אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי סיס אונבוארד עם SHARED MEMORY 64 MEGA וקיבלתי 250 ב3DMARK למההההה
-
- 14 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שאלה שמטרידה אותי.... יש לי P4 1800A עם קירור מקורי Asus p4t-e סמסונג rdram800 עכשיו המתח הוא ה1.5 למעבד ועם המתח הזה המעבד מגיע לאוברקלוק של 2160 מקסימום... כמה אני יכול לעלות את המתח ככה שאני לא ישרוף את המחשב אבל אני יוכל להגיע ככה ל2400 והאם אני צריך לקנות היטסינק חדש?
-
- 14 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, במסגרת פרוייקט מערכת המים בהכנה ביתית שאני עושה, אני צריך להשיג בלוק קירור מים למעבד שלי... רדיאטרו כבר השגתי וכן גם משאבת מים של מכונת כביסה :AR15: אז אנה, אנשים יקרים, עיזרו לי !
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך הדרכה בקשר לאיך להכין כבל עגול מקבל IDE 80 גידים... תודה.
-
- 14 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מתכוון למארז הזה - http://www.virtual-hideout.net/reviews/voyeurmods_midcase/images/mainimage.jpg
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בהתחלה אני רוצה להגיד שנשבר לי מהכרטיס הזה כבר !!! ועכשיו לעיניין : במצב הרגיל(זאת אומרץת ללא שום שינוי במהיריות הליבה או הזכרונות) הניקוד שאני מקבל ב 3DMARK הוא : 7700~ לאחר שאני מעלה 20 מגה הרצים חופשי אין שום בעיות יותר מזה מתחילים לצוץ טיטושים במסך אני אני מקבל 7890~ אותו ניקוד בערך אני מקבל גם אם אני מעלה 15 10 או 5 מגההרצים בלבד לא ממש משתנה כל זה ללא קירור מיוחד (סטנדרתי). מה שמצחיק הוא כשאני מוריד ממיהירות הליבה והזכרונות ב 20 מגההרצים !!! אני מקבל סה"כ ב 300 נקודות(7450) פחות זה פשוט לא יאומן מה שקורה כאן ! למישהו יש רעיון כלשהו?. אני יודע שאני מנדנד לכם עם הכרטיס שלי כבר המון זמן, אבל אני רוצה לעבור לפחות את ה8K כי עדיין לא קיבלתי יותר מזה ... רעיונות משהו ?! כ…
-
- 14 תגובות
- 934 צפיות
-
-
pc2700 333 xtreme ddr עם קרור מובנה בקיצור מיועד לאובר קלוק.. אך לצערי עדיין נתקע בבאס של 148 הלוח שלי מסוג 7vrxp הוא לא הבעיה כי אני ראיתי חבר שלי שהגיע ל166 באס יציב איתו.. אז מה שנשאר זה אולי הסטפינג שלי מסוג agoga יש לי אי אמ די 1900 מה דעתכם האם זאת הסיבה לתקעיות? ראוי לציין שאני מגיע ל148 והמחשב בכלל לא יציב וזאת אחרי העלת מתח מירבית לזיכרון ולמעבד.. אני אשמ לתגובות
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אוקיי OVERCLOCKERS, לי ולמישהו יש מן וויכוח קטן, אז בואו תשמעו את הטענה של כל אחד ותגידו בסוף מי צודק: הטענה שלי: כשעושים אוברקלוק, המתח של המעבד עולה, המעבד צורך יותר וואטים (הריי ככל שמעבד מהיר יותר, כך הוא צורך יותר וואטים) הטענה שלו: ההפך ממש שאני אמרתי, לא קורה כלום למתח של המעבד. מי משנינו צודק?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי XP1800 ואני מעוניין לעשות לו OverClocking M/B GigaByte 7VRXP המושגים סטפינג ? agoga ו- agoia לא מוכרים לי ! מה זה ? איך אני בודק איזה סטפינג יש לי ? לאחר שפתחתי את המכפלה על המעבד עצמו - L1... איך אני משנה את המכפלה הקיימת ? היכן אני מוצא מדריך מפורט מעבר למה שיש באגף המדריכים - Step by Step ??? תודה,
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מרחתי ארקטיק אלומינה על המעבד (לאחר ניקייון מאסיבי מפיכסה שהייתה דבוקה עליו) מרחתי היטב? ??? הנה החומרים בהם השתמשתי טמפ
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ישנה חשיבות למהירות ה- FSB מבחינת ביצועי המערכת או שרק מהירות ה- CPU קובעת ואם אעשה ניסוי בו אשאיר את מהירות ה- CPU קבועה ואשחק רק עם ה- FSB/מכפלה, האם אקבל תוצאות זהות מבחינת ה- BenckMark-ים השונים או כל מדד אחר על ביצועי המערכת ? לדוגמא : FSB * מכפלה = CPU 133 * 13 = 1729 138 * 12.5 = 1729 144 * 12 = 1729 וכו'....... אני שואל שאלה זו מישום שאם צוואר הבקבוק של המערכת, כמערכת, הינו במקום אחר ( לדוגמא: בזיכרון ה- Cache ) אז אין משמעות למהירות ה- FSB, - אלא אך ורק למשחק נוח עם מהירות ה- CPU. אנא, רק מי שבטוח לגבי תשובתו שיענה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו לי מה דעתכם.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו בחורף היד קופאת לגמרי על העכבר..........אז חשבתי שאולי אפשרי איך שהוא לחמם את העכבר שיהיה נעים. יש לי רעיון בעיקרון איך לעשות את זה. אפשר להצמיד לצד הפנימי של העכבר סליל ולחשב מה צריך להיות הזרם דרכו שיחמם אותו לטמפרטורה מסויימת(זה כבר עניין אחר לחשוב עליו) האם למישהו ידוע שדבר כזה נעשה או יש רעיון איך לעשות??? :
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשהרצתי בנצ'מארק עם ה3DMark במהירות זיכרון וליבה של 166/166Mhz (עם ההארדיסק הישן) קיבלתי 612. בפעם הזו בחנתי את הביצועים ב-800x600 16bit. לאחר האצת מהירות הזיכרון והליבה ב9Mhz, על אותה רזולוציה קיבלתי 659. טוב, סבבה. קניתי הארדיסק חדש, גרסאת הJB של הWD400. הרצתי את הבדיקה על רזולוציה של 1024x768 16bit ובלי OC לכרטיס מסך. כמה קיבלתי? 1009. האצתי את הכרטיס מסך עד ל180/180Mhz מהירות שעון וליבה, רק שגם כאן קיבלתי 1009, וגם זה היה על אותה רזולוציה. מן הסתם שההארדיסק הוסיף טיפה בשל מהירותו, וכנראה שהרזולוציה הנמוכה שבבנצ'מארק הראשון הפחיתה ניקוד (שני הסיבות לתוצאה הנמוכה בבדיקה הראשונה) ב3DMark. קודם כל, זה נכון? ודבר שני.. למה אחרי אובר קלוק של 14Mhz לא חל שום שיפור?? עריכה- ע…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סט של שאלות לי אליכם... מקווה שתוכלו לעזור מה דעתכם על המאורר הזה? על פי המפרט מדובר במאורר שקט וחזק יחסית... 1) האם מאורר כזה יספיק לקירור נורמלי עם ה SK7? 2) האם הוא יתן ביצועים טובים יותר על ה SLK800? 3) האם יש מאורר (שקט יחסית) שיתן ביצועים דומים? שאלתי השניה נוגעת למאוררי לדים ול Rheobus... אני מתכוון להרכיב אחד כזה ורציתי לדעת האם שינוי המתח למאורר יכול לגרום נזק ללדים? שאלתי השלישית... אני מתכוון לעשות מוד לספק הכוח ... קודם כל אני מתכוון להחליף את המאורר למאורר שקט יותר, בנוסף אני מתכוון להוסיף מתג לשינוי המהירות. שאלתי היא האם המאורר של הספק מתחבר כמו המאורר של המארז ל12V?
-
- 14 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בעיקרון מה שעשיתי זה לקחת את המנורה האחורית של רכב. פרקתי את הפלסטיק הקדמי ונגלו לעיניי 16 לדים אדומים ונחמדים. במקרה המנורה צריכה 12V אז לא היה בעיה לחבר את זה לספק שלי. הנה כמה תמונות (אני ממש מצטער על האיכות, אבל אין לי משהו יותר טוב כרגע).
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה רק אליכם התותחים באמת כי מהחובבנים התיאשתי אז ככה כמו שהבנתם יש מעבד amd שמתי שתי מאוורים אחד למעלה שפולט אוויר ואחד למטה שיונק אוויר לתוך המחשב יש לי גם מאוורר על המעבד שהוא נחשב טוב thermaltake dragon 3 וחומר קירור בינהם ARTIC SILVER grease {בין המעבד למאוורר} ויש לי טמפ של 68-72 תלוי כמה אני מעמיס מה לעשות אני כבר עובד עיצות
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: יודעים מה? תשכחו מ HardOCP, האתר של הבחור עם המארז המדהים: http://www.angelfire.com/indie/osman/computercase/index.html
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה בדיוק סידור חוטים טוב? ברצוני לעגל את הכבלים מהסידי ללוח ומהדיסק הקשיח ללוח כל כמה גידים צריך לחתוך? אל תדברו איתי ATA דברים כאלה כי אני לא יודע למה כל אחד שייך.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפתרון הוא די פשוט , ואפילו די מפתיע .. אז הנה כמה נתונים מפתיעים , כיצד להוריד 10 מעלות ללא מאמץ ... מצב לפני : , ללא מאמץ 58-62 C ב LOAD - 70-72 מעלות בהתחלה חשבתי שצריך מאוורר יותר חזק ואולי גם היטסינק חדש , אולי אפילו משחה טרמית .. אז הזמתי משהו פצצתי מחול , אתם תקבלו דווח בהמשך .. אבל בינתיים הזמנתי משחה טרמית מסימפלטק : http://www.simpletech.co.il/ nannoterm blue II והחלתתי שעד שיגע ההיטסינק אני אנסה אותה .. מה שהפתיע אותי יותר היה מה שגליתי שפירקתי את ההיטסינק : פשוט זוהמה . אבק וטינופת אותם רואים מייד כשמפרקים את המאוורר.. הנה התמונה: אחרי ניקוי מסיבי ומריחת משחה במקום הגריז הטרמי שאגב היה מרוח בכמות אדירה על ההיטסינק .. כן איפו לא על הליבה , …
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש הסברים מקיפים על מערכות קירור מים , חלקים , חלקים מומלצים וכו יש למישהוא אתר או משהוא בנושא ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי VOLCANO 6CU PLUS שמגיע עם מאוורר דלתא 60 ממ שמרעיש לי כמו מטוס סילון עכשיו רציתי להחליף את המאוורר הרועש במאוורר שקט לא יקר מידי ויעיל איזה מאוורר אתם חושבים שאני צריך לקנות?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא רוצה להתחיל להסתבך וכל השטויות האלה אז תציעו הצעות שלא דורשות הרבה עבודה כמו חירור המארז :AR15:
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היום הזדמן לי והיתה בבית שלי מצלמה של Webcam :-\ http://members.lycos.co.uk/cr0x0r/modding/ זה סתם החלון והistorm שלי =] אה והגרפיטי ( GraFFiTY ) של Bilabong
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-