אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, אם אני ישים מאורר volcano 8 על מעבד amd 2500 xp barton זה יהיה טוב יותר מהמאורר המקורי? ואיזה oc אפשר לעשות עם קירור כזה בלי שתהייה סכנה? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז הסיפור שלי חוזר אחורה בזמן לפני כ 3 שבועות שקיבלתי את המאוורר ה"נחשק" בתקווה להוריד כמה מעלות טובות מהמעבד PALOMINO 2000 הרותח שלי (56 מעלות ב IDLE), כל כך הרבה כוח הופעל והלחץ שהוא יוצר כה אדיר שלמעבד נשברה הליבה, והלוח פשוט התחיל לקצר, לאחר קניה של מעבד חדש כי האחריות לא חלה על מעבדים שבורים!!!! גיליתי כי ה GIGABYTE 7VAX שלי לא תקין גם, ולאחר שיחה עם החברה קיבלתי EPOX 8K9A, האם הוא שווה כמו ה GIGABYTE הישן שלי?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני קונה מעבדים AXP 2400 ו AXP 2000 שניהם ללא כוונה ל OC. איזה מגופי הקירור יתאימו לו יותר? או שבכלל משהו אחר נראה לכם מתאים? לוולקנו 9 יש את האפשרות של הורדת מהירות המאוורר אוטומטית, גם ל 7+ יש אופציה כזאת או שחייבים ידנית לבחור רמות? איך שניהם מבחינת רעש? אני לא רוצה להוציא יותר מהמחיר שלהם על גופי קירור, אז אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה זוחרים את בעיות החום שלי? אז ככה חבר שלי מנסה להשיג לי משחה טרמית אם היא לא תשנה כלום אני קונה hsf חדש אני חשבתי לעל ה volcano9 מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0037Volcano4005/cl-w0037.htm נראה כמו עוד ניסיון לשלב בין קירור מיים ואוויר במכה אחת אני מנבא שזה לא יהיה משהו
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שניהם יותר חלשים מהוואנטק אירופלוו , עולים אותו הדבר , והרבה יותר רועשים .... למה בדיוק הם קבלו מאוורר השנה? נכון שיש להם פאנבאס אבל עדיין - במצב שקט הם עושים אותה כמות רעש כמו הVantec Aeroflow במצב רגיל ... ואפילו במצב רועש בו הם עושים פי כמה יותר רעש מהוואנטק הם מקררים בצורה פחות אפקטיבית חוץ מזה שהוונטק כזה יפה בקיצור - לפי דעתי הוואנטק היה אמור לקחת את התואר בגלל שהוא כל-כך הרבה יותר טוב .
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות עם וולקנו 7 פלוס מיותר חוץ מלמכור אותו ב20 שקל
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
ברצוני לשתף אתכם בסיפור, שלא ממש נעים שקרה לי מלפני כמה ימים עם המעבד AMD Athlon 1200MHz ועם ההיטסינק החדש שקניתי Volcano7 Plus. כפי שאתם יודעים כבר מהת'רדים הקודמים שלי, רציתי לקנות את ה Volcano 7+, אז קניתי את ה Volcano7+ בפנדה (www.pandas.co.il), יש להם שירות מצויין ומחירים זולים (128 שקל על הוולקנו). לאחר מספר ימים, קיבלתי אותו בדואר, ואז ניגשתי ישר לעבודה. אם משהו שואל למה בכלל קניתי היטסינק חדש, אז בגלל שההיטסינק הקודם בכלל לא סחב חום ועשה הרבה הרבה רעש, ה Athlon 1200MHz שלי הגיע עם ההיטסינק הישן לכ-60 מעלות צלסיוס (אני יודע שזה נורמלי, אבל לא למעבד 1200 מגה הרץ), ואז החלטתי שאני קונה את הוולקנו. ארגנתי באותו זמן את כל מה שאני צריך בשביל להרכיב את ההיטסינק: 1.…
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ה VOLT MOD בוצע!! כרגע המערכת מים של TT BIGWATER אז אני לא מגזים במתחים. לגבי המתחים, אני לא ממש בטוח על איזה מתח אני עומד כרגע, החוטים הארוכים מוסיפים לי התנגדיות למדדיד. מחר אני אחבר ישירות ללא מעקפים כדי לקבל קריאות מדוייקות. מתחי המקור לפני המוד: GPU: 1.26 DDR: 2.16 מתחים אחרי המוד: GPU: 1.38 DDR: 2.30 כרגע אני על 740/1230, לא רוצה יותר, חבל שסתם ירתיח את המים שאר התמונות כאן ** תודה מיוחדת ל krits
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
זקוק למדריך לגבי VOLT-מודינג לזיכרון ללוח של -GIGABYTE-K8NS-ULTRA-939 אני מודה מודה מודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מה הVOLTAGE המומלץ ומה היא הטמפרטורה המומלצת לP2 266?? בבקשה כמה שיותר מהר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל החברים שמתקשים באוברקלוק לHD4890 עם מתחי הסטוק, הינה מדריך קליל שיסביר איך להגיע ל1000MHZ לליבה ו1200MHZ לזיכרון בקלי קלות : Increasing Voltages & Extreme OC HD 4890 Using RivaTuner http://vr-zone.com/articles/increasing-voltages--extreme-oc-hd-4890-using-rivatuner/6880.html?doc=6880
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול. מה ה הVOLT המקסימלי שאני יכול לתת למעבד שלי? INTEL 550 3.4GHZ LGA775? המקסימום שאני יכול בביוס הוא 1.7V תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה אמור להיות ה-VOLTAGE של המעבד אם אני עושה OC מ-3.2 ל-3.8 ? מדובר בפרסקוט ... מה המקסימום שאני יכול להגיע בלי לשרוף אותו ? ( שוב מדובר על הוולטים )
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
רציתי לדעת,יש לי לוח אם 965P-S3 REV 1.0 וזכרונות G.SKILL PK שלפי מה שהבנתי צורכים 2.0-2.1 מתח. עכשיו בלוח אם אין לי אפשרות לדעת כמה מתח יש לזכרונות אלא יש אפשרות רק להוסיף נגיד עוד 0.1 או 0.2 למשל.. רציתי לדעת כמה מתח הלוח אם מעביר עכשיו כדי שאני ידע אם יש צורך להוסיף מתח בשביל שיתאים לזכרונות..
-
- 13 תגובות
- 834 צפיות
-
-
טוב אז התפנה לי קצת זמן רתמתי את אחי למשימה ועשינו שני מודים ללוח שלי הראשון הוא וולט דרופ שמטפל בסטית המתחים הבעייתית בלוח הזה והשני הוא וי קור שנותן תוספת מתח מעבר למה שיש בביוס שניהם נבדקו והם עובדים מצויין אבל את תוצאות האוברקלוק תקבלו במועד מאוחר יותר בינתיים כמה תמונות כמו שאתם רואים בניתי כרטיס קטן שיתפוס את שני הטרימרים לצערי התיכנון היה מעט לקוי ולכן אחד מהם לא יושב טוב (יתוקן בהמשך) הוולט דרופ עובד מצויין ואין סטיה בין המתח שבוחרים בביוס לבין המתח שמקבלים המוד השני נותן מתח בערך עד 2 וולט במקום 1.7 בביוס
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.x86-secret.com/articles/divers/v5-6000/v56kgb-1.htm שווה לראות מה היה בעבר...
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
The card is stable with no fans, it has it's hitsink without any fan. And my question is.. how can I measure the temperature of my VGA card's core(the chipset, I guess, you know what I mean)? And what about it's RAM ? how can I measure its temperature? Edit- I dunno, for getting some experience about overclocking, I'd like to stay somewhile with my PC, overclock some stuff, and only then- sell it. (I know it will lose its value, but I don't care, at any rate Panda won't buy my PC or give me a reduction of price.) (Or they will?) Anyway, I'd like to purchase the TennMax Stealth V3 Fighter and let an 200Mhz core and memory clock run flawlessly, or at least, of what I read, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קרור - על הכל כבר שמענו מקרור פסיבי ועד קרור בחנקן אבל מישהו ידע על זה ?! vortex cooling : קרור ע"י אוויר בלחץ גבוה מאוד טמ'פ אפשרית עד כ 50- רוצים כזה ?
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אחרי OC דיי רציני לכרטיס מסך שלי (עכשיו על 775\1780) בחלק מהמשחקים ה VPU RECOVER מוציא אותי מהמשחק ומחזיר את הכרטיס לשעונים של 2D. אפשר לבטל את זה? זה בטוח? או שבאמת הגזמתי עם ה OC? תכלס הטמפ' בסדר.. ארטיפקטים אין...
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/ocdb/display.php מקום רביעי בOCDB ל1700+ ועוד לא סיימנו !
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מה מהם עדיף ? אני חושב שלא יהיה הבדל גדול כי זה גוף מאלומיניום ודק יחסית . אני צודק ? ואיך הקירור הזה בהשוואה ל 948 שלהם ? המעבד הוא A64 3000 (מתוכנן OC כבד יחסית 2500 ומעלה )
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא הבנתי איך המאורר התחתון מזרים את האוויר פנימה? הרי הוא אנכי!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהו כאן יכול בבקשה להסביר לי איך לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך החדש שלי ... אין לי שום ציוד מיוחד - אם אפשרי לעשות זאת ללא ציוד נוסף (קירור ועוצמה)? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-