אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום אני בן 16 וראיתי פה כמה עבודות וממש נדלקתי במיוחד על החלון השקוף על דלת המארז אבא שלי אמר לי שלא ממש בעיה לעשות את זה אבל מה.... הוא עצלן.... ובכלל לא רוצה לשמוע על זה אז לפי דעתכם ילד בגיל שלי יצליח לעשות לבד כמה מודים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי AXP 1800 בלי קירור מיוחד והמארז כתוב במפרט... עכשיו יש סיכוי שהוא יתחמם יותר מדי?! (לא קיבלתי עדיין את המחשב) עוד דבר - המחשב יישב מתחת למזגן, האם זה יעזור משמעותית? אם לא, איזה HSF כדאי? (אבל לא משהו מפלצתי ב300 ש"ח... משהו שפשוט יעשה את העבודה) אני לא אעשה למעבד אוברקלוקינג, ואני לא מתעסק איתו, החנות מרכיבה את המחשב בשבילי... עכשיו, בלי קשר, האם סטפינג משפיע על החום? ואיך אני יודע איזה סטפינג קיבלתי? תודה מראש נ.ב. - בבקשה תענו ואל תאמרו לעשות חיפוש כי אין לי כוח לזה...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוצאתי מאורר מספק כוח ישן מאוד הוא מפוצץ באבק קשה... איך אני מנקה אותו? סבתא שלי הציעה לי לשים אותו במים חמים 24 שעות ועם מבשרת שניים לנקות אותו... רק כמה זמן ייקח למים להתייבש טוטאלית ממאורר?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לשתוף אותו במים? : לא יגרם נזק? אני יודע שאלומיניום לא מחליד אבל בכל זאת שאלתי בשביל להיות בטוח
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את המאוורר כרטיס הזה(בחינם ) והוא לא עושה כלום!!!!! סתם מוציא אוויר חם יש דרך לעשות שהוא יכניס אוויר??? (שהמנוע של המאוורר יסתובב הפוך) נראה לי שיש שם איזה דיודה שעושה שהמנוע יסתובב רק לצד אחד ואם הופכים את החוטים זה לא עובד למישהו יש מושג איך לעשות? ???
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
3 שכבות של צבע (2 ספריי + 1 לא ספריי) אם משייפת חשמלית אפשר להוריד ????? ואני רוצה שאחראי שאני יוריד המארז לא יראה תחת !!!!!! אלא יראה בסדר
-
- 14 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON XP 1700+ הבעיה היחידה שהוא רותח הוא מגיעה ל 70 מעלות יש לי במחשב שלושה מאוררים אחד על המעבד ושניים על המארז ולמרות הכל עדיין הוא מתחמם הספק הכוח של המעבד הוא 1.76 וולט והוא בתדר של 1470 MHZ אלו כל הנתונים שיש לי על המעבד האם אפשר לקרר את המעבד יותר נ.ב את המעבד לא קניתי בארץ ולכן אין לי אחריות עליו אלא אם אני אטוס שוב לחו'ל
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מערכת מבוססת AMD 1800, ומאחר והחדר שלי לא ממוזג אני אהיה חייב קירור טוב למעבד, אחרת הוא ימות מהר מאוד. חשבתי בהתחלה על ה- Volcano 7+, אבל אתמול קראתי עליו ביקורת ב-overclockers.com שאומרת שלפנטיום 4 הוא סבבה, אבל ל-AMD הם היו נזהרים מאוד, מכיוון שהוא שוקל 680 גרם וזה מפחיד לשים אותו על קליפס אחד. עכשיו גם אני מפחד. מה לעשות? האם לקחת אותו בכ"ז? אני מזיז את המחשב מדי פעם... האם לקחת volcano אחר? (אין לי כסף ל-9 והיותר יקרים...) האם לקנות מאוורר של חברה אחרת בכלל? תעזרו לי פה... תודה!
-
עכשיו חזרתי מהחנות .... קניתי 5 מפסקים תלת מצביים ON OF ON חוט חשמל קניתי 5 מטר 15 לדים ירוקים (כל אחד שקל ... ונתנו לי 2 לדים כחולים חינם) ונגדים (מתאימים כמובן) חוטי מולקס יש לי מספק ישן .... עכשיו קראתי את שתי המדריכים שבאתר לבנית ה - FanBus לא הבנתי כל -כך .... הראשון מפורט מאוד (אבל מסובך) והשני לא מפורט ... אם יש כאן מישהו שכבר בנה ... ויכול ורוצה לעזור לי ... שבבקשה יצור איתי קשר באי סי קיו 155324463 או במסנג'ר ilhacker@hotmail.co.il תודה אחים שלי
-
- 14 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אז ככה אני יכול לקבל חינם איזה 4 מאוררים של 80 מ"מ של 5 וואט האם הם מתאימים למחשב? אני לא יודע שום פרטים על דחיפת אויר ורעש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נטחן מכל הכיוונים אבל בכל זאת, הנה המצב: הדלקתי את המחשב נכנסתי לביוס כדי לבדוק טמ"פ בהתחלה אחרי שהמחשב היה דלוק משהו כמו דקה (אחרי לילה מנוחה שהוא היה כבוי) זה עמד על 48 יצאתי ל5 דקות ושחזרתי זה עמד על 58! זה דיי גבוה לא? בהתחשב בעובדה שהמעבד לא עשה כלום. המעבד עם ההיטסינק המקורי ויש במחשב 3 מאווררים. אם יש לכם המלצות להורדת הטמ"פ תרגישו חופשיים.
-
- 14 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של אסוס מדגם V8460 Ultra (לא Deluxe) ואני קיבלתי עם הכרטיס תוכנה של אוברקלוקינג של Asus שקוראים לה Tweak Utility הנה תמונה של התוכנה ורציתי לדעת בכמה בדיוק לעלות את הביצועים והאם בכלל מומלץ להשתמש בתוכנה הזאת?
-
- 14 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כן כן , אני מדבר על ה M64 זה לא סתם TNT 2 , זה דגם אפילו עוד יותר חלש! טוב חלאס עם הציניות המהירות שלו עכשיו זה 125/143 ראיתי באיזה אתר שזה צריך להיות 125/150 מגיע לי עוד 7 MHz !! אז הלכתי לriva tuner, ויש לי אפשרות לעשות 160/180 שאלות: 1) זה יתן לי הבדל בביצועים? 2) זה יפעל בכלל ? (יש לי היטסינק, בלי מאוורר) תווודה
-
- 14 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אי מדבר על ה HardCano 5 Hard Disk Drive Cooler ALUMINUM האם היא גם נישלפת כמו כל מגירה רגילה להרדיסק? האם היא עושה רעש? והאם יש דגם יותר חדיש ומשופר מזה?
-
- 14 תגובות
- 973 צפיות
-
-
קיבלתי זוג מאווררים 120 מ'מ, הם פועלים על 110 וולט כל אחד..אבל סידרתי שזה יעבוד דרך השקע(ללא חיבור לספק) מה אתם אומרים אליהם? כדיי לשים אותם? (אלה מאווררים תעשיתיים)
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הבוקר נשרף לי ה-XP1800 עם gigabyte ga-7vrxp ו- volcno 7+ עם nanotherm blu ב- 65 מעלות (יש לי מארז של אנטק עם 4 מאווררים של אנטק)
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2 HD SCSI , המערכת מוציאה המון חום והם מתחממים, התקנתי מאחורה 2 מאווררים 80 ממ כי זה מה שנכנס אבל הם בקושי מוציאים אוויר עליהם. אי צריך המלצה למאוורר 80 ממ חזק מאוד וגם לא יקר. אני רוצה טורבינה. זה באמת דחוף. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אם כן, מהו (שריפת חלקים, דפק תמידי וכו')? האם מישהו יכול לספר חוויות כאובות/משמחות? אשמח לשמוע.. amd xp 2000+ לוח אם לא מזוהה מבוסס SIS 128 MB DDR 2100 (יורחב ל256 או 512 בקרוב). האם יש גבול מסוים?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שנשאלו הרבה שאלו בנושא( ראיתי בחיפוש) אבל רציתי לדעת איזה מאווררי 80 הם הטובים ביותר ( שקטים !!!) יש של אנטרמקס והם רועשים לי ( 2 מקדימה ) האם יש יותר שקטים מהם שיכניסו לי אוויר ( גם) נ.ב קיבלתי את המאוורים עם הדרגון אלומיניום שלי
-
- 14 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
אוקיי, אני רוצה לחבר איזה 5-6 לדים ללוח אם כדי שיאירו לי קצת ת'קדימה. איך אני עושה את זה נכון? פירוט בבקשה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדי להמשיך את האוסי שהתחלתי למעבד אני חייב להביא קירור רציני יותר מהסטוק שהקירור יתאים לתושבת של Am2+ ,שיהיה איכותי מן הסתם ושיהיה כמה שיותר שקט! עוד דבר קטנטן...יש לי במארז 3 מאווררים 2 מכניסים ואחד שמוציא ואין לי הכנות מסויימות לעוד מאווררים ...יש אפשרות לעשות חורים במארז כדי להרכיב מאווררים(אני רוצה להוסיף עוד 2) או איזהשהוא פתרון אחר כדי לשמור על קירור המערכת עצמה ?
-
- 14 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מתכוון לבצע oc על המעבד q6600 ורציתי לדעת מהו המעבד המומלץ בשבילי למען תוצאה טובה (3-3.2 ghz) יש לי תקציב של 300 שקל בערך אפשר לחרוג אבל לא הרבה מבחינת מקום במארז יש לי מארז cm690 למקרה ויש בעיה בגודל וגם במקרה מהתעניינות כמה מאוורים מומלץ לי במארז אני יודע שזה קצת גלישה מהנושא אבל כרגע יש לי 4 ורציתי לדעת אם כדאי להוסיף? תודה על העזרה מראש למקרה וצריך לוח האם הוא ep43-ds3l
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-