htm ואחרי שהיה לי קצת שקט מידי באוזניים בדקתי טמפ' במחשב וגיליתי שהכרטיס מסך עומד על 98 מעלות במנוחה!! כמובן שהבנתי שהמאוורר שלו הפסיק לעבוד. הוצאתי את הכרטיס וגיליתי שהמאוורר תקוע כמעט לחלוטין וגם אם אני מנסה לסובב אותו עם האצבע אז עושה רושם שהוא בכלל מתחכך עם הגוף קירור מלמטה (גם עושה רעש של חיכוך מתכת). עכשיו לשאלה... מה לעשות? אני מאמין שעדיין יש לי אחריות כי קניתי אותו לפני פחות משנה אבל יקח לי לפחות חודש לפני שאני אגיע לחנות לממש אותה ובמבט על הכרטיס הגוף קירור שלו ממש עדין ואם מוסיפים את החוסר ניסיון שלי בפירוק וניקוי גופי קירור מכרטיסי מסך אני לא רואה תוצאה משביעת רצון.…
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-