אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה לוחות ל C2D שאני מעוניין בהם, והצלחתי לצמצם את הרשימה לשניים הבעיה שאחד הוא ציפסט 975, והשני 965 היות ואין לי מושג מה הטמפ' של כל אחד מהם, אולי אתם תוכלו לעזור... וככה אני אחליט
-
- 14 תגובות
- 826 צפיות
-
-
איך אני מחשב את הצריכה של המאווררים שלי ((אמפר)) :
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תמונה כללית של איזור המחשב... תמונה של דלת המארז פתוח למי שלא רואה בגלל הפלאש אז יש שם צורב DVD של NEC וצורב רגיל של NU. צפייה פנימית: לא כ"כ ברור אבל זה קירור להארדיסק...2 מאווררים: My Big Typhoon: תמונה פנימית כוללת: המחשב בחושך: המאוורר של הקירור לכרטיס מסך, Slincer:
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני בן 16 וראיתי פה כמה עבודות וממש נדלקתי במיוחד על החלון השקוף על דלת המארז אבא שלי אמר לי שלא ממש בעיה לעשות את זה אבל מה.... הוא עצלן.... ובכלל לא רוצה לשמוע על זה אז לפי דעתכם ילד בגיל שלי יצליח לעשות לבד כמה מודים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של אסוס מדגם V8460 Ultra (לא Deluxe) ואני קיבלתי עם הכרטיס תוכנה של אוברקלוקינג של Asus שקוראים לה Tweak Utility הנה תמונה של התוכנה ורציתי לדעת בכמה בדיוק לעלות את הביצועים והאם בכלל מומלץ להשתמש בתוכנה הזאת?
-
- 14 תגובות
- 981 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2512
-
- 14 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל פעם שאני מעלה ממש בקצת את הmemory clock ואת ה gpu clock אחרי איזה 15 שעה פתאום המסך נהפך לשחור ואז רשום NO SIGNAL ואז אחרי איזה חצי דקה שזה ככה המסך חוזר אבל עם הודעה DON'T SEND של הדרייבר.... אני העלתי רק ב15 את הMHZ בכל אחד וגם עשיתי לזה test clock וזה התקבל הOC הקטן הזה. הטמפ' של הכרטיס פשוט מעולות: המנוחה:35 במאמץ אחרי רבע שעה של d3mark הטמפ' הוא 54 מעלות.... יש לי hd4850 ויש לי את הדרייבר הכי חדש למישהו יש רעיון למה זה קורה? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1550PRO עשיתי OC לזיכרונות מ 400 עד ל 436 משו כזה הכל היה סבבה אז עברתי לליבה התחלתי להעלות מ555 הגעתי ל561 פתאום אני רואה שהתדר של הזיכרונות ירד ב 5 ואז פתאום הופיע לי מסך אדום כזה עם פסים מה הבעיה מה אפשר לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא רוצה לעשות פרסומת אלא רק להמליץ, מנסיון אישי על המחשב המורכב של אייבורי ב-1065 ש"ח. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= אם בוחרים את הלוח גיגהבייט G31M-ES2L ומשדרגים למעבד 5200 (60 שקל) מקבלים בסיס מצוין לאוברקלוק, אפילו עם הקירור סטוק של אינטל שמגיע עם המחשב. אם בוחרים ספק 450 וואט (עוד 30 שקל) יש מספיק כח בשביל לתקוע איזה כרטיס מסך שתרצו וגם מקבלים ספק כח שקט בזכות מאוורר 12 ס"מ. במחשב שאני קיבלתי הגעתי ל3.33 גה"צ במתח של 1.3 וולט ו3.5 גה"צ במתח של 1.35 וולט. הטמפרטורות לא עברו 60 מעלות באף מקרה עם הקירור סטוק הגמדי. המארז מיקרו ATX של אייבורי סביר בהחלט (בהתחשב במחיר) מבחינת איכות הבניה, איוורור ואפשרויות הרחבה. חסרונו הגדול הוא העדר…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר לפאנאסים http://www.pch.co.il/docs/pd-1872663739.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-1291487260.htm קודם כל בזה של זלמן מה זה כל הכפתורים האלה? (ה SWITCHIS) מצד ימין, דבר שני, איך יש כל כך הבדל מחירים בין שניהים? בעוד שב Enermax יש לו LCD ו TEMP SENSORS... זה ממש מוזר, מה ההבדלים ביניהם... ועוד שאלה, יש מאווררים שלא מתחבירים או לא מתקשרים טוב עם פאנבסים מיוחדים? ובכלליות יש משהו אחר שאתם ממליצים מניסיון? ומה ההבדל בין כל הפאנבסים ביעקרון תודה לי שעונה
-
- 14 תגובות
- 899 צפיות
-
-
רציתי לדעת מספר דברים לגבי Overclock radeon 9600 pro. 1. לאיזה מהירות CORE אני יכול לצפות להגיע? 2. לאיזה מהירות MEMORY אני יכול לצפות להגיע? 3. האם קירור באמת נחוץ לכרטיס הגרפי אם בכלל צריך להוסיף משהו.... תודה מראש נמרוד
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! האשכול השני שאני פותח פה (השני בנושא אחר לחלוטין), מקווה שלא עברתי על החוקים.. הבעיה היא כזו: היום הסתכלתי ופתחתי את המארז, וגיליתי שהמאורר האחורי לא עובד.. סובבתי אותו קצת עם האצבע ופתאום הוא התחיל לעבוד.. להסתובב בדיוק כמו בימים הראשונים אחרי שקיבלתי את המחשב. (אחרי מחקר קצר גיליתי שהוא פשוט לא מתחיל להסתובב כשאני מדליק את המחשב) הקטע הוא שלפני איזה שבוע (וגם עכשיו מדי פעם) SPEEDFAN הראה מין קפיצות מוזרות במהירות שלו, כאילו הסנסור שם דפוק.. (רוב הזמן זה היה על 1500-1700 ואז פתאום הייתה מין קפיצה כזאת ל 337500 או ל0 ואז זה חזר למספר הגיוני..) זה לא הפריע לי כי המאורר עבד בסדר. התוכנה של הלוח אם של GIGABYTE מראה שהוא כל הזמן על 0.. מה נדפק שם? יש מצב לסדר את …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט ,למרות שראיתי כאן כמה ת'ארדים בקשר לזה: SK-7 +SF2 AEROFLEW VANTEC Zalman CNPS6000Cu Cooler for AMD מה משלושתיהם לקחת?? זה מה שקרוה אצלי במחשב: מעבד AMD 2000 0.18 ,קירור VOLACNO 6CU ,ומארז לא כ"כ מאוורר. לכן אני צריך לדעת איזה קירור מבין שניהם יעבוד יותר טוב אצלי. הטמפ' של המעבד שלי כרגע היא 57 מעלות!!!. כדי להמשיך לעבוד במחשב פתחתי את המארז ושמתי מאוורר רגיל של רצפה מולו והופ איזה הפתעה נעימה... הטמפ' ירדה ל-52. כמובן שאני לא אמשיך ככה אז איזה קירור יותר טוב בשבילי<????
-
- 14 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש ברשותי הבלוק קירור הזה ורציתי לשים אותו על הלוח שלי , פירקתי את הבלוק הישן ולתדהמתי גיליתי שהחורים על הלוח לא תואמים לחיבור של הבלוק החדש . עכשיו אני בבעיה ולא יכול לחבר אותו ולא יודע מה לעשות , אולי למישהו היה ניסיון עם זה או שיודע איך אפשר לאלתר איזה משהו. הגוף קירור נקנה בחו"ל והובא כמתנה אז שאין אפשרות להחליף ...
-
- 14 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פאן באס. התחלתי לקדוח חורים בפאנל ורציתי לדעת את זה טוב. אז... זה טוב? קדחתי מספיק חורים? אחד לללד ואחד למפסק זה טוב?? http://planet.nana.co.il/gazu/fan%20bus/2.jpeg
-
- 14 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-P35-DS3L שאני נועל את הבאס על 100mhz ואת הזכרון על 2 אני שם לב שאם אני מעלה את הוולטאג' , אני לא יכול להגיע ליותר מ 3.6 GHZ כי המהירות של הזכרון מגיעה ל 800MHZ. אני צודק ? זו המהירות המכס' שניתן להגיע אליה תיאורטית ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כלולם! היום אני בא אליכם אם שאלה פשוטה... איזה נגד צריך כדי להביא מאוור 120מ"מ 0.38A ל7 VOLT?
-
- 14 תגובות
- 988 צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי להתחיל לעשות OC למעבד שלי הגעתי לבאס של 250 בלי בעיות מיוחדות וקשקפצתי ל275 כבר נתקלתי בקריסות. הייתי צריך לעלות את המתח ב 0.06 עד ל 1.335 והצלחתי לייצב אותו שם עם טמפ' טובות (33 במנוחה, 58 מאמץ) עשיתי את הקפיצה ל300 וכאן נעצרתי... העלתי את המתח בהדרגה ב0.1 ועדיין אין יציבות. השלב הבא הוא 1.455 שעוד לא ניסיתי. הייתי רוצה לדעת מה אתם אומרים על התוצאות בינתיים והאם יש עוד משהו חוץ מלהעלות מתח שאני יכול לעשות כדי לקבל יציבות. *זכרונות 1:1* עוד משהו מוזר.. גם ב 1.435 הטמפ' מנוחה שלי ממש נמוכה ועומדת על אזור ה35 (את המאמץ לא הספקתי לראות בגלל הקריסות) זה נראה לכם תקין שטמפ' מנוחה כמעט ולא השתנתה מהסטוק? יכול להיות ש CORE TEMP ו EVEREST מזייפים?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אז לפני כמה חודשים בניתי לופ, אפילו עשיתי דיון שלם על זה יש לי עדיין בעיה שלא ממש הציקה לי אבל עכשיו ניראה לי כדאי שאני אטפל בה מכיוון שאני מתחיל להתעצבן מזה שזה בכלל קורה. כעיקרון יש לי מאגר צינורי שהמשאווה בתחתית והצד השני של הלופ מלמלע, הבעיה היא שכשהמשאבה מגיעה למהירות מסויימת המים שחוזרים למאגר נכנסים בכזה כוח שהם יונקים איתם אוויר שיש במאגר ואז הכל מתמלא בבעות קטנות שאחרכך מתאחדות להן. כמובן הכל יוצא בסוף אבל אני לא אוהב את זה שיש בועות כי זה עולה לראדיאטור. איזה פיטרון יש למצב הזה? יש חלק שאני יכול לשים בצינור שהמים יכנסו במרכז המיכל ולא מלמלע? אולי כדאי לי להלים עוד מים ככה שבצינור מילוי יש מים ופשוט לסגור אותו ככה שאוויר יש רק בצינור מילוי ולא במיכל? אולי משהו אל…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1)יש לי ספק כח 400W האם הוא מספיק טוב לOC?? ולכרטיסיי מסך החדשים כמו ג'י פורס 6? 2)יש לי פנטיום 4 נורת'ווד הוא פועל ב800 FSB והזיכרונות פועלים ב400DDR -זה נורמלי ..... אבל אם אני מעלה את הבאס ל233 אז הזיכרונות יקרסו לי..... אבל האם הם יקרסו אם אני אדאג לקירור רצחני לזיכרונות ?
-
- 14 תגובות
- 614 צפיות
-
-
:s05: :s05: ואני ישמח לקצת פרוט כמו מתי הוא ניהיה מסוכן?למה ?וכד' תודה!!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! בדקתי את הטמפרטורה של המחשב ונדמה לי שזה חם מדי... המעבד: 63 מעלות צלזיוס. לוח אם: 36 מעלות צלזיוס. AUX: כ-40 מעלות צלזיוס. יש לי מעבד Athlon XP 2400+, ולוח ECS K7VTA3, זה חם מדי בשביל כזה מחשב??? אם צריך לקרר את המעבד אז פשוט קונים CPU Cooling אבל מה אם השאר? אני לא יכול לקדוח במארז ולהתקין עוד מאווררים כי יש לי עליו אחריות ואני מפחד לאבד אותה...
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מים נגד אוויר.... לכל מי ששאל את עצמו את השאלה:)
-
- 14 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לכולם! זוהי ההודעה הראשונה שלי,וכולי תקווה שהיא לא שטותית...כי אני לא איש מחשבים. המאוורר שעל המעבד מכניס או מוציא אוויר? וכשייש מולו בדופן הצד מאוורר,איך רצוי שהוא יעבוד כשהו מול מאוורר המעבד,להכניס או להוציא? האם צריך להיות ניגוד ביניהם? תודה מראש! איתן
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-