אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
כמו שציינתי בדיון אחר, אני מתכנן לבצע מוד ללוח שלי (P4P800-SE) עכשיו...הדבר האחרון שאני רוצה - במקרה שאני הורג את הלוח - הוא להגיע איתו לחנות ושהם יראו סימני הלחמה השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר מגעים באמצעות פלסטלינה במקום מלחם? תודה
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בבקשה: http://overclockingaddiction.com/index.php?showtopic=419
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מיש'ו ניסה פעם ?! הוספתי שתי תמונות לתדעו על מה אני מדבר תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת התוכנה הVMWARE יש אפשרות שמה להכנס לביוס האם אפשר לעשות דרכו המהרה וככה לשחזר את למצב קודם עד למציאת המהרה יציבה ? או שזה בלתי אפשרי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש מאוורר כזה עם שלוש פינים לחיבור ללוח האם
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
תודה לזיגזג על המאוורר, לפניו המחשב לא היה פותח ב 1100! אחלה מאוורר למי שחסר עוד קצת
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מאוורר של thermaltake מסוג volcano 10 האם הוא מקרר מספיק יעיל בשביל ברטון 2500 ללא אוברקלוקינג או שהוא חלש מידי? והאם הוא שקט או מרעיש, אני פשוט רוצה להחליף ערכת קירור ענקית של SPIRE שיש על המעבד והיא מרעישה מאוד.
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי ברטון 2500 ורציתי לדעת אם משתלם לי להחליף את קירור הסטוק בוולקנו 11, בין השאר גם לצרכי אוברקלוקינג. יש לציין שסביבת הסינק חמה יחסית...
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני קונה מחשב AMD 2500+...ואני מתלבט בין שני הקירורים הללו: Zalman's CNPS6000-Cu או ?Thermaltake Volcano 11+ אני מכיר את הVANTEC הטוב, אבל אין אותו בחנות שממנה אני קונה :-\
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה ההבדל ה extreme לרגיל?? והאם הוא רועש כבר קראתי כמה reviews שאמרו שאפילו ב מהירות הכי גבוה הוא לא כל כך רועש... אבל קשה לי האמין להם כי הי OCקלוקרים ורגילים לרעש... עכשיו יש לי מאוורר 60 מילימר שיש לו קול שואהההה כזה פיץ גבוה ומעצבן!! יווווווווווו הייתי רוצה לדעת אם כדי לי לקחת אותו מהטרות שלי זה OC ל barton 2500 המישהו שמע אותו ? ראה אותו איך הוא? תודה וביי
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הוא יוצא? ואם הוא כבר יצא איפה אפשר להשיג אותו?
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מאוור בסכום של עד 170 שקל, ואלה 2 המוצרים שניראים לי הכי מתאימים, איני מעוניין באוברקלוק. מה אתם חושבים שיותר טוב? האם אלה מאווררים שקטים? שכן זה מאוד חשוב בשבילי.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אז ככה קניתי היום את ה V12 הכל הלך סבבה שמתי את המשחה על כל הליבה בדיוק תקעתי תסינק עליו כמו שצריך והפעלתי עם הסינק הישן הטמפ' הייתה 52-57 מעלות ועכשיו על 38-39 מעלות ובדקתי בתוכנה של Abit EQ לא בדקתי כמה במאמץ אבל אני מניח שיותר ניסיתי איזה OC קטן וגם הוא לא יציב משהו יכול להיות שאני צריך להעלות מתח מייד עם התחלת ה OC ..?
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0043/cl-w0043.asp נראה כמו דרך מקורית לשלב בין בלוק לרדיאטור אבל המשקל (968 גרם לא כולל נוזל) נשמע מסוכן
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים מחשב בסימפלטק, על המעבד VOLCANO6 והמארז הוא אנרמקס, 3 מאווררים(שניים מאחור, שניים בספק ואחד מקדימה) ו1800+. התוצאה: המאוורר שמוציא אוויר מוציא אוויר קר, הטמפ' של המעבד(בלואד) לא עולה על 47C, ושל המערכת על 43C. המחשב ללא מזגן ונמצא בגומחה בשולחן ליד הקיר(עוד 5 סמ' והוא לא היה נכנס ) הערות\הארות?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי היום ב- pch וקניתי לי את רב המפרט עכשיו לפני שהייתי אצלם החלטתי שאני הולך על TT volcano 6cu בתור מאוורר למעבד אבל כשהיית שם אחד מהמוכרים אמר לי שאי אפשר לשים אותו על המעבד שאני קניתי (amd 2500 barton) טוב בסדר הקשבתי לו ובסוף הלכתי על הוולקנו 11+.. עכשיו אני רוצה לדעת אם מה שהם אמרו לי זה באמת נכון שאי אפשר לשים את הוולקנו 6 עם הלוח שלי ? הם אמרו לי שהמהירות שלו לא טובה או שהיא מהירה מדי או שהוא ישרף או משהו כזה נראה לי סתם בלבלו לי בשכל..
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הוא יתאים לxp1900 מעבדים יותר מהירים בעתיד בתוך מארז סטנדרטי (2 או 3 מאוררים)
-
-
טוב, אז יש לי בעייה עם הוולקנו, הוא אינו נוגע במעבד כשאני מחבר אותו :'( (וכן, חיברתי אותו טוב) למשהו הייתה כזאת בעייה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי הגראף הבא אני מוכיח את מה שאמרתי שוולקנו 9 חרא של דבר זמני מטומטם
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אוקי, אז ככה: הזמנתי כמה מאווררים מפנדה, אבל במקום 2 מאווררי Volcano 7 (רגילים), שמו לי מאוורר Volcano 7+ אחד (אי הבנה). חשבתי להחזיר את המאוורר, אבל חשבתי על זה ואני שוקל להחליף את המאוורר שקיים לי כרגע על המעבד (ומרעיד לי את הבית - דלטה...) הלא הוא ה GlobalWin CAK II 38. כדאי להחליף אותו בוולקנו שקיבלתי, או שאני ישלח את הוולקנו חזרה לפנדה?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע שזה נשמע מוזר... א-ב-ל, יש לי כרגע קירור מעבד EVERCOOL ג'נרי, נחושת, ויש לי אופציה לקחת לאחי ת VOLCANO 7 פלוס שלו, הבעייה היחידה היא שאין לי שום משחה תרמית, ובפעם הראשונה שחיברתי תמחשב בלי התרמית המעבד היה על 60 מעלות, ושנייה אחרי זה עם התרמית על 42 מעלות, השאלה מה לעשות? האם זה יזיק לי\לאחי? האם לא כדאית ההחלפה? והאם יש איזה דרך חלופית ומהירה למצוא משחה תרמית? (הזמנה מאתר כרוכה בזמן שאין לי אני צריך להחליט עד מחר או שאני חוזר לעוד חודש בבסיס ) תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קניתי מעבד AXP 1700+ (מהסוג של ה-1.5V) וקיבלתי את המעבד עם המאורר הזה, עכשיו הבעיה היא שעל הקופסה רשום שהוא מפיק 27 cfm ב- 30DBA אבל באתר של TT כתוב שהוא מפיק 20 CFM ב- 35DBA ואילו באתר אחר כתוב שהוא עושה 20 cfm ב 37 dba לאיזה מן הנתונים להאמין?
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-